Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Весела Коледа на всички.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ето няколко книжки от мен:

Първо две арлекинки:

"Смутен покой" - Джаки Мерит

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4550

"Сенки от миналото" - Марион Ленокс

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4551

И две исторически:

"Хвани юздите на съдбата" - Джоан Улф

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4552

"Опияняваща ярост" - Рейн Кентръл

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4553

П.С. Много благодаря на Jamey, която качи качи книжките в тракера kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Евала Пете днес си супер продуктивна!!! Чуден коледен подарък! Благодаря за новите книжки....радвам се, че скенера ти оцеля! Целувки!!!

Ето на! Вече се възползвах от скенера ти. :wors: Мерси за новите книжки. :)

Хехе, Пете, горкия ти скенер, ако продължаваш така, той ще вземе профилактично сам да си дава почивка. :blink:

Благодарности за книжките.

И честит празник на всички! :)

Много искам да ви пожелая Весела Коледа и страхотно изкарване на празниците. От близо една година съм в форума и съм ви много благодарна за помощта, книжките и всички други неща. :biggrin::wors:

Весела коледа и щастлива нова година на всички! gift.gifkiss.gifbighat.gifxmastree6.gif

worshippy.gifБлагодаря за книжките. worshippy.gif

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО УСМИХНАТИ И С НЕОТЛЪЧЕН КЪСМЕТ ДО СЕБЕ СИ!

Благодаря за новите книжки, Пете. kiss.gif Резюметата са много интересни.

Весела Коледа и Честита Нова Година на всички от форума! :biggrin:

Когато най-хубавите празници

потропат на твоята врата-

посрещни ги с вяра и усмивка,

а тяхната отплата ще е здраве и късмет

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Весиела Коледа, момичета! Бъдете здрави, усмихнати и нека новата година ни донесе много хубави книжки за четене /а и време, за да им се насладим/. Весели празници!!!

Весела Коледа на всички, много здраве, късмет, любов и щастие ви желая на всички. Благодаря ви за приятните емоции с книгите, коите сканирате;)

Още един исторически любовен роман:

"Пламенно" от Бъртрис Смол

Благодаря за книжката Боби kiss.gif Може ли едно експертно мнение, за сюжета, благодаря предварително :yanim:

Благодаря за книжката Боби kiss.gif Може ли едно експертно мнение, за сюжета, благодаря предварително :wors:

Ох,Пете, не съм чела книжката и искрено се надявам, ако някой я е глътнал да сподели мнение за нея 43cdebc7114f07583f291958601ac688.gif Като чета резюмето й, ми се струва интригуваща, а пък е и за любимите ми шотландци... c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif

Обаче само като видя името на тази авторка и направо ме втриса от ужас :D Всички нейни книги, които най-самоотвержено успях да преборя до тук, или ме подразниха неимоверно("Блейз Уиндам"), или ме вбесяваха до неистовото желание да стъпча, смачкам, наплюя и изхвърля книгата ("Адора"), та въобще не мога да се осмеля да започна следваща нейна книга.df24ffc30e4996b83aacc799810f5242.gif Но пък знам ли: може тази да се окаже приятно изключение ... :cool: Още две нейни книги имам, които съм ги забутала дълбоооко в библиотеката си без да събера смелост да прочета: "Чаровнице моя" и "Робиня за любов". Може и тях да ги изтропкам тук, пък дано някой даде мнение за тях дали са изтезание за душата или си заслужават да се схрускат :cool:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ето едно романче с имена на жени :D Ще се радвам някой да го качи в акаунта, че не знам как се прави торент :cool:

"Кейси"

Ето едно романче с имена на жени :D Ще се радвам някой да го качи в акаунта, че не знам как се прави торент :cool:

"Кейси"

Благодаря за книжката, мила kiss.gif

С най-голямо удоволствие ще пусна книгата на торент, но от този линк не мога да изтегля книжката. Ако искаш пусни ми я на ЛС, за да я изтипосам в акаунт :cool:

Благодаря за книжката, мила kiss.gif

С най-голямо удоволствие ще пусна книгата на торент, но от този линк не мога да изтегля книжката. Ако искаш пусни ми я на ЛС, за да я изтипосам в акаунт :D

На ЛС, май не мога да прикачвам файлове, затова ето я тук на прикачено http://www.bgshare.com/433432/keisi_s imena na jeni.pdf. Дано да можеш да я изтеглиш

На ЛС, май не мога да прикачвам файлове, затова ето я тук на прикачено http://www.bgshare.com/433432/keisi_s imena na jeni.pdf. Дано да можеш да я изтеглиш

Готово, мила, изтеглих я kiss.gif. Веднага ще я кача в акаунт и ще пусна линка. Още веднъж благодаря за новокачената книжка :D

П.С. "Кейси" от Гейл Дъглас - в акаунт :cool:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

благодаря за всички нови книжки,момичета,с удоволствие ги чета, :)

Благодарности за новите книжки и от мен! :)

Да се разпиша и аз с една:

Даяна Палмър - Повече от всичко на света

Приятно четене! :P

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Благодаря за книжката,изглежда много интересна :speak:

Боби благодаря за отговора, сега ще чакаме някой да сподели мнение за книжлето след като го прочете :speak:

Тихи благодаря за книжката kiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.