Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

благодаря за книжката,лоуел ми е любимка но тази книга не съм я чела :):)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ето една нова книжка( по-специално за леприкончето) на Елизабет Лоуел.

Мастерс:Магията на тропика-Елизабет Лоуел

Ако на някой му се занимава може да я качи в акаунт.

Сори за качеството,но съм снимала почти изцяло на лампа.

Ей сега качвам една книга, така че ще кача и тази, като я сваля. :)

Да се наредя и аз на опашката от благодарящи, Мариета и представа нямаш колко ни радваш! На това му казвам новогодишен подарък! :cool::):wors:

П.С. Пепи благодаря за книжката kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Хайде и аз да се разпиша с обещаната книжка:

Линда О. Джонстън - Кристалната пантофка

ПП: Боби, май и тази е съвременна. :cool:

ПП 2: Пепи, качих книжлето в акаунт. :)

Елизабет Лоуел - Магията на тропика

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Благодаря!

А за книжката за Бойд - и аз искам.....

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Сигурна съм ,че всички умират да се докопат до превода.:P

Ако на някой му се занимава може да я качи в акаунт.

Сори за качеството,но съм снимала почти изцяло на лампа.

Ей, златна си!!! Много благодаря. :P Не мислех, че ще стане толкова бързо. Много ме зарадва. kiss.gif

Тъй-като и аз, като повечето от вас(да не казвам всички) съм луда по поредицата Малори-Андерсън, та нямах търпение да прочета и последната книга за Бойд Андерсън и реших да си я преведа, за да си я прочета после с удоволствие на български. Остава ми още съвсем малко , може би около седмица работа(имайки предвид празниците). Незнам дали някой се е заел да я превежда, но и да е аз така или иначе си я превеждам главно за удоволствие. Та.. ако все пак някой иска да погледне превода, като го завърша и ви хареса, бих могла да си предложа услугите и за други книги. Нали всички трябва да се включим в работата, за да може сайта да продължава да се развива и да ни радва. ;)

И аз искам да ти БЛАГОДАРЯ kiss.gif:P;):cool::clap: Наистина страхотен новогодишен подарък :wors:

Редактирано от margc (преглед на промените)

ПП 2: Пепи, качих книжлето в акаунт. ;)

Благодарско,хич не ми се занимаваше,а и без това съм обсебила компа.

Ей, златна си!!! Много благодаря. :P Не мислех, че ще стане толкова бързо. Много ме зарадва. kiss.gif

Значии,качеството е минимално,но както казах снимах на бързо и на лампа.Какво се обеснявам,като си личи.Сигурно пак ще я правя,но за сега поне можеда се чете на компа.

Книгата е страхотна(макар резюмето да е умряло от гъдел)и си е приятно четиво,ако харесвате леката драма.Поне в началото е и забавна.

Та понеже както обикновенно запразнявам рано -рано ,да ви пожелая приятно изкарване на празника.И внимавайте с фойерверка и подобните!!:cool::cheers::wors::clap:

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Огромни благодарности за новите книжки c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif

Гане, когато събирах като гламава исторически любовни романи, проучвах и поредицата „Приказни романи”. От оскъдното инфо тогава останах с впечатление, че сред тях има и исторически, и съвременни. Всъщност по-важното е книгата да е добра и да те разтриса докато я четеш.d8ca5950d6c5df2bf3c29155cfa9c176.gif

Ако нещо не съм се объркала, от тази поредица останаха още четринки неотстреляни, паднали в бой със скенера: Магическото огледало - Корал Смит, Кой е спал в креватчето ми - Линда Джоунс, Принцесата и граховото зърно - Виктория Александър, Новите дрехи на царя - Виктория Александър. Ох, дано с дружни усилия да успеем да съберем цялата поредица 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif

Една молба, мили дами: дали някой случайно има "Ренесансова балада" от Джейн Ан Кренц . Разбрах, че книгата била страхотийска (както всичко от тази великолепна авторка :) ).

Редактирано от bobych (преглед на промените)

е много книги, много нещо. огромни благодарности, вече не знам откъде да почна да чета.страхотна работа и чудесно темпо за качване...

браво момичета :yanim:

А на мен ми се плаче направооо ;) Тъкмо ги бяхме намалили книжките на около 200, а сега пак гонят 300 за редакция.. :):ill:

Да има още желаещи за редакторки? :baby:

P.S. Качвайте, дами, качвайте.. Аз само си проплаквам.. kiss.gif

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Значии,качеството е минимално,но както казах снимах на бързо и на лампа.Какво се обеснявам,като си личи.Сигурно пак ще я правя,но за сега поне можеда се чете на компа.

Книгата е страхотна(макар резюмето да е умряло от гъдел)и си е приятно четиво,ако харесвате леката драма.Поне в началото е и забавна.

Не се коси... В момента я чета и мога да кажа, че качеството си е много добро.

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Ако нещо не съм се объркала, от тази поредица останаха още четринки неотстреляни, паднали в бой със скенера: Магическото огледало - Корал Смит, Кой е спал в креватчето ми - Линда Джоунс, Принцесата и граховото зърно - Виктория Александър, Новите дрехи на царя - Виктория Александър. Ох, дано с дружни усилия да успеем да съберем цялата поредица 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif

Една молба, мили дами: дали някой случайно има "Ренесансова балада" от Джейн Ан Кренц . Разбрах, че книгата била страхотийска (както всичко от тази великолепна авторка :yanim: ).

Не си се объркала, Боби, тези четирите останаха. И аз се надявам да ги съберем. :rolleyes:

А за Ренесансова балада, книгата е арлекинка, номер 43 от поредица Страст.

Не си се объркала, Боби, тези четирите останаха. И аз се надявам да ги съберем. :rolleyes:

А за Ренесансова балада, книгата е арлекинка, номер 43 от поредица Страст.

Аз я имам...не съм я включила ама като искаш ще я сканирам и нея...иначе по принцип е готина

Ами ,дами аз имам Магическото огледало :rolleyes: Добре,че го написахте,че аз имам толкова много ,но още не мога да разбера кои ги няма сканирани .Нали не са в моя дом книгите ,а в този на родителите ми и ми е много трудно .Но след два ,три дни ще им ходя на гости и ще я взема.

Ядосвам се ,защото сега чета книги в електронен вариант ,които аз съм ги имала на хартия ,но майка ми ги даваше на свои приятелки и се запиляха много книги.Но ако донеса у дома поне 500 книжки ,мъжо ми .......

А на мен ми се плаче направооо :yanim: Тъкмо ги бяхме намалили книжките на около 200, а сега пак гонят 300 за редакция.. :rolleyes::)

Да има още желаещи за редакторки? :)

P.S. Качвайте, дами, качвайте.. Аз само си проплаквам.. kiss.gif

еми така е много работа ама поне интересна и любима

Някой може ли да каже нещо за Коварство на Дженифър У.Беше качена преди няколко дена...та малко ми е странна,ако някой може да сподели, ако я е прочел да си каже мнението

Аз я имам...не съм я включила ама като искаш ще я сканирам и нея...иначе по принцип е готина

Давай, мила, щом имаш желание...:)

Ами ,дами аз имам Магическото огледало :speak: Добре,че го написахте,че аз имам толкова много ,но още не мога да разбера кои ги няма сканирани .Нали не са в моя дом книгите ,а в този на родителите ми и ми е много трудно .Но след два ,три дни ще им ходя на гости и ще я взема.

Ядосвам се ,защото сега чета книги в електронен вариант ,които аз съм ги имала на хартия ,но майка ми ги даваше на свои приятелки и се запиляха много книги.Но ако донеса у дома поне 500 книжки ,мъжо ми .......

Леле, страхотно, значи ни остават само 3 за търсене.

А за книгите, мъжо ми нямаше избор - те вървяха в комплект с мен. laugh.gif

Ееее, направо чудесно, мила :) Не вярвах, че ще изскочи толкова бързо. Ще зарадваш много от нас и най-вече mehche (Ани). Благодаря, мила, че ще я споделиш с нас kiss.gif

Слава, благодаря, мила, че се включи с "Магическото огледало" в общото събиране на "Приказните романи" c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif Ох, дано и останалите тринки да ги има някоя състрадателна душа, та да ги сподели с нас. sad.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Момичета, отдавна не съм влизала в темата, даже и сега е за кратко, нямам време да прочета всичко изписано.

Искрено благодаря за новите книжки и искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година!Много здраве, щастие и радост! ;):) Наздраве! :cheers:

ЧЕСТИТА НАВА ГОДИНА

Много здраве и щастие през новата година

на нсеки да се случи това което най-много желае

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Пожелавам на всички много здраве и късмет! Бъдете обичани и обичайте!

Дами, минавам да кажа ЧНГ :line dance:

че съм си на село и имам мнооого ограничен достъп до НЕТ.

Благодаря за прекрасните книжки,

като си се приберем ще имам да свалям и чета поне 10-тина :line dance:

И най-вече се чуствам прекрасно ,защото наближава срещата ми с Бойд :clap:

Аааааа и да споделя, че съм очарована от Даяна Палмър,

започнах да чета с леки и резерви "Повече от всичко на света"

И сега изчетох почти всичко ,което сте качили,

за което страшно благодаря :guitar10:

Момичета пиша с една молба , започнах да чета "Дивата хризантема " на Д.Фийдър но от

страница 98 отива направо на 146 моля които може да даде липсващите страници

Момичета пиша с една молба , започнах да чета "Дивата хризантема " на Д.Фийдър но от

страница 98 отива направо на 146 моля които може да даде липсващите страници

Заемам се. :)

Ето ги и страничките: Джейн Фийдър - Дивата хризантема 98-145 стр

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.