Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Мммм,идеята с картинките е страхотна!А аз предлагам ако Инчето е съгласна да направи отделна тема за картинки,както за съвременните романи,и да пускаме там който каквото е намерил ,така ще обогатяваме колекциите си. cool.gifcool.gif

Инче мила кажи откъде ги взимаш тези картинки ;) ,аз вече три месеца ровя ohmy.gif ,не само че няма такива страшни картинки ами качеството е далеч от това ;);)

Напълно "ЗА" . ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Но това не е повода да пиша. момичета интересува ме какво искате да се издаде от историческите романи за напред. Кой роман не бихте удържали и бихте отърчали да купите веднага щом се появи. Това не е класация. Просто ми се ще да сверя собствените си предпочитания с вас и ако се окаже възможно дори да реализирам начинанието. За това питам и ще се радвам ако споделите. Целувки за всички.

Съни, много, много те обичкам за подхваната тема kiss.gif Знаеш моите предпочитания за книги, които отдавна ми се иска да се издадат на БГ. Даже си позволих лукса да пиша и по издателствата с предложения ;)

На първо място двете книги от Crown's Spies

1. The Lion's Lady (1988)

2. Guardian Angel (1990)

Това са първите две книги от четирилогията, в която 3 книга е "Брачна авантюра" а 4 - "Принцеса Алесандра" на Джули Гарууд. Тези двете книги, ако бъдат издадени в БГ ще си ги купя на всякаква цена и то сигурно още преди да са излезли от печатницата. Толкова силно жадувам за тях ;)

Също така без да се замислям, от раз веднага бих си купила който ида било друг исторически любовен роман от Джулито или Аманда Куик. На секундата! Даже ще издевателствам издателството и ще ги врънкам да издават техни книги, колкото се може по-често, щото съм голяма досада ;) Докато не кандисат на края laugh.gif

Божичко, щях да забравя мноооого, мнооого обичани книги: поредицата Каубои на Лей Грийнуд. И разбира се всичко неиздавано у нас от Джоана Линдзи. Голяма съм шматка. :beat:

П.С. Мила, ако може с нещо да помагаме да се осъществи тази прекрасна и грандиозна идея, с най-голямо удоволствие ще се включа. Поздравления ;):clap::clap:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Съни, много, много те обичкам за подхваната тема kiss.gif Знаеш моите предпочитания за книги, които отдавна ми се иска да се издадат на БГ. Даже си позволих лукса да пиша и по издателствата с предложения :shy11:

2. Guardian Angel (1990)

Това са първите две книги от четирилогията, в която 3 книга е "Брачна авантюра" а 4 - "Принцеса Алесандра" на Джули Гарууд. Тези двете книги, ако бъдат издадени в БГ ще си ги купя на всякаква цена и то сигурно още преди да са излезли от печатницата. Толкова силно жадувам за тях :rolleyes:

Също така без да се замислям, от раз веднага бих си купила който ида било друг исторически любовен роман от Джулито или Аманда Куик. На секундата! Даже ще издевателствам издателството и ще ги врънкам да издават техни книги, колкото се може по-често, щото съм голяма досада :P Докато не кандисат на края laugh.gif

Божичко, щях да забравя мноооого, мнооого обичани книги: поредицата Каубои на Лей Грийнуд. И разбира се всичко неиздавано у нас от Джоана Линдзи. Голяма съм шматка. :beat:

пиша не случайно момичета и любопитството ми има своето обяснение. бобчо пак десятка слънце но да видим и другите какво ще споделят. иначе гарда си е наш знаеш. трябва да ме ограмотиш малко в Аманда-чел само две и много харесал ама няма друго. живи здрави като ида на трън едно четене ще падне. явно с Аманда ще почна

Момичета, всички корици на книги, които сте предложили са страхотни. :shy11: Истински балсам за всяка романтична натура. Благодаря за удоволствието, че ги споделихте с всички нас kiss.gif

пиша не случайно момичета и любопитството ми има своето обяснение. бобчо пак десятка слънце но да видим и другите какво ще споделят. иначе гарда си е наш знаеш. трябва да ме ограмотиш малко в Аманда-чел само две и много харесал ама няма друго. живи здрави като ида на трън едно четене ще падне. явно с Аманда ще почна

Аааа, Сънчо, не десятка. Ще ти напиша мноооого повече книжки от десет, да знаеш. kiss.gif Ще ми се не десетина ами стотина книжки, ако може да се преведат, че и отгоре :P Знам, че съм нахална, ама ще ме изтърпиш, мила :rolleyes:

Съни, много, много те обичкам за подхваната тема kiss.gif Знаеш моите предпочитания за книги, които отдавна ми се иска да се издадат на БГ. Даже си позволих лукса да пиша и по издателствата с предложения :shy11:

2. Guardian Angel (1990)

Това са първите две книги от четирилогията, в която 3 книга е "Брачна авантюра" а 4 - "Принцеса Алесандра" на Джули Гарууд. Тези двете книги, ако бъдат издадени в БГ ще си ги купя на всякаква цена и то сигурно още преди да са излезли от печатницата. Толкова силно жадувам за тях :rolleyes:

Също така без да се замислям, от раз веднага бих си купила който ида било друг исторически любовен роман от Джулито или Аманда Куик. На секундата! Даже ще издевателствам издателството и ще ги врънкам да издават техни книги, колкото се може по-често, щото съм голяма досада :P Докато не кандисат на края laugh.gif

П.С. Мила, ако може с нещо да помагаме да се осъществи тази прекрасна и грандиозна идея, с най-голямо удоволствие ще се включа. Поздравления :beat::clap::clap:

А ти мислиш ли, че ще мина без теб. Ами искам да видя какво искате и какъв е интереса. После се събираме и го правим. А каубоя поредния се пече така че....целувки

2. Guardian Angel (1990)

Това са първите две книги от четирилогията, в която 3 книга е "Брачна авантюра" а 4 - "Принцеса Алесандра" на Джули Гарууд. Тези двете книги, ако бъдат издадени в БГ ще си ги купя на всякаква цена и то сигурно още преди да са излезли от печатницата. Толкова силно жадувам за тях :)

Също така без да се замислям, от раз веднага бих си купила който ида било друг исторически любовен роман от Джулито или Аманда Куик. На секундата! Даже ще издевателствам издателството и ще ги врънкам да издават техни книги, колкото се може по-често, щото съм голяма досада ;) Докато не кандисат на края laugh.gif

П.С. Мила, ако може с нещо да помагаме да се осъществи тази прекрасна и грандиозна идея, с най-голямо удоволствие ще се включа. Поздравления :clap::clap::clap:

Напълно те подкрепям. Мога да добавя и Катрин Каултър - поредицата й за Шербрук е една от любимите ми, а се оказа, че освен "Невестата от Шербрук", "Непознатата от Ямайка" и "Съдби в окови" има още 7 книги - Mad Jack (1999), The Courtship (2000), The Scottish Bride (2001), Pendragon (2001), The Sherbrooke Twins (2004), Lyon's Gate (2005), Wizard's Daughter (2007). Много ще се радвам ако бъде издадено нещо и от тях. Така че - ако може да помогна с нещо и аз съм насреща laugh.gif

2. Guardian Angel (1990)

Това са първите две книги от четирилогията, в която 3 книга е "Брачна авантюра" а 4 - "Принцеса Алесандра" на Джули Гарууд. Тези двете книги, ако бъдат издадени в БГ ще си ги купя на всякаква цена и то сигурно още преди да са излезли от печатницата. Толкова силно жадувам за тях :hush:

Също така без да се замислям, от раз веднага бих си купила който ида било друг исторически любовен роман от Джулито или Аманда Куик. На секундата! Даже ще издевателствам издателството и ще ги врънкам да издават техни книги, колкото се може по-често, щото съм голяма досада :no-no: Докато не кандисат на края laugh.gif

П.С. Мила, ако може с нещо да помагаме да се осъществи тази прекрасна и грандиозна идея, с най-голямо удоволствие ще се включа. Поздравления :clap:

Боби, почти си изчерпала предпочитанията ми. Аз бих добавила на Джули Гарууд :

Lairds' Fiances

2. The Wedding (1996)

А и всичко на авторката е добре дошло, доста малко са я издавали у нас, за съжаление.

Също така "Then Came You" на Лайза Клейпас, която вече успяхме да си измолим от malagaeli.

Може би и втората трилогия за Камерън на Хедър Греъм, че първата е супер.

Подкрепям и за поредицата на Катрин Каултър Bride, а не бих отказала да се преведат и книгите останали неиздадени на бг от поредицата Historical Regency Romances.

Мисля си и за започнатите, но недовършени поредици на Патриша Грасо:

Deveraux

5. Courting an Angel (1995)

Dukes Trilogy

2. No Decent Gentleman (1999)

3. To Tame a Duke (2001)

Разбира се няма как да не спомена Мери Джо Пътни:

Fallen Angels

Dancing on the Wind (1994)

River of Fire (1996)

Това е за сега, по-късно сигурно ще изникнат още, но да не ставам много нахална. :)

П.С. Ине, супер картинки си пуснала, мила, и аз се чудя от къде ги намираш, моята колекция е доста по-скромна. :)

• Автор
И така, след като се оказа че всички харесваме картините от любовни романи, аз предлагам да проведа анкета за най готинка снимчица, и ако Рална разреши да използваме нейните публикувани картинки за тази класация! Става ли, мила? Ще те разбера ако имаш нещо против!!!

Радвам се, че ви харесват снимките. Нищо против нямам да направите анката, аз имам още снимки, и аз вече не помня от де са, от много места съм ги сваляла. АКо искате ще дам и още kiss.gif .

А айде да направим тема за корици на книги biggrin.gif

Радвам се, че ви харесват снимките. Нищо против нямам да направите анката, аз имам още снимки, и аз вече не помня от де са, от много места съм ги сваляла. АКо искате ще дам и още kiss.gif .

А айде да направим тема за корици на книги biggrin.gif

Да с две ръце laugh.gif:):P И ако искате може и линкове към сайтове да добавим та да има още по голям избор biggrin.gif

• Автор
Да с две ръце laugh.gif:rolleyes::) И ако искате може и линкове към сайтове да добавим та да има още по голям избор biggrin.gif

Мисля, че ще е по-добре да слагаме само снимки, за да не се налага останалите да ровят из сайтовете. Иначе то кво, ще сложим 5-6 сайта и ще се изчерпи темата, защото няма смисъл да слагаме снимки които ги има в даден сайт, че висчки ще са си ги свалили, ама вие решете.

Оха, аз за близо 4 години събирам и имам 300 книги, а ти за толкоз години колко ли имаш? Много ще се радваме да дадеш списък на твойта колекция. Аз лично искам да попитам какво имаш на Джоана Линдзи, Джули Гарууд, и дали имаш нещо от поредицата за кубоите на Лей Грийнууд, защототука при нас се намират само Джейк и Уорд, май няма никоой който да има останалите книги от поредицата, а са издадени у нас, щото съм ги виждала (още в началото като не събирах книги ми ги предлагаха и аз ги отказах) и затва ако имаш нещо от тая поредица моля те сподели с нас, да не се мъчат момичетата да превеждат. biggrin.gifkiss.gif

И аз съм запалена по Лей Грийнуд. Търсих ги каубоите, но на български са само две книги. Мога да се включа в превеждането и да ударя едно рамо- само някой да ми ги прати на английски по нета. Скоро ще излизам в отпуск по майчинство и ще намеря време за превод. (Подвизавам се като учител по английски напоследък laugh.gif и ще се радвам да помогна) :P

• Автор
И аз съм запалена по Лей Грийнуд. Търсих ги каубоите, но на български са само две книги. Мога да се включа в превеждането и да ударя едно рамо- само някой да ми ги прати на английски по нета. Скоро ще излизам в отпуск по майчинство и ще намеря време за превод. (Подвизавам се като учител по английски напоследък laugh.gif и ще се радвам да помогна) :P

Съни ще се влюби в теб, сега ще й пиша :rolleyes:

http://www.romancebookcovers.com/surrender...ndermylove.html Ето ви една тема за декстоп :speak:

... и няколко снимки ( една от които ми е много забавна )

joining_web.jpg

manofdreams_lg.jpg <--- ето за тази ставаше въпрос biggrin.gif - погледнете краката на иначе хубия мъжага :lol6:

untamed_web.jpg

once_a_princess_web.jpg

Ето две книги от Арлекин страст. Благодаря на Desi_Zh за оказаната помощ :)

Бодигард - http://4storing.com/rwvlv/95bfc1095300ab79...d97b18229f.html

Вечната Ева - http://4storing.com/0pzes/f817c4fcc6854bdc...ee4e4271b7.html

Снимките на кориците са страхотни и аз да отбележа ще е хубаво наистина да си имат темичка :)

хаха аз ще съм пас- мен ми видяха сметката вече-ясна съм. но дано ина се съгласи ще е любопитно и надявам се забавно. подкрепям те.

Но това не е повода да пиша. момичета интересува ме какво искате да се издаде от историческите романи за напред. Кой роман не бихте удържали и бихте отърчали да купите веднага щом се появи. Това не е класация. Просто ми се ще да сверя собствените си предпочитания с вас и ако се окаже възможно дори да реализирам начинанието. За това питам и ще се радвам ако споделите. Целувки за всички.

Ако греша ме поправете,но мисля че 3-та книга от поредицата за Sherring cross не е издадена на бг.Това е анотацията:

The Pursuit

Johanna Lindsey

What was to be a grand adventure for Melissa MacGregor -- an escape from the wilds of her Scottish home into the whirl of the London social scene -- seems to pale before the promise in the passionate gaze of Lincoln Ross Burnett. Though they exchange but a few words before parting after a chance encounter on her grandfather's lands, Melissa instantly knows this bold stranger is her destiny, while Lincoln realizes his heart has been claimed forever and he will never be complete until Melissa MacGregor is his bride.

But there are serious obstacles impeding the well-smitten Viscount Cambury's pursuit of glorious romance: sixteen of them -- all big and brawny, six named Ian and all named MacFearson. The bane of Lincoln's youth, Melissa's stifling, disapproving uncles are now determined to rob him of his newfound happiness. Yet he is equally resolved to confront the peril -- and to pursue his exquisite obsession all the way to London. . . and to the ends of the earth, if necessary.

Първите две Мъжът на моите мечти и Разбойникът и зеленооката са на борда.Хубаво ще е ,която и книга да спечели наддаването да е част от незавършена поредица.Някой каза нещо за каубои и тн.

И аз съм запалена по Лей Грийнуд. Търсих ги каубоите, но на български са само две книги. Мога да се включа в превеждането и да ударя едно рамо- само някой да ми ги прати на английски по нета. Скоро ще излизам в отпуск по майчинство и ще намеря време за превод. (Подвизавам се като учител по английски напоследък laugh.gif и ще се радвам да помогна) :)

мила пиши едно лс тук има много каубои все ще го измислим колега

Аз бих си купила всичко на Бренда Джойс- всъщност аз така и намерих този форум biggrin.gif - докато търсех резюмета на издадените й книги на български. Не бих пропуснала и Катлийн Удиуиз :sobbing: - с нея започна всички през далечната 1995. А също така и Ирис Йохансен :sobbing: и Лей Грийнуд- все пак единствения автор :sobbing: , който съм чела и му прави чест, че внася малко романтика в ежедневието.

:)

Съни ще се влюби в теб, сега ще й пиша :)

Аз вече съм влюбена но това е колежка а това само по себе си...

Ако греша ме поправете,но мисля че 3-та книга от поредицата за Sherring cross не е издадена на бг.Това е анотацията:

The Pursuit

Johanna Lindsey

What was to be a grand adventure for Melissa MacGregor -- an escape from the wilds of her Scottish home into the whirl of the London social scene -- seems to pale before the promise in the passionate gaze of Lincoln Ross Burnett. Though they exchange but a few words before parting after a chance encounter on her grandfather's lands, Melissa instantly knows this bold stranger is her destiny, while Lincoln realizes his heart has been claimed forever and he will never be complete until Melissa MacGregor is his bride.

But there are serious obstacles impeding the well-smitten Viscount Cambury's pursuit of glorious romance: sixteen of them -- all big and brawny, six named Ian and all named MacFearson. The bane of Lincoln's youth, Melissa's stifling, disapproving uncles are now determined to rob him of his newfound happiness. Yet he is equally resolved to confront the peril -- and to pursue his exquisite obsession all the way to London. . . and to the ends of the earth, if necessary.

Първите две Мъжът на моите мечти и Разбойникът и зеленооката са на борда.Хубаво ще е ,която и книга да спечели наддаването да е част от незавършена поредица.Някой каза нещо за каубои и тн.

ей аз не мога да се спра нещо но мила тази книжка отдавна е на опашката. да не кажа че добре се е предредила. работим. живи здрави ще я прочетете

Определено К.Удиуиз-тази жена празно няма!Още -Елизабет Лоуел,И.Йохансон,Дара Джой-има само 2 преведени.Защо така?!

Аз вече съм влюбена но това е колежка а това само по себе си...

ей аз не мога да се спра нещо но мила тази книжка отдавна е на опашката. да не кажа че добре се е предредила. работим. живи здрави ще я прочетете

Най горещи благодарности,абе какво ти ги разправям-направо подскачам от радост край компа!

Дано не събудя някой,че аз ще го отнеса. biggrin.gifbiggrin.gif

• Автор

Здравейте, някой има ли желание да ми сканира "Дързост и мечти" и "Сбъднати мечти" на Нора Робъртс? Ще съм много благодарна.

И нещо което открих тея дни, знаехте ли, че "Сладък лъжец" е в поредица с "Сърце от лед" и "Сърце от пламък", и ако сте знаели, що никой не каза?????? :) В тая поредица има още една книга "Холи" е английското заглавие. Ако някой знае да я има на Български издадена, плийс нека да пише.

Определено К.Удиуиз-тази жена празно няма!Още -Елизабет Лоуел,И.Йохансон,Дара Джой-има само 2 преведени.Защо така?!

Най горещи благодарности,абе какво ти ги разправям-направо подскачам от радост край компа!

Дано не събудя някой,че аз ще го отнеса. biggrin.gifbiggrin.gif

И аз съм за Дара Джой, особено двете книги, които попълва трилогията за "Надарения" :yanim:

Ето две книги от Арлекин страст. Благодаря на Desi_Zh за оказаната помощ :)

Бодигард - http://4storing.com/rwvlv/95bfc1095300ab79...d97b18229f.html

Вечната Ева - http://4storing.com/0pzes/f817c4fcc6854bdc...ee4e4271b7.html

А аз благодаря за сканираните Арлекинчета cool.gif

Здравейте, някой има ли желание да ми сканира "Дързост и мечти" и "Сбъднати мечти" на Нора Робъртс? Ще съм много благодарна.

И нещо което открих тея дни, знаехте ли, че "Сладък лъжец" е в поредица с "Сърце от лед" и "Сърце от пламък", и ако сте знаели, що никой не каза?????? :) В тая поредица има още една книга "Холи" е английското заглавие. Ако някой знае да я има на Български издадена, плийс нека да пише.

Ох, мило, то поредици колко искаш. Аз затова и почнах блога, за да си ги имаме нагледно. За "Холи" не можах да открия нищо, sad.gif докато се занимавах с Джуд и ще се радвам, ако някой знае дали е издадена в бг и ако да - под какво заглавие. biggrin.gif

"Холи" не е издадена на бг.Освен нея в поредицата за фамилия Тагърт има още три книги,по-скоро разкази,защото са издадени в сборници:Matchmakers,Just Curious и Change of Heart.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.