Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте, мили дами.

Съвсем скоро попаднах на този сайт и в частност на тази прекрасна тема. Изчетох доста от качените от вас книги. Възхищавам ви се, че сте намерили начин да съхраните и направите достъпни до широката аудитория тези ценни книги.

Предварително бързам да се извиня, ако не съм подбрала правилно темата, където да задам въпроса си. Търся една книга, която съм чела отдавна. За голямо мое съжаление не помня нито автора, нито заглавието и, но си спомням, че ме плени и искам да я прочета отново. Питала съм доста запалени почитатели на този жанр литература, но единствената ми надежда останахте вие... По откъслечните ми спомени, ставаше дума за девойка, която омъжват за непознат мъж с високо положение. Той е с обезобразено лице и тяло от една от своите бивши любовници. Спомням си, че накуцваше с единия крак. Ако не се лъжа, дори носеше превръзка на едното си око. С развитието на случката, девойката се влюбва в него и се заема с нелеката задача да лекува душевните му рани, като му показва с действията си, че външните му недъзи нямат значение за нея и не повлияват на любовта, която изпитва към него...

Силно се надявам, някоя от вас да се сети и да ме насочи към автора и заглавието на тази книга.

Поздрави и благодарности: А.

Мила, както Ralna вече ти е отговорила това е "Девицата и звярът" на Вероника Хол - прекрасен, разтърсващ роман за душевната красота. За красотата вътре у нас, която е по-възвишена и непреходна от външната красота.

Ако искаш мога да я сканирам и то с голямо удоволствие, т.к. ужасно много харесвам този исторически роман. cool.gif

П.С. Момичета, дали вече не е сканиран този роман? Моля помагайте, че вече веднъж май-ставаше въпрос за него. Но прекалено голяма стана базата със сканирани книги и вече не помня какво е сканирано и какво не :clap:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

П.С. Момичета, дали вече не е сканиран този роман? Моля помагайте, че вече веднъж май-ставаше въпрос за него. Но прекалено голяма стана базата със сканирани книги и вече не помня какво е сканирано и какво не :P

Боби, не мисля че е сканиран, мила. Дали е в списъка на някого обаче не знам. При мен проверих - такъв скан не съм изтегляла оттук. laugh.gif

ПС: по този повод взех сериозно да обмислям идеята да пусна списък на всички досега сканирани книги тук в блога ми, за да е по-нагледно и да не се чудим какво е сканирано досега. Какво ще кажете за идеята ми, допада ли ви? :ph34r: Ако кажете, веднага се заемам. laugh.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

КНигата е "Девицата и Звярът" авторката май беше Вероника Хол или нещо от сорта, дадох книгата на ученайка ми, и за това не мога да кажа със сигурност авторката. Разказваше се, че главния който е бил май щпионин е жестоко обезобразен от бившата си любовница, нямаше едно око и едната ръка и единия крак му бяха повредени, май съдистката го беше горила и премазвала, ама не помня с подробности. Надявам се, че помогнах.

Току що проверих, точно тази е авторката Вероника Хол dewicataizwqrat1kt4.jpg

Да, да, да... Точно това е книгата. Веднага я познах по корицата. Лелеее, момичета, толкова много ви благодаря... :) Нямам думи, прекрасни сте! Наистина ли ще може да я сканирате!? Толкова се вълнувам, че направо не мога да си изтрия усмивката от ухилената физиономия... Благодаря ви от все сърце. Дори и да не я качите, сега ще я търся до дупка и няма да се успокоя докато не я държа в ръцете си...

Боби, не мисля че е сканиран, мила. Дали е в списъка на някого обаче не знам. При мен проверих - такъв скан не съм изтегляла оттук. laugh.gif

ПС: по този повод взех сериозно да обмислям идеята да пусна списък на всички досега сканирани книги тук в блога ми, за да е по-нагледно и да не се чудим какво е сканирано досега. Какво ще кажете за идеята ми, допада ли ви? :) Ако кажете, веднага се заемам. laugh.gif

Мила, ако го направиш ще ти бъдем много благодарни :P

А дали няма да е добре да се направи списък освен на сканираните до тук книги и втори списък с планираните за сканиране книги? Гане, ако може с нещо да помагаме казвай, мила cool.gif Защото съзнавам, че това е къртовска работа. Най-вероятно сканираните до момента книги вече са повече от 400 броя, а и ще се увеличава. Отделно заявените за сканиране книги са също доста и е трудно да им се хване края. :lol6:

Ами трети списък на редактираните вече книги в текстов формат? ;)

И на Инка й е ужасно много работата по първата страница, но нямам идея как да й помагаме ohmy.gif

Спирам дотук с предложенията, че ще ме линчувате biggrin.gif

ASTRAEA, мила, ще сканирам "Девицата и звярът" с голямо удоволствие laugh.gif

Мила, ако го направиш ще ти бъдем много благодарни :P

А дали няма да е добре да се направи списък освен на сканираните до тук книги и втори списък с планираните за сканиране книги? Гане, ако може с нещо да помагаме казвай, мила cool.gif Защото съзнавам, че това е къртовска работа. Най-вероятно сканираните до момента книги вече са повече от 400 броя, а и ще се увеличава. Отделно заявените за сканиране книги са също доста и е трудно да им се хване края. :lol6:

;) Ще го направя с удоволствие, пък и не мисля да се ровя в страниците, затова няма да е трудно. Понеже тегля всичко, имам ги като инфо, просто трябва само да ги подредя и напиша - мисля да го направя по авторки и поредици, като взема пример от Инчето. Това е за досега качените, а след като побликувам списъка, ще го актуализирам своевременно.

Също е възможно да съм пропуснала линк, понеже до стотната страница на темата за 2 дена прочетох и изтеглих всичко, което видях , а и някой от линковете май не работеха, та като го пусна, ако видите някоя, която липсва в списъка, можете да кажете да го добавя. :)

Относно планираните за сканиране книги, аз вече пуснах моя списък за сканиране и редакция - "Сканиране и редактиране на книги", ако има желаещи да пуснат своите, могат да го направят като коментар към публикацията. :lol6:

:) Ще го направя с удоволствие, пък и не мисля да се ровя в страниците, затова няма да е трудно. Понеже тегля всичко, имам ги като инфо, просто трябва само да ги подредя и напиша - мисля да го направя по авторки и поредици, като взема пример от Инчето. Това е за досега качените, а след като побликувам списъка, ще го актуализирам своевременно.

Също е възможно да съм пропуснала линк, понеже до стотната страница на темата за 2 дена прочетох и изтеглих всичко, което видях , а и някой от линковете май не работеха, та като го пусна, ако видите някоя, която липсва в списъка, можете да кажете да го добавя. :rolleyes:

Относно планираните за сканиране книги, аз вече пуснах моя списък за сканиране и редакция - "Сканиране и редактиране на книги", ако има желаещи да пуснат своите, могат да го направят като коментар към публикацията. ;)

Мила, чудесно, бравос :clap:

Дали няма да е добре да направиш списъка на сканираните вече книги на раздели: исорически, съвременни, арлекини ... и в тях да са подредени по автори :question:

А пък Инчето ще я помолим да сложи тук в началната страница един линк към твоя блог и там да се виждат всички списъци?

П.С. Божкеее, знаех че съм нахална, ама чак пък толкоз :shy11:

Мила, чудесно, бравос ;)

Дали няма да е добре да направиш списъка на сканираните вече книги на раздели: исорически, съвременни, арлекини ... и в тях да са подредени по автори :rolleyes:

А пък Инчето ще я помолим да сложи тук в началната страница един линк към твоя блог и там да се виждат всички списъци?

П.С. Божкеее, знаех че съм нахална, ама чак пък толкоз :shy11:

Въобще не си нахална мила :) , нали за това го създадох този блог, а и аз обичам всичко да ми е подредено и нагледно. И аз мислих за същото, но има доста писателки, които пишат и исторически, и съвременни. Арлекините са лесни, но и другото ще го оправя. cool.gif

Ами мисля до 2-3 дни да направя суров списък, а после ще го категоризирам, и тогава щеш не щеш - понеже аз съм нахална :clap: - ще помагаш за категоризирането. :question:

Въобще не си нахална мила ;) , нали за това го създадох този блог, а и аз обичам всичко да ми е подредено и нагледно. И аз мислих за същото, но има доста писателки, които пишат и исторически, и съвременни. Арлекините са лесни, но и другото ще го оправя. cool.gif

Ами мисля до 2-3 дни да направя суров списък, а после ще го категоризирам, и тогава щеш не щеш - понеже аз съм нахална :tease: - ще помагаш за категоризирането. :grimace:

Аааа, ти само дай знак - ще помагам с най-голямо удоволствие cool.gif

Линк за "Испанската роза" (The Spanish rose) на Шърли Бъзби : ;)

http://4storing.com/0edti/836e06f6f4f62942...71cbfb6681.html

Аааа, ти само дай знак - ще помагам с най-голямо удоволствие cool.gif

Линк за "Испанската роза" (The Spanish rose) на Шърли Бъзби : :offtopic_s:

http://4storing.com/0edti/836e06f6f4f62942...71cbfb6681.html

Много ти благодаря, сядам да чета веднага :offtopic_s:

Мила, както Ralna вече ти е отговорила това е "Девицата и звярът" на Вероника Хол - прекрасен, разтърсващ роман за душевната красота. За красотата вътре у нас, която е по-възвишена и непреходна от външната красота.

Ако искаш мога да я сканирам и то с голямо удоволствие, т.к. ужасно много харесвам този исторически роман. cool.gif

П.С. Момичета, дали вече не е сканиран този роман? Моля помагайте, че вече веднъж май-ставаше въпрос за него. Но прекалено голяма стана базата със сканирани книги и вече не помня какво е сканирано и какво не :offtopic_s:

боби със сигурност не е сканиран-аз съм дръпнала всичко и при мене всички линкове работеха.така че и аз ще се радвам че ще я сканираш,макар че я имам на книжен носител.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Здравейте момичета,благодаря ви за книгите които сте качили.когато мъжът ми благоволи да опражи принтера ще се включа и аз.един ден когато ми остане повече време ще направя списък с книгите които имам ;):speak:

Благодаря ти много, bobych. Ще я чакам с огромно нетърпение... Изпращам ти целувки по въздуха в знак на признателност. ;)

Здравейте на всички и благодаря за книжките!Искам да попитам за една книга не знам дали е качена или другаде съм я чела но не я намирам. cool.gif

В общи линии става дума за едно момче и едно момиче дето като деца са приятели,после се обичат но по някаква причина момчето си отива от градчето и момичето страда.След години главния се завръща като известен певец и открива че любимата му е ослепяла преди години когато е била със съпруга си с който са разделени за това.Главния я кани да пее с него и отиват в Европа или някъде другаде.Преживяват много неща заедно казват си че се обичат но главната се връща пак в градчето.Главния я намира ,женят се и след време ,след като ражда тя проглежда.

Дано сте разбрали нещо от обърканите обяснения ,но се надявам ако някой я има да я сканира :)

Някой чел ли е Обладана от любов на Амбър Кей доста е странна и как завършва само, :rolleyes: направо не повярвах ,за първи път ми се случва такова нещо,и другите и книги ли са такива? ohmy.gif

Някой чел ли е Обладана от любов на Амбър Кей доста е странна и как завършва само, :rolleyes: направо не повярвах ,за първи път ми се случва такова нещо,и другите и книги ли са такива? ohmy.gif

Аз съм я чела не ми допадна изобщо. Наистина много странна книга.

Линк за "Капитанът и дивата котка" (Captain's bride) на Кет Мартин: :rolleyes:

http://4storing.com/c1h4b/56c00474241168fe...8054c8bdc7.html

Инче, мила, ако имаш възможност добави в списъка ми за сканиране на първа страница още следните книги:

"Гняв", Кристина Дод

"Девицата и звярът", Вероника Хол

"Сабрина", Катрин Каултър

"Нежният звяр", Колин Шанън

"Дамата на лорда", Чарлин Крос

"Войнствена любима", Тамара Лий

"Игра на съдбата", Шърли Бъзби

П.С. По мое мнение всички те са изключително красиви исторически романси и с голямо удоволствие ще ги опушкам. laugh.gif

Дами, днес нещо се разрових из нета за поредиците на Лайза Клейпас. Явно съм имала предчувствие някакво, защото открих, че една нейна книга, която обожавам, е в поредица с друга. Само че идея си нямам дали е издавана на бг. Става дума за "Then Came You".

Gamblers

1. Then Came You (1993)

2. Dreaming of You (1994)

Аз имам "Dreaming of You" - "Мечтая за теб", която е издание на изд. "Коала", Библиотека "Любов и съдба". Страхотна книга и се надявам и другата е издадена, но тук трябва да се допитам до вас. Случайно някоя от вас да има книга с това заглавие?

Дами, днес нещо се разрових из нета за поредиците на Лайза Клейпас. Явно съм имала предчувствие някакво, защото открих, че една нейна книга, която обожавам, е в поредица с друга. Само че идея си нямам дали е издавана на бг. Става дума за "Then Came You".

Gamblers

1. Then Came You (1993)

2. Dreaming of You (1994)

Аз имам "Dreaming of You" - "Мечтая за теб", която е издание на изд. "Коала", Библиотека "Любов и съдба". Страхотна книга и се надявам и другата е издадена, но тук трябва да се допитам до вас. Случайно някоя от вас да има книга с това заглавие?

Тихи, за съжаление тази книга на Лайза Клейпас, за която питаш я нямам. Но ако въобще е издавана у нас трябва да е от издателство Коала в тази поредица. Защото от същата им поредица "Любов и съдба" от тази авторка имам други две нейни книги, които са в поредица:

Capitol Theatre

1. Somewhere I'll Find You (1996) - "Ще те открия някой ден"

2. Because You're Mine (1997) - "Диви нощи".

Хора,вие сте просто железни!От толкова време търся книги на Катлиин Удиуиз и съм очарована от вашето желание,с което сканирате книги!Браво на вас! :P Опитах се да прегледам всичко от край до край,но сигурно пропускам нещо...Любителка съм на творчеството на Удиуиз от малка,но книгите са купувани от майка ми и тя в един момент е спряла и ми липсват няколко от нейните...Тук открих две и искам да питам някой качвал ли е "Пламъкът и цветето" и "Завинаги в твоята прегръдка"-1 и 2...

Хора,вие сте просто железни!От толкова време търся книги на Катлиин Удиуиз и съм очарована от вашето желание,с което сканирате книги!Браво на вас! :headphones: Опитах се да прегледам всичко от край до край,но сигурно пропускам нещо...Любителка съм на творчеството на Удиуиз от малка,но книгите са купувани от майка ми и тя в един момент е спряла и ми липсват няколко от нейните...Тук открих две и искам да питам някой качвал ли е "Пламъкът и цветето" и "Завинаги в твоята прегръдка"-1 и 2...

Добре дошла при нас,мила. В отговор на въпроса ти - да, и двете са качени, линковете са кориците на 1ва страница. cool.gif

:P Искам да използвам момента да благодаря на Инка за новото оформление на 1ва стр. Жестоко е ,мила, благодаря за положените усилия kiss.gif

Тихи, за съжаление тази книга на Лайза Клейпас, за която питаш я нямам. Но ако въобще е издавана у нас трябва да е от издателство Коала в тази поредица. Защото от същата им поредица "Любов и съдба" от тази авторка имам други две нейни книги, които са в поредица:

Capitol Theatre

1. Somewhere I'll Find You (1996) - "Ще те открия някой ден"

2. Because You're Mine (1997) - "Диви нощи".

Надявам се да е издадена, мисля, че ще е много интересна. cool.gif

А иначе от поредицата за която споменаваш аз имам "Ще те открия някой ден" и ако не е много нахално може ли да помоля да ми сканираш втората, че да ги имам, не обичам да имам празни дупки в поредици. А ако искаш може в замяна аз да те отменя за "Гняв" на Кристина Дод, тъкмо си я купих преди няколко дни, или може би за някоя друга книга, само кажи. :baby:

Надявам се да е издадена, мисля, че ще е много интересна. cool.gif

А иначе от поредицата за която споменаваш аз имам "Ще те открия някой ден" и ако не е много нахално може ли да помоля да ми сканираш втората, че да ги имам, не обичам да имам празни дупки в поредици. А ако искаш може в замяна аз да те отменя за "Гняв" на Кристина Дод, тъкмо си я купих преди няколко дни, или може би за някоя друга книга, само кажи. :P

Мила, с най-голямо удоволствие ще сканирам "Диви нощи" cool.gif

А пък аз исках да те помоля, ако имаш възможност да сканираш "Мечтая за теб" на Лайза Клейпас, т.к. я нямам. :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.