Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Слави Трифонов и интервюто за заболяването му

Featured Replies

Изхвърли се пак,аз не го хараесвам и никога не съм го харесвал заради това му поведение.Пожелавам му разбира се оздравяване.

Мнението ми е абсолютно същото.

Не обичам хора, които в 5 изречения, казват 7 пъти "аз". За това не го харесвам. Съжалявам за заболяването му, но много повече ми е жал за милионите болни хора, на които просто няма кой да обърне внимание. Искрено му желая да оздравее.

• Отговори 100
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За мен Слави си беше и си остава пич! Но то си е въпрос на вкус...мен като човек си ме кефи...

Не знам защо, ама на Слави Трифонов не му вярвам. Голям шоумен е, но не му вярвам.

моля, някой да даде линк с последното интервю.

Заповядай

Slavi Show 28 05 2007 - торент !

Приятно гледане !

За мен Слави си беше и си остава пич! Но то си е въпрос на вкус...мен като човек си ме кефи...

Казах ли ти, че не разбираш от мъже? 4.gif

Казах ли ти, че не разбираш от мъже? 4.gif

Виж са Макс, всеки има право на мнение, не мога да убедя някого да го харесва лично аз шапка му свалям и не му се сърдя за прекомерното самочувствие. Отвоювал си го е- да си го има. Повече ме дразнят разните пишлемета дето всичко им е дадено на готово и в същото време си мислят, че слънцето изгрява от задника им. Такива недоразумения из родния български ефир и из родните български улици с лопата да ги ринеш. Ама както казах всеки с вкуса си.

Стига ве хораа, стига го съжалявахте!!

Голямеият герой! Мене лично изобщо не ми дреме какво ще стане с него! Донякъде си го и заслужава! Наказа го съдбата, обаче си правя изводите, че не го е наказала достатъчно. Щото ако беше така, сега нямаше да се прави на герой, да предизвиква съжаление и да ми се прави на големия мъж. Явно не е било толкова сериозно, колкото го описват. Остава си същия Слави, не се е променил, даже парадира с това.

А тоя Росен Петров е ужасяващо тъп!!!

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

А тоя Росен Петров е ужасяващо тъп!!!

Да бе. Като гледам целия интелект в тебе се е събрал.

Както аз и още много хора в тази тема казаха - всеки си има право на лично мнение. Много хора не го харесват, ОК и аз не харесвам Ники Кънчев, ама не го кълна, нали?

Дай понеже Слави има самочувстиве, дай понеже има пари, дай да му пожелаем слепота, смърт и СПИН. Получил си заслуженото? За какво? Какво толкова престъпление е направил спрямо теб или спрямо България, че да заслужава да ослепее? Що не пожелаеш на Вальо Топлото да гори в ада? Той който е крал от теб, от мен и от всички (ползващи парно)? Той който е изкарал хора на улицата сигурно, за да може да си трие задника с пари?

И преди съм го казвала и сега ще го кажа - преди да се превърнем в шоумени, банкери, боклуци, наркомани, шофьори или квото и там се сетиш, ние сме хора, а всеки човек заслужава съчувствие.

Ама и какво съм седнала да ти говоря за такива неща - злобата си е в ДНК-то на българина.

П.П: Росен Петров може да е ужасен водещ, но е много интелигентен историк.

П.П: Росен Петров може да е ужасен водещ, но е много интелигентен историк.

Ама наистина хич не го бива за водещ! ;) Много лош избор от тяхна страна да го бутнат пред камерите....има кофти излъчване...Но в никакъв случай не е тъп... ;)

То си личеше и преди инттервюто,че има проблем с очите.

Например не можеше да чете плакатите като хората,

имаше проблеми с аутокю-то и т.н.

Ама наистина хич не го бива за водещ! :ph34r: Много лош избор от тяхна страна да го бутнат пред камерите....има кофти излъчване...Но в никакъв случай не е тъп... :ph34r:

Именно. Това ми е идеята - това, че човек не става за шоумен не значи, че е тъп. Много си е умен и талантлив дори - аз много обичах, когато Слави го канеше в рубриката "Историите на Росен Петров" - винаги разказваше разни интересни нещица. :)

Абе трябваше Краси Рядков да бутнат да води предаването и да не се отърват от рейтинг.

Да бе. Като гледам целия интелект в тебе се е събрал.

Както аз и още много хора в тази тема казаха - всеки си има право на лично мнение. Много хора не го харесват, ОК и аз не харесвам Ники Кънчев, ама не го кълна, нали?

Дай понеже Слави има самочувстиве, дай понеже има пари, дай да му пожелаем слепота, смърт и СПИН. Получил си заслуженото? За какво? Какво толкова престъпление е направил спрямо теб или спрямо България, че да заслужава да ослепее? Що не пожелаеш на Вальо Топлото да гори в ада? Той който е крал от теб, от мен и от всички (ползващи парно)? Той който е изкарал хора на улицата сигурно, за да може да си трие задника с пари?

И преди съм го казвала и сега ще го кажа - преди да се превърнем в шоумени, банкери, боклуци, наркомани, шофьори или квото и там се сетиш, ние сме хора, а всеки човек заслужава съчувствие.

Ама и какво съм седнала да ти говоря за такива неща - злобата си е в ДНК-то на българина.

Не злобея и не искам да ослепява, а както казах просто не ми дреме за него. Това, против което съм, са вашите вайканици. Имаш ли си представа колко болести и нещастия има по тоя свят?? И то къде къде по-тежки! Ама хората си страдат без да се правят на големите мъченици, да се правят на герои и да се опитват да печелят съжаление! А като е Слави и какво, светът свършва! С какво той е повече от останалите?? Наистина сме хора и всеки човек заслужава съчувствие! Напълно вярно! В първия момент като разбрах и на мене ми стана жал! Ама като му видях после интервюто - съчувствието дотук!! ;) На мене нищо не ми е направил, ама не виждам и какво положително толкова е направил, че да го благославяме!

Хора сме, не сме застраховани и от такива нещастия. Случват се, както сега на него така и на много други хора, а и ние самите не сме застраховани за в бъдеще, на всеки може да се случи! Моите съболезнования! Ама не виждам и аз къкво съм съгрешил толкова, че от сутрин до вечер да слушам и чета за мъченика Слави, като че ли е Господ!

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Не злобея и не искам да ослепява, а както казах просто не ми дреме за него. Това, против което съм, са вашите вайканици. Имаш ли си представа колко болести и нещастия има по тоя свят?? И то къде къде по-тежки! Ама хората си страдат без да се правят на големите мъченици, да се правят на герои и да се опитват да печелят съжаление! А като е Слави и какво, светът свършва! С какво той е повече от останалите?? Наистина сме хора и всеки човек заслужава съчувствие! Напълно вярно! В първия момент като разбрах и на мене ми стана жал! Ама като му видях после интервюто - съчувствието дотук!! ;) На мене нищо не ми е направил, ама не виждам и какво положително толкова е направил, че да го благославяме!

Хора сме, не сме застраховани и от такива нещастия. Случват се, както сега на него така и на много други хора, а и ние самите не сме застраховани за в бъдеще, на всеки може да се случи! Моите съболезнования! Ама не виждам и аз къкво съм съгрешил толкова, че от сутрин до вечер да слушам и чета за мъченика Слави, като че ли е Господ!

Човече много по-наясно съм колко мъка има по тоя свят и ако се поразровиш малко из постовете ми ще намериш колко много съм казала по тази тема.

Колкото до нашите "вайканици", ако беше прочел първият ми пост по темата (аз имам 2-3 общо взето) щеше да видиш, че аз съм далеч от въпросните "вайканици" - като например "Дано Господ му помогне", "Да е жив и здрав и т.н.". Просто чисто човешки му пожелах да оздравее, както бих пожелала на теб (недай си боже) на съседа, на клошара, на непознатия, на всеки.

И не си мисли, че останалите не осъзнават колко много хора има в по-злощастно състояние...да съзнават, но просто Слави Трифонов е публична личност и е нормално когато нещо такова се случи да се говори за него.

За добро, направил е. Даже мен ако питаш много повече добро е правил от всичките ни политици от 89 насам. Всъщност (разни преподавателки от Плевен са ми разказвали) той от много години се занимава усилено с благотворителност и то без много-много да церемоничи и да го прави публично. Тука покрай тази случка се разчу за тази му дейност, но преди не се знаеше толкова. Та поне за оказаната доброта спрямо хора и деца в нужда може да се каже, че си заслужава човек да каже две-три думи за него, защото има много хора, които имат възможности да помагат, но просто не го правят.

...но просто Слави Трифонов е публична личност и е нормално когато нещо такова се случи да се говори за него.

Бе то нормално другите да говорят за него, ама сам да парадира си е чисто - вижте ме, аз еди си кво...

Ей за това хората реагират така срещу него.

Диндириноооу, къде ти е забегнало чувството за хумор?

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Всички имаме трески за дялане.

Мисля си обаче, че ако всеки си върши работата както Слави си я върши, България ще е такова място, че ЕС ще иска да се присъедини към нас.

За съжаление много малко са тези които работят както трябва. Много хора знаят само да искат. И да се оплакват, че нещо им пречи.

Лично аз мисля че Слави е искрен.

Може би егото му е малко голямо, ама това са рисковете на популярността. А пък кой ли няма его? Да се обади.

Не че харесвам всичко, което прави, но ако нещо не ми харесва, просто не го гледам.

Всички имаме избор. И дистанционно.

Редактирано от Вало (преглед на промените)

Абе трябваше Краси Рядков да бутнат да води предаването и да не се отърват от рейтинг.

От време на време в това шоу се казват някои срериозни неща,а точно Краси Рядков не мисля че е способен да го направи така,че да не се засмееме...

Росен понякога дразни,но според мен се справя...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Росен се стяга според мен,опитва да се прави на освободен ама се спича нещо.

Мисля си обаче, че ако всеки си върши работата както Слави си я върши, България ще е такова място, че ЕС ще иска да се присъедини към нас.

За съжаление много малко са тези които работят както трябва. Много хора знаят само да искат. И да се оплакват, че нещо им пречи.

Може би егото му е малко голямо, ама това са рисковете на популярността. А пък кой ли няма его? Да се обади.

Не че харесвам всичко, което прави, но ако нещо не ми харесва, просто не го гледам.

Ето един ,който мисли като мен. Изобщо не смятам, че Слави парадира с болестта си, трябваше да каже какво става с него, защото всички щяха да се питат къде е, какво му е ,както преди няколко години разправяха, че бил болен от тумор и други там дрънканици. Има си самочувствие, ама има и за какво да го има, никой не се вайка за него тука, а просто му желаем по-скоро да се оправя. Никой не е забравил, че имаи други и то много по-болни от него, но като не ги познаваме, как да ги споменем?...А Росен не е чак толкова лош водещ, на мен по принцип ми е симпатичен и сега ми е сладък , като се старае да води добре шоуто

Много добре казано! Ето един човек с обектовно и агрументирано мнение.

• 2 седмици по-късно...

Медии твърдят все по-упорито, че спира ”Шоуто на Слави”

В началото на есента "Шоуто на Слави" вече няма да бъде част от програмата на bTV, писа вестник "Експрес".

Медията се опира на твърденията, че през октомври договорът между телевизията и "Седем осми" изтича и на факта, че от демонстрираното поведение от Слави, излиза че отношенията му с ръководството на bTV с всеки изминал ден стават все по-лоши. Докато шоуменът е в болнични, в телевизията търсели хора за нов бенд, пак според "Експрес". Запознати твърдели, че изпълнителният директор на медията Албърт Парсънс е решил на мястото на "Шоуто на Слави" да има предаване в подобен формат и затова до два месеца трябвало да се формира екип, който включва и музиканти. В края на май Слави Трифонов беше гост в предаването си и на въпрос на заместника си Росен Петров кога ще се върне даде уклончив отговор, че това ще стане, когато му дойде времето. Слави беше категоричен, че не може просто да се върне и да стои като мебел, да води шоуто "някак си".

life.dir.bg

Медии твърдят все по-упорито, че спира ”Шоуто на Слави”

Надявам се да не стане. Мисля, че има доста хора, заспиващи на шоуто на Слави. Ако ги няма повече, ще ми е много кофти sad.gif , много се забавлявам с тях

Надявам се да не стане. Мисля, че има доста хора, заспиващи на шоуто на Слави. Ако ги няма повече, ще ми е много кофти sad.gif , много се забавлявам с тях

Викаш, че ако предаването го няма и много хора няма да могат да заспиват! Е, дори и да го махнат с друго хората ще се утешат и пак ще заспиват дълбок сън!! biggrin.gif

Няма вечни неща, няма вечни хора!!

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.