Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купон на kaldata.com по случай Четвъртия Рожден Ден

Featured Replies

Извинителна бележка и си готов ;)

Ами аз понеже съм много редовен и инъче, та заради това съм на строг режим-без родителите ми и лекарят да се обадят на класната не ми се извиняват никакви отсъствиоя!

• Отговори 302
  • Прегледи 57,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ми то всичко хубаво ама жени ще има ли? За сега гледам само мъже май се стягат да ходят. Ако се е обадила някоя жена то е само да каже че няма да идва .... Много несериозни жени бе... Да не вземем да се съберем само мъжка компания че ще трябва да си говорим за казарма цяла вечер :))))

• Автор
Ми то всичко хубаво ама жени ще има ли?

Имаааааа , ама те са лисици и си траят.

Ще има жени cool.gif

Имаааааа , ама те са лисици и си траят.

Ще има жени

Ааа виж това вече е друго. Щом ще има жени значи трябва сериозно да се замисля ... :angry: А извинителни бележки за семейни мъже и жени ще има ли. Нещо от сорта на

"Настоящата служебна бележка се издава на ......................трите имена.......... в уверение на това че на 14.04.07 г. е бил на купона на Калдата. На купона нямаше жени и лицето цяла нощ пази добро поведение. Настоящата се издава да послужи за извинение на отсъствието пред съпругата на лицето." :)

Нещо от сорта :ph34r:

Че без извинителна бележка трудно ще ме пуснат от къщи :hush:

• Автор

Всичко има при нас друже,даже и касова бележка ще ти лепна

- какво си консумирал......5 кафета примерно

И аз съм навита за купонче в Пловдив ама няма кой да го ораганизира sad.gif Ще пропусна и тая година :clap:

Погледнах въпросния клуб Грамофон и установих че няма кухня.Кажете ми моля че не е така защото не мисля да пия ракията си с фъстъци.

• Автор

Няма кухня братовчед,ще си ядеш във вас преди да дойдеш...хахахаха

Нали смисъла е да се видиме бе приятел,не да се ходи на сватба cool.gif

После от там сме на групи..

Едни в Най-клуб,други в Уго,по дискотеки...и.т.н

ostavime каза че ще вземе шпек салам,аз ще донеса една буца сирене и тъй брачед хахах.Ти виж ако имаш кисели краставички

Опааа,изпаднах от групата.Като има за папкане нещо ще дойда,така на постно не ме кефи нещо.Ако донесете краставичките...и трушийка :offtopic_s:

• Автор

Освен да стана в събота по рано,и да ти опържа едни мекици. cool.gif

Там съм ако ще само вода да се пие. cool.gif Нали ostavime

С удоволствие ще дойда, ако съм на работа в събота. Безпокоя се обаче, че ще е голяма тарапана в Грамофон (отдавна не съм ходил и нямам представа сега как е).

• Автор
С удоволствие ще дойда, ако съм на работа в събота. Безпокоя се обаче, че ще е голяма тарапана в Грамофон (отдавна не съм ходил и нямам представа сега как е).

Има 50 запазени места,и повече да сме на баровете ще се вместим cool.gif

Може ли кратка характеристика на въпросното заведение? Обстановка/музика/асортимент/цени?

Предвижда ли се среднощна оргия с бюфет (цитатът е от "История на света") :)

Идва ми се и още как!!!! Ама нали и брат ми има рожден ден на същата дата и до 20.00 часа мисля вече да съм в нетрезво състояние. biggrin.gif

Може ли кратка характеристика на въпросното заведение? Обстановка/музика/асортимент/цени?

http://restaurants.pop.bg/resort86.html

Конкретни цени не открих ама има телефон.

Ето още снимки.

Вътре или вън ще е купона?

2-3 пъти съм ходил. Последно бях преди около 3 години. Когато съм бил, винаги е било гъчканица, пил съм бира/водка прав около бара. Цените бяха нормални за подобен тип заведение. Ще е хубаво обаче някой да сподели пресни впечатления.

Ще е хубаво обаче някой да сподели пресни впечатления.

Има хубава тоалетна :blink:

Заведението е добро поне по мои впечатления...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

За съжаление няма да мога да дойда,защото не съм от София ;( Айде някой от вас да отпразнува вместо мен ;)

Много добра Идея

Ами мога да ви пожелая да си прекарате супер.Да си пийнете и веселите

Приятно прекарване на всички.И да имате мярка моята например е "Канче бурканче и два пръста отгоре"(ама нито канчето се знае какво нито бурканчето нито пръстите как стоят)

Бих дошъл но сам далеч и то доста около 3000-3500км :stop:

Чакаме после снимки и коментари

На Здраве и Честит Рожден Ден ;)

Аз съм от Кюстендил, но мисля да дойда, стига да си намеря още 1-2-ма кюстендилци за компания по пътя ;) Ще се постарая!

Ами, аз си знам че надали някой ще се зарадва на моя милост , но ако брат ми AXL не успее , аз ще дойда да представя семейството... :ph34r:

Абе и аз се чудя дали да дойда. Калдата ми е любимият сайт, ама не познавам никого, а по природа съм срамежлив...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.