Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Слави Трифонов и интервюто за заболяването му

Featured Replies

Дано да се оправи !

Жал ми стана за него ... sad.gif

• Отговори 100
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Само тй ли е болен, че така го съжалявате? Вярно, известен е, но това не го прави по-важен от обикновените хорица, които дори нямат пари за лекарства, а на него са му осигурени най-добрите, в това можете да бъдете сигурни.

Само тй ли е болен, че така го съжалявате? Вярно, известен е, но това не го прави по-важен от обикновените хорица, които дори нямат пари за лекарства, а на него са му осигурени най-добрите, в това можете да бъдете сигурни.

Всеки болен човек еднакво заслужава съчувствие - независимо дали е известен или "обикновен". Обратното на "обикновен" е необикновен - аз за такива хора не съм чувала - значи и Слави е "обикновен" и това, че има пари и възможност за лечение не означава, че не му е необходима подкрепа. Едва ли точно ние ще му я окажем, но е човешко да се прояви съчувствие към всеки, изпаднал в такава ситуация.

Всеки болен човек еднакво заслужава съчувствие - независимо дали е известен или "обикновен". Обратното на "обикновен" е необикновен - аз за такива хора не съм чувала - значи и Слави е "обикновен" и това, че има пари и възможност за лечение не означава, че не му е необходима подкрепа. Едва ли точно ние ще му я окажем, но е човешко да се прояви съчувствие към всеки, изпаднал в такава ситуация.

Да,така е ! И това,че има пари не му гарантира ,че ще се оправи. И той има нужда от подкрепа! А за него пишем тук,защото всички го познаваме, това обаче не означава ,че не бихме съчувствали на други ипзднали в подобно положение,но просто той е от тези хора,за които се говори и затова пишем и затова се надяваме да се оправи.

Да,така е ! И това,че има пари не му гарантира ,че ще се оправи. И той има нужда от подкрепа! А за него пишем тук,защото всички го познаваме, това обаче не означава ,че не бихме съчувствали на други ипзднали в подобно положение,но просто той е от тези хора,за които се говори и затова пишем и затова се надяваме да се оправи.

Пред Болката,пред Смъртта и пред Бог всички сме равни

На мен ми е особено мъчно, защото той е моят герой откакто се помня, от съвсем дребно хлапе си го обичам, а аз имам усет към хората... и то много силен. Той е добър човек. И не заслужава това да му се случва.

И да, съчувствам му много, както съчувствам и на други болни хора, но него имам чувството че го познавам, затова му съчувствам повече, като на по-близък човек... Това е илюзия може би, но така го чувствам.

Каквото и да стане обаче, винаги ще има музиката...

Славито си е гадина. Нз защо го харесвате толкова, ама предаването му изопачава много неща. Познавам човек който му е бил на гости. Нищо специално ама е останал с отвратителни впечатления.

Всеки си прави сметка дали да му гостува, въпрос на личен избор...Предаването е от доста години и хората много добре знаят за какво става дума....

Не става въпрос нито за самото гостуване нито за предаването. А за Слави като човек.

Не става въпрос нито за самото гостуване нито за предаването. А за Слави като човек.

Гостите не са на Слави, а на шоуто му - не смесвай нещата. Освен това, и аз познавам лично неколцина, които са му били на гости, при това всички са във възторг от това - въпрос на лична преценка.

А и едва ли тази тема е най-подходяща за надхващания от типа "за или против шоуто", "за или против Слави" и т.н.

Гостите не са на Слави, а на шоуто му - не смесвай нещата. Освен това, и аз познавам лично неколцина, които са му били на гости, при това всички са във възторг от това - въпрос на лична преценка.

А и едва ли тази тема е най-подходяща за надхващания от типа "за или против шоуто", "за или против Слави" и т.н.

Никой не твърди обратното, но това е достатъчно да си направят преценка за нещата. В никакъв случай не започвам спор за или против нещо си. Аз не го харесвам и не го съжалявам. Това е.

Редактирано от LEART (преглед на промените)

...Аз не го харесвам и не го съжалявам. Това е.

Аз немисля, че тези които го харесваме го съжаляваме. И си мисля, че и самият Слави не би искал да го съжаляват (и не само Слави, а който и да било човек) Просто му показваме някакъв вид подкрепа, и ще се радваме да се оправи.

Не го харесвам и не го подкрепям. Така става ли ? А в случая в какво се изразява подкрепата? Постоянно получавам по скупе-то някакви глупости от рода на : Сложи си Ж пред името за подкрепа на Слави. Това беше последното. Това което се е случило е лошо за тези които го харесват ама това в никакъв случай няма да помогне.

Здравейте на всички! Надявам се много хора да са гледали петъшното издание от шоуто и навярно всички знаете какво става! Е аз не успях да го гледам, но с голяма болка научих за трагичната новина! Търсих самото предване на много места, но никаде не го намерих! Открих само интервюто и то в сайта на шоуто. Стана ми много гадно. И понеже от доста време съм потребител в този сайт реших да дам своята заявка тук или поне да се опитам да намеря това предаване. Незнаех точно къде да напиша своята заявка и затова реших да си открия сама тема. Моля всеки, който може да ми помогне понеже много искам да го гледам. Тук в тази тема може да изразите също своята съпричастност! Благодаря предварително на всички!!!!

Редактирано от nevy_st (преглед на промените)

Здравейте на всички! Надвам се много хора да са гледали петъшното издание от шоуто и навярно всички знаете какво става! Е аз не успях да го гледам, но с голяма болка научих за трагичната новина! Търсих самото предване на много места, но никаде не го намерих! Открих само интервюто и то в сайта на шоуто. Стана ми много гадно. И понеже от доста време съм потребител в този сайт реших да дам своята заявка тук или поне да се опитам да намеря това предаване. Незнаех точно къде да напиша своята заявка и затова реших да си открия сама тема. Моля всеки, който може да ми помогне понеже много искам да го гледам. Тук в тази тема може да изразите също своята съпричастност! Благодаря предварително на всички!!!!

Има такава тема

Слави

Цялото предаване можеш да гледаш тук регистрацията е безплатна....Слави

Цялото предаване можеш да гледаш тук регистрацията е безплатна....Слави

Благодаря!!!

Бих добавил само:

Всеки човек заслужава съчувствие. Не само болните.

Всяка мисъл стига до човека за когото мислим.

Така че дори пожеланието някой да оздравее има значение и има смисъл.

Пожелавам на Слави да оздравее, както на и всички болни и на всички, които имат някакъв проблем.

За съжаление в случая на Слави само Господ може да му помогне. Но тъй като той изрично заяви, че не вярва в Него едва ли ще се оправи. Просто няма кой друг да му помогне. Но всъщност няма нищо трагично в това състояние на Слави. Всички сме пътници и сме се запътили в тази посока. Кой инфаркт, кой инсулт, кой нещо друго.... никой от нас няма да се оттърве от съдбата си... Каквото му е писано ще стане вярва или не в Господ ...

Искрено желая на Слави да оздравее и му пожелавам в тези трудни за него дни да преосмисли и изхвърли от себе си злобата и жлъчта към набедени от него "за мезе" личности. :yanim: Сигурна съм, че това ще му помогне. ;)

Много се изненадах като разбрах че това нещо е от години,явно умело го е крил,във въпросното предаване Слави не беше шоумена Слави,а човека Слави без да се крие зад образа създаден от сценаристите на шоуто.Много жалко би било ако повече не може да води предаването.

П.П.

Славито си е гадина. Нз защо го харесвате толкова, ама предаването му изопачава много неща. Познавам човек който му е бил на гости. Нищо специално ама е останал с отвратителни впечатления.

Това мнение не е за тази тема,тука никой не те пита дали харесваш Слави или не,тук коментираме заболяването му.

Това че твоят познат не харесал Слави като човек от едно гостуване в шоуто му,не значи че го познава какъв е извън работата,така че стига си писал глупости ако обичаш.Ако твоят познат си мисли че го познава от едно гостъване,ужасно се лъже.Всеки човек в работата е съвсем различен,от това което е извън нея.

Слави е емблематична фигура в българският шоу бизнес и такъв ще си остане независимо какво говорят хората като теб.Няма човек на тая земя,който да е харесван от всички.

Има такава тема

Слави

Излез да се разходиш малко на въздух човече ;)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Това мнение не е за тази тема,тука никой не те пита дали харесваш Слави или не,тук коментираме заболяването му.

Това че твоят познат не харесал Слави като човек от едно гостуване в шоуто му,не значи че го познава какъв е извън работата,така че стига си писал глупости ако обичаш.Ако твоят познат си мисли че го познава от едно гостъване,ужасно се лъже.Всеки човек в работата е съвсем различен,от това което е извън нея.

Слави е емблематична фигура в българският шоу бизнес и такъв ще си остане независимо какво говорят хората като теб.Няма човек на тая земя,който да е харесван от всички.

Какво ти става? Разбира се, че е достатъчно да срещнеш даден човек веднъж за да си изградиш някакво впечатление за него. Мене лично ме дразни как представя нещата. Казах го няколко пъти. Тази тема е за болестта на Слави и аз си изказах мнението за него. Казваш, че съм писал извън темата. Тогава ти защо обсъждаш мене? Това също не е по темата. По скоро моят коментар е по близо. Освен това коментарите, че всички хора заслужават съчувствие са си пълна глупост. Първо ако е така защо обсъждате само Слави ? И освен това бихте ли съжалявали Хитлер? Не е нужно да отговаряте. Стига сте се занимавали с мене.

Редактирано от LEART (преглед на промените)

• Автор
На мен ми е особено мъчно, защото той е моят герой откакто се помня, от съвсем дребно хлапе си го обичам, а аз имам усет към хората... и то много силен. Той е добър човек. И не заслужава това да му се случва.

И да, съчувствам му много, както съчувствам и на други болни хора, но него имам чувството че го познавам, затова му съчувствам повече, като на по-близък човек... Това е илюзия може би, но така го чувствам.

Каквото и да стане обаче, винаги ще има музиката...

Аз също го харесвам от дете. Харесва ми не само неговата сила и борбеност, а особеното му излъчване, което вярвам сте забелязали... то не може да се опише с думи.

Тъжно е наистина, че Слави не вярва в Господ. Според мен точно в такива моменти човек е най-вече склонен да се обръща към Бог, да се моли и да вярва до последно. Защото аз лично вярвам в чудесата, които могат да се случат след искрените молитви и надежди. Затова се надявам, че Господ ще помогне на Слави. Макар и не чрез неговите молитви... Защото вижте колко хора го обичат и се молят той да оздравее!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.