Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
кака да я свалим без линк ohmy.gif:) на мен ми се отваря в прозорец

Дясно копче и Save target as :)

Довърших следната книжка:

Ема Голдрик - Избраник на съдбата

Izbranik_na_sudbata.pdf

Марси за книгата, а случайно да имаш предна корица?

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Мили момичета, ето още една книга от мене. Извинявайте за малкото забавяне.

Катлийн Удиуиз - Вълкът и гълъбицата

http://4storing.com/b14zb/db7917b37d73567b...5b7f3b1f1c.html

Слънце, огромни благодарности за книгата, но моля те, снимай пак 336 и 337 стр. че липсват. cool.gif

Май вярно мартинитата са виновни :)

Мне не са виновни мартинитата :nono: 336 съм я снимала, а на 337 пише Епилог "Сладка пролет", а 338 е празна и затова не съм ги снимала, чети си спокойно :P

Да те питам мила за Вълкът и гълъбицата, само тази книга не съм чела на Удиуиз - какво ти е мнението за нея?

И момичета реших, тъй като имам няколко книги, които съм снимала с апарат, през уикенда ще ги мина през скенера, защото сега като ги попрегледах, ама хич не се четат, за мой срам :doh:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Марси за книгата, а случайно да имаш предна корица?

Инка, ето корицата на Избраник на съдбата - Ема Голдрик cool.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Хайде сега и задната корица - заради анотацията.. :)

Здравей случайно да ти се намира корицата на Принцът Тигър на Сандра Браун, че като си я изтеглих от първа страница не се изтегли корица или да ми кажеш кой може да я има, ще съм ти задължена :)

Здравей случайно да ти се намира корицата на Принцът Тигър на Сандра Браун, че като си я изтеглих от първа страница не се изтегли корица или да ми кажеш кой може да я има, ще съм ти задължена :)

Ако не е спешно, мога да я взема от моята приятелка, тя има всичко на Сандра, и ще я сканна. :nono:

Ако не е спешно, мога да я взема от моята приятелка, тя има всичко на Сандра, и ще я сканна. :nono:

Ок няма проблем ще почакам! :)

Здравейте, момичета :)

Днес пускам няколко заявки, с които се занимавах последните дни:

Специално за Savagejo

"Търсачи на щастие" - Нора Робъртс - Арлекин Бестселър

http://4storing.com/ng6kv/6fa7ae62c9873385...997dbc0910.html

Специално за Съни

"Любов в пустинята" - Арлекин Изкушение

http://4storing.com/ss5cr/58b8c9b890511a11...c51187ea26.html

Специално за Stontontina

"Безследно изчезнал" - Сандра Браун - Арлекин Бестселър

http://4storing.com/c133x/4f00010cfc1dc0bd...ea4d545468.html

Поздрави на всички :magnifier:

Здравейте, момичета :)

Днес пускам няколко заявки, с които се занимавах последните дни:

Специално за Savagejo

"Търсачи на щастие" - Нора Робъртс - Арлекин Бестселър

http://4storing.com/ng6kv/6fa7ae62c9873385...997dbc0910.html

Специално за Съни

"Любов в пустинята" - Арлекин Изкушение

http://4storing.com/ss5cr/58b8c9b890511a11...c51187ea26.html

Специално за Stontontina

"Безследно изчезнал" - Сандра Браун - Арлекин Бестселър

http://4storing.com/c133x/4f00010cfc1dc0bd...ea4d545468.html

Поздрави на всички :)

DESI ZH,страхотна си. :magnifier: Благодаря за Нора Робъртс и Сандра Браун.Ако имаш още-давай. :wors:

Прочетох тук някъде, че искате да си имате форумче http://ebook.free.bg/index.html ето който иска да заповяда ....и който иска да е модератор да казва ...и не е задължително да влизате :magnifier: още е в процес на разработка

Прочетох тук някъде, че искате да си имате форумче http://ebook.free.bg/index.html ето който иска да заповяда ....и който иска да е модератор да казва ...и не е задължително да влизате :) още е в процес на разработка

:wow::):wors::magnifier::):wors:kiss.gif

НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ!!! СУПЕР СТЕ МОМИЧЕТА!!! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ!!!

МАЛЕ СЕГА КАКВО ЩЕ НАСТАНЕ!!! :lol6:

Прочетох тук някъде, че искате да си имате форумче http://ebook.free.bg/index.html ето който иска да заповяда ....и който иска да е модератор да казва ...и не е задължително да влизате :P още е в процес на разработка

Уау, супер, има си място за анкети, за дискусии, за линкове към книжките... въобще много ми харесва. :shy11:

Уау, супер, има си място за анкети, за дискусии, за линкове към книжките... въобще много ми харесва. :P

Споделям напълно мнението ти. Хей тайфата що мълчите. Казвайте де! Харесва ли ви?

Споделям напълно мнението ти. Хей тайфата що мълчите. Казвайте де! Харесва ли ви?

Супер е, може ли вече да пишем в него?

Супер е, може ли вече да пишем в него?

Може би трябва да обсъдим основни теми преди това, примерно за раздела Сканиране дали всяка от нас, която сканира да има отделна тема, в която да пише списъка й за сканиране и в която ще може да се пита коя книжка кога ще е готова и евентуално още една тема обща, в която да се дават заявки, или направо да е една темата и в първия пост да са събрани всички списъци... и такива неща. Аз малко нахално давам идеи, вие какво мислите? А и нашия Администратор трябва да се изкаже кога наистина ще може да пишем във форума. :P

Може би трябва да обсъдим основни теми преди това, примерно за раздела Сканиране дали всяка от нас, която сканира да има отделна тема, в която да пише списъка й за сканиране и в която ще може да се пита коя книжка кога ще е готова и евентуално още една тема обща, в която да се дават заявки, или направо да е една темата и в първия пост да са събрани всички списъци... и такива неща. Аз малко нахално давам идеи, вие какво мислите? А и нашия Администратор трябва да се изкаже кога наистина ще може да пишем във форума. :mark:

Можете да пишете разбира се :P Когато пожелаете моля заповядайте :shy11:biggrin.gif

Всичко което Ви хрумне пишете и така :rolleyes: Няма страшно не съм лоша и няма да трия мнения :cheers:

Идеи също приемам biggrin.gif

Редактирано от cherna_prashka (преглед на промените)

може ли някой да качи Избранник на съдбата и кориците в 4storing че не мога да я сваля запазва ми се само HTML файл ;):rolleyes:

и да се похваля вече писах приветствено и благодарствено писмо на всички сайта дано не ме сметнете за нахална :help:laugh.gif имам и едно предложение ако се приемат

на едно място даси пускаме заявки както тук а на друго линковете с датата на която са качени и може и да коментираме ,изказваме мнения както тук на едно място,че да не се губи cool.gif

и още нещо тук ще пишем ли вече ohmy.gif:sobbing:;)

Може би трябва да обсъдим основни теми преди това, примерно за раздела Сканиране дали всяка от нас, която сканира да има отделна тема, в която да пише списъка й за сканиране и в която ще може да се пита коя книжка кога ще е готова и евентуално още една тема обща, в която да се дават заявки, или направо да е една темата и в първия пост да са събрани всички списъци... и такива неща. Аз малко нахално давам идеи, вие какво мислите? А и нашия Администратор трябва да се изкаже кога наистина ще може да пишем във форума. ;)

От една страна е хубаво всяка сканираща да има своя тема, но понеже сканиращите са доста, мисля че ще е трудничко за човек, който е решил да сканира дадена книга, да провери всяка тема отделно. Пък и такива като мен, които сканират от дъжд на вятър, няма смисъл да отварят за 1-2 книжки нова тема . И понеже обичам да давам идейки :rolleyes: , ето една:

Могат да се създадат две теми в този раздел: "В процес на сканиране" и "Заявки" или нещо подобно. Така в първата всеки може да напише списъка си като отговор на темата и всичко ще е на едно място. Може също за да не се претрупва темата, след сканирането на всички книги от списъка отговора да се трие и да се пуска нов с новия списък. Така търсенето ще е по-бързо според мен. biggrin.gif

ПС: може и тема "Отговор на заявка" за да се вижда дали някой поема дадена заявка.

Пишете си и тук ...не бих искала администраторите на калдата да се сърдят biggrin.gif все пак има някой който може да не прочетат за новия форум :rolleyes:

Можете да пишете разбира се :) Когато пожелаете моля заповядайте :)biggrin.gif

Всичко което Ви хрумне пишете и така :) Няма страшно не съм лоша и няма да трия мнения :)

Идеи също приемам biggrin.gif

Е, щом приемаш идеи... хич не съм нагла нали :). Та имам едно хрумване за раздел Сканиране. Да има една важна тема, в която всяка от сканиращите да има по един пост със списъка на книгите, които ще сканира. Така по отделно ще може да си правим редакции на списъците, за да не товарим само един човек с тази работа, както сега на Инчето сме й струпали всичко на главата, а в същото време всички списъци ще са събрани на едно място и лесно достъпни. Също така още една тема, в която да се дават и приемат съответно заявки за книжки. Ако искате може да ги разделим на съвременни и исторически романи...

А трябва да помислим и за редакторките, да им отделим и на тях местенце. Може да преименуваме раздела на Сканиране и редакция или да се направи нов...

Извинявам се ако съм много настъпателна, но сега като имаме форум ми щукат всякакви мисли в главата. Приемам всякакви контра изказвания ;)

П.С. ganinka, изпревари ме. Права си, забелязах слабото място на предложението всяка да си има тема и общо взето явно ни се припокриват идеите, докато си напиша предългия пост, ти вече си успяла да се изкажеш.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

П.С. ganinka, изпревари ме. Права си, забелязах слабото място на предложението всяка да си има тема и общо взето явно ни се препокриват идеите, докато си напиша предългия пост, ти вече си успяла да се изкажеш.

Просто мислим еднакво, което според мен е хубаво :) А и да знаеш откога си мечтая за такова нещо, то идеите ги имам отдавна. Пък и нали трябва да го направим удобно за разглеждане, а то без обмисляне и обсъждане не става според мен. biggrin.gif

Просто мислим еднакво, което според мен е хубаво :) А и да знаеш откога си мечтая за такова нещо, то идеите ги имам отдавна. Пък и нали трябва да го направим удобно за разглеждане, а то без обмисляне и обсъждане не става според мен. biggrin.gif

Абсолютно, затова и не бързам да пиша там, някак си искам да си го обсъдим и намислим преди това, а още доста от редовните ни посетителки тук не са влезли, за да се зарадват на новината и да изкажат своето мнение. :)

Edit: О, вече има място и за редакторите. Само не е ли по-добре в подфорумите Сканиране и Редакция да си има тема заявки, а да не ги отделяме...

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Е, щом приемаш идеи... хич не съм нагла нали :). Та имам едно хрумване за раздел Сканиране. Да има една важна тема, в която всяка от сканиращите да има по един пост със списъка на книгите, които ще сканира. Така по отделно ще може да си правим редакции на списъците, за да не товарим само един човек с тази работа, както сега на Инчето сме й струпали всичко на главата, а в същото време всички списъци ще са събрани на едно място и лесно достъпни. Също така още една тема, в която да се дават и приемат съответно заявки за книжки. Ако искате може да ги разделим на съвременни и исторически романи...

А трябва да помислим и за редакторките, да им отделим и на тях местенце. Може да преименуваме раздела на Сканиране и редакция или да се направи нов...

Извинявам се ако съм много настъпателна, но сега като имаме форум ми щукат всякакви мисли в главата. Приемам всякакви контра изказвания :)

П.С. ganinka, изпревари ме. Права си, забелязах слабото място на предложението всяка да си има тема и общо взето явно ни се припокриват идеите, докато си напиша предългия пост, ти вече си успяла да се изкажеш.

А нас преводачките кучета ни яли така ли? sad.gif Шегувам се разбира се ама някак си пренебрегнато почувствах мойто съсловие. Все ще има къде да се намърдаме там като изплюем нещо. :)

А нас преводачките кучета ни яли така ли? sad.gif Шегувам се разбира се ама някак си пренебрегнато почувствах мойто съсловие. Все ще има къде да се намърдаме там като изплюем нещо. :)

Ау, колко съм несъобразителна. Моля за извинение, ама си мислех, че ако ви изложим на показ ще имате толкова заявки за превод, че ще се чудите какво да подхванете... :) Но разбира се и вие заслужавате специално място във форума. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.