Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купон на kaldata.com по случай Четвъртия Рожден Ден

Featured Replies

Аз от 14 до 18 не съм на работа и имам да върша разни неща в София , такаче ще се одбия , но все още под една малка въпросителна, но ме пиши :)

• Отговори 302
  • Прегледи 57,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мамка му,на работа съм тогава...И няма как да си сменя смяната,щото колежката е на изпит... :)

Събота вечерта?

Ostavime , аз съм всестранно развита личност. Ти незнаеш , но политиката е понякога несъвместима с това което върша cool.gif

Мамка му начи, един приятел има денден тогава... Няма как дее*а... ;)

Там съм! :)

Дай боже още дълго време да има такива поводи за веселба.

ние които не може да дойдем ще искаме снимков матерял и клипчета от забавата , но ако решите да минете покрай Пловидив ще се вклуча и аз :)

Пич с тебе съм, остава ни само да стискаме палци да минат и през Пловдив ;)

Редактирано от metalax (преглед на промените)

Бих дошъл с удоволствие, но ми е малко странно да ида на място, където не познавам никой лично. А пък и не съм голям купонджия, затова мисля че ще минете и без мен :wors: Весело изкарване, някой друг път може пък и да дойда.

Аз няма да дойда, но това не пречи на 11 април (имам р.д) да изпия 1, 2, 3, 4,...16 бири за ваше здраве :wors:

Приятно изкарване!!!

Желая ви от сърце здраве, любов, осигурени делници и щастливи празници!

:):beer:;):wors:

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif хората ни канят да купонясваме, а ние се дърпаме все едно шъ ни опъват да работиме biggrin.gif Вземете се стегнете, че искам да гледам снимки... :wors:
  • Автор
Не ми стана много ясно, ама карай.

По-смело бе. :blink:

Аз ще имам специален гостенин от форума този ден,и познай къде ще ви водя после.............оооп са...

:):angry: - на масата отгоре cool.gif

Бих дошъл с удоволствие, но ми е малко странно да ида на място, където не познавам никой лично. А пък и не съм голям купонджия, затова мисля че ще минете и без мен :) Весело изкарване, някой друг път може пък и да дойда.

И аз така си мислех първия път.Даже очаквах всички да са някакви гении зубъри с очила.Добре е да видиш с кой спориш всеки ден така че заповядай да се видим да ти обясня за японските коли :angry:

edit

даже си мислех дали хората приличат на аватарите си :blink:

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Емииии, ще си помисляяяяя. Може пък и да е интересно. И няма какво да ми обясняваш за японските коли - на едно мнение сме. Само че в главата ми се се върти едно: то форума е компютърджииски, а пък аз съм скаран с ПЦ-тата. И ако в един компютърджииски форум посетителите и запалените фенове не са компютърджии, то къде другаде -общи теми за разговор - компютри? Зубъри с очила? То въобще какво правя АЗ във форума е въпроса де :)

Та от цялата тази далавера ми е интересно дали очакванията ми ще се оправдаят, или ще се срешна с готините хора с които споря в некомпютърните раздели на форума :angry:

Едит:

Ако хората приличат на аватарите си - аз ще съм по-готиния :blink:

Редактирано от ivan_iliev3bg (преглед на промените)

да елате в Пловдив де чак до София много далечко sad.gif

да елате в Пловдив де чак до София много далечко sad.gif

Ако във Пловдив има такова събиране аз ще съм първия, ама чак до София. Их колко ме е яд.

Определено има много пловдивчани/ки.защо не вземете да направите две купончета?? :):P

Че на вас никой не ви пречи да се организирате. :speak:

Можете да си направите една сбирчица в Майнатаун, след като не можете да дойдете до тук.

После ще видим кой се е представил по-добре. хих

Май накрая ще сме като Парис Хилтън- 5 купона за един и същи рожден ден. Яд ме е че съм на училище и мяна да мога да дойда до София.

Май накрая ще сме като Парис Хилтън- 5 купона за един и същи рожден ден. Яд ме е че съм на училище и мяна да мога да дойда до София.

Извинителна бележка и си готов :)

Жалко, аз съм от Котел и съм на 6 и половина часа път до София sad.gif((

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.