Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaква зодийка сте и какво мислите за нея

Featured Replies

И..........скорпиони :P

Опс, да това са важни хора пропуснах ги съжалявам, но мислех и за тях нали са ми любима зодия :hush:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 158
  • Прегледи 17,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз съм на 23 октомври но определено съм скорпион За свое утешение казвам че съм "уравновесен скорпион". Обаче, ако се наложи да бъде ама съвсем честна - изобщо не е така Истината е, че съм ура

• Скорпион - нищо особено

• ще го запишем тогава - "уравновесен скорпион"

Здрасти ви казва още един лъв (по правото лъвица :P). Винаги съм мислила, че най - рядко срещаната зодия е лъв, но като чета във форума има доста лъвчета. В една доста старичка книга пишеше, че момичета зодия лъв рядко се раждат, но и това като че ли не е ъвсем вянрно. Все пет :P, харесвам си зодията и отговарям може би около 90 - 95 % на описанието. А иначе това, за което говори yvsot, че е кобила, не знам от къде е, но преди време чух от някой, че месец август според тракийския календар, е месецът на коня, демек аз също съм конче :)

А иначе това, за което говори yvsot, че е кобила, не знам от къде е, но преди време чух от някой, че месец август според тракийския календар, е месецът на коня, демек аз също съм конче :)
Хе-хе, нямам си идея от тракийския календар, а и аз съм юлски лъв. Това ми описание се дължи на годината на раждане според китайския хороскоп (кобила) и геогр. положение на китното ми малко градче (източнобългарска) :wors:

Хората, които са Везни, ги водят са уравновесени натури, ала ако трябва да съдя по себе си ... хм... не съм много съгласна, ала карай! :speak:

Хе-хе, нямам си идея от тракийския календар, а и аз съм юлски лъв. Това ми описание се дължи на годината на раждане според китайския хороскоп (кобила) и геогр. положение на китното ми малко градче (източнобългарска) :help:

Може, може. Знам само, че съм зодия лъв, родена съм в годината на змията според китайския календар, а според тракийския - в месеца на коня. Иначе асцедентите така и не си ги научих, а и честно казано не зная откъде мога да ги проверя. :indian:.

Аз съм зодия Овен......упорит и твърдоглав. :help:

И аз съм зодия Овен

също съм упорита и твърдоглава laugh.gif

но си харесвам зодията :indian:

И аз съм зодия Овен

също съм упорита и твърдоглава laugh.gif

но си харесвам зодията :indian:

Е да така е.....и аз своята, нали е първата от зодиака. :help:

• 2 месеца по-късно...
малко ЪП на темата, ако има скрити стрелци да се издават, че много изостанахме :>

Айде брой ме и мен. Стрелец и Кон.

sagittarius.jpg казват ,че сме пътешественици, само че аз само из нета пътешествам.

Айде брой ме и мен. Стрелец и Кон.

sagittarius.jpgказват ,че сме пътешественици, само че аз само из нета пътешествам.

Мхм...не са сбъркали хората laugh.gif

Козирог... Ината, твърдоглава,на пръв поглед уравновесена личност,но отвътре много емоционална,амбициозна,отговорна, винаги постигам това, което искам и не се отказвам лесно.Много си харесвам зодията

Скорпион :)

Общи приказки - Само по тихо приказвай Скорпиона е много силен , издържлив , агресивен и тайнствен знак . Притежава изключително фин усет и поразяваща интуиция особено за лоши неща . Винаги в живота му е бъкано от тайни и заплетени случаи . Адски категоричен . Притежава остър ум и хаплив език . Обожава опасностите и не го е страх от предизвикателствата на съдбата и смъртта . Опасностите го привличат като магнит . Сам търси поле за изява , където да се изправи и премери сили с опасни хора или стихии . Често се занимава с професии като , пожарникар , лекар , полицай , военен и други подобни само и само за да задоволи огромния си потенциал от сила за борба със злото и смъртната опасност . Превъзходен е и като престъпник . Умее да скрива следите си . Ако се наложи ще се бие до смърт . В живота на тези хора най често им се случват такива преживелици , които повечето не биха издържали без трайни психически увреждания . Смъртта и болестите ги дебнат и са около тях от самото им раждане . Вероятността да стане свидетел на престрелка , пожар , тежка катастрофа или близък човек ще издъхне в ръцете му са най вероятни именно при него .

http://lyubohitbg.hit.bg/horoskop.htm тук за всички зодии

Рак. Отнесен,колкото си искате...Главата нонстоп в облаците.Към това прибавяме и мързел,липса на амбициозност,прилично чувство за хумор,склонност към усамотяване и избягване на прекалено многото социални контакти,и постоянно прескачане между крайните чувства - или депресия,или безпричинно добро настроение. Баси кличничния случай дето съм :rolleyes:

Аз съм Везни. Всеки път, като чета нещо за своята зодия оставам изумена. Независимо от къде е материала и кой е автора, винаги имам чувството, че е писано точно за мен и очаквам да си видя и името :sobbing:

Колеблива съм и това не ме радва. Винаги се двоумя и колебая, ама какво да се прави Везна :rolleyes:

Аз съм Везни. Всеки път, като чета нещо за своята зодия оставам изумена. Независимо от къде е материала и кой е автора, винаги имам чувството, че е писано точно за мен и очаквам да си видя и името ;)

Колеблива съм и това не ме радва. Винаги се двоумя и колебая, ама какво да се прави Везна :)

Напротив. Везните сме изключително решителни. Преди да вземем решение много дълго претегляме, но това само помага безпогрешната преценка - какво да се прави - Везни. Веднъж взели решение, обаче, са ненадминати.

Аз имам точно този проблем - твърде дълго се колебая дали да направя нещо или не. Реша ли, обаче, да го правя, вече нямам проблеми. cool.gif

Козирог... Ината, твърдоглава,на пръв поглед уравновесена личност,но отвътре много емоционална,амбициозна,отговорна, винаги постигам това, което искам и не се отказвам лесно.Много си харесвам зодията

Това се отнася и за мен. С каквото се захвана го постигам. Много съм инат и почти не се вслушвам в хорското мнение , обичам сам да се оправям в живота и не давам достъп до чуствата си на всеки срещнат. :) Абе Козирог - с рогата напред и това е. ;)

ЛЪВ

Лъвовете са добре познати

и навред в света докрай признати!

Те са благородни и учтиви,

предани, добри и услужливи.

В службата те винаги успяват,

мъдро, справедливо управляват.

Ала в къщи рядко се прибират

/все компанийки си някъде намират/.

Могат тъй да карат със години,

влюбват се във смъртни и в "богини".

Щедри са и всичко ще ви дават,

никога не ще ви изоставят,

но жените всичко ще ви вземат

и хомот дори ще ви наденат.

Искат власт, богатство, чест и слава,

ала всеки Лъв не винаги успява

или той, когато вече има -

някой Лъв, по-силен, му го взима.

Лъвовете гледат нависоко,

но затъват някога дълбоко.

И дори "удавен" - не признава -

гордостта си много уважава!

С Водолея да не си играят,

че нещастието ще познаят!

Ако иска някои да прочете повече за зодията си тук

Аз съм Везни. Всеки път, като чета нещо за своята зодия оставам изумена. Независимо от къде е материала и кой е автора, винаги имам чувството, че е писано точно за мен и очаквам да си видя и името :)

Колеблива съм и това не ме радва. Винаги се двоумя и колебая, ама какво да се прави Везна :rolleyes:

Зодийте са писани така, че да могат да отговарят на повечето хора който ги четат. Това, че нещо се найстина се случи е е пълна случайност.

Аз не вярвам в зодийте по простата причина, че ако днес ми пише, че ще срещна любовта на живота си не значи, че милионите (или милиярдите) хора на света от моята зодия ще срещнат любовта си.

Ако пише, че НЕ си пасвам с човек от някоя зодия, пак е пълна глупост. Това трябва да значи, че с милиони (500 000 000) не си пасвам.

Колко трябва да си доверчив, че да вярваш на такива измишлиотини ? Някой хора си изкарват парите от това, и са зъдалжени да пишат какви ли не глупости, че хората да се саблуждават и да си мислят, че найстина е така. Знам го от личен опит.

Най-малоумното предсказание за деня ми беше: Зодия рак: Днес денят ви ще мине без никакви проблеми, и ще си помислите дали няма да е по-добре да изникне някой проблем.

Оо да, разбира се biggrin.gif

Това си е мое лично мнение за зодийте.

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.