Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А можете ли без компютър?

Featured Replies

Казвам си откровено - не мога. Разбира се, това е когато съм в града. Имам работа на него, най-вече заради това, но когато не съм в града (на почивка или на Балкан) нямам нужда от него и го замествам с хубава книга.

А иначе и без телевизор не мога - и то най-вече заради новините. Когато съм уморена просто си взимам нещо за пиене, сядам си на дивана, слагам си краката на масата и си пускам EuroNews или ако засека някое хубаво документално филмче измужду каналите на Discovery или Viasat. ;)

Пък и филми вече не гледам на компютъра - тези, които не съм си ги купила на DVD си ги записвам на дискове и си ги пускам на телевизора :rolleyes:

• Отговори 59
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Времето,което прекарвам пред pc-то е средно около 3 часа на ден.Имам зависимост към всичко,което ми е притно...Още от дете имам компютър,дори Правеца ми още не съм го изхвърлил,поради сантиментални причини.Определено съм пристрстен в някаква степен,но мога без него ако обстоятелствата го изискват.Компютъра в повечето случай съчетава полезното с приятното...

Мисля, че всички, които пишем в тези форуми не можем без компютър.

Не мога. Но тва е само защото сичките ми приятели влизат в скайп и вечер за да не съм сама и затова :) Иначе мисля че компютъра само ни вреди ( в по-голяма част от случаите). Бих се радвала ако всички използвахме по-малко компютрите :wors: Аама тва няма как да стане следователно няма как в днешно време без компютър :)

Не мога,всеки ден е различно cool.gif

мога ли без компютър,хаха.

самото наличие на такъв въпрос ме дразни до смърт.

убива ме.истина..

Ами компютъра е без интернет или някоя интересна игра - мога и без него. :rolleyes:

А иначе без компютър мога, но първите няколко дни е много тъпо, после се свиква.

Но ако имам възможност, време постоянно съм на него :ph34r:

Вие се пристрастявате към пустите PC-та. Чета- "ползвам компютър по 10-12 часа", някой беше писал, че само въпроса го дразни, приятелите ми седят пред компа до сутринта, има и още много примери. Аз лично мога да издържа по 2-3 месеца без PC, a щайга имам от 10 години.

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

Все ми е едно дали мога без компютър. Имало е дни които въобще не съм го включвал и въобще не съм го погледанл. Имало е и дни които не съм ставал от него. Зависи какво правя.

1. Попринцип средно ми се падат 4-6часа. Имало е и дни със повече максимума ми е 11часа.

2. Не мога да преценя. Понякога ми стига понякога не зависи от случая и момента.

3. Първоначално да. Но сега вече няма.

4. Максимума без интернет ми е 15 дни. Мога и повече. Свиква се.

5. Ами попринцип слушам само музика на компютъра. За гледане на филми си ги свалям на диск и ги гледам на DVD-то. и може да се каже че заема по голямата част но при мен е различно.

Все пак не се лишавам от излизането навън и среща със приятели; дискоеки кафета и т.н.

Ако имам по-интересно занимание,не се сещам за компа...

Е, то с всеки е така :yanim: Или поне и аз се присъединявам към това мнение

Мисля че трябва да попиташ кой не е зависим ;)

Естествено че мога !!!

Повечето хора в България нямат комп.-ове angry.gif (не се карам)

• 2 седмици по-късно...

Да аз мога без компютър! Но когато съм на работа просто не мога без него, няма начин. Ако съм в отпуска гледам да сведа седенето пред монитора до 2-3 часа на ден. Е вече като съм на море планина или т.н. не сядам пред чужди компютри!

В заключение мога да кажа, че 4 годишното ми взаимодействие с персоналния ми компютър не е довело психиката ми към прекалена привързаност към него! ;)

аз пък не мога.това го установих,когато windows-a ми се прецака и заведох комп-а да му го преинсталират.цялата ми музика е на него ,а аз не мога без музика и съответно се побъркввах всеки път ,когато ми се слушаше някоя песен,а нямаше къде да си я пусна.на всичкото отгоре тогава излезе и последния епизод на Prison break и трябваше да чакам почти седмица,за да го изгледам....лудница

Аз компа го използвам за да слушам музика и да чаткам.

Следователно => да

Значи не си чел книгите на Джеръм Джеръм ;)

За по-интересни занимания има, но просто не ни се занимава.

Мене компютъра ми е необходимост - за комуникация и за информация най-вече.

Не е ли си то със съботното кафе да си отворя страницата на в.Капитал и да поема сутрешна доза поличиска свинщина и новини (за тази цел и euronews ползвам де) то не е живот иначе.

Пък и без компютър как щеше да ни сбереш в Плевен - добре, че са ЛС-тата иначе мамата си трака laugh.gif

• 7 месеца по-късно...

Да не съм луд. 1 минута без комп и ме хваща секлета.

Мога ли без компютър - НЕ! Това го разбрах, когато веднъж се скапа. Две седмици без компютър(и по време на лятната ваканция - е не съм ли карък)направо луднах(макар, излизането с приятели донякъде помогна). :huh: Пък и сигурно доста хора са така. Компютърът ни превръща в зомбита. biggrin.gif

Аз немога без компютър.Винаги ми се налага да правя нещо из нета,а когато ми е скучно си пускам програмата,и почвам да композирам музика(немога без нея).Седя с часове до забравяне,най-много вечер.И цял ден да стоя пак ми е малко.Типичното зомби съм biggrin.gifbiggrin.gif:huh:

Направо ужас, пристрастен съм.. трябва да отида на курсовете, където отказват от Интернет. :huh:

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Мога да издържа без компютър.Случвало ми се е да не го ползвам 5 месеца и след още два,не го ползвах три

Не беше чак такъв шок.

Странното е ,че ако няма технически проблеми,не издържам без интернет 20мин. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

смисъл когато свалям някакъв вид информация или търся такава

ако не свалям държа около 2-3 дена

Не мога да си обясня тоя факт-2-3дена без нет,5месеца без комп.

Тогава търся други занимания-последнот ми беше PS2

Нормално е да се пристрастиш,щом разполагаш с такава база информация

еми ако неам кво да прая се търпи(в смисъл да не ми се играе...) ама ако съм свалил някоя нова игра и напрао ме хващат дяволите :help:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.