Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

QiP - въпроси, мнения, дискусия (merged)

Featured Replies

Мумче, туй камионче ти си си го турил там. Туй ти е аватара :lol6:

• Отговори 67
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мумче, туй камионче ти си си го турил там. Туй ти е аватара :lol6:

Ами какъв аватар ве. Никога не съм имал аватар още по-малко пък камионче. Мислиш ли че ако имам аватар точно камион ще си сложа. :lol6: Просто си инсталирах QIP-а и камионите долу тръгнаха без да съм си слагал никакъв аватар. И сега как да ги махна тези камиони да не ми минават отдолу.

Редактирано от borisfx (преглед на промените)

В главния прозорец на QIP кликни горе вдясно на бутона за информация на профила ти и вляво ще видиш бутон Clear Icon. Пробвай това.

Като кликнеш два пъти върху камионите не те ли питаше да си смениш аватара :lol6:

• 4 седмици по-късно...

Влизаш в icq.com в секцията за загубени пароли и си подаваш заявка да ти пратят на емайл нова парола..Оттам нататък е лесно да си промениш паролата.

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Как да накарам QIP да изпраща написаното с Enter, a не само с натискане на бутона "изпрати" с мишката?

PS - намерих опцията.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

а поддъража ли някак си и яху месинджър тоя Кю ай пи

За сега не.

Не, не поддържа, инсталирай си Миранда cool.gif

• 2 седмици по-късно...

Изтеглих си КЮ АЙ ПИ, и си го инсталирах, предварително видхя, че доста хора имат проблеми с изпращането на файлове и разбрах че в прозореца с основните настройки на програмата трябва да сложа отметка на "Използвай опцията за трансфер на файлове". Сложих отметка и отдолу ми предложи да използува някой от следните портове 33648, 33264, 8978 и аз нали не разбирам си ги оставих така. Обаче при всеки мой опит да пратя файл не се получава, уж започва трансфер и след 1 секунда веднага ми пише " Запявката за трансфер на файлове отхвърлена". А когато се опитват да ми пратят на мен файл не става нищо.

Благодаря на помогналите!

• 1 месец по-късно...

Инсталирах си значи последната версия на qip - 8020 - и му сложих и кирилизиращият пакет. До тук всичко е Ок, но странното е че започват да ми излизат само маймуни когато се опитам да пиша на кирилица, както и менютата излизат по същия начин. Иначе останалите програми като Skype, Word и др. ползващи кирилиа я разпознават.

Предварително благодаря за помощта

П.П. Забравих да спомена че преинсталирах

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Промени следните настройки

image2lm2.th.jpg

image4id5.th.jpg

• Автор

Що не си инсталираш направо Българската версия.

• 3 месеца по-късно...

Моля, ако някой знае да каже да си оправя проблема.Значи,вчера си преинсталирах машината и нали трябва да се наслагат програмите.Сложих си QIP-а и ми се появиха абонатите в група . Без да искам дадох десен на групата и я изтрих и абонатите ми изчезнаха.Как мога да си ги възстановя???

Здравей ! Не искам да те плаша , но .... не можеш да ги върнеш /възстановиш/ . Те са изтрити вече от ника ти /сървъра/ и не се връщат . :) Това е положението . ohmy.gif .... Опитай с друг ICQ-клиент , но не съм сигурен дали ще стане възстановяването .

Успех !

Здравейте!При мене се случи един проблем преди седмица.Като получа някакъв линк и кликна на него-не се отваря.Преди всичко си работеше без грешка (с версия 8030 съм).Но се наложи да го занеса компа при доставчика си да ми оправят настройките на мрежовата карта.В същото време ми се натресе и обновяване на "Лисицата".Проблема се появи след тези настройки и обновяването.Някой знае ли къде може да е и как да се оправи?Писах им на хората от "кюип.ру",поискаха по-подробна информация и ... до тук.Ако някой знае как да се оправи положението,ще му бъда безкрайно благодарен!

• 4 месеца по-късно...

Ползвам конкурента на ICQ - руската QiP, но ми даде проблем. Първоначално няколко дена се получаваше така, че като стартира излиза с празен прозорец - без имената на абонатите. Чистя регистър, преинсталирам и за някое време работи, докато се получи друг проблем - сега изобщо не стартира - стои на екрана с потребител и парола и до тук. Преинсталирах с десетина версии, все тая. Иначе ICQ и Miranda си ми работят, но ми се щеше и QiP да ползвам. Някой има ли идея защо е така и какво може да се направи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.