Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Слави Трифонов и интервюто за заболяването му

Featured Replies

Вижте какъвто и да е бил Слави не е убиц, изнасилвач или нещо подобно, с нищо не е заслужил подобна трагедия, не е нормално да се преекспонират нещата! Не е и нормално да се пише че видите ли защото не бил вярващ Господ нямало да му помогне!

• Отговори 100
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За съжаление в случая на Слави само Господ може да му помогне. Но тъй като той изрично заяви, че не вярва в Него едва ли ще се оправи. Просто няма кой друг да му помогне. Но всъщност няма нищо трагично в това състояние на Слави. Всички сме пътници и сме се запътили в тази посока. Кой инфаркт, кой инсулт, кой нещо друго.... никой от нас няма да се оттърве от съдбата си... Каквото му е писано ще стане вярва или не в Господ ...

Що бе, може пък Господ да вярва в Слави?...

И освен това бихте ли съжалявали Хитлер?

Съжалявал - не, защото съжалението е позиция на превъзходство, а не мисля, че превъзхождам когото и да е било като човешка личност. По-скоро бих му съчувствал, като на един много нещастен и болен човек.

Съжалявал - не, защото съжалението е позиция на превъзходство, а не мисля, че превъзхождам когото и да е било като човешка личност. По-скоро бих му съчувствал, като на един много нещастен и болен човек.

Това пък как го измизсли ? biggrin.gif

Гледах интервюто със Слави. Мъчно ми стана за него. Той има слава, пари. Но ги заплаща скъпо. Но това интервю ме смути в известна степен. Смятам, че страда от доста комплекси и мания за величие. Смятам, че и това интервю е с цел повишаване на рейтинга, нещо от рода на "Вижте, кралят е болен! Вижте колко смело посреща болестта! Да живее краля!". Може би не съм права и се надявам да е така. Въпреки това му пожелавам да се оправи!

М-дааам, просто чаках момента в който някой ще каже, че го прави за "рейтинга" ;) (във всички други форуми където има подобна тема се намери кой да каже това нещо)

Честно казано подобно твърдение е безумно личи си, че води Росен Петров, а не Слави...Изчезването на Слави от екран му води само негативи, не знам кой би си помислил, че това му качва рейтинга.

Въпреки, че явно всички или го обявяват за някъв лигав лъжец или пък за некъв светец. Започват да правят кампании, някъде срещнах безумното начинание да си запишем пожеланията на аудио формат, тъй като той не виждал нямало да може да ги прочете, та да му ги пратим на аудио, за да ги чуе, че феновете му са с него. Други пък направиха сайтове в подкрепа на Слави. Абе хора, осъзнайте се, то бива, бива неадекватност ама това...Едни го погребаха с лаври, а други празнуват на гроба му (метафорично казано). Слави боледува- уважете човека и спрете с глупавите писания.

Гледах интервюто със Слави. Мъчно ми стана за него. Той има слава, пари. Но ги заплаща скъпо. Но това интервю ме смути в известна степен. Смятам, че страда от доста комплекси и мания за величие. Смятам, че и това интервю е с цел повишаване на рейтинга, нещо от рода на "Вижте, кралят е болен! Вижте колко смело посреща болестта! Да живее краля!". Може би не съм права и се надявам да е така. Въпреки това му пожелавам да се оправи

Дори и така да е - човек има правото и на комплексите и на манията си за величие и да повишава рейтинга си.

Нека погледнем на нещата от стола на Слави. Несъмнено най-популярният телевизионен водещ изчезва внезапно за неопределно време. Какъв по-хубав повод за клюки? Ако Слави не беше обяснил под някаква форма какво се случва щяха да последват диви спекулации - от това, че го е заклала покойната му прабаба до това, че се е станал будистки монах и се е преселил на Северният полюс да прави компания на белите мечки biggrin.gif

М-дааам, просто чаках момента в който някой ще каже, че го прави за "рейтинга" :wors: (във всички други форуми където има подобна тема се намери кой да каже това нещо)

Това е моето мнение. Това не значи, че отричам Слави. Той е умен. Има своето излъчване. Има своите качества. Но това не значи, че трябва да го боготворя. Не всеки може да понесе славата. Тя може да те превърне в роб и да те ограби. Винаги ми е било интересно какво се крие зад СЛАВИ. Искало ми се е да видя истинския Слави Трифонов, не образът който му се налага да играе, защото шоуто не обича истината. Шоуто обича зрелищата, блясъка, провокацията, драмите...а истината е проста, банална, неприветлива /понякога/, сива, банална...не става за шоу. Та, според мен, Слави играе по сценарии /измислен от него или от някой друг/. И аз искам да не е така. Но смятате ли, че някой би позволил на Слави да е независим, както той се представя? А може би са го оставили да си мисли, че е такъв...Но в едно съм сигурна, той играе, няма друг избор. Това е шоу! И разговорът между нас също е част от шоуто: Слави е звездата, а ние сме зрителите. ;)

Редактирано от mucunka (преглед на промените)

Дори и така да е - човек има правото и на комплексите и на манията си за величие и да повишава рейтинга си.

Нека погледнем на нещата от стола на Слави. Несъмнено най-популярният телевизионен водещ изчезва внезапно за неопределно време. Какъв по-хубав повод за клюки? Ако Слави не беше обяснил под някаква форма какво се случва щяха да последват диви спекулации - от това, че го е заклала покойната му прабаба до това, че се е станал будистки монах и се е преселил на Северният полюс да прави компания на белите мечки biggrin.gif

Хахахахахааххаха ;) хихихихихихиихихихи

Правси онея "жълти парцали" Шок,Папарак и т.п. щяха да полудеят да пишат глупости от този сорт !

Очаквах противоречиви мнения.

Очаквах хора, които се прехласват, очаквах и такива, които са доволни, че Слави Трифонов не е на екрана.

Не знам какъв е бил и какъв е сега, но знам едно - добър човек е. Не е направил нищо спрямо никого с което да си спечели негативни мнения (особено в този момент).

Не гледах интервюто, но четох във вестника за заболяването му. Факта, че толкова години е успявал да сложи маската на усмихнатия водещ, говори за издръжливост и желязен характер. Замислете се - всеки ден в репетиции, всеки ден шоу, всеки ден напрежение. Той не води просто шоуто, той ръководи един екип от не знам и аз колко човека, ръководи го сам, знае имената на всеки, който работи за него. Има някаква отпуска 1 месец лятото, която в повечето случай я прекарва на турне.

Другото което харесвам у него е това, че се занимава с благотворителност и то не просто, защото има пари и "трябва", а защото иска. Прави го без много церемонности - плаща месечна издръжка на момиче сираче в Музикалното в Плевен, беше на бала на друго момиче, което не може да ходи (пак беше от Плевен) - помагал е на много хора, за което заслужава уважение.

И можете да си го плюете колкото искате, но той и неговия екип за тези седем години шоу са казали повече истина отколкото последните ни 4 правителства взети заедно. Дали понякога прекалява? Може би...

Мисля, че в този момент не е нужно да гледаме на него като на водещия Слави Трифонов, а просто като човека Слави Трифонов, а всеки човек заслужава съчувствие.

Мисля, че няма смисъл да преувеличаваме...аз лично му пожелавам скорошно оздравяване, това което бих пожелала на съседа, на непознатия, на всеки човек...

• 2 седмици по-късно...

Виждам че отдавна никой не еписъл в темата и се питъм - Някой знаели нечо за Слави , как е , ще го видим ли скоро на екран и т. н. Но нека не ставаме като "Жълтите парцали" да си смучем новините от пръстите !

Последното, което чух е, че до десетина дни се връщал...

Верно ли това батка :nono: дано си прав и да го видим на екран ! Че без него видя ли снощи какво направиха Дони и опусумите в Music Idol a ?

Мм и още един факт Слави и неговия екип бяха едни от първите които повдигнаха въпроса за българските медици в Либия още преди да има шоу в БТВ !!!

Това беше едно от нещата, които имах в предвид, когато казах, че за 7 години шоу са казали повече истина от последните ни 4 правителства взети заедно.

Всъщност носи се слух (не знам дали е верен, но няма да се учудя), че Слави е в хотел "Балкан" в Плевен.

Ама не знам...сестра му се грижи за него, това само знам.

Всъщност носи се слух (не знам дали е верен, но няма да се учудя), че Слави е в хотел "Балкан" в Плевен.

Ама не знам...сестра му се грижи за него, това само знам.

Между другото и аз чух така,но за съжаление нищо по-конкретно не знам. Дано да се оправи. Страшно ми липсва,но по-важно е да се оправи напълно и да се забави излизането му на акран,от това да бърза,да се завърне

"С толкова пари, ако не си оправи очите ще е тъпо и жалко. Все пак за какво са му, ако не вижда..."

"С толкова пари, ако не си оправи очите ще е тъпо и жалко. Все пак за какво са му, ако не вижда..."

Дано се оправи,макар че здравето няма цена,а при неличими болести колкото и да имаш-все тая-лек няма ли намерен...

Пожелавам му здраве и дълголетие! Дано не е вярна противоречивата информация, колко обречен е вече.

Иначе Слави Трифонов не ми е слабост, защото много се разочаровах, когато почувствах влиянието му върху зрителите, но го и чух как говори български. Резултатът е, че сега почти цяла България говори така - съвсем свободно, но много неправилно. Слави в никакъв случай не е единственият виновник за съсипването на езика ни, но няма да задълбочавам, моментът е абсолютно неподходящ.

Надявам се да оздравее. Несправедливо е хората да страдат, макар че май целият ни живот си е едно безкрайно страдание с недълготрайни проблясъци от друг характер.

Между другото и аз чух така,но за съжаление нищо по-конкретно не знам. Дано да се оправи. Страшно ми липсва,но по-важно е да се оправи напълно и да се забави излизането му на акран,от това да бърза,да се завърне

Сестра му винаги се е грижила за него,не е от скоро,а от както съществува проблема.А и това не е нещо нелогично.И аз стискам палци да се оправи.Според мен Слави е направил много повече за България отколкото който и да е било друг журналист

Сестра му винаги се е грижила за него,не е от скоро,а от както съществува проблема.А и това не е нещо нелогично.И аз стискам палци да се оправи.Според мен Слави е направил много повече за България отколкото който и да е било друг журналист

Това за сестра му е ясно и логично. Просто не знам на 100% дали са в Плевен. А за това,че е направил доста, съм съгласна

• 3 седмици по-късно...

Е вече сам си призна, че е бил в Плевен. Най-накрая да имаме някаква информация за него. Хубаво е ,че е започнал да се подобрява. Той е искал това да стане по-бързо, нооо бсяко нещо с времето си, по-добре късно, отколкото никога. Много се радвам за него

Дано се възстанови...

Но Слави е душевно болен, не знам какво се опитва да докаже, защо постоянно се изтъква и представя за герой, за какво му е не ми е ясно, снощи един час се хвалеше от това каква кола кара до какъв професионалист е и какви успехи има, за тези неща ми се струва че не е нормално сам да говори... Страшен егоцентрик, няма спиране когато заговори за себе си, лично мене за пореден път ме отблъсна като характер.

Прави впечатление и колко пъти повтори страха че нямало да може да работи, този работохолизъм просто не може да е нормален, живота все пак всеки сам избира как да си го живее и колкото и хубава работа да работи - тя си е задължение и има и други неща освен РАБОТАТА - къде са любимите хора??? Не е нормално да обичаш повече работата от близките си

Човек избира сам пътя който иска да извърви.С цената на какво си е лично негов проблем.За мен няма лошо,че Слави говори по този начин,той се е превърнал в институция още преди доста време и предпочитам да говори така,отколкото да се прави на смотан и да разправя,че всичко се дължи на някой друг пък той имал просто късмет.Той е работил мого за да стигне до тук.КАк и по какъв начин си е негова работа,мен с нищо не ме е ощетил!

Но Слави е душевно болен, не знам какво се опитва да докаже, защо постоянно се изтъква и представя за герой, за какво му е не ми е ясно, снощи един час се хвалеше от това каква кола кара до какъв професионалист е и какви успехи има, за тези неща ми се струва че не е нормално сам да говори... Страшен егоцентрик, няма спиране когато заговори за себе си, лично мене за пореден път ме отблъсна като характер.

Прави впечатление и колко пъти повтори страха че нямало да може да работи, този работохолизъм просто не може да е нормален, живота все пак всеки сам избира как да си го живее и колкото и хубава работа да работи - тя си е задължение и има и други неща освен РАБОТАТА - къде са любимите хора??? Не е нормално да обичаш повече работата от близките си

Споерд мен не се изтъква, това за колата го каза с ирония.... Страх го е, че няма да може да работи, защото, както си каза, най-близките му хора са именно екипа му и там двама-трима,които назова. Неговата мечта е да може да работи, това явно е неговият живот, всеки сам си избира начин на живот и явно на него това му допада най- много. Както и Иво каза, по-добре е така- да си казва каквото мисли, а не да се прави на интересен и да казва това, което другите очакват да чуят. Аз лично винаги съм го харесвала и продължавам да го харесвам, искрено му желая скорошно оздравяване, но да се завърне в ефир едва когато е наистина добре :speak:

Първото интервю с него беше добро, но с това малко се поизложи. Уби се да се хвали и прави на герой. Ако с първото си ме спечели, то с това ме изгуби.

Алоу, таранколу, не си само ти със сериозни здравословни проблеми. Ако излязат всичките да се хвалят, ще останеш в девета глуха с проблема си със зрението.

Все пак му пожелавам по-скоро да се оправя, нищо, че го не харесвам.

Изхвърли се пак,аз не го хараесвам и никога не съм го харесвал заради това му поведение.Пожелавам му разбира се оздравяване.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.