Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

книгата е доста добра, на мен ми хареса,малко резюмето не е верно там за конярчето, но иначе си заслужава

Благодаря, мила, за окуражаващите думи c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif А може ли да те попитам: главната колко пъти се жени, щото попрелистих преди време книжката и видях, че на последната страница главния й предлага брак. Има ли сблъсък на характери и хвърчене на искри между главните?

Ох,Xesi ще ми откъсне главата, че в тази тема се разприказвах. Mоже би е добре да се преместим в общата тема :rolleyes:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Аааа, аз ще изчакам "Изгубения символ" да бъде превърнат в текст (в момента се подготвя в Читанката) и тогава ще си го прочета с удоволствие :)

Не мога да не се изфукам, че сестра ми ми взе книгата като коледен подарък (че и с календар към нея, тъкмо ще поразнообразя малко обстановката в общежитието като го закача). :rolleyes: Само не знам кога ще имам време да я прочета.

А ето от мен две книжлета:

Кат Мартин - Откупът

Лора Паркър - Риск

Приятно четене! :yanim:

П.П. Ох, новата политика на форума за редактирането на постове ми взема здравето. Едва сега осъзнах, че не мога да си коригирам списъка с книгите за сканиране. sad.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Не мога да не се изфукам, че сестра ми ми взе книгата като коледен подарък (че и с календар към нея, тъкмо ще поразнообразя малко обстановката в общежитието като го закача). ;) Само не знам кога ще имам време да я прочета.

А ето от мен две книжлета:

Кат Мартин - Откупът

Лора Паркър - Риск

Приятно четене! :)

П.П. Ох, новата политика на форума за редактирането на постове ми взема здравето. Едва сега осъзнах, че не мога да си коригирам списъка с книгите за сканиране. sad.gif

а нещо ново я ми разясни моля те,че да знам щот аз постоянно си го оправям тоя списък и махам готовите книги

Благодаря, мила, за окуражаващите думи c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif А може ли да те попитам: главната колко пъти се жени, щото попрелистих преди време книжката и видях, че на последната страница главния й предлага брак. Има ли сблъсък на характери и хвърчене на искри между главните?

Ох,Xesi ще ми откъсне главата, че в тази тема се разприказвах. Mоже би е добре да се преместим в общата тема ;)

аиде за последно ами тя се жени за един и го убива без да иска(в резюмето за конярчето)май само толкоз ама там перипетии и хора я търсят и за тва чак накрая

може после да изтрие тйя постове кат се разберем щот не знам как да приместя

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

...

може после да изтрие тйя постове кат се разберем щот не знам как да приместя

Няма да ги изтрия, просто ги преместих в "Дискусионната" :help wanted3:

..

Махнах от "Списъци" книжката на Лора Паркър, свиркайте, като се налагат корекции, мила. За съжаление няма друг начин, налага се да свикнем.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Няма да ги изтрия, просто ги преместих в "Дискусионната" :help wanted3:

Махнах от "Списъци" книжката на Лора Паркър, свиркайте, като се налагат корекции, мила. За съжаление няма друг начин, налага се да свикнем.

мерси Xesi и извинявай да не ти объркваме работата, а да питам тва със сканираните книги кво е щото аз като си приключа книгата и я трия от списъка,вече не трябва ли да ги трия

мерси Xesi и извинявай да не ти объркваме работата, а да питам тва със сканираните книги кво е щото аз като си приключа книгата и я трия от списъка,вече не трябва ли да ги трия

Проблема е, че няма да можеш да ги триеш от списъка си, а не, че не трябва. От скоро има промени относно корекциите на постове във форума - след 7 дни от публикуването на мнение, потребителите няма да могат да ги коригират. Промяната е във връзка със злоупотреби с постове по други раздели на форума.

Затова, когато се налагат корекции в темата "Списъци", ми се обаждаш по скайпа и ти коригирам поста

P.S. Дами, моля всяка от вас да си прегледа списъка от темата "Списъци" и ако се налагат корекции някъде, да ми драсне едно ЛС или да се обади по скайпа, за да оправим нещата.

Проблема е, че няма да можеш да ги триеш от списъка си, а не, че не трябва. От скоро има промени относно корекциите на постове във форума - след 7 дни от публикуването на мнение, потребителите няма да могат да ги коригират. Промяната е във връзка със злоупотреби с постове по други раздели на форума.

Затова, когато се налагат корекции в темата "Списъци", ми се обаждаш по скайпа и ти коригирам поста.

оки разбрах,мерси за бързия отговор,

Дами, попаднах на едно видеоклипче, стиховете в което особено много ми допаднаха, затова ми се иска да го споделя с вас.. :cool:

http://vbox7.com/play:f7ddb306

Наистина стиховете са невероятни,а клипчето е великолепно :cool:

Здравейте знам че не това му е точното място, но все пак преди време стана дума за поредицата Анита Блейк и се хванах да потърся другите непреведени книги но все ми излизат за покупка случайно някой да знае от къде мога да си ги дръпна. Ще съм ви много признателна

Здравейте знам че не това му е точното място, но все пак преди време стана дума за поредицата Анита Блейк и се хванах да потърся другите непреведени книги но все ми излизат за покупка случайно някой да знае от къде мога да си ги дръпна. Ще съм ви много признателна

До сега на бълг. има излезли 5, скоро се очаква 6-тата официално(в един форум има любителски превод на почти цялата; все още се превежда). На какъв език ти трябват? Мога да помогна, ако става въпр. за анлийски.

Редактирано от lazardel (преглед на промените)

До сега на бълг. има излезли 5, скоро се очаква 6-тата официално(в един форум има любителски превод на почти цялата; все още се превежда). На какъв език ти трябват? Мога да помогна, ако става въпр. за анлийски.

Трябва ми на английски, но щом има и любителски превод би ли ми дала и линк към него, ако не те затруднявам

Трябва ми на английски, но щом има и любителски превод би ли ми дала и линк към него, ако не те затруднявам

Няма проблем.

Това е любителският превод (надявам се че не е нарушение на правилата) - форум България (не ми дава да дам линк)

На англ. http://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=anita+blake

Няма проблем.

Това е любителският превод (надявам се че не е нарушение на правилата) - форум България (не ми дава да дам линк)

На англ. http://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=anita+blake

Много ти благодаря за помощта

Момичета, ето няколко скана от мен, чакащи търпеливо да ги пусна:

Даниел Стийл - Пълен кръг

Даниел Стийл - Отвличане

Линда Хауърд - Мъжът от сънищата

И една от двечките наскоро обещани книжлета:

Ан Ейвъри - Снежната кралица

ПП: Пълен кръг на Даниел Стийл ми е с толкова кофти хартия и блед шрифт, на места почти невидим, че това е най-доброто, което можах да направя. sad.gif

Приятно четене! :yanim:

И аз благодаря за новите книжки на Гането kiss.gif

Момичета, споделете мнение за "Снежната кралица", като я прочетете :) , а аз си я слагам в коледния списък за четене, надявам се да ме изненада приятно!

И аз благодаря за книжките :) Наистина"Снежната кралища" изглежда обещаваща :)

току шо прочетох на Линда-страхотно просто,много ми хареса ;)

Едно мерси и от мен за "Снежната Кралица" kiss.gif

Гане, огромни благодарности за новокачените книги, мила dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Ето и три книги, сканирани за всички нас от an8

Смарагдов огън - Нанси Холдър

"Корабът на мечтите" - Гейл Дъглас

"Загадъчни дълбини" - Джейн Силвърууд

Огромни благодарности, мила kiss.gif

Извинявам се за въпроса ама какви нови правила за постовете?Че ме нямаше доста време.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.