Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

bobych,много ти благодаря за книгата

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Напълно подкрепям идеята за наше собствено местенце, казвайте само как да помагам!(Мечтая си за такова нещо от години)!! :rolleyes:

Пете, прочетох Лунна страст и трябва за пореден път да ти благодаря, че ми я препоръча! Много хубава беше! Как върви класацията? Не виждам нови предложения...скоро ли ще обявиш резултатите? Целувки ти пращам!

П.С. Ganinka, много ми хареса блога ти. :rolleyes:

И аз си го харесвам много biggrin.gif нали е мое бебче. И след като вече вече знаете за него, ще ви помоля още веднъж към публикуваните автори да напишете като коментари бг заглавията на тези книги, които са само с английско. И спирам темата за него тук, че все пак това е за линкове към романите. Ако Инка желае да публикува линковете там, нека ми пише ЛС. Ако имате въпроси или желания относно блога, моля да ми пишете на лични. ;)

Ще се радвам да си направим и форум. :speak:

Да ви се хохваля,че си купих Рай на Джудит Макнот днес и е направо страхотна,нямам думи

Благодаря за Сърце под маска тази книга е страхотна ,историята е ненадмината laugh.gif

Ganinka,убивам те мила :lol6::hush: като видях блога ти направо се свлекох на земята,толкова книги си харесах ,че ако пусна списък скоропостижно ще ме изселят от форума ,но нали съм нахалничка ще се жертвам :wow::angry: (и за общото благо)и ще питам(моля)за следните книжки:

Тази нощ или никога-Дара Джой

Тайната принцеса-Джоана Линдзи(втората част е вече публикувана и на мен многи ми харесва)

Скандална любов и Скандал на Бренджа Джойс

Господарят от Рая-Катрин О'Нийл

Сърце в опастност и Кръв от рози -Марша Кенъм laugh.gif моля не ме гонете :no-no::beat:

Ganinka,убивам те мила :lol6::wow: като видях блога ти направо се свлекох на земята,толкова книги си харесах ,че ако пусна списък скоропостижно ще ме изселят от форума ,но нали съм нахалничка ще се жертвам :wow::angry: (и за общото благо)и ще питам(моля)за следните книжки:

Тази нощ или никога-Дара Джой

Тайната принцеса-Джоана Линдзи(втората част е вече публикувана и на мен многи ми харесва)

Скандална любов и Скандал на Бренджа Джойс

Господарят от Рая-Катрин О'Нийл

Сърце в опастност и Кръв от рози -Марша Кенъм laugh.gif моля не ме гонете :beat::hush:

От къде си ги хареса, мила, че те половината са вече тука качени и дори в текстови формат. ;)

Относно сканирането аз по принцип нямам нищо против, но мисля че съм по-полезна като редактор отколкото като сканиращ, понеже е очевадна разликата в съотношението редактори:сканиращи. Затова се стремя да сканирам само ако няма кой друг да поеме дадена книга, за да не ми страдат много редакциите. Иначе Xesi :no-no: , милата, ще ме скалпира. Моите книги са единствено в категория Лична библиотека. От тези, които си посочила, мисля че само последните три все още не са сканирани. biggrin.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Сега като се разгледах е така,много съм зле няма само Сърце в опасност,Кръв от рози-Марша Кенъм,Тайната Принцеса на Линдзи и Господарят на рая Катрин О ниил

някой ако ги има нека да пише че ganinka с това редактиране сигурно не и е до моите книги :)

Сега като се разгледах е така,много съм зле няма само Сърце в опасност,Кръв от рози-Марша Кенъм,Тайната Принцеса на Линдзи и Господарят на рая Катрин О ниил

някой ако ги има нека да пише че ganinka с това редактиране сигурно не и е до моите книги :)

:) Тайната принцеса е на 73 стр., мила :)

А за другите ако не се появят желаещи, ще си поговорим пак biggrin.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

:angry: Тайната принцеса е на 73 стр., мила :P

А за другите ако не се появят желаещи, ще си поговорим пак biggrin.gif

Направо се гърмя,изтеглила съм я а не съм обърнала внимание благодаря че ми отвори очите :Pcool.gif

Здравейте момичета :),

Имам намерение днес да започна да сканирам "Търсачи на щастие" на Нора Робъртс. В случай, че някой вече я е започнал, моля, да ми каже, за да не се дублираме :)

Хубава вечер на всички ;)

• Автор

Момичета, малко по малко ще успея да възстановя линковете. Мерси на всички за помоща, и за линковете които ми пратихте.

Сега искам да споделя, че тея дни прочетох една страхотна книга. Съвременна, много криминале, малко ужаси, малко окулт, има и романтика. Много ми хареса книжката. Казва се "Последно видение" на Бевърли Бартън.

Главната има свръх-естествени способности. Получава видения и през очите на убиеца вижда как той убива жертвите си, а после им пие кръвта. Нейния братовчед е местния шериф и той се захваща със случая да намери убиеца. Главния е агент на ФБР, племенницата му е станала жертва на убиеца и той се опитва да го открие. Когато отива в градчето се запознава с наща и си се харесват от пръв поглед. Тя е добричка, сладка и невинна. Има двама мъже които я искат, ама тя ги мисли само за приятели. Докато с еопитват да намерят убиеца, главния осъзнава, че има нужда да я защитава и се влюбва в нея. Суперска книга. Има и друга. "Изстрадала обич", която е за братовчеда, ама още не съм я чела. Искам да попитам, някой чел ли е някоя от двете книги. И друго. Дали знете, има ли някоя друга книга на авторката в която главната да се казва Джази (Джазмин) и Коул? Книгата е втора от поредицата, ама май не е издадена.

Koala, писах ти на лична, мила, погледни си съобщенията.. cool.gif

Момичета, малко по малко ще успея да възстановя линковете. Мерси на всички за помоща, и за линковете които ми пратихте.

Сега искам да споделя, че тея дни прочетох една страхотна книга. Съвременна, много криминале, малко ужаси, малко окулт, има и романтика. Много ми хареса книжката. Казва се "Последно видение" на Бевърли Бартън.

Главната има свръх-естествени способности. Получава видения и през очите на убиеца вижда как той убива жертвите си, а после им пие кръвта. Нейния братовчед е местния шериф и той се захваща със случая да намери убиеца. Главния е агент на ФБР, племенницата му е станала жертва на убиеца и той се опитва да го открие. Когато отива в градчето се запознава с наща и си се харесват от пръв поглед. Тя е добричка, сладка и невинна. Има двама мъже които я искат, ама тя ги мисли само за приятели. Докато с еопитват да намерят убиеца, главния осъзнава, че има нужда да я защитава и се влюбва в нея. Суперска книга. Има и друга. "Изстрадала обич", която е за братовчеда, ама още не съм я чела. Искам да попитам, някой чел ли е някоя от двете книги. И друго. Дали знете, има ли някоя друга книга на авторката в която главната да се казва Джази (Джазмин) и Коул? Книгата е втора от поредицата, ама май не е издадена.

Поредицата на Бевърли Бартън е от 3 книги,втората е "The last to die",обаче не знам да е издадена на български :wors:

някой ако ги има нека да пише че ganinka с това редактиране сигурно не и е до моите книги :wors:

аз имам Господаря на Рая на Катрин ако искаш мога да я снимам нямам скенер не е толкова хубаво като сканираните файлове но пак е нещо

Редактирано от lilia (преглед на промените)

аз имам Господаря на Рая на Катрин ако искаш мога да я снимам нямам скенер не е толкова хубаво като сканираните файлове но пак е нещо

да ,моля те :)

да ,моля те :offtopic_s:

Дадено нямаш проблем но незнам колко ще се забавя но ще я имаш

Момичета, искам да ви попитам нещо? В момента чета първата книга от тези за семейство Браг и вече я привършвам даже, обаче нещо много се разочаровах - книгата е много хубава, обаче ми се струва че авторката мнооооого е прекалила с насилието и нещастията и всичко дето й се случи на главната героиня. ohmy.gif От Бренда Джойс съм чела само "Завоявателят" и "Обещанието на розата" и бях останала с впечатлението, че си обича главните героини и не ги подлага на толкова мъчения. То не стига всичко дето изтърпя мацката, ами накрая и дете от онзи гадния мексиканец дето я изнасили имаше :angry: Тъпо, тъпо, тъпо - чак се ядосах значи!

Та, да - искам да попитам дали и другите книги от поредицата са в този дух, защото Бренда Джойс пише много хубаво и увлекателно, обаче, ако ще чета за разни агонизиращи и нещастни хора - въпреки, че накрая са щастливи - и на мене също да ми става нещастно и да се ядосвам, по-добре да ги попрескоча и да взема да попрочета нещо по-веселко :angry:

Аз доста изписах, обаче току-що прочетох, че наща е бременна от гадняра и ми стана много неприятно и реших да си споделя мнението :angry:

Ето линк за един изключителен исторически любовен роман, който отгоре на всичко въобще не се намира. Търсила съм го упорито в продължение на две години, но въобще не можах да попадна на следите му laugh.gif Не пък да се докопам до него и да го прочета. Милиоооооони, милиоооооооооооони благодарности на Ели, че сканира за нас този трудно откриваем роман на Аманда Куик - "Любов и грях": :angry:kiss.gifkiss.gif

http://4storing.com/8adj0/ce2f8e8bcd056d13...849598cdd0.html

Момичета, искам да ви попитам нещо? В момента чета първата книга от тези за семейство Браг и вече я привършвам даже, обаче нещо много се разочаровах - книгата е много хубава, обаче ми се струва че авторката мнооооого е прекалила с насилието и нещастията и всичко дето й се случи на главната героиня. ohmy.gif От Бренда Джойс съм чела само "Завоявателят" и "Обещанието на розата" и бях останала с впечатлението, че си обича главните героини и не ги подлага на толкова мъчения. То не стига всичко дето изтърпя мацката, ами накрая и дете от онзи гадния мексиканец дето я изнасили имаше :angry: Тъпо, тъпо, тъпо - чак се ядосах значи!

Та, да - искам да попитам дали и другите книги от поредицата са в този дух, защото Бренда Джойс пише много хубаво и увлекателно, обаче, ако ще чета за разни агонизиращи и нещастни хора - въпреки, че накрая са щастливи - и на мене също да ми става нещастно и да се ядосвам, по-добре да ги попрескоча и да взема да попрочета нещо по-веселко :angry:

Аз доста изписах, обаче току-що прочетох, че наща е бременна от гадняра и ми стана много неприятно и реших да си споделя мнението :huh:

Аааа, не, мила. Само първата книга от поредицата е толкова тежка. Останалите са съвсем други - особено много ми харесват (на мен лично) от тази поредица Скандална любов и Виолетов огън. Много са вълнуващи и няма да ти позволят да ги оставиш - ще четеш докато очите ти изтекат и ще искаш още laugh.gif

Не се отказвай - поредицата си заслужава. cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Момичета, искам да ви попитам нещо? В момента чета първата книга от тези за семейство Браг и вече я привършвам даже, обаче нещо много се разочаровах - книгата е много хубава, обаче ми се струва че авторката мнооооого е прекалила с насилието и нещастията и всичко дето й се случи на главната героиня. ohmy.gif От Бренда Джойс съм чела само "Завоявателят" и "Обещанието на розата" и бях останала с впечатлението, че си обича главните героини и не ги подлага на толкова мъчения. То не стига всичко дето изтърпя мацката, ами накрая и дете от онзи гадния мексиканец дето я изнасили имаше :clap: Тъпо, тъпо, тъпо - чак се ядосах значи!

Та, да - искам да попитам дали и другите книги от поредицата са в този дух, защото Бренда Джойс пише много хубаво и увлекателно, обаче, ако ще чета за разни агонизиращи и нещастни хора - въпреки, че накрая са щастливи - и на мене също да ми става нещастно и да се ядосвам, по-добре да ги попрескоча и да взема да попрочета нещо по-веселко :)

Аз доста изписах, обаче току-що прочетох, че наща е бременна от гадняра и ми стана много неприятно и реших да си споделя мнението :P

Не се сдържах. Дано не обидя никого, но е факт е че по вкус и по цвят... но на мен това ми е любима поредица. не че съм кръвожадна и си падам по такива обрати на съдбата, но смятам това за една от най хубавите поредици на бренда. Не си позволявам да изказвам мнение защото смятам, че всеки има право на вкус, но лично аз мисля че трябва да я дочетеш и накрая няма да си разочаровна. Понякога така става в живота нещата почват зле, а от там се пръква нещо много много красиво. Това е лично мнение и не ангажирам никого с него. А като се сетя за огньовете на рая и огнена стихия. И въобще пак ще си я прочета. Пробвай поне още една преди да се откажеш мисля аз. Ако не си намери друго приятно за теб четиво.

Не се сдържах. Дано не обидя никого, но е факт е че по вкус и по цвят... но на мен това ми е любима поредица. не че съм кръвожадна и си падам по такива обрати на съдбата, но смятам това за една от най хубавите поредици на бренда. Не си позволявам да изказвам мнение защото смятам, че всеки има право на вкус, но лично аз мисля че трябва да я дочетеш и накрая няма да си разочаровна. Понякога така става в живота нещата почват зле, а от там се пръква нещо много много красиво. Това е лично мнение и не ангажирам никого с него. А като се сетя за огньовете на рая и огнена стихия. И въобще пак ще си я прочета. Пробвай поне още една преди да се откажеш мисля аз. Ако не си намери друго приятно за теб четиво.

Аз не казвам, че не ми харесва - цялата история е много хубава, но точно това е, че "понякога така става в живота" - прекалено е реалиатично, а аз съм си малко хвърковата :)

Но че прочета и другите де, щом казвате, че не са толкова тежки :clap:

Така и така говорим за тази поредица, ще ми кажете ли в каква последоватленост са? :clap: Благодаря предварително

Така и така говорим за тази поредица, ще ми кажете ли в каква последоватленост са? ;) Благодаря предварително

Ами, по моите проучвания май са така:

1. Пътуване към рая

2. Огнена стихия

3. Виолетов огън

4. След невинноста

5. Огньовете на рая

6. Скандална любов

7. Тайни

Ако нещо съм объркала, много моля някой да ме коригира, но мисля, че са така :)

Здравейте ,дружинка,ще ви оставя за известно време,тъй като къщата ми скоро ще се срути върху мен.моят мъж още не е говорил за развод :conversation: ,ама до там ли да стигна?мисля да разчистя авгиевите обори пък после пак ще почна някоя книжка. :camera2: мисля да почна сънувам твоите нощи на сандра браун ако се дублираме казвайте,защото съм я започнала(разбрах,че Фантазия е в нечий списък)

та така.

хайде -лека и спорна!!

Редакция: proletsearch

Писането единствено с големи букви е нежелателно!

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Здравейте, аз съм нова във форума, но понеже тегля и чета от книжките, които сте сканирали, бих искала и аз с нещо да помогна. Доколкото разбирам от последните страници, търсят се радактори. Каква програма ми трябва за да редактирам и какво точно трябва да правя.

Благодаря предварително! :conversation:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.