Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

64 лв.! П.П: Вие как точно ще си поделите 1 игра? :cool:

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

• Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Един от най-голeмите и реномирани онлайн магазини във Обединеното кралство, наследник на Virgin Stores. Познавам доста българи, поръчвали от тях, които са доволни. Аз самият щях да взема SC от тях, но намерих друг, по-евтин вариант. Един приятел съм му поръчал обаче и сега чака да пристигне...

Това с Диабло, предполагам е грешка...

Availability: Pre-order now for delivery on 22 April 2011

Не е грешка.

Само на мен ли първите впечатления от играта са,че не е нищо по различно от останалите стратегии ? :cool: Добре бе аз пък к'во ли разбирам от стратегии :baby: Pontifex играта се играе с мишката... :eek:;)

Моите впечатления са си същите, каквито бяха и от бетата, на която поседях в платината - много добра игра. Иннтересното е, че кампанията е по-различна откъм единици и баланс и по мое мнение - доста добре направена... За съжаление, скоро няма да мога да заделя 120 кинта, та няма да мога да лекувам пациентите в b.net ^^ Като дългогодишен фен на единицата, смятам, че двойката са я направили перфектно - взела най-доброто от единицата, и все пак - променена, подобрена и доста по-добре изпипана... Някой правил ли си е експеримента да си пусне SC1, след като е играл SC2?

Играя SC от две години. Съвсем малко време като се има предвид мой познати взели си колекционерско издание. От тогава я играя често, а от тази година играх като бета тестер и 2ката. Съгласен съм Lesath, а тези които казват , че 2ката не е нищо особено бих казал - много трудно се впечатлявам от игри, но тази игра е велика. И след 100 години ще бъде променена само графиката и малко от единиците , но пак ще бъде велика и си заслужават парите. П.С. Blizzard бяха готови с играта още февуари месец, с изключение на BT Net 2, което няма да е готово скоро. Единственото нещо освем рекламата, за което я пуснаха в бета бе да се уравновеси силата на отделните единица.

Доста разочарования и доста УАААААУУУУ има в тази игра. Изиграх няколко мисии снощи и трябва да отбележа, че графиката и филмчетата са уникални, естествено ако се играе всичко на УЛТРА както при мен. Филмчетата са с доста добро качество, което оправдава 7-те ГБ инсталация. Мисиите по същество малко се изтъркват - изтрай 20 минути, събери еди си колко минерала....... но качеството на играта компенсира...... Тъпото е, че тази игра към момента е само с Тераните и ще трябва да чакаме "не се знае колко време" докато пуснат другите кампании.

Е играта е супер добре изпипана, не намерих абсолютно нищо за което да се хвана. Явно дългото време за разработки си е казал думата.

Само на мен ли първите впечатления от играта са,че не е нищо по различно от останалите стратегии ? :)

Добре бе аз пък к'во ли разбирам от стратегии :)

Pontifex играта се играе с мишката... ;):tease2:

Да, бе! Аз мислех, че се играе с волан и педали :speak:

Един познат ми каза, че е най на сметка да си я взема от offgamers. Гледам, че имат висок рейтинг, коректни хора пък и 57 долара... Някой да е поръчвал от там? Остана само да намеря от някой карта за разплащане ... :biggrin:

Един познат ми каза, че е най на сметка да си я взема от offgamers. Гледам, че имат висок рейтинг, коректни хора пък и 57 долара... Някой да е поръчвал от там?

Остана само да намеря от някой карта за разплащане ... :ph34r:

Тук пък е към 50тина. Не намерих много (може да се каже почти никакви сериозни) негативни менния за тях, но пък никой не познавам дето е купувал от тях SC точно.

http://www.ogpal.com/index.php

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Един въпрос към малчо дето по-горе разправяше, че SC се играело смао с мишка:

Това е само мишка, нали? :)
Честно казано не съм много доволен от играта. Хората са се постарали да вкарат модификации в продължението ама не се е получило добре. Заложили са повече усилия в графиката и в това да измислят някакво продължение на историята, само дето моето лично мнение за графиката е, че наподобява малко на лего особено BattleCruser-ите. Много са претрупали с елементи картите, курсорите и т.н., казвам го защото в Broodwar нямаше такива неща. И така де, последно излезлия трейлър за 2-та част на StarCraft беше един от най-добрите които съм гледал, но този клип за съжаление не оставя впечатление за компютърна игра, а по-скоро за филм и не случайно в YouTube се редяха коментарите един след друг със съдържание "Movie ?". Без съмнение тази игра ще се играе, но дали тази игра щеше да постигне същата популярност, ако беше 1-та от поредицата си, не мисля. Може би, ако бяха пуснали наистина някой филм който да направи още по запомнящо се заглавието, нямаше да сбъркат ни най-малко. Както се казва Blizzard са работили за името си, а то сега работи за тях. Ако, поставите 2-ва screenshot-a на WarCraft 3 и StarCraft 2 един до друг, много ще трябва да се загледате за да откриете разликата. Не може така, нали трябва именно да се търси този елемент който да отличи играта от всички останали, това не са анимационни филмчета, че да си личи, че всичките са на The Walt Disney .

Редактирано от Omega_3000 (преглед на промените)

Кампаниите ги изиграх със всичките налични ефекти, за да порадвам окото на хубава графика. Но бетата през цялото време я играх на минимални детайли, както и ще продължа, като закупя пълната версия и почна да цъкам b.net - именно по тази причина, понеже се целя в платина/диамант - детайлите са излишни, важно е да е изчистена, опростена с цел по-лесно ориентиране в една битка с няколко стотин бойни единици... А това, че се играело с мишка може да е вярно, ако играеш кампаниите или срещу компютърен противник на минимална трудност. А иначе NaDa и BoXeR, които са едни от най-големите apm spammer-и няма какво да ги коментираме - средно 300-400 действия в минута... Факт е, че поне половината от действията им са излишни. Тоест цъкане, прескачане от база в база, от сграда на сграда, неща, които не подобряват кой-знае колко макрото или микрото. Над 200 (средно) apm в повечето случаи си е излишно кликане. Направи ми впечатление, че на двойката не отчита доста от излишните кликания и логично - показва по-ниско apm ;]

Честно казано не съм много доволен от играта. Хората са се постарали да вкарат модификации в продължението ама не се е получило добре. Заложили са повече усилия в графиката и в това да измислят някакво продължение на историята, само дето моето лично мнение за графиката е, че наподобява малко на лего особено BattleCruser-ите. Много са претрупали с елементи картите, курсорите и т.н., казвам го защото в Broodwar нямаше такива неща. И така де, последно излезлия трейлър за 2-та част на StarCraft беше един от най-добрите които съм гледал, но този клип за съжаление не оставя впечатление за компютърна игра, а по-скоро за филм и не случайно в YouTube се редяха коментарите един след друг със съдържание "Movie ?". Без съмнение тази игра ще се играе, но дали тази игра щеше да постигне същата популярност, ако беше 1-та от поредицата си, не мисля. Може би, ако бяха пуснали наистина някой филм който да направи още по запомнящо се заглавието, нямаше да сбъркат ни най-малко. Както се казва Blizzard са работили за името си, а то сега работи за тях. Ако, поставите 2-ва screenshot-a на WarCraft 3 и StarCraft 2 един до друг, много ще трябва да се загледате за да откриете разликата. Не може така, нали трябва именно да се търси този елемент който да отличи играта от всички останали, това не са анимационни филмчета, че да си личи, че всичките са на The Walt Disney .

Единицата я направиха преди 12-13 години. Малко хора ще приемат игри с такава графика. Компютрите вече не са с по 64 RAM и допотопи видео карти :cool:

Хакерите вече са факт ;)http://eu.battle.net/sc2/en/profile/791268/1/Ownage/

Скапан дропер. Игрите са му от 1-3 секунди :(

Един въпрос към малчо дето по-горе разправяше, че SC се играело смао с мишка:

Това е само мишка, нали? :cool:

Тоя е не наред...

да играем в мулти

Публикувано изображениеЕй тоя брутален спамър навсякъде си пъха блога.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Секунда за реклама. http://dox.bg/files/dw?a=cedf2301a4 Точно заради такива битки ще си купя играта!!! :question: Guest акаунт, който изтече Brasence бе победен от по-силните противници. Кажете ми къде сбърках...

А някой има ли идея кога ще се пуснат кампаниите с протос и зерг ? И защо ги няма в тази версия ?

At BlizzCon 2008, Blizzard announced that, unlike the original StarCraft or the Brood War expansion pack, which each contained three separate campaigns, StarCraft II will ship as three games, each one focussing on one of the three factions.

The three titles are:

* Terrans: Wings of Liberty

* Zerg: Heart of the Swarm

* Protoss: Legacy of the Void

>>>Wings of Liberty is the core Starcraft II game, with a single-player campaign based around the Terran faction, while Heart of the Swarm and Legacy of the Void function as expansion packs, adding the Zerg and Protoss campaigns, respectively, as well as additional units, abilities, and structures.<<<

giantbomb.com

=> Ще чакаме. :) (цъкайте в нета или срещу Аи-та) :ph34r:

П.П. Защо няма опция антиалайсинг(АА) :):P ?

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.