Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

И на мен ми харесаха и двете, която и да почнеш няма да сгрешиш. Просто виж какво ти се чете в момента, аз така правя...

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Благодаря за мненията. :rolleyes: Взех решение и тази вечер започвам книгата на Джоана Линдзи. :rolleyes: А другата ще си я оставя за по-нататък.

Може ли да помоля, ако някой е чел "Жена на страстта" на Вирджиния Хенли за малко инфо dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif Предлагат ми и двете части на книгата, но като й чета анонса, нещо не ми вдъхва много доверие и затова й се кумя :cool: По принцип харесвам авторката или поне тези нейни романи, които съм чела досега 4c87255f5a426ac0c06d6ec1c0974505.gif

Може ли да помоля, ако някой е чел "Жена на страстта" на Вирджиния Хенли за малко инфо dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif Предлагат ми и двете части на книгата, но като й чета анонса, нещо не ми вдъхва много доверие и затова й се кумя :rolleyes: По принцип харесвам авторката или поне тези нейни романи, които съм чела досега 4c87255f5a426ac0c06d6ec1c0974505.gif

Четох я като че ли преди векове и имам смесени чувства към книгата. Хем е написана увлекателно, в стила на Вирджиния Хенли, хем самата история не ми е на сърце. Първо да кажа, че резюмето е вярно, главната наистина се жени 4 пъти, като едва последния й съпруг се води главния герой. А всъщност те се познават отдавна, всеки има по 12 деца от предишни бракове... разбираш защо не ми е любим сюжета.

Четох я като че ли преди векове и имам смесени чувства към книгата. Хем е написана увлекателно, в стила на Вирджиния Хенли, хем самата история не ми е на сърце. Първо да кажа, че резюмето е вярно, главната наистина се жени 4 пъти, като едва последния й съпруг се води главния герой. А всъщност те се познават отдавна, всеки има по 12 деца от предишни бракове... разбираш защо не ми е любим сюжета.

Благодаря, мила kiss.gif Ето това исках да чуя - определено ще я пропусна с чиста съвест. Като й четох резюмето, точно от това се опасявах - амчи главните, милите те, покрай всички тези бракове и сюрията деца, въобще как им е останало време да се открият и влюбят? Боже, направо ми изглежда непосилна задача d0ccbb8756e7c57d746a41d9e832e3a4.gif

момичета има ли някой желаещ да преведе книжката от играта на Harlekin струва ми с интересна,но съм много зле с английския и почти нищо не разбирам :) кажете дали сте съгласни

Може ли да помоля, ако някой е чел "Жена на страстта" на Вирджиния Хенли за малко инфо dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif Предлагат ми и двете части на книгата, но като й чета анонса, нещо не ми вдъхва много доверие и затова й се кумя ;) По принцип харесвам авторката или поне тези нейни романи, които съм чела досега 4c87255f5a426ac0c06d6ec1c0974505.gif

И аз съм я чела преди доста време и нищо не помня от сюжета ,но поне помня ,че не успях дори да я прочета ,така да не ми харесвала една книга не е било.

може ли 126 и 127 страница от Героят на Радли на Нора,липсват,а пък моментът е интересен,благодаря!!!

може ли 126 и 127 страница от Героят на Радли на Нора,липсват,а пък моментът е интересен,благодаря!!!

липсват ли?ся ще видя

да липсват как да ги сложа и къде наново цялата книга кат ги комбинирам или само тия стр да ги сложа некаде чакам предложения'

и се извинявам за грешката

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

липсват ли?ся ще видя

да липсват как да ги сложа и къде наново цялата книга кат ги комбинирам или само тия стр да ги сложа некаде чакам предложения'

и се извинявам за грешката

Сканирай и ги прикрепи към мнението си.Ние ще се оправим.

Сканирай и ги прикрепи към мнението си.Ние ще се оправим.

айде утре сутрин първо ми е в списъка, че вече сам в леглото и не ми се става

Здравейте искам да попитам може ли някой да ми прати гърбовете на Трилогията за Ирландия на Нора Робъртс, защото ги има сканирани само предните корици, а ми трябват?

Много ще съм ви благодарна! sad.gif:P

Здравейте искам да попитам може ли някой да ми прати гърбовете на Трилогията за Ирландия на Нора Робъртс, защото ги има сканирани само предните корици, а ми трябват?

Много ще съм ви благодарна! sad.gif:angry:

Коя трилогия?За Конканън,за Галахър,Ирландски сърца....

Коя трилогия?За Конканън,за Галахър,Ирландски сърца....

Сага за Ирландия - Даровете на слънцето, Сълзите на луната и Сърцето на океана

момичета хелп! Помолиха ме за съдействие да потърсим една книжка. Ловен инстинкт на Даяна Палмър. Моля ви ако някой я има или може окаже съдействие да я сканираме. Блг предварително.

искам да помоля тези които имат новата книга Зад кадър ако не ги затруднява да я сканират :baby:

Момичета,арлекинката от играта в замунда е много хубава.

Прочетох малко и е обещаваща(жалко за моя слаб инглиш,ама карай).

Момичета,арлекинката от играта в замунда е много хубава.

Прочетох малко и е обещаваща(жалко за моя слаб инглиш,ама карай).

на мен също ми харесва,но и аз с книжката не успях,попитах дали някой може да е преведе,но като не знам кой се занимава с превждите,а пък и сигурно са заети :(

на мен също ми харесва,но и аз с книжката не успях,попитах дали някой може да е преведе,но като не знам кой се занимава с превждите,а пък и сигурно са заети ;)

и аз я прочетох много ми хареса,но нямам време да я преведа иначе четете я смело

Сага за Ирландия - Даровете на слънцето, Сълзите на луната и Сърцето на океана

Точно тези ги нямам,но продължавай да питаш.Някой със сигурност ги има,но вероятно не е на линия.

Много ще съм ви благодарна! sad.gif:)

имам първа и втора ако ти вършат работа мога да ти ги пратя на скайпа... моя е rradcheto

имам първа и втора ако ти вършат работа мога да ти ги пратя на скайпа... моя е rradcheto

здравейте, искам да попитам как мога да си изтегля книгите, които сте посочили в списъците

здравейте, искам да попитам как мога да си изтегля книгите, които сте посочили в списъците

Всяко заглавие на книга в темата "Линкове към любовни романи" е линк, щом кликнеш върху съответното заглавие, те препраща към торента с книгата (торент тракера изисква регистрация).

Ако нещо не е ясно, питай, ще обясняваме подробно. :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.