Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Дами, ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!

То бива бива небрежно сканиране, но понякога направо надминавате себе си!!!

И ако си мислите, че ще седна да ПРЕПИСВАМ ЦЕЛИ КНИГИ, само защото сте решили да отбивате номера с небрежно сканиране - Е НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ!!!

Като сядате да сканирате, поне си направете труда да си настроите елементарно скенерите, а не да ми качвате книги, които при експорт в текст да изглеждат по следния начин:

? (.. - .? *!:Те в bum дп ел ОС С-Н еС • е ЛЛ В, дп г..лгв в

ii. 'I Oi.i^i и,1 Uhii '.вя!, то е ВСИЧКО, 1дл

д . , ' ibi. 4,(1 и иаето, мнлвътглнлд Родел

5 ? ? 1 > ' " ' в1 el it, pa i длв мл.твв раи тел ва

i л 1 ь. hi е; .-'"шасш, ве ще зздьржпш

I ,. i , 11 1 1. .е s !.

в ,t ; ,-,iB u илвпв, "л ла Йж ся к а и; св-

ело.,ли, v • sh. i влно i ни! iочаяно сведение. Наквнк ее отново ле в по геет в рв. но ее оиввдл I в , 1 ! в 'е, ли 1 в ' и о \ло

1 [ I* a U л> iB Of, i. В ВВ i J

.la вн 1 ! в в;, п мвв'ае обещание, в.оеЮ в-в^лл.^ , в, t ; *\ ( в: ? л, в.> неон , и и а тя, а той и чар в; с ево/рва не,вевл-,а пп \ ei пи нв

IH , i:i I ib > в** 'ч ( to 'п..1 io. His в i ' 1 i oi ми :бв ib i и K в.тна

Е да ме извинявате, ама ако това е сканиране, то аз съм сумо-боец в тежка категория - нищо, че съм 50 кила с мокри дрехи!!!

Така че МНОГО МОЛЯ, човека, който е сканирал книгата на Хедър Греъм - "Любовницата на корсаря" да се вземе малко в ръце и да СИ ОПРАВИ НЕСКОПОСНАТА РАБОТА!!!

Да си имаме уваженията - нямам нищо против да препиша няколко странички лош скан поради грешка, но да преписвам цели книги - Е ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Да не говорим, че вече си имам цяла папка с подобни книжки.. Е извинявайте, ама взе да ми писва от небрежност!!!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Дами, ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!

И ако си мислите, че ще седна да ПРЕПИСВАМ ЦЕЛИ КНИГИ, само защото сте решили да отбивате номера с небрежно сканиране - Е НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ!!!

Като сядате да сканирате, поне си направете труда да си настроите елементарно скенерите, а не да ми качвате книги, които при експорт в текст да изглеждат по следния начин:

I ,. i , 11 1 1. .е s !.

ело.,ли, v • sh. i влно i ни! iочаяно сведение. Наквнк ее отново ле в по геет в рв. но ее оиввдл I в , 1 ! в 'е, ли 1 в ' и о \ло

.la вн 1 ! в в;, п мвв'ае обещание, в.оеЮ в-в^лл.^ , в, t ; *\ ( в: ? л, в.> неон , и и а тя, а той и чар в; с ево/рва не,вевл-,а пп \ ei пи нв

Е да ме извинявате, ама ако това е сканиране, то аз съм сумо-боец в тежка категория - нищо, че съм 50 кила с мокри дрехи!!!

Така че МНОГО МОЛЯ, човека, който е сканирал книгата на Хедър Греъм - "Любовницата на корсаря" да се вземе малко в ръце и да СИ ОПРАВИ НЕСКОПОСНАТА РАБОТА!!!

Да си имаме уваженията - нямам нищо против да препиша няколко странички лош скан поради грешка, но да преписвам цели книги - Е ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Да не говорим, че вече си имам цяла папка с подобни книжки.. Е извинявайте, ама взе да ми писва от небрежност!!!

Пак ли бре....взе да ми писва , нито на теб ти се плаща за това, нито на мен така че дай я по-спокойната с викане няма да помогнеш, а и скана по-добър няма да стане, нали?!

Сорка за скана това са възможностите ми но кой те кара да се мъчеш като грешен дявол?!

Като не става зарежи ще се прочете книгата и ще се изтрие все пак това е целта мисля, а не да се нападаме взаймно!

И ти полагаш усилия, но и сканирането не е много забавно....дишай дълбоко и се успокой малко.

Пак ли бре....взе да ми писва , нито на теб ти се плаща за това, нито на мен така че дай я по-спокойната с викане няма да помогнеш, а и скана по-добър няма да стане, нали?!

Сорка за скана това са възможностите ми но кой те кара да се мъчеш като грешен дявол?!

Като не става зарежи ще се прочете книгата и ще се изтрие все пак това е целта мисля, а не да се нападаме взаймно!

И ти полагаш усилия, но и сканирането не е много забавно....дишай дълбоко и се успокой малко.

Мила далеч съм от идеята да превръщам това в някакъв скандал. Знаеш, че на нас не ни отива, но мога да те уверя че не дишането е проблема тук а факта, че невъзможните за обработка книги растат лавинообразно. Всички знаят, че моя ресор не е сканирането нито редакцията, но това не значи, че не чакам книжките с нетърпение и когато ми кажат "не става скана-лош" ми става неприятно. По същия начин ще се почувствам и ако ми кажат не става превода лош. Тоест нека се стараем повече, за да не ни критикуват и да не се стига до такива неприятни за някого думи. Не хеси е виновна, че иска да направи нещо хубаво за всички ни. А парите не ги споменавяй въобще защото темата ще стане безпредметна. Да не пропусна да ти кажа, че на мен ми е забавно да превеждам. Ако ти не се забавляваш докато сканираш просто не го прави.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Дами, ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!

I ,. i , 11 1 1. .е s !.

Хеси, мила, въобще не се коси, просто пускаи списък с книгите които не стават и когато някой пусне свестен скан, тогава може да се говори за последваща обработка.

Здравейте Дами!

От известно време намерих този форум и искам да ви поздравя за прекрасната колекция, която сте събрали! За съжаление не разполагам с книги, които да добавя, но като читател съм възхитена!

Последната книга, която свалих от форума е "Покорителя" на Джоан Линдзи. Във файла, книгата стига до 281стр, но като че ли това не е края. Дали някой би могъл да провери това ли е края на книгата или файлът е непълен? Ще съм много благодарна!

хммм сега го погледнах и при мен е така, т.е. аз я сканирах и при мен са до 281стр. но ми се струва, че имаше още малко sad.gif довечера като се прибера ще видя къде е проблема и ще го оправя :ph34r:

Така, не искам да се разразява спор, но не мога да не се включа. Мила, вярно е, че на никой не му се плаща, всеки дава своя принос доброволно - независимо дали превежда, сканира или редактира. И мисля, че целта е да си помагаме взаимно в името на бсеобщото благо - а именно - четенето на любимите книги. Благодарна съм за всички книги, които си качила, не ме разбирай погрешно, но ме подразни начина, по които си се изразила. Това, че ти прочиташ книгите и ги триеш, не означава, че всички го правят. Аз например имам ВСИЧКО качено на компа и дори не ми минава през ума да изтрия и един единствен скан, макар че доста от книгите ги имам в книжен формат. Относно това, че скана няма да стане по-добър - пак не съм съгласна. Всичко опира до ПРОСТИЧКИ НАСТРОЙКИ. Вместо да се възмущаваш, ти предлагам да се заинтересуваш относно настройването на скенера. НЕ БОЛИ.И ако не ти е приятно да сканираш, не го прави, все ще се намерят книгите, които се търсят. Или поне не го споменавай, че аз го разбирам така, все едно някой е опрял пистолет в главата ти и те кара да сканираш. Пак повтарям ВСИЧКИ СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ДА ПРАВИМ ВСИЧКО ДОБРОВОЛНО. Или поне досега това ми беше впечатлението. Явно съм грешала. И пак относно скановете - факт е, че на гърба ми лежат 7 подобни редакции, които първо трябва да сканирам и след това да редактирам. За това време мога да редактирам поне още 2 книги. И искам да подчертая, че ги поех съвсем доброволно, дори настоях. А защо ли? Защото редактираната книга има доста предимства - тегли се по-бързо, възможно е да се чете с програми и най-вече заема малко място. Това е, което исках да кажа!

ПС: Забравих да спомена най-важното за мен предимство на редактираната книга. Мога да ги качвам на телефона си и да ги чета където и когато си поискам!

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

хммм сега го погледнах и при мен е така, т.е. аз я сканирах и при мен са до 281стр. но ми се струва, че имаше още малко sad.gif довечера като се прибера ще видя къде е проблема и ще го оправя :P

Точно 281 страници е книгата и 5 страници на издателството за поредиците така че, четете без да се притеснявате ;)

Точно 281 страници е книгата и 5 страници на издателството за поредиците така че, четете без да се притеснявате ;)

Благодаряяяя много ;) Помислих, че аз нещо съм объркала :P

Здравейте момичета,

Имам въпрос. Реших най-после да прочета поредицата за сем.Малори на Линдзи, но нещо не мога да разбера от коя книга да започна. Първо си помислих, че "Покорителят" е първата като гледам кориците, ама нещо след първите 8 страници не се връзва. Ще може ли някой да ми ги напише всичките последователно. :P

Благодаря предварително....

Здравейте момичета,

Имам въпрос. Реших най-после да прочета поредицата за сем.Малори на Линдзи, но нещо не мога да разбера от коя книга да започна. Първо си помислих, че "Покорителят" е първата като гледам кориците, ама нещо след първите 8 страници не се връзва. Ще може ли някой да ми ги напише всичките последователно. :P

Благодаря предварително....

Добър избор на книжки да кажа първо. А ето и последователността:

1. "Обичай само веднъж" /Реджина/

2. "Нежен бунт" /Антъни/

3. "Покорителят" /Джеймс/

4. "Твоята магия" /Ейми/

5. "Отровни думи" /Дерек/

6. "Подаръкът" /обща/

7. "Да се влюбиш в негодник" /Джереми, благодарим за превода на cheetah :P /

8. "В плен на моите желания" /тук отново се намесва преводаческия екип, в момента книгата търпи довършителни корекции, главен герой в нея е Дрю Андерсън, един от шуреите на Джеймс/

9. "No Choice But Seduction" /на редичката за превод е ;) /

Това са, мила, ще си прекараш много добре по време на четенето. Чак ми се иска да ги почвах и аз за първи път, невероятна поредица. cool.gif

2. "Нежен бунт" /Антъни/

4. "Твоята магия" /Ейми/

6. "Подаръкът" /обща/

7. "Да се влюбиш в негодник" /Джереми, благодарим за превода на cheetah :P /

8. "В плен на моите желания" /тук отново се намесва преводаческия екип, в момента книгата търпи довършителни корекции, главен герой в нея е Дрю Андерсън, един от шуреите на Джеймс/

9. "No Choice But Seduction" /на редичката за превод е :P /

Това са, мила, ще си прекараш много добре по време на четенето. Чак ми се иска да ги почвах и аз за първи път, невероятна поредица. cool.gif

първо и аз да поздравя за добрия избор и да потвърдя, за тези, които още не са се докоснали до магията на малори, че поредицата е супер. Второ линдзи както винаги сърдечна и добра парятелка(в превод приятелка) и трето имайте още малко търпение и ще ви подарим дрю. както се казва -ОЧАКВАЙТЕ СКОРО... хаха

Прочетох за филмираните арлекини laugh.gif това е направо чудесно biggrin.gif нямам търпение да мине една седмица :P

Охххх :) Много ви благодаря на всички, че правите нещо толкова страхотно. Не мога да си представя по-добре прекарано свободно време отколкото с книжка, а ако и романтична :clap: И специални поздрави на Lindsеy, която от начало ме снабдяваше с книжки, докато не можех сама да си ги свалям. Но сега с торент-Идеите :rolleyes::yanim: :yanim: Супер сте :wors:

Така, не искам да се разразява спор, но не мога да не се включа. Мила, вярно е, че на никой не му се плаща, всеки дава своя принос доброволно - независимо дали превежда, сканира или редактира. И мисля, че целта е да си помагаме взаимно в името на бсеобщото благо - а именно - четенето на любимите книги. Благодарна съм за всички книги, които си качила, не ме разбирай погрешно, но ме подразни начина, по които си се изразила. Това, че ти прочиташ книгите и ги триеш, не означава, че всички го правят. Аз например имам ВСИЧКО качено на компа и дори не ми минава през ума да изтрия и един единствен скан, макар че доста от книгите ги имам в книжен формат. Относно това, че скана няма да стане по-добър - пак не съм съгласна. Всичко опира до ПРОСТИЧКИ НАСТРОЙКИ. Вместо да се възмущаваш, ти предлагам да се заинтересуваш относно настройването на скенера. НЕ БОЛИ.И ако не ти е приятно да сканираш, не го прави, все ще се намерят книгите, които се търсят. Или поне не го споменавай, че аз го разбирам така, все едно някой е опрял пистолет в главата ти и те кара да сканираш. Пак повтарям ВСИЧКИ СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ДА ПРАВИМ ВСИЧКО ДОБРОВОЛНО. Или поне досега това ми беше впечатлението. Явно съм грешала. И пак относно скановете - факт е, че на гърба ми лежат 7 подобни редакции, които първо трябва да сканирам и след това да редактирам. За това време мога да редактирам поне още 2 книги. И искам да подчертая, че ги поех съвсем доброволно, дори настоях. А защо ли? Защото редактираната книга има доста предимства - тегли се по-бързо, възможно е да се чете с програми и най-вече заема малко място. Това е, което исках да кажа!

ПС: Забравих да спомена най-важното за мен предимство на редактираната книга. Мога да ги качвам на телефона си и да ги чета където и когато си поискам!

Няма как и мен ме дразнят нечий изказвания и няма как да не се обадя.

Не критикувам никой, но това не значе, че ще търпя такова отношение.

Добре не трий книгите пази си ги, то и на дискове става ако нямаш нужната памет, но мен ме подразни факта, че едва ли не ми се заповядва, еми извиняваите всеки отделя от свободното си време за този форум и мисля, че каквото и да е качеството (без да споменавам, че може за обработка да е невъзможно, но се чете перфектно, което за мен е по-важното) пак трябва да се зачете труда!

Не всички ни интересува дали ще ги имаме снимани от цифров апарат, сканирано, преписано и прочие стига да прочетем желаната книжка...явно вече не е достатъчно.

Но окей щом така смятате просто махнете списъка ми с книги и няма да има обидени!

П.П Извинявам се на всички, които сте се надявали на книжките в списъка ми, сигурна съм, че ще се намери някой друг да ги сканира.

Беше ми приятно да помогна с каквото мога, успех с по нататъшните сканове! :rolleyes:

Добре не трий книгите пази си ги, то и на дискове става ако нямаш нужната памет, но мен ме подразни факта, че едва ли не ми се заповядва, еми извиняваите всеки отделя от свободното си време за този форум и мисля, че каквото и да е качеството (без да споменавам, че може за обработка да е невъзможно, но се чете перфектно, което за мен е по-важното) пак трябва да се зачете труда!

Не всички ни интересува дали ще ги имаме снимани от цифров апарат, сканирано, преписано и прочие стига да прочетем желаната книжка...явно вече не е достатъчно.

Но окей щом така смятате просто махнете списъка ми с книги и няма да има обидени!

П.П Извинявам се на всички, които сте се надявали на книжките в списъка ми, сигурна съм, че ще се намери някой друг да ги сканира.

Беше ми приятно да помогна с каквото мога, успех с по нататъшните сканове! :P

Не става въпрос за това, че трудът ти не е оценен, напротив! Аз не сканирам, но от скоро редактирам - всичко на всичко съм успяла да оправя само 4 книжки до сега, но се старая да го правя максимално добре, влагам всичко от себе си. Всичко е трудно - сканиране, редактиране, превод, но ако всеки се старае да прави най-доброто възможно, мисля, че на всички ще е много по-лесно.

Аз предпочитам книгите в текстов вариант първо, защото заемат много по-малко място, второ - четат се много по-лесно и освен това, ако човек много желае дадена книга, но я няма в книжен вариант - може да се принтира.

Аз също не обичам да изтривам нищо, всичко си пазя.

Беше ми приятно да помогна с каквото мога, успех с по нататъшните сканове! :bye1:

Хайде да не се караме.Не е само черно и бяло-всеки си е по малко прав.

Понеже аз снимам с фото мога да кажа за тези като мен.Трудно е да заснемеш книгата заради това,че всяка снимка се снима по няколко пъти докато я улучиш;после качваш всичко на компа и опаа-пак не стават-почваш с контраст,цвят,режене и други такива действия докато заприличат снимките на нещо,което поне се чете(виж Сънувам твоите нощи).Да не казвам,че самото снимане е адски досадно.И ти иде да пратиш всичко по дяволите.

Но.Понеже имам Аби файнрийдър-хванах една горе-долу добре направена от мен книжка да я обработя,та да видя няма ли да стане така.Само да видите какво се получи!Някакъв абсолютен кошмар.Загубих всичкото си свободно време тоя ден и нищо-абсолютен провал.Мина ми през ума,че тези дето снимаме не правим нищо,а само мъчим редакторите.

Наистина нека има списък с провалени при редакция книги за да се правят наново когато и от когото може,вместо да спорим.

PEACE! :help: !

Беше ми приятно да помогна с каквото мога, успех с по нататъшните сканове! :help:

мила,защо правиш така,всички без изключение се радваме на скановете ти каквито и да са.Аз например сега прочетох Девицата и звяра на Вероника Хол,имаше страници дето едва се четяха но пък книгата беше страхотна,няма да седна да гледам разни дреболии.Напълно те подкрепям важно е че е положен труд,че се чете,пък че не може да се направи в текстови формат голяма работа ще го четем в пдф.,аз така повече го предпочитам.

Към редакторите,милички защо се ядосвате толкова като не става не става не е свършил светът ,което стане, добре

за другото не се притеснявайте няколко книги не са проблем.Относно това имам предложение-ако сте съгласни като се сканира някоя книга първо да се прегледа дали може да се направи в текстови и после да се пуска,ако не е трудоемко разбира се,не съм запозната с работата по редакциите cool.gif

Беше ми приятно да помогна с каквото мога, успех с по нататъшните сканове! :rolleyes:

никой на никого не заповядва в тази тема надявам се. и едва ли за първи път се дразним от нечие изказване, но темата на този спор, който явно аз радухах и за което съжалявам, е че искаме да направим нещо добро за всички, а така както го правим не става. труда на всяка от нас е ценен и по това спор не може да има. нека обаче се замислим като го правим дали не е залудо. факт че не всички искат текст формат, но и факт е, че повечето го предпочитат. Ако наистина ти тежи това и не те забавлява наистина се откажи. ако не е така пък сигурна съм че ще се справиш със скановете за мой срам доста по добре от мен.

Относно това имам предложение-ако сте съгласни като се сканира някоя книга първо да се прегледа дали може да се направи в текстови и после да се пуска,ако не е трудоемко разбира се,не съм запозната с работата по редакциите cool.gif

Мила,не е възможно да се проверява всяка книга преди да се пусне. Единственото, което Хеси моли толкова пъти, е настройването на скенера преди сканиране. Не мисля, че е чак толкова сложно за разбиране. Ако все още има момичета, който не знаят, на 1 стр, под линковете, има прикачен файл с обяснения за настройките на скенер и фотоапарат.

Вярно е, всеки си има предпочитания дали .pdf или .doc, но не за това стана въпрос. Съгласна съм също и че всеки сканира и снима когато и както може. Никой не го оспорва това. Благодаря ви на всички за положените усилия! kiss.gif

Такааа, искам и да обърна внимание на нещо, върху което може би не сте се замисляли. Книгите се сканират, за да се четат от всички, които харесват такава литература. Предполагам не всички могат да теглят веднага качените книги или желаят да запазят любимите си на компа, но нямат достатъчно място. Колкото и да се опитваме да ги качваме на различни места, все нещо се случва. Я линка не работи, я няма достъп до даден сървър и т.н. Торентите също са хубаво нещо, но ще се съгласите, че колкото и желание да има човек, не може да сийдва до безкрайност. Рано или късно се откача.

Нашата цел (на редакторите) е да направим книгите достъпни за всички, като ги качваме в е-библиотеки, и да ги съхраним, т.е. да съхраним труда, който вие сте положили, за да сканирате дадена книга. А това става възможно само ако скана се превърне в .doc формат. Затова и ние седим часове наред пред монитора, както и вие пред скенерите.

Смятам това мнение по темата за последно от моя страна. Приятна вечер на всички! :beer:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

И тъй като сме на вълна нора робъртс, ето ви последната книжка от поредицата за кралското сеймейство на кордина. тя всъщност не е последна по хронология, но е последна сканирана. Извинявам се за лошия скан, но аз и моя скенер още си говорим на Вие. като минем на по-лични отношения може и скановете ми да станат по добри! Дотогава - сканирам само в краен случай.

http://4storing.com/mt43l/956d2a7834cf5d1d...4ca3516174.html

Ще оставя на ganinka след обработка да я качи като торент, защото тя се е заела с поредиците на нора. Съжалявам мило, но ти си наред!

2. "Нежен бунт" /Антъни/

4. "Твоята магия" /Ейми/

6. "Подаръкът" /обща/

7. "Да се влюбиш в негодник" /Джереми, благодарим за превода на cheetah :) /

9. "No Choice But Seduction" /на редичката за превод е ;) /

10x Lindsey :down:

Момичета, да се похваля, прочетох "Здрач" и мога само покорно да благодаря на Инчето, че така горещо ми я препоръча! Книгата е написана страхотно, има известна доза хумор, лошите герои, откъм интриги не е нещо особено, но любовната история е връх, лично аз за такава силна връзка не съм чела! Откакто я дочетох не спирам да се усмихвам, защото книгата ме зареди изключително положително! Горещо я препоръчвам на всички!

В началото на март излиза и втората част на български, много съм доволна за което, защото това е книга, която всеки уважаващ се читател трябва да има!

Да коментирам и филма-не се въздаржах да изчакам да отида на кино(пък и то прожекцийте са все преди обяд) и го изгледах снощи и въпреки лошото качество, съм направо впечатлена от

1) артистите са подбрани перфектно

2) нито един от важните моменти в книгата не е пропуснат, на места дори репликите във филма дублират тези от книгата, което съм виждала само веднъж при поредицата на Александър Белов - Бригада, така че БРАВО и за екипа на филма, имайте предвид, че аз от филми много трудно се впечатлявам, но този си заслужава!

Мога само да се надявам и останалите две книги да излязат скоро и при нас, не искам и тази поредица да я чета 5 години!

Хубав ден на всички

Само да споделя и аз отнесох няколко критики за скановете, но с основание не се отказах а просто се постарах малко повече. Пробвах се да редактирам резултата беше плачевен защото никога не съм правила подобно нещо, но като ми остане време пак ще я почна защото ми е интересно. Много е трудно редактирането поне докато не разбереш всички тънкости, пък и ако някой е като мен на книга да вижда грешките, а на компютъра да не ги забелязва е още по трудно. Отнасно сканиране мога да кажа, че Зовът на сърцето съм я правила поне седем пъти докато успея като хората и ми беше доста изнервено мислех даже да помоля друг да я сканира, но накрая успях. Книгите поне за мен са много разтоварващи и откъсват идеално от ежедневието. Понеже трудно си намирам и попълвам старите книги просто с удоволствие тегля, подреждам ги и оценявам труда на всяка от вас. :help:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.