Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купон на kaldata.com по случай Четвъртия Рожден Ден

Featured Replies

Като колет на влака с етикет: Бургас, краставицата, вх.2, ет.3 - до поискаване от жената :ph34r:

Така рисковано, могат да го загубят някъде по пътя.

Не е ли си то куриерски служби Speedy - ще го сгънат на две на три и ще се побере все някак си в кашона ;)

Жената иска го не иска го трябва да го вземе ;)

• Отговори 302
  • Прегледи 58,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Така рисковано, могат да го загубят някъде по пътя.

Не е ли си то куриерски служби Speedy - ще го сгънат на две на три и ще се побере все някак си в кашона :wors:

Жената иска го не иска го трябва да го вземе ;)

И аз си помислих, че може да не си го прибере преди да е изтрезнял. За по-сигурно да го изпратят с обратна разписка. :)

:) Хмм , кво правиме ако няма места ? :hush: Всмисъл ако дойдат прекалено много хора (не че е лошо де :P ), но дали ще има места за всички ?

Редактирано от AXL ROSE (преглед на промените)

Айде и аз сега заминавам на рожден ден и ще гледам да ги съчетая- ще пия по едно за здраве на всички.Наздраве!

Хм, не виждам модератор в тоя час ;) Наздраве от мен, съжалявам, че ми идва малко далечко София, а и днес се съсипах от работа sad.gif;)

Хм, не виждам модератор в тоя час

Има няколко макар и скрити.Аз също ще съм на линия във форума и ще дебна.

Хм, не виждам модератор в тоя час

Има няколко макар и скрити.Аз също ще съм на линия във форума и ще дебна.

Ех, ти уби детските ми мечти ;) Абе вие да не сте с лаптопи на масата ;)

Абе,я сложете една уеб камерка, та да гледаме наживо купона! Недейте се скръндзи! ;);)

Ха честити Ви 4 годинки ;)

Жалко, че не съм в София да си Ви видя на живо...

Но може да измислите нещо като форумна събота в някоя бирарийка:)

По-честите поводи за наздравица с приятна компания, правят човек приятно жизнен и енергичен:)

НАЗДРАВЕ ;):wors: :wors: :beer11: :beer11:

Редактирано от ORION_CANCER (преглед на промените)

Вчера беше супер яко. Тези които са имали възможност да дойдат, а не го направиха ще съжаляват много като видят снимките.

За тези, дето са пирували снощи, днес при влизането в сайта би трябвало да се направи алкохолна проба и чак тогава да се допускат. Ако показва над 1 промил - задължително по една гореща шкембе чорба с повечко лют червен пипер и по 1 (повтарям: по 1!) биричка за прочистване на организма.

Казвайте какво стана , как си прекарахте ??? :angry:

Ами как.....едни бири едно чудо,после хапване в Хепи......абе супер си беше....има и снимки и компромати.....

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Ами как.....едни бири едно чудо,после хапване в Хепи......абе супер си беше....има и снимки и компромати.....

Е айде давайте деее ........ :angry:

Те другите не са се събудили още ... biggrin.gif

Ами единият фотоапарат беше в proletsearch,а другият в ostavime,а третият незнам в кой,но ще има :angry:

Алкохолицииииииииии!!! biggrin.gif

По едно време Kal-та също снимаше с една 4 мега-пикселова сапунерка (imo):lol6:. Естествено, същия по-късно в хепито успя буквално да полее 4-та годишнина :lol6:. Такива неща могат да се случат само на масата за непушачи хех. A не знам proletsearch ли беше с неговия апарат, ма на няколко пъти така ме заслепи с тая светкавица, че още ми се привиждат светлини :ph34r: .

Не е лошо под снимките всеки да казва кой кой е, защото запомних малко имена.

Много съм доволен, че се запознах с част от екипа и юзърите, и така да се каже можах да надникна в кухнята ;).

бтв има ли такива, които не можаха да открият втория етаж и за това не дойдоха? biggrin.gif

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Трудно се качих до "втория етаж" с тези цели три стълби трудна работа :question:

Снимки ще има малко по-късно :) Първо трябва да спре да ме цепи главата :question:

Отказвам пиенето .... край.

Лъжеееее,беше най-трезвен от всички :question:

• Автор

Да вярно е,дори и после в Най-клуб пих само две водки.Оправил съм се вече,не пия.

Като ще ни карате да завиждаме, можеше наистина да турите малко компромати тука да видим кой колко е спрял алкохола!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.