Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Деси скъпа ето и последния арлекин от списъка ми, дано да ти хареса ;)

Серия "Романс"

№ 139 Роз Дени - Баща под наем

Приятно четене! cool.gif

PS: Идеята за нова тема е супер, подкрепям с две ръце.

Мерси много, мила, и за това Арлекинче kiss.gif А по мои наблюдения, всички книжки с "под наем" в заглавието се оказват интересни :rolleyes:

Поздрави! cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета хелп. Аз нали съм образована и учена та се оказа че на елизабет лоуъл една поредица съм я изтървала на цяло моли ви, ама много се моля нещо от това да е издавано и да знаете за него. Поредицата била разкошна. Ето я в оригинал:

Elizabeth Lowell, "Amber beach

Elizabeth Lowell, "Jade island",

Elizabeth Lowell, "Pearl cove",

Elizabeth Lowell, "Midnight in Ruby Bayou

На български я наричат поредицата донован. Аз не чел. Дано вие сте я чели.

блг на всички предварително.

Аз съм чела две книги от тях Кехлибарения бряг (Amber beach) и Нефритовия остров (Jade island). Много са хубави, но за издадени преди 7-8 години. По случайност ии бяха попаднали преди години в библиотеката, от тогава все търся и другите от поредицата (дори и тези да гпрочта пак), но не намирам нищо. sad.gif

Иначе книгите са издадени от ИК "Компас" - Романите на розата, мисля. Ако пак попадна на някоя, обещавам да я сканна.

Аз съм чела две книги от тях Кехлибарения бряг (Amber beach) и Нефритовия остров (Jade island). Много са хубави, но за издадени преди 7-8 години. По случайност ии бяха попаднали преди години в библиотеката, от тогава все търся и другите от поредицата (дори и тези да гпрочта пак), но не намирам нищо. sad.gif

Иначе книгите са издадени от ИК "Компас" - Романите на розата, мисля. Ако пак попадна на някоя, обещавам да я сканна.

Моя милост се поразрови веднага и се натъкна на следното: http://catalog.libvar.bg/show_avt_data.pl?...rue&LANG=bg .

Ако съм разбрала правилно, това е каталог на книгите, които могата да се намерят в Народната библиотека във Варна. Има ги и двете, които споменаваш, та затова ще помоля момичетата от Варна, ако могат да ги сканират. :rolleyes:;):)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Моя милост се поразрови веднага и се натъкна на следното: http://catalog.libvar.bg/show_avt_data.pl?...rue&LANG=bg .

Ако съм разбрала правилно, това е каталог на книгите, които могата да се намерят в Народната библиотека във Варна. Има ги и двете, които споменаваш, та затова ще помоля момичетата от Варна, ако могат да ги сканират. :wors: :wors: :wors:

Ами, не знам, аз си мислех да прескочиш до Варна да преровиш библиотеката ни :rolleyes: , тъкмо да пием по едно кафе :P

Но пък, ако си заета прекалено много, за да сканираш Арлекини, мога и аз да поровя и да санирам книжките cool.gif

А къде са изчезнали Арлекините и аз се чудех, но може би Инка е нямала достатъчно време да прехвърли и тях в нова тема laugh.gif

Ами, не знам, аз си мислех да прескочиш до Варна да преровиш библиотеката ни , тъкмо да пием по едно кафе

Но пък, ако си заета прекалено много, за да сканираш Арлекини, мога и аз да поровя и да санирам книжките cool.gif

Аз бъде тебе много благодарна! А предполагам и Съни. kiss.gif:P:wors: Пък и за добро представяне, може и да има бонус! :wors::lol6:

ПС: И понеже стана въпрос за тази библиотека, сред изредените там има една книга, която не ми е позната, а именно "До края на света". Бих те помолила и за нея. Аз мога да сканирам "Тъмни страсти", пак на Елизабет, ако някой желае. cool.gif

ППС:Пък да не говорим, че на търсенето ми за Нора в тази библиотека, търсачката изкара 112 заглавия. :wors::rolleyes: Край, местя се във Варна! biggrin.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Аз бъде тебе много благодарна! А предполагам и Съни. kiss.gif:rolleyes::wors: Пък и за добро представяне, може и да има бонус! :wors::lol6:

Е, щом ще има бонус :P , а и щом е за Съни. . . . . . може ли да откаже човек :wors:

В най-скоро време ще се постарая да ги издиря тези книжки, само дано не са взети от друг, че ще се проточи чакането.

Поздрави ;)

Аз бъде тебе много благодарна! А предполагам и Съни. kiss.gif:jumping11::super: Пък и за добро представяне, може и да има бонус! :grimace::lol6:

ПС: И понеже стана въпрос за тази библиотека, сред изредените там има една книга, която не ми е позната, а именно "До края на света". Бих те помолила и за нея. Аз мога да сканирам "Тъмни страсти", пак на Елизабет, ако някой желае. cool.gif

ППС:Пък да не говорим, че на търсенето ми за Нора в тази библиотека, търсачката изкара 112 заглавия. :sobbing::ph34r: Край, местя се във Варна! biggrin.gif

Оставете "До края на света" на мен. Съвсем случайно се сдобих с нея и ми е под ръка тука в София, а и без това още не съм взела Арлекините от Съни и другите две книги останали в списъка ми са в Добрич, та няма как да почна тях. cool.gif

П.С. А, и "Тъмни страсти" имам, ако искате да ви отменя и за нея...

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Оставете "До края на света" на мен. Съвсем случайно се сдобих с нея и ми е под ръка тука в София, а и без това още не съм взела Арлекините от Съни и другите две книги останали в списъка ми са в Добрич, та няма как да почна тях. cool.gif

Ще се радвам многоооооооооо. Мерси мила и за двете kiss.gif

Е, щом ще има бонус :clap: , а и щом е за Съни. . . . . . може ли да откаже човек :speak:

В най-скоро време ще се постарая да ги издиря тези книжки, само дано не са взети от друг, че ще се проточи чакането.

Поздрави ;)

мерси много мила. дано ги откриеш.

Слънце опушил да каже. арлекинчетата заминават при деси. тя ще си ги сканира. не ги мисли тях

Ще се радвам многоооооооооо. Мерси мила и за двете kiss.gif

За мен е удоволствие. :speak:

"До края на света" - Елизабет Лоуел --> http://4storing.com/t0ghr/05e281d0cf7e08d8...5d67ff84b0.html

(Имам ужасния навик някой път да се зачитам в книгите, които сканирам и то все към края... Ох, на тази книга ще има да се реве, а и на моменти на човек му се иска да удари главния герой с бухалка, за да му дойде акъла в главата, но мисля, че ще е хубава. :clap: )

П.С. Съни, кога се уговорихте, душата, че не знам?! Значи ми съкращаваш списъка...

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

За мен е удоволствие. :speak:

"До края на света" - Елизабет Лоуел --> http://4storing.com/t0ghr/05e281d0cf7e08d8...5d67ff84b0.html

(Имам ужасния навик някой път да се зачитам в книгите, които сканирам и то все към края... Ох, на тази книга ще има да се реве, а и на моменти на човек му се иска да удари главния герой с бухалка, за да му дойде акъла в главата, но мисля, че ще е хубава. :clap: )

П.С. Съни, кога се уговорихте, душата, че не знам?! Значи ми съкращаваш списъка...

как ще знаеш като забравил да каже. вчера

Момичета, днес взех от библиотеката "Принцът-плейбой" на Нора Робъртс. Понеже много, много не следя нейните книги, които сканирате или кой какво ще сканира нейно. Затова въпросът ми е тази книга дали някой я е заявил, че ще я сканира? Ако не, и т.к. не я видях сред сканираните вече, ако искате мога да я сканирам. :eek:

И още нещо по отношение книгите на Нора Робъртс: в нашата библиотека днес видях страшно много нейни книги. Ако искате пишете ми на лични кои нейни книги търсите и ги нямате, за да ги потърся. cool.gif

Момичета, днес взех от библиотеката "Принцът-плейбой" на Нора Робъртс. Понеже много, много не следя нейните книги, които сканирате или кой какво ще сканира нейно. Затова въпросът ми е тази книга дали някой я е заявил, че ще я сканира? Ако не, и т.к. не я видях сред сканираните вече, ако искате мога да я сканирам. :eek:

И още нещо по отношение книгите на Нора Робъртс: в нашата библиотека днес видях страшно много нейни книги. Ако искате пишете ми на лични кои нейни книги търсите и ги нямате, за да ги потърся. cool.gif

Боби, мила, не мисля че някой я е заявил за сканиране, и понеже в момента пиша списъче на Деси за библиотеката във Варна, като го направя, ще ти го пусна и на теб. А иначе Принцът-плейбой е от поредицата за Кордина, остава само Престолонаследникът и тази поредица сме я опушкали. :hush:

Момичета, днес взех от библиотеката "Принцът-плейбой" на Нора Робъртс. Понеже много, много не следя нейните книги, които сканирате или кой какво ще сканира нейно. Затова въпросът ми е тази книга дали някой я е заявил, че ще я сканира? Ако не, и т.к. не я видях сред сканираните вече, ако искате мога да я сканирам. :lol6:

О, моля те сканирай я! Инчето толкова ми я е хвалила, а и е от поредица...

А иначе все се каня да спомена за новата книга на "Ирис", която последно излезе - "Откраднат копнеж" на Кинли Макгрегър. Като си я взех едва не я изчетох същия ден, че нали е с пирати, пък аз много ги обичам тези книжки, но съм сесия... Според мен има потенциал и то голям, а и също е от поредица... дано "Ирис" издадат и следващата, само две книги са. :help wanted:

Здравейте момичета,имам едно въпросче някой чел ли е Портретът на Меган Чанс.Заглавието ми звучи интересно,ако може малко инфо.Предварително благодаря милички,вие сте страхотни biggrin.gif;)

Някой може ли да ми каже къде са преместени Арлекините, никъде немога да ги открия помогнете :ph34r::beat::lol6:

Здравейте момичета,имам едно въпросче някой чел ли е Портретът на Меган Чанс.Заглавието ми звучи интересно,ако може малко инфо.Предварително благодаря милички,вие сте страхотни biggrin.gif:ph34r:

Много е хубава, става дума за един худжник и главната иска да почне уроци при него. Той стада от някакво психическо заболяване, но се влюбват ако добре си спомням й рисува портрет ро памет (гола) когато по едно време се разделят и предизвиква скандал, ама после се събират защото не могат един без друг. Много е приятна ама отдавна съм я чела....надявам се да съм помогнала с моите объркани обяснения!!!

Здравейте момичета,имам едно въпросче някой чел ли е Портретът на Меган Чанс.Заглавието ми звучи интересно,ако може малко инфо.Предварително благодаря милички,вие сте страхотни biggrin.gif:wors:

Инфото изглежда интересно,може ли да я сканираш,мила :ph34r:

Благодарности за До края на света :clap::yanim:kiss.gif всичко обърнах да я намеря :gift: толкова е интересна направо невероятна, :lol6: а някакви подобни на тази имате ли :beat::yanim:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Момичета днес явно ми е ден и то все заради елизабет лоуъл. Този път "Зовът на сърцето", но мога ли да помоля който я е сканирал или снимал да види от 1 до 165 страница че при скана или снимането са отрязани последните редове и не е възможно да се прочете. А е любима книжка. Просто не помня кой я е правил, за да се обърна лично и затова ви занимавам.

Книгата аз съм я сканирала, но не виждам какъв е проблема. При мен всичко е наред! :angry:

Някой може ли да ми каже къде са преместени Арлекините, никъде немога да ги открия помогнете :angry::indian::tease:

Милата ми тя, не плачи, kiss.gif , предполагам че ще бъдат качени от Инка по-късно в новата тема. Ако искаш да си свалиш някоя определена от вече качените тук, пиши ми на скайпа, ще ти я пратя. :jeer:

Милата ми тя, не плачи, kiss.gif , предполагам че ще бъдат качени от Инка по-късно в новата тема. Ако искаш да си свалиш някоя определена от вече качените тук, пиши ми на скайпа, ще ти я пратя. :tease:

[/quot

Уффффф успокоих се помислих че са се затрили някъде, а на въпроса ти - не ми трябжа в момента точно определен а просто исках да ги знам къде са. Много съм ти благодарна че ми отговори! :angry::jeer::indian::tease:

Книгата аз съм я сканирала, но не виждам какъв е проблема. При мен всичко е наред! :speak:

да мила и се извинявам. днес проверих и при мен е добре. хеси вчера ме алармира но идея си нямам какъв е нейния скан. моя факт е ок. сори още веднъж.

• Автор

Арлекините вече ще са преимущество на Деска, довечера ще й пратя линковете и тя ще ги сложи всичките. Та спокойно дишайте. Всички линкове са тук и са запазени, само трябва да ги качим в новата тема. :speak:

момичета прочетох няколко съобщения че една от вас ще сканира девицата и звяра!знаете ли че книгата си има нещо като предисловие - друг роман в който се разказва за начина покойто се сродяват родовете далей/графовете килрун/ и графовете деран!съдейки по някои податки в този роман съм твърдо убедена че съществува и роман в който се разказва за сродяването на деран с благородници от уелс/историята със сигурност се отнася за по малкия брат на килрун и друга жена от рода деран/!романът който притежавам е много интересен и се чудех няма ли начин да я качим в този форум?който желае да се нагърби с тази работа може да се свърже с мен по скайпа ми!!!целувки!!! :clap:biggrin.gif;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.