Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

QiP - въпроси, мнения, дискусия (merged)

Featured Replies

Здравейте на всички,

Направих си труда, да напиша HTML офлайн версия на всички анимирани картинки от сайта http://www.kolobok.wrg.ru до днес, 09-08-2006.

Разпределени са по групи, както са и в аторският сайт, като са запазени оригиналните им имена. Просто е много лесно да се разгледат, човек да си хареса нещо, да си го отдели някъде и да си направи собствена, уникална колекция за QIP примерно. Тук няма да се спирам на подробности, как става това, всеки може да прочете в http://qip.ru

Не е особен проблем, че не всеки ще вижда уникалната му колекция, проблем е, ако си пише с 200 души и всеки има различен вкус.

Идеята на Kolobok Smiles SG Collection RC 0.3 е лесно да се разглежда наистина уникалната колекция от анимирани картинки. От тук нататък всеки може да си развихри фантазията, за свой набор от QIP усмивки, за неговата си група приятели... Така или иначе може да се пускат едновременно няколко QIP-а, а има още куп начини и трикове, с които да е забавен и изпълнен с емоции чата.

Нямам време сам да напиша такива благинки, а и автора нещо не си дава особено зор, въпреки направо невероятния бум на програмката му. Но стига за това...

Разглеждайте картинките, кефете им се - единствено не забравяйте, че са авторски въпреки, че са предоставени направо безплатно, за слава на създателите.

Screen shot: http://img46.imageshack.us/my.php?image=sg...ctionr03oy1.jpg

Link: http://rapidshare.de/files/28741356/Setup.exe.html

Setup.exe е инсталатор/деинсталатор, няма вируси, троянци, adware, spyware, нищо. Инсталира в указана от Вас директория и там са само HTML и картинките. После може да се деинсталира и това е.

Успех от мен и enjoy...

Редактирано от NetFlea (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 67
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

От два-три дена нещо му стана на qip-а не иска да се върже - от icq-to си се свързвам/логвам без проблем, но той (qip-a) ми изписва свързване и толкова. Интересното е че когато съм логнат с icq и пробвам да се върза с qip, от icq-то ми изписва, че е стартиран профила ми от друг компютър и ме изхвърля - обаче qip- чето не ще да се логне. Проблема го имам и на работата ми - излолзвам версия 7960, пробвах да я инсталирам наново , пробвах и версия 7980 - тц , да имате идей от какво е това?

Редактирано от no_face_no_name_no_n (преглед на промените)

Обнови до QIP 2005 Build 7981. Тя е пусната точно заради този проблем.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

След последния ъпдейт на AntiVir днес, започна да ми открива троянски кон (TR/PSW.ICQ.Delf.K) в QIP 7990 (ICQ клиент). До сега не е имало този проблем. Изтеглих го наново от официалния сайт, но пак ми открива същото.

Някой имал ли е същият проблем?

Дали наистина е троянски кон?

Ако не съм поставил темата на правилното място моля да ме извините и да я преместите.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

И аз ползвам същата версия на QIP, днес сканирах с online скенера на BitDefender и нямаше нищо такова.

Хей servi, проблема явно е в антивирусната ти програма. Аз съм с Norton и AVG и нищо не откриват, но от любопитство си сложих antivir и резултата е същия като при тебе! Няма от какво да се притесняваш

Благодаря на всички :clap:

След последния ъпдейт на AntiVir днес, започна да ми открива троянски кон (TR/PSW.ICQ.Delf.K) в QIP 7990 (ICQ клиент). До сега не е имало този проблем. Изтеглих го наново от официалния сайт, но пак ми открива същото.

Някой имал ли е същият проблем?

Дали наистина е троянски кон?

Ако не съм поставил темата на правилното място моля да ме извините и да я преместите.

Може да е фалшива тревога причинена от евристиката на AntiVir...

Не се бой! Както казва B-boy[styLe] това е фалшива тревога! Получава се така, поради факта, че искат да направят програмата АнтиВир да засича потенциално опасни програми. Чат клиентите (ICQ, mIRC и други) се засичат като потенциално опасни програми, поради факта, че през тях може да Ви пратят вирус или троянски кон. Това е причината повечето антивирусни програми да засичат чат клиентите като потенциално опасни програми, каето не трябва да Ви притеснява. Добавяте чат клиента в изключенията и продължавате напред cool.gif

Използвам QIP, и от няколко сни насам от време на време ме disconnect-ва под предтекст, че акаунта се използва на друг компютър... При опит за свързване след това QIP казва "The account in blocked", a ICQ 5.1 просто несе свързва. Така за 5-10мин. и после няма проблеми до следващият път.

В началото си помислих, че някой се е добрал но ICQ-то ми и си смених паролата при първа възможност, но вече за незнам си кой път се случва всеки път с различна парола и реших, че не е това.

Някой ако има идеи да сподели

Благодаря предварително :)

EDIT

забравих да спомена, че от време на време изпратени от мен съобщения несе получават от другата страна...

Само да вметна, че и аз имах такъв проблем преди седмица- две. В момента нямам и не е от версията. Винаги съм с последната.

И при мен се случва понякога това. Не се тревожи... до половин час се оправя :yanim:

QIP е външен продукт и едва ли от Mirabilis ги уведомяват за промените по конфигурациите на сърварите. В отговор на това пък QIP винаги са настройвали софтуера си бързо... за да пасне и да сме доволни.

Ако много те тормози ... драсни им някой ред. Като цяло бързо отговарят.

Редактирано от C.Kramer (преглед на промените)

Дано да знаят англииски, не че аз го знам много де..... абе ще се разберем, нали езиците ни за подобни biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, имам проблем с трансфера на данни с QIP! В настройките на програмата [Preferences], съм активирал [Enable File Transfer] и [Popup Messages window], но не мога да получвам файлове! Всеки път, като ми пращат нещо, влизам ICQ_ABV (то е по-бързо де) и ми писна да превключвам от едно - на другото... sad.gif

Кажете къде бъркам?!

Благодаря предварително!

п.п. искам да добавя само, че виждам от получателя, от кой порт ми праща - добавям го ръчно в списъка и пак не става!

Няма и да стане,това си е и основния проблем на тази програма-файловия трансфер.

Иначе си е чудесна програмката cool.gif

Няма и да стане,това си е и основния проблем на тази програма-файловия трансфер.

Иначе си е чудесна програмката cool.gif

ясно! мерси, дано скоро го оправят (по Коледа!) ;):clap:

Единият потребител трябва да има реално статично IP, за да може да се извърши трансфера.

По-натам ще се преправи функционалността и ще може да се избират няколко начина за трансфер - т.е. ще работи и като ICQ-о.

Въпрос на време.

• 2 месеца по-късно...

Имам голям проблем с тоя qip. Когато пиша на някой, в прозореца отдолу в ляво постоянно минават някакви камиони. Б.си майката с извинение - направо ме побъркват. Аз пиша, камионите вървят отдолу. И не само вървят, ами не е ясно къде отиват и защо. И най-интересното е че аз не съм ги пускал да вървят тия камиони. На всичкото отгоре подозирам, че е само един камион, който минава хиляди пъти, което е още по-изнервящо. Та искам да ви попитам - някой знае ли как да спра тия камиони (или камион) да минават отдолу докато пиша в прозореца. Ще съм много благодарен ако някой ми каже как.

Ще може ли едно шотче?

:wors: Да вземем да звъннем в КАТ или ДАИ, че да ги проверят! Да не би да са някакви контрабандисти!? ;):hush::)

И гранична полиция!!!

Бах мах, туй сцепи мрака....ъъъ добре де нищо не е невъзможно ама и аз първо ще искам едно шотче че......

И гранична полиция!!!

Ааа те са друга инстанция!

Абе вас може да ви де струва майтап ама е самата истина. За невярващите за камионите ето едно малко шотче. За по-достоверно съм направил шотчето направо цял филм. Гледайте долу в ляво. Филмчето е архивирано с WinRar. Ето линка

Камиони

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.