Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Благодаря за новите книжки,момичета kiss.gif

Резюметата изглеждат страхотно :):):)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

е много книги, много нещо. огромни благодарности, вече не знам откъде да почна да чета.страхотна работа и чудесно темпо за качване...

браво момичета ;)

P.S.

Аз лично искам да благодаря и на Гането за страхотния блог, който е създала и над който продължава да се труди. Много ми помогна в оформлението на торентите. Мерси, Гане! (Между другото, новия облик на блога е супер) :)

Благодаря, мила, за добрите думи. ;):mark:kiss.gif

Еха, новите книги изглеждат супер. Особено книгата от "Приказни романи". Много благодаря момичета за труда ви. kiss.gif

Уауу,колко много книги само за еди ден,благодаря момичета и за труда,който сте положили :write a letter::offtopic_s:

Ето нещо и от мен.С огромното съдействие на Xesi. Благодаря,мила.Като за първи опит се надявам да съм се справила.

Дивата хризантема- Джейн Фийдър

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Ето нещо и от мен.С огромното съдействие на Xesi. Благодаря,мила.Като за първи опит се на дявам да съм се справила.

Дивата хризантема- Джейн Фийдър

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4607

книгата е много добра(разбира се, според мен),само резюмето е малко сбъркано ама не пречи :rolleyes:

момичета,мога ли да помоля задве странички от книгата"Принцът на удоволствията"

на Рене Рашел(74-75стр.)от поредицата романс на арлекин .Благодаря предварително.

момичета,мога ли да помоля задве странички от книгата"Принцът на удоволствията"

на Рене Рашел(74-75стр.)от поредицата романс на арлекин .Благодаря предварително.

Да ,при първа възможност(най-късно утре) ще ги щракна.

Много благодаря!

Слава, благодаря за книжката kiss.gif

Момичета днес си взех "Дамата" на Мери Бътлър, от поредицата на Арекс и изглежда много интересна и бях решена при първа възможност да я сканирам, но сега като я разтворих видях че на 361-364 страница е откъснато малко от хартията и се губи част от текста. Някой има ли книжлето, ако е възможно да направим някаква комбинация и да сканираме книжката. И между впрочем някой чел ли я е?

Момичета днес си взех "Дамата" на Мери Бътлър, от поредицата на Арекс и изглежда много интересна и бях решена при първа възможност да я сканирам, но сега като я разтворих видях че на 361-364 страница е откъснато малко от хартията и се губи част от текста. Някой има ли книжлето, ако е възможно да направим някаква комбинация и да сканираме книжката. И между впрочем някой чел ли я е?

Пете, моя милост я има, но е в София. Чак от 3-ти нататък ще имам достъп до нея. На мен също ми е сравнително прясна придобивка и не съм я чела още.

Ами как да ти кажа.... чела съм я в далечното минало и като се сетя за нея имам изключително приятно и положително мнение... обаче не мога да си спомня за сюжета. Няма да тръгвам да разказвам за нея, защото сигурно ще спомена неща от други книги. Но наистина беше интересен роман. Ако го качите няма да е зле да надникна да видя за какво се разказваше, че как може да съм забравила толкова, ужас...

Ами как да ти кажа.... чела съм я в далечното минало и като се сетя за нея имам изключително приятно и положително мнение... обаче не мога да си спомня за сюжета. Няма да тръгвам да разказвам за нея, защото сигурно ще спомена неща от други книги. Но наистина беше интересен роман. Ако го качите няма да е зле да надникна да видя за какво се разказваше, че как може да съм забравила толкова, ужас...

Радвам се че е хубаво книжлето, да не повярваш напоследък все попадения по сергиите :ph34r:

Тихи, щом ти я имаш като се прибереш ще решим как да процедираме със сканирането :blink:

Радвам се че е хубаво книжлето, да не повярваш напоследък все попадения по сергиите :ph34r:

Тихи, щом ти я имаш като се прибереш ще решим как да процедираме със сканирането :blink:

Нямаш грижи. :baby:

книгата е много добра(разбира се, според мен),само резюмето е малко сбъркано ама не пречи :yanim:

Аааа, мила, направо си отдъхнах. Ако знаеш от колко време й се кумя на тази книга - да я чета или да не я чета... 085c2c8a0bc367c0458b701e6a709020.gif Всъщност направо я бях отписала, но сега ще взема да й се метна един прекрасен ден 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif

Още две новосканирани от an8 книги. Огромни благодарности, мила c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif

"Принцът се жени" - Кристина Дод

"Коварство" - Дженифър Уайлд

Viks,извинявай за закъснението,но покрай всички глупости забравих за книгата.Ето ги и страничките.

DOX1

DOX2

Тъй-като и аз, като повечето от вас(да не казвам всички) съм луда по поредицата Малори-Андерсън, та нямах търпение да прочета и последната книга за Бойд Андерсън и реших да си я преведа, за да си я прочета после с удоволствие на български. Остава ми още съвсем малко , може би около седмица работа(имайки предвид празниците). Незнам дали някой се е заел да я превежда, но и да е аз така или иначе си я превеждам главно за удоволствие. Та.. ако все пак някой иска да погледне превода, като го завърша и ви хареса, бих могла да си предложа услугите и за други книги. Нали всички трябва да се включим в работата, за да може сайта да продължава да се развива и да ни радва. :clap:

Тъй-като и аз, като повечето от вас(да не казвам всички) съм луда по поредицата Малори-Андерсън, та нямах търпение да прочета и последната книга за Бойд Андерсън и реших да си я преведа, за да си я прочета после с удоволствие на български. Остава ми още съвсем малко , може би около седмица работа(имайки предвид празниците). Незнам дали някой се е заел да я превежда, но и да е аз така или иначе си я превеждам главно за удоволствие. Та.. ако все пак някой иска да погледне превода, като го завърша и ви хареса, бих могла да си предложа услугите и за други книги. Нали всички трябва да се включим в работата, за да може сайта да продължава да се развива и да ни радва. :whist:

Аз много бих искала да прочета превода ти, мила. Все още не съм стигнала с поредицата до Бойд, но след като ги прочета досега сканираните, много ще се радвам да я прочета и за Бойд, че поредицата е супер интересна и забавна :)

Тъй-като и аз, като повечето от вас(да не казвам всички) съм луда по поредицата Малори-Андерсън, та нямах търпение да прочета и последната книга за Бойд Андерсън и реших да си я преведа, за да си я прочета после с удоволствие на български. Остава ми още съвсем малко , може би около седмица работа(имайки предвид празниците). Незнам дали някой се е заел да я превежда, но и да е аз така или иначе си я превеждам главно за удоволствие. Та.. ако все пак някой иска да погледне превода, като го завърша и ви хареса, бих могла да си предложа услугите и за други книги. Нали всички трябва да се включим в работата, за да може сайта да продължава да се развива и да ни радва. :)

Това е много приятна изненада ще очаквам с нетърпение да ми изпратиш превода на скайп или на мейла. Пиши ми едно лс и ще ти дам координати

:P:) Страхотно,един невероятен новогодишен подарък-изненада :):clap: браво мила :wors::wors:
;) ОООООООООО, Дааааааааа!!!!!!!!! Специално тази поредица ми е легнала на сърцето!!!! Така че огроооооооооомни благодарности за превода!!! ;) ;) :wors: Нямам търпение!!

Тъй-като и аз, като повечето от вас(да не казвам всички) съм луда по поредицата Малори-Андерсън, та нямах търпение да прочета и последната книга за Бойд Андерсън и реших да си я преведа, за да си я прочета после с удоволствие на български. Остава ми още съвсем малко , може би около седмица работа(имайки предвид празниците). Незнам дали някой се е заел да я превежда, но и да е аз така или иначе си я превеждам главно за удоволствие. Та.. ако все пак някой иска да погледне превода, като го завърша и ви хареса, бих могла да си предложа услугите и за други книги. Нали всички трябва да се включим в работата, за да може сайта да продължава да се развива и да ни радва. :)

Мила, направо ще те разцелуваме!!! Наистина благодаря за труда ти и за желанието да го споделиш със нас!!!

Сигурна съм ,че всички умират да се докопат до превода.:)

Ето една нова книжка( по-специално за леприкончето) на Елизабет Лоуел.

Мастерс:Магията на тропика-Елизабет Лоуел

Ако на някой му се занимава може да я качи в акаунт.

Сори за качеството,но съм снимала почти изцяло на лампа.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.