Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

тихи,

"отдаването" е в моя списък.

аз я имам в една книга и съм я нагласила.сигурна съм че ще я сканираш по бързо от мен, но ще съм я разнасяла напразно. така че ако не те притеснява, ще те отменя за нея.

Оу, извинявай, не съм погледнала, че е в списъка ти, махам я. :speak:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Деси мила, сори че се позабавих, но мога да докладвам, че поне беше оправдано (взех си изпита с 6 biggrin.gif ), но сега пак съм на линия :speak:

Ето го и новото допълнение към арлекинчетата:

Сара Уд - Заложница в пустинята

Приятно четене! cool.gif

Здравеите, момичета!! Мога ли да ви помоля да качите “да се влюбиш в негодник“ на Джоана Линдзи. Видях, че вече сте е чели и сигурно я има някъде. но не мога да я намеря :speak: Предварително благодаря много

Здравеите, момичета!! Мога ли да ви помоля да качите “да се влюбиш в негодник“ на Джоана Линдзи. Видях, че вече сте е чели и сигурно я има някъде. но не мога да я намеря :speak: Предварително благодаря много

книгата я има на английски и на руски език. на български се очаква да излезе през април. след излизането й съм сигурна че ще се намери някой да я качи. голяма е вероятността да съм аз. :clap:

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Деси мила, сори че се позабавих, но мога да докладвам, че поне беше оправдано (взех си изпита с 6 biggrin.gif ), но сега пак съм на линия ;)

Приятно четене! cool.gif

И аз благодара за книгата, и честито за шестичката, само така :)

Тихи целта беше да те зарадваме с Мечо, страхотно е че сме успели!

Йори благодаря за класацията ти, резултатите в сряда в 10 и новата тогава! (почти прочетох Най-силната магия - супер книга!!! Много ти благодаря че така горещо ми я препоръча и че ми я даде ;) )

Хубав ден момичета!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Момиичета бих искала да ви попитам има ли някой напредвид да сканира на Кони Мейсън -Лед и Екстаз или мога аз да я снимам искам да питам за да не се засечем с някой :)

Момиичета бих искала да ви попитам има ли някой напредвид да сканира на Кони Мейсън -Лед и Екстаз или мога аз да я снимам искам да питам за да не се засечем с някой ;)

Мила аз ще я сканирам, не се мъчи да я снимаш! ;)

Мила аз ще я сканирам, не се мъчи да я снимаш! ;)

Добре мерси тогава ще се заема с друга не исках да стане дублаж смятам да снимам "Постеля от рози на Хедър Греъм "и "Дщерята на Огъня пак на Хедър Греъм "

Редактирано от lilia (преглед на промените)

Деси мила, сори че се позабавих, но мога да докладвам, че поне беше оправдано (взех си изпита с 6 biggrin.gif ), но сега пак съм на линия ;)

Приятно четене! cool.gif

Много се радвам за шестичката maxin. Браво! ;)

Благодаря ти за Арлекинчето kiss.gif Хубаво е, че отново си на линия cool.gif

Поздрави!

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Здравейте и от мен. ;)

Докато си правех библиографията на Елизабет Лоуъл, попаднах на следното нещо: Книгите й на бг "Извън закона" от Арлекин Бестселър и "Силата на любовта" 155-ти номер от Арлекин Страст са с една и съща анотация. Оригиналното заглавие на втората (понеже я имам и дори скоро я сканирах) е "Outlaw". Много искам да разбера дали става въпрос за една и съща книга, затова моля момичето, сканирало "Извън закона" да погледне англ. заглавие. Благодаря много.

И въз основа на това ми хрумна една идея: може би трябва да имаме ВАЖНА ТЕМА в някой раздел, например в "Обсъждания на книги", в която да пишем такива книги. Мисля, че това е информация, която ще бъде полезна на всички. Темата може да се казва "Книги-Двойници" или "Книги-Дубликати", или ако щете "Книги-Близнаци". laugh.gif На мен най ми допада "Книги-Двойници".

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

И аз благодара за книгата, и честито за шестичката, само така :scared:

Тихи целта беше да те зарадваме с Мечо, страхотно е че сме успели!

Йори благодаря за класацията ти, резултатите в сряда в 10 и новата тогава! (почти прочетох Най-силната магия - супер книга!!! Много ти благодаря че така горещо ми я препоръча и че ми я даде :lol6: )

Хубав ден момичета!

Радвам се че ти харесва, на мен ми е любимата, но и следващата е много добра ("Недокоснатата") а пък след това ще ти дам и последната....

Здравейте и от мен. :rolleyes:

И въз основа на това ми хрумна една идея: може би трябва да имаме ВАЖНА ТЕМА в някой раздел, например в "Обсъждания на книги", в която да пишем такива книги. Мисля, че това е информация, която ще бъде полезна на всички. Темата може да се казва "Книги-Двойници" или "Книги-Дубликати", или ако щете "Книги-Близнаци". laugh.gif На мен най ми допада "Книги-Двойници".

Напълно подкрепям идеята laugh.gif Мила, отвори темата в раздела "Дискусии на книги" в новия форум, пък ние ще допълваме кой за каквото се сети. В момента се сещам за доста такива книги-дубликати издавани от различни издателства. Много често под различни имена на книгите, а понякога и с различни имена на авторката (например Ирис превеждат името на авторката Мери Джо Пътни, а Хермес- Мери Джо Потън ...)

Ето линк за "Принцесата" на Джуд Деверо cool.gif :

http://4storing.com/gylam/3b8e46abce3030a6...c7380e08be.html

Xesi, остави ми тази книга аз да я редактирам, мила laugh.gif Вчера си инсталирах Fine Reader 9 и на компа у дома. Ще се пробвам с редакцията на "Принцесата", т.к. има страници, които са доста бледи и дори ги сканирах втори път в скалата на сивото, а не черно-бели. И ще е доста трудна за редакция. Пък аз имам книгата и при проблемни страници ще мога да ги сканирам пак. Ще ти досаждам при проблеми, да знайш laugh.gif Пускам линк за PDF-файла за момичетата, които бързат да я прочетат. Божке, пак се разпрострях в обяснения :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Напълно подкрепям идеята laugh.gif Мила, отвори темата в раздела "Дискусии на книги" в новия форум, пък ние ще допълваме кой за каквото се сети. В момента се сещам за доста такива книги-дубликати издавани от различни издателства. Много често под различни имена на книгите, а понякога и с различни имена на авторката (например Ирис превеждат името на авторката Мери Джо Пътни, а Хермес- Мери Джо Потън ...)

Xesi, остави ми тази книга аз да я редактирам, мила laugh.gif Вчера си инсталирах Fine Reader 9 и на компа у дома. Ще се пробвам с редакцията на "Принцесата", т.к. има страници, които са доста бледи и дори ги сканирах втори път в скалата на сивото, а не черно-бели. И ще е доста трудна за редакция. Пък аз имам книгата и при проблемни страници ще мога да ги сканирам пак. Ще ти досаждам при проблеми, да знайш laugh.gif Пускам линк за PDF-файла за момичетата, които бързат да я прочетат. Божке, пак се разпрострях в обяснения :rolleyes:

Слънце много ти благодаря за туй съкровище. Ще изчакам да я редактираш и ще си я скатая при най-любимите тогава.

Добре, ще я отворя, мила, дори вече си съставих резюме. ;)

А ето и новите ми сканове:

Специално за lunichkata90:

Кони Мейсън – Съблазнена от един женкар

http://4storing.com/ma3o5/66f8ce225a55fe35...ef825b9c09.html

Както и за Деси:

АИ42 - Червенокосият изкусител http://4storing.com/7y4oc/39dcaa47f9e830f0...f91c123be1.html

АС109 - Планинецът http://4storing.com/lmwfw/5912761c48eda3ff...33cf9cbf88.html

Както и за Деси:

АИ42 - Червенокосият изкусител http://4storing.com/7y4oc/39dcaa47f9e830f0...f91c123be1.html

Благодаря ти много щи започвам да чета мила :rolleyes:;)

Xesi, остави ми тази книга аз да я редактирам, мила laugh.gif Вчера си инсталирах Fine Reader 9 и на компа у дома. Ще се пробвам с редакцията на "Принцесата", т.к. има страници, които са доста бледи и дори ги сканирах втори път в скалата на сивото, а не черно-бели. И ще е доста трудна за редакция. Пък аз имам книгата и при проблемни страници ще мога да ги сканирам пак. Ще ти досаждам при проблеми, да знайш laugh.gif Пускам линк за PDF-файла за момичетата, които бързат да я прочетат. Божке, пак се разпрострях в обяснения :speak:

Мила, аз също имам "Принцесата", но не съм й преглеждала страниците. Може да са по-добре, но може и по-зле от твойте. Ако искаш, тези които са ти много бледи, мога да ги сканирам от мойта и да ти ги пратя. Може би ще ти свършат работа. Пиши ми на лични ако искаш biggrin.gif

Добре, ще я отворя, мила, дори вече си съставих резюме. :speak:

А ето и новите ми сканове:

Както и за Деси:

Мила Ганинка, мерси за арлекинките kiss.gif Знам, че обичаш да правиш по 10 неща наведнъж, но и си почивай понякога cool.gif

Поздрави!

Мила, аз също имам "Принцесата", но не съм й преглеждала страниците. Може да са по-добре, но може и по-зле от твойте. Ако искаш, тези които са ти много бледи, мога да ги сканирам от мойта и да ти ги пратя. Може би ще ти свършат работа. Пиши ми на лични ако искаш biggrin.gif

Благодаря за предложението, мила laugh.gif Сега пуснах книжката за разпознаване и ако опре ножа до кокала ще ти се обадя cool.gif И ,миличка, Деси е права - почивай от време на време, че да не те подгонят от вкъщи laugh.gif

Слънце много ти благодаря за туй съкровище. Ще изчакам да я редактираш и ще си я скатая при най-любимите тогава.

Ааа, Съни, ще я преборя тази книжка. Няма да се дам laugh.gif Вече я подпуках cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Благодаря за предложението, мила laugh.gif Сега пуснах книжката за разпознаване и ако опре ножа до кокала ще ти се обадя cool.gif И ,миличка, Деси е права - почивай от време на време, че да не те подгонят от вкъщи laugh.gif

Ааа, Съни, ще я преборя тази книжка. Няма да се дам laugh.gif Вече я подпуках cool.gif

блг блг блг. Знаеш че ги мразя тези плезещите се. искам аз да си го напиша.

Момичета така и така сме на вълна Кони Мейсън, ето още една нейна книга - Господарят на мрака

http://4storing.com/lm7tw/79d8d0f433e0ae14...9987e86bfb.html

И едно въпросче, вече преместиха ли форумчето ни на собствен сървър, че нещо не ми се отваря?

...

Xesi, остави ми тази книга аз да я редактирам, мила laugh.gif Вчера си инсталирах Fine Reader 9 и на компа у дома. Ще се пробвам с редакцията на "Принцесата", т.к. има страници, които са доста бледи и дори ги сканирах втори път в скалата на сивото, а не черно-бели. И ще е доста трудна за редакция. Пък аз имам книгата и при проблемни страници ще мога да ги сканирам пак. Ще ти досаждам при проблеми, да знайш laugh.gif Пускам линк за PDF-файла за момичетата, които бързат да я прочетат. Божке, пак се разпрострях в обяснения :speak:

Няма проблем, мила - отбелязвам си, че ти ще я редактираш. Само накрая ми я прати да я прегледам и доизпипам.. cool.gif

Приятно четене! cool.gif

Много благодаря, аз започнах да чета книжката, изглежда много обещаваща... А колкото до това, аз имам фотоапарат, значи мога ли да снимам книга и да я кача при вас? В момента под ръка ми е " Приключение в Тирол" на Розамунд Леман... Някой проявява ли желание да я чете, за да знам дали да я снимам и , евентуално, да я пратя след това на някой, който да я направи на pdf документ?

П.П. - А някой да може да ми отговори на запитването " А само да ви питам, веднъж попаднах на една книга, чиито заглавие и автор не помня, но ставаше дума за някакви двама в индия, които бягаха заедно... Поне така беше дадено резюмето в сайта. Доста се поразтърсих, но не я намерих по книжарниците... Някой може ли да се сети по идиотско малкото информация, която давам, или да не се надявам..."... ? Или никой не се сеща... :speak:

Редактирано от Oan (преглед на промените)

Много благодаря, аз започнах да чета книжката, изглежда много обещаваща... А колкото до това, аз имам фотоапарат, значи мога ли да снимам книга и да я кача при вас? В момента под ръка ми е " Приключение в Тирол" на Розамунд Леман... Някой проявява ли желание да я чете, за да знам дали да я снимам и , евентуално, да я пратя след това на някой, който да я направи на pdf документ?

П.П. - А някой да може да ми отговори на запитването " А само да ви питам, веднъж попаднах на една книга, чиито заглавие и автор не помня, но ставаше дума за някакви двама в индия, които бягаха заедно... Поне така беше дадено резюмето в сайта. Доста се поразтърсих, но не я намерих по книжарниците... Някой може ли да се сети по идиотско малкото информация, която давам, или да не се надявам..."... ? Или никой не се сеща... :speak:

Здравей Oan ;)

Аз имам тази книжка и смятах да я сканирам. Понеже знам, че със фотоапарат по-трудно се работи по книжките, затова ако нямаш нищо против, ще те отменя cool.gif

Поздрави!

За книгата, която търсиш, пишеш: "Поне така беше дадено резюмето в сайта". Да ни кажеш за кой сайт става въпрос, може би оттам ще се подсетим...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.