Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета, просто не се стърпях, смях се с глас до сълзи когато стигнах до този момент, и исках да го споделя с вас или поне с онези, които четат английски:

James said, "Let's see a demonstration, lad."

"Of?"

"What you're capable of expressing to a woman with a look. And remember, keep it

subtle."

Boyd felt distinctly uncomfortable with the suggestion, but he gave it a try-and

bowled both Malorys over with laughter. Serious laughter that had him feeling as if he

were the brunt of a joke. He started to get up to leave before his hot temper kicked in.

He'd asked for their help, but he should have known better.

But James wound down first and said, "Show him how it's done, Tony."

"He's not my type," Anthony replied. But that got him one of his brother's unbending

looks, so he amended, "Oh, very well."

Anthony took a moment to compose himself, then Boyd was given the full brunt of

what the ladies of London used to experience when he'd targeted them. Easy to see

how this particular Malory's tally was legendary in the matter of seductions. Charm

didn't even come close to describing a look like that.

Assured now that they weren't just pulling his leg, Boyd was quick to grumble, "He's

got remarkable eyes to begin with. It's no wonder that would work for him.

...

That was easy enough to do when Katey was never far from Boyd's thoughts. So he

brought her image to the forefront of his mind, her beautiful emerald eyes, the

dimples that suggested a smile that wasn't really there, her skin that looked as if it

would feel like silk, her plump, luscious lips, the long, black braid he wanted to tuck

into his belt instead of hers, her magnificent curves...

"Good God," James said, breaking the image of Katey in Boyd's mind. "Forget

charming her until after you've taken care of that lust. You'll bloody well sink your

ship in flames with looks like that one!""

А като се навърже и с цялата ситуация... просто добре, че не се изтъркалях от дивана!

Браво бе,дразнител с дразнител такъв :biggrin:

Моя инглиш е на ниво Бейби ТВ ,та смятай сега какви нерви ми образуваш.

Добре,че Съни работи по книгата та имаме надежда и ние да се потопим пак при любимите герои.

geneviev ,много много благодаря за Линда.

Ако извадиш и "От любов"/ преди "Почти завинаги"/ направо ще се пръсна от щастие.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

смърфи добре ги подреди. айде да съм добричка и да пусна и превода на това, което с право те е разсмяло до сълзи. ето какво ще четете скоро момичета:

-Я ни покажи, момко.

-Какво?

-Какво си способен да кажеш на една жена с поглед. И запомни, трябва да е изтънчено.

Бойд се почувства крайно неудобно, но опита и двамата Малъри избухнаха в смях. Не спряха дълго време и той помисли, че му се подиграват. Понечи да се изправи и да излезе преди горещия му темперамент да надделее. Бе ги помолил за помощ, но трябваше да се досети.

Джеймс пръв се успокои и каза:

-Покажи му, как се прави, Тони.

-Той не е мой тип- отвърна Антъни, но това му дакара един от непреклонните погледи на брат му, така че се поправи- Е, добре де.

Антъни изчака момент, за да се успокои и после Бойд изпита цялата тежест на това, на което дамите от Лондон бяха подложени, когато той ги набележеше. Лесно беше да се види, защо способностите на този Малъри бяха легендарни в областта на прелъстяването. Чаровен дори не беше близко до това, да опише такъв поглед.

Вече уверен, че не го занасят, Бойд побърза да се оплаче.

-Но той има забележителни очи. Изобщо не се учудвам, че това върши работа при него.

-Така е- съгласи се Джеймс- Но това не означава, че другите сме за изхвърляне. Сега опитай пак, момко, и този път си представи , че госпожица Тайлър стои пред теб.

Това никак не беше трудно, при положение че Кейти не напускаше мислите на Бойд. Той извика образа й в съзнанието си, красивите и смарагдови очи, трапчинките, които напомняха усмивка, дори когато беше сериозна, кожата й, която изглеждаше, като копринена, пълните и изкусителни устни, дългата черна плитка, която той искаше да затъкне в своя колан, вместо в нейния, привлекателните и извивки....

-Мили Боже- каза Джеймс, разпръсквайки образа на Кейти от ума на Бойд- Забрави за това да я очароваш, докато не се справиш с похотта си. Дяволски лесно ще потопиш кораба си в пламъци, с погледи като този.

аз отдавна съм в отбора на дразнителите и не можах се въздържа хихи.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Момичета искам да изразя безкрайното си възмущение от настоящия екип на account-co.net.

Влязох днес от чисто любопитство и с безкрайно учудване установих, че днес на дневен ред за качване са така любимите ни книги...До тук нищо лошо, но както си разглеждам въпросните торенти, попадам на книга сканирана от мен, но в описанието на торента - това никъде не е посочено. Не искам да звуча, все едно че заслужавам Нобелова награда за това, но факт е че в наново качените торенти, не може да се разбере откъде точно идват, а не е редно да се възползват от нашия труд.

И как го правят, разни хора запазили книгите, защото това са торенти, които не се откриват във всеки сайт, подобно на филм или музика, напират да качват от свое име, книгите които Ние сканирахме.

Цитирам мнение на един от потребителите:

" Поредицата е старахотна.Ако не сте я чели много сте загубили.Препоръчвам ви я.и аз имам над 300книги но не мога да стана ъплоудер(не мога да вляза да дам заявка)"

На този коментар аз отговорих:

"А поне веднъж запитали се, откъде дойдоха тези тристта книги!

Аз имам въпрос, защо никъде в наново качените торенти, не виждам името на този, който си е направил труда да сканира книгата, за да може тя да я достъпна за всички?!"

Не смятам, че въпроса ми е в разрез с правилата, било тези на тракера или каквито и да било други, но два часа след като го пуснах, бях банната, а причината, отново цитирам:

"Такива коментари другаде не тук."

Щом там не разрешават, реших да пробвам тук, и от сега нататък на всяко възможно място в нета, ще изразя безкрайното си възмущение от наглостта и безочието на група използвачи (не искам да използвам по-груби изрази) и всичките им нови "помощници".

Не отричам, че книгите за това са сканирани, за да бъдат максимално достъпни за всички, но не мисля че приноса на сканиращ и редактор трябва да бъде умаловажен по този начин, а когато се опитах да защитя работата ни, това ми право, бе отказано.

Меко казано съм ядосана от тази проява на...дори не знам как да го нарека, цензура да речем.

напъно съм съгласна с теб, но нищо не можем да направим.аз онзи ден си видях една книга и се разпищях да я трият и да не ми качват повече мои книги ,писах коментари навсякъде за доста срамните неща които правят и ме баннаха цитирам причина:"такива коментари не тука"

и тай ся си влизам само да вида кво качват и толкоз.всеки си прави квото си иска и никой не го интересува

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Здравейте!

Рядко пиша напоследък, но пък ви чета редовно. Преди сканирах като бях на работа, но сега помагам в редекциите колкото мога. Да се похваля мъжа ме изненада със скенер за Св. Валентин. Така че при първа възможност ще направя списък на книгите, които още не са сканирани и ще запретна ръкави за малко работа.

Ще се радвам ако споделите как се качват торенти, защото такова нещо не съм правила.

Весели празници на всички!!!

За някои Св. Валентин за други Трифон Зарезан, но да не забравяме и сирни заговезни! :)

Здравейте!

Рядко пиша напоследък, но пък ви чета редовно. Преди сканирах като бях на работа, но сега помагам в редекциите колкото мога. Да се похваля мъжа ме изненада със скенер за Св. Валентин. Така че при първа възможност ще направя списък на книгите, които още не са сканирани и ще запретна ръкави за малко работа.

Ще се радвам ако споделите как се качват торенти, защото такова нещо не съм правила.

Весели празници на всички!!!

За някои Св. Валентин за други Трифон Зарезан, но да не забравяме и сирни заговезни! ;)

Здравей, мила, ти само сканирай, пък за торентите ще ти помагаме. :) Честита ти придобивка! Да те дари с дълга и плодотворна работа. :)

Кристин Мичълс - Целувката:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5214

Мерилин Бакстър - Южняшки огньове

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5215

geneviev ,много много благодаря за Линда.

Ако извадиш и "От любов"/ преди "Почти завинаги"/ направо ще се пръсна от щастие.

За съжаление "От любов" я нямам.

geneviev, много си продуктивна ,мила.Кога успяваш да ги сканираш всичките тези книжки .Въпреки ,че съм любител на историческите любовни романи ,ти благодеря за книжките,че може и на тях да им дойде ред някой ден.

Sianaa ,очакваме нови попълнения от теб.Честита нова придобивка.Браво на мъжо ти.Моят пък вчера ми казва - нали знаеш ,че този скенер има определен живот - щях да го.....

Някой може ли да ми каже ,защо не ми работят инструментите при Нов отговор.Нито емотиконите, нито нищо друго.

:) много благодаря за всички нови книжки,страши сте момичета,Geneviev благодаря особенно за Линда е Южняшки огньове :)

geneviev, много си продуктивна ,мила.Кога успяваш да ги сканираш всичките тези книжки .Въпреки ,че съм любител на историческите любовни романи ,ти благодеря за книжките,че може и на тях да им дойде ред някой ден.

Някой може ли да ми каже ,защо не ми работят инструментите при Нов отговор.Нито емотиконите, нито нищо друго.

Ами не ми отнема много време - на книга най-много час.

За да работят емотиконките и ВВ кодовете трябва от време на време да се трият бисквитките и кеша на браузера.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Съни ти си истинско съкровище:)

Събудих щерката с хилежи и тя милата ми хвърли едни учудени погледи-хихихих.

geneviev мерси за новите книжки.

Благодаря за новите книжки :)

Sianaa, честита нова придобивка и от мен. И добре дошла отново в отбора на сканиращите. ;)

Sianaa ,очакваме нови попълнения от теб.Честита нова придобивка.Браво на мъжо ти.Моят пък вчера ми казва - нали знаеш ,че този скенер има определен живот - щях да го.....

Хихи, не знам колко е живота на скенерите, но моя така го мъча милия, че сигурно вече 5 пъти съм му просрочила възможностите. Ама той е издържлив и не се дава. ;)

Колкото до емотиконките и съпътстващите бутончета, не си само ти. Случва се доста често. За да оправиш проблема си изчисти бисквитките (cookies) и кеша (cache) на интернет браузъра. И само бисквитките може да са достатъчни, аз лично ги трия и двете като ми се наложи, за по-свежо начало.

Бях писала обяснение преди няколко страници в темата как става.

Edit: geneviev ме е изпреварила. :)

Книгите в какъв формат са? Не е ли възможно да се поставя някакъв символ, дори линк, подпис и т.н...

Аз съм качвал детски песни и след като си посветих достатъчно време и нерви в "рекламирането" на отрепката която решила да ги продава, се придържам към най-ефективното - популярността. Когато се знае от къде и как, знае се първоизточника и той е удобен за ползване, тогава разни посредници и плагиати целящи дивиденти остават с пръст в устата.

Съчувствам ти напълно. Наясно съм, че всичко е безвъзмездно, но си има етична страна и защитаване на една кауза, която далеч не може да се сведе до комерсиални цели на тракер.

Където глупостта е образец, там разумът е безумие.

Прясно сканираните и необработени книги са в pdf формат. Аз лично обикновено пиша ника си в заглавието на всяка своя сканирана книга, когато създавам файла. А от два скана насам, вече го пиша в една от първите снимки, малко да ги затрудня хората, които са решили да се възползват. Естествено това важи за мен, не всички сканиращо го правят.

Едни от първите обработени книги са качени в txt формат. А останалите редакции са в rtf формат, като във всеки файл има маркери за отбора и тракера (преди беше акаунт и сега им правим реклама, за съжаление, но от следващите нататък, ще отбелязваме новия тракер).

П.П. Благодарности и от мен за новите книжки. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета тази сутрин се наканих и сканирах Сага за Рейна - Фъргас и Шона.

Доколкото разбрах има още книги от поредицата, но за жалост аз ги нямам, някой друг ако ги има ще е страхотно да ги сканира.

Качвам файла в бгшеър. Моля някой да я качи като торент в новия ни тракер. :) Приятно четене.

Сага за Рейна - Фъргас и Шона

Момичета тази сутрин се наканих и сканирах Сага за Рейна - Фъргас и Шона.

Доколкото разбрах има още книги от поредицата, но за жалост аз ги нямам, някой друг ако ги има ще е страхотно да ги сканира.

Качвам файла в бгшеър. Моля някой да я качи като торент в новия ни тракер. :) Приятно четене.

Сага за Рейна - Фъргас и Шона

ами аз имам време и мога да я кача,ако някой все пак е почнал да я качва да каже да не му объркам работа.ще изчакам 15 мин за отговор и след това я качвам.

иначе благодаря на всички за новите книги,изглеждат интересни и ги чета лесно досега

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Бодлите на истината - Айлин Гоудж

Сбогуване с чарлстън І, ІІч. -Александра Рипли

господарят на замъка - ан лоурънс

войната на трите рози - Андре Брюйер

Опасен мъж - Анита Милс

Живот по върховете - Артър Хейли

Сърце на нощта - Барбара Делински

Прокълната любов І - Барбара ууд

Прокълната любов ІІ и Тайните на харема - Барбара ууд

Малката Циганка - Бевърли Бърн

Омагьосаният остров - Бронуен Уилямс

трима в любовта - валери шерууд

Вечният танц на любовта - Вивиан Найт - Дженкинс

Знахар - Гадеуш Доленга - Мостович

Морал - Гадеуш Доленга - Мостович

Пръстенът - Даниел Стийл

тайни - даниел стийл

корабите на съдбата - даниел стийл

горчива орис - даниел стийл

Вината на рафаела - даниел стийл

Тайният огън на любовта - Дебора Сатинууд

Бъди моя завинаги - Джанел Тейлър

Волни и горди - Джанет Дейли

да наследиш небето - джанет танър

кървава афера - джейн робърдс

Парфюмът на рая - Дженифър Блейк

Див жасмин - Дженифър Блейк

зимни рози - джесика сен клер

Дългият път на любовта - Джон Мъри

Грехове І - Джудит Гулд

Грехове ІІ - Джудит Гулд

Родена в Тексас - Джудит Гулд

Любовниците - Джудит Гулд

покорена от една целувка - дона валентино

кръгове - Дорис Мортман

Домът без слънце - Евелин Мер

Сбъднати мечти - Елизабет Адлър

Изабел - Елизабет Хюит

рицар на любовта - елизабет чадуик

Дипломатична любовница - Если Лий

Сезон на злото - Если Лий

Нежна грубост - Катрин Харт

дивото цвете - Клер Лоримър

Господарката - Клер Лоримър

Морийн - Клер Лоримър

Тамариск - Клер Лоримър

Шантал - Клеър Лоримър

египетски нощи - кони брокуей

момичето без име - Конкордия Мерел

Среднощна заблуда - Кори МакФаден

Магията - Кристин Хана

Буйната трева - Магали

Когато щастието отреди - Мадлен Фловей

съпруг по поръчка - Макс дьо Вьози

Съперницата - Мари - Луиз Фишер

Любовта на монахинята - Марион Дели

Кръстосани пътища - Марион Дели

Да искаш всичко - Мейв Харън

Дамата - Мери Бътлър

Огнени сълзи - Нел Макфадър

Долината на пеперудите - Норма Мартин

Откраднати щастливи мигове - Оливия Уедсли

Този за когото мечтаех - Пиер Алсиет

Жената със затворени очи - Пиер Лермит

приключение в тирол - Розамунд Леман

Покахонтас - Сюзън Донъл

маскарад - сюзън копола

Сълзите на милейди - Сюзън Симънс

магията на виното - сюзън уигс

Изборът на Софи І - Уилям Стайрън

Изборът на Софи ІІ - Уилям Стайрън

богатства - уна - мери паркър

Измамникът І - Фабио

Измамникът ІІ - Фабио

Сребърни чудеса - Фейрене Престън

Господарката на замъка Шинстън - Флорънс Бъркли

златна любов - Флорънс Бъркли

Вечна любов - Хилари Норман

Роза Перен - Чарлс Фьолей

Графиня просякиня І, ІІ, ІІІ, ІV

Това е списъка които направих. Прегледах сканираните и списъците за сканиране, но сигурно пак имам някъде нещо което вече е сканирано. Ако някоя от нас забележи да пише да си ги изтрия. Иначе чакам първите заявки :yanim:

И някой ако се интересува от Емил Ришбург

Воденичарската усойка І и ІІ ч.

Прокълнатата дъщеря

Двете люлки

Чародейка

Влюбените от париж І и ІІ ч.

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Еееее, Съни, как можа сега така :yanim:

Добро утро на всички :yanim:

Sianaa, а чела ли си Сбогуване с Чарлстън І - Александра Рипли , Сбогуване с Чарлстън ІІ - Александра Рипли? За какво се разказва?

Еееее, Съни, как можа сега така :yanim:

Добро утро на всички :yanim:

Мога аз мога ама те другите сладурки са ми свикнали. Хубаво де очаквайтето е мноооооооого скоро обещаям!

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Sianaa,тези са сканирани:

Диамантеният тигър - Ан Максуел

Авантюристката - Дженифър Блейк

Коприна и стомана - Кет мартин

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Дами, направо ме сбъркахте с тези списъци - кой какво сканирва, кой какво ще сканирва..

Моля ви, прегледайте си постовете в темата "Списъци за сканиране", че съвсем се омотах.

И даже, ако не ви представлява проблем, направо си напишете в нови постове списъците (за тези, които са сканирали част от обявените книги), а аз ще тресна старите ви постове. Че в момента е някаква лудница там.. :cool:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

графиня робиня - вирджиния хенли сканирана

след раздялата - Ги Шантпльор има я в дубина

Да откраднеш рая - Жаклин Рединг сканирана

пламъкът на верността - сандра дюбай сканирана

В добавка на книгите, посочени oт geneviev допълвам тези и моля за Покахонтас на Сюзън Донъл, ако не се лъжа е от поредицата Романтични времена :cool:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

"Златната долина" на Кристин Хана също е сканирана.

A "Коварната Марго" на Мери Джо Пътни се води "Падналите ангели", издадена от Ирис. Но всъщност може да не е съвсем същата книга, защото авторката е издала два варианта на произведението, първият е в поредица с "Заложница на съдбата", а вторият, очевидно преработен, е в поредица с "Неприлично предложение", "Ангелът мошеник", "Защото вярваш в любовта" и "Розата и херцогът". Така че аз лично, поне от любопитство, бих искала да сравня двете книги, но нямам изданието на Хермес, за да го направя. По същия начин стои въпроса и за "Анделът мошеник", издадена от Ирис и "Измамник с ангелско лице", издадена от Хермес.

смърфи добре ги подреди. айде да съм добричка и да пусна и превода на това, което с право те е разсмяло до сълзи. ето какво ще четете скоро момичета:

-Я ни покажи, момко.

-Какво?

-Какво си способен да кажеш на една жена с поглед. И запомни, трябва да е изтънчено.

Бойд се почувства крайно неудобно, но опита и двамата Малъри избухнаха в смях. Не спряха дълго време и той помисли, че му се подиграват. Понечи да се изправи и да излезе преди горещия му темперамент да надделее. Бе ги помолил за помощ, но трябваше да се досети.

Джеймс пръв се успокои и каза:

-Покажи му, как се прави, Тони.

-Той не е мой тип- отвърна Антъни, но това му дакара един от непреклонните погледи на брат му, така че се поправи- Е, добре де.

Антъни изчака момент, за да се успокои и после Бойд изпита цялата тежест на това, на което дамите от Лондон бяха подложени, когато той ги набележеше. Лесно беше да се види, защо способностите на този Малъри бяха легендарни в областта на прелъстяването. Чаровен дори не беше близко до това, да опише такъв поглед.

Вече уверен, че не го занасят, Бойд побърза да се оплаче.

-Но той има забележителни очи. Изобщо не се учудвам, че това върши работа при него.

-Така е- съгласи се Джеймс- Но това не означава, че другите сме за изхвърляне. Сега опитай пак, момко, и този път си представи , че госпожица Тайлър стои пред теб.

Това никак не беше трудно, при положение че Кейти не напускаше мислите на Бойд. Той извика образа й в съзнанието си, красивите и смарагдови очи, трапчинките, които напомняха усмивка, дори когато беше сериозна, кожата й, която изглеждаше, като копринена, пълните и изкусителни устни, дългата черна плитка, която той искаше да затъкне в своя колан, вместо в нейния, привлекателните и извивки....

-Мили Боже- каза Джеймс, разпръсквайки образа на Кейти от ума на Бойд- Забрави за това да я очароваш, докато не се справиш с похотта си. Дяволски лесно ще потопиш кораба си в пламъци, с погледи като този.

аз отдавна съм в отбора на дразнителите и не можах се въздържа хихи.

Леле, наистина си голям дразнител ;):) Търкалях се от смях, и искам още... ;) ;) :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.