Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaква зодийка сте и какво мислите за нея

Featured Replies

За теб може и да е така, но аз все пак живея с Близнак, който е изключително безотговорен, парите му изтичат между пръстите и все няма пари, освен, ако тези пари не отиват лично за него и неговия кеф.

• Отговори 158
  • Прегледи 17,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз съм на 23 октомври но определено съм скорпион За свое утешение казвам че съм "уравновесен скорпион". Обаче, ако се наложи да бъде ама съвсем честна - изобщо не е така Истината е, че съм ура

• Скорпион - нищо особено

• ще го запишем тогава - "уравновесен скорпион"

dewa.JPG

Девичка ;)

Зодия ДЕВА са родените от 24.08 до 23.09

Ако приемем буквално символите, Девата би трябвало да означава “девица”. Лесно се откроява сред другите хора. Спокойна, на пръв поглед флегматична, не особено речовита, не обича шума около себе си. Типичната Дева има приятна външност. Облича се стилно и спретнато, макар и не задължително по модата. Навиците й в това отношение са твърдо установени. Създадените вече навици остават за цял живот.

Понякога Девата започва да се заяжда, да спори и да ви критикува, докато ви вбеси. Но ако в същото време изпаднете в беда, с радост ще ви се притече на помощ, без да търси отплата. Прекрасно вижда чуждите недостатъци – до най-дребните неща, но не и своите. Всъщност вижда ги и ги усеща, но не понася някой друг да й ги изтъква.

Девата непрекъснато се страхува да не изпадне в зависимост, да не си пропилее времето на вятъра или да не пренебрегне задълженията си. Не е разточителна нито на емоции, нито на пари. Държи се благоразумно, консервативна е в любовта. Но съзнанието й винаги е нащрек и очаква, жадува за нещо по-добро.

Положителните качества на Девите са бистър ум, проницателност, благовъзпитаност, услужливост, практичност и честност. Изявени в отрицателната си форма, те се превръщат в критикарство, капризност, свитост, песимизъм, чувство за малоценност и педантизъм. Девите умеят да се грижат за себе си и внимателно подбират храната си. Ще постигнат по-голямо душевно равновесие и щастие, ако носят зелен нефрит или чиста платина до тялото си.

Девата е достигнала етапа, когато душата обича себе си, но все още не е докрай разбудена и само мъгляво предусеща страстта, която ще бъде отприщена от планетата Вулкан. За Девите любовта означава пълно себеотдаване, тайнство, което те предпочитат да не разкриват. Затова насочват енергията й в съвършенство в работата си. И въпреки че даряват човека до себе си с нежна преданост, истинската същност на любовта все още спи в сърцата им.

Камъните ...

Гранатът и морионът ви гарантират развиване на интелекта и честолюбието. Помагат ви да се освободите от неприятните връзки и от нападенията. Сапфирът, ахатът и жълтият топаз ви помагат да се изпълните с достойнство, да бъдете практични, да не изпитвате жажда и ще ви избавят от уроки. Тигровото око, ясписът, ониксът и хризолитът ви помагат да съхраните своята привлекателност и целеустременост, да премахнете семейните и личните проблеми.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

КАЧЕСТВА - променливи

ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - земя

УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Меркурий

ДЕВИЗ - "Аз анализирам"

КЛЮЧОВА ДУМА - работа

ЦВЯТ НА ЗНАКА - кафяв

ДЕН НА ЗНАКА - сряда

МИНЕРАЛИ - хризолит, изумруд, ахат, турмалин

МЕТАЛ НА ЗНАКА - никел

ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 3, 5

СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години

БРАК - благоприятни женитби с родените под знак Козирог, Риби и Телец. Много добре се разбират с Рак и Скорпион

ОБИЧАТ - порядъка, точността, мисленето, пресмятането, умния съвет, златната среда, разумния компромис, оценката на другите, яснота и чистота

МРАЗЯТ - неопределените неща и постъпки, преумереността, крайностите, буйните импулси, нечистоплътността, глупостта, кавгата

СИЛАТА им е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката, методичния начин на работа

СЪВЕТ - имайте повече доверие в себе си

Типът Дева се ръководи от разума, а не от сърцето. Философски настроени. Притежават интелект, който произлиза по-скоро от опита, отколкото от възпитанието. Умствените им способности им осигуряват успех в научните изследвания. Действат винаги с ясното съзнание за това, което вършат. Трудолюбиви. Много обичат да четат. Всичкко подлагат на изследване, проверка, обсъждане. Много критични. Грижливи и предпазливи. Анализират продължително. Могат да поправят лесно слабостите и недостатъците в характера си. Умеят да свързват отлично идеалното с практичното. Без много труд могат да се нагодят към изискванията на живота. Понякога обаче стават егоисти. Възмущават се от грешките на другите, а своите не виждат. У дома те искат винаги да бъдат първи. Мнението им за другите е обикновено по-отрицателно, отколкото е необходимо.

Родените под знака Дева притежават чувство за ред - те са пестеливи, търпеливи, домакински натури. Раздвояват се и се загубват в малките неща. Интересуват се от най-малките подробности в живота, в семейството. Имат голям ораторски талант и склонност към полемика. Развиват търговски способности или научни интереси. Скептицизмът им пречи да бъдат великодушни и със замах. Външно се показват доволни. Приятелството им не се спечелва лесно, понеже са много предпазливи. Не обичат да са надзиравани. Макар и да са донякъде откровени, не винаги изказват мнението си, те са трудно уязвими. Имат силна воля, но пак се поддават на чуждо вляние, макар да се убеждават трудно. Държат на реномето си и ревниво го пазят. По темперамент са склонни към възбуда, лесно се ядосват за нищо и никакво, но се тровят вътрешно, прикривайки гнева си. Разкайват се лесно. Прекалено са чувствителни.

Слабостта на родените под знак Дева е, че са много критични към другите, дори имат склонност да раздават присъди. Ако преодолеят тази своя отрицателна черта, Девите могат да стигнат до най-високите духовни постижения в живота. Техни недостатъци са и нервността, прекалената загриженост за утрешния ден, неувереността, склонността към преувеличаване на всичко дребно.

НАКРАТКО: Личността на Девите е доста резервирана. Сериозната им природа не пропуска никаква подробност и лесно схваща истинския смисъл на нещата. Те отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото трябва за изпълнението. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Отлични изпълнители, притежават талант.

Зодия: Козирог

Девиз: "Винаги с рогата напред!" biggrin.gif:lol6:

За теб може и да е така, но аз все пак живея с Близнак, който е изключително безотговорен, парите му изтичат между пръстите и все няма пари, освен, ако тези пари не отиват лично за него и неговия кеф.

Оле-мале, ми ти си за съжаление направо бейби-смърфи. И викаш от зодиите е, а?! :)

Аз пък си мисля дека зодиите са бош-лаф работа.

Гледах някъде тук за цветни зодии даже, те пък бяха по десетдневки. Чудя се, как успяват да се погаждат всички тия зодии, а и китайците с техните там, па и индиански имаше. А бе богата работа, само фантазии да искаш. Ама все пак тия дето вярват и в едни и в други зодии, как ги съчетавате? Или то тъкмо това викаш доказва сложността на зодиите и че моя прост акъл няма да ги вдене. cool.gif

Оле-мале, ми ти си за съжаление направо бейби-смърфи. И викаш от зодиите е, а?! :P

Аз пък си мисля дека зодиите са бош-лаф работа.

Гледах някъде тук за цветни зодии даже, те пък бяха по десетдневки. Чудя се, как успяват да се погаждат всички тия зодии, а и китайците с техните там, па и индиански имаше. А бе богата работа, само фантазии да искаш. Ама все пак тия дето вярват и в едни и в други зодии, как ги съчетавате? Или то тъкмо това викаш доказва сложността на зодиите и че моя прост акъл няма да ги вдене. cool.gif

Бе аз също не им вярвам, ма това дет' Иво беше постнал беше описание на доста голяма част от характера на баща ми. Нали се сещаш, че отгоре винаго мога да напиша ЗОДИЯ БАЩА МИ, или зодия ... Часовник. То няма значение, само аз дето се тормозя ;)

Аз съм си Лъвче. Мога да кажа, че и по-добре немога да не си отговарям на зодията... просто всичко,което е определено за зодията ми е така и с мен... ;)

Е****и само аз и Geronimo ли сме телци в тоя сайт?

Не тъгувай, телците сме рядкост...

Сигурно щото рогата са ни диамантени.

Аз съм си Лъвче. Мога да кажа, че и по-добре немога да не си отговарям на зодията... просто всичко,което е определено за зодията ми е така и с мен... :huh:

И при мен е така :)

Редактирано от JuLkA (преглед на промените)

Не тъгувай, телците сме рядкост...

Сигурно щото рогата са ни диамантени.

Абе диамантени,ама рога :huh:

Абе диамантени,ама рога :huh:

Абе аз си харесвам рогатата зодия. biggrin.gif

Не мога да съм нищо друго...

Макар че понякога асцедента ми(скорпион) се обажда без да го питат... biggrin.gif

Абе аз си харесвам рогатата зодия. biggrin.gif

Не мога да съм нищо друго...

Макар че понякога асцедента ми(скорпион) се обажда без да го питат... biggrin.gif

biggrin.gif

To заради това сигурно гледаш като теле в железница поста ми в момента :huh:

• 2 месеца по-късно...

Ами Лъвичка съм...Собственото ми заключение /все още незавършено и може би не съвсем точно/ е: Индивидуалистка, романтичка, импулсивна, прекалено горда, топла; работохоличка или невероятен мързел /зависи от това, дали имам цел и желание за работа/; много чувствителна и ранима, но с много бързо зарастващи рани; оптимистка, обожаваща изкуството. Имам ли ясно определена и силно желана цел, нищо не е в състояние да ме спре да я постигна. Но въпросът е да е ясно определена и желана biggrin.gif. Слабостта, която най-много ме дразни в мен е че лесно се поддавам на комплименти и ласкателства. Но това е звездна слабост на всички лъвове. cool.gif

dewa.JPG

Девичка :P

Зодия ДЕВА са родените от 24.08 до 23.09

Ако приемем буквално символите, Девата би трябвало да означава “девица”. Лесно се откроява сред другите хора. Спокойна, на пръв поглед флегматична, не особено речовита, не обича шума около себе си. Типичната Дева има приятна външност. Облича се стилно и спретнато, макар и не задължително по модата. Навиците й в това отношение са твърдо установени. Създадените вече навици остават за цял живот.

Понякога Девата започва да се заяжда, да спори и да ви критикува, докато ви вбеси. Но ако в същото време изпаднете в беда, с радост ще ви се притече на помощ, без да търси отплата. Прекрасно вижда чуждите недостатъци – до най-дребните неща, но не и своите. Всъщност вижда ги и ги усеща, но не понася някой друг да й ги изтъква.

Девата непрекъснато се страхува да не изпадне в зависимост, да не си пропилее времето на вятъра или да не пренебрегне задълженията си. Не е разточителна нито на емоции, нито на пари. Държи се благоразумно, консервативна е в любовта. Но съзнанието й винаги е нащрек и очаква, жадува за нещо по-добро.

Положителните качества на Девите са бистър ум, проницателност, благовъзпитаност, услужливост, практичност и честност. Изявени в отрицателната си форма, те се превръщат в критикарство, капризност, свитост, песимизъм, чувство за малоценност и педантизъм. Девите умеят да се грижат за себе си и внимателно подбират храната си. Ще постигнат по-голямо душевно равновесие и щастие, ако носят зелен нефрит или чиста платина до тялото си.

Девата е достигнала етапа, когато душата обича себе си, но все още не е докрай разбудена и само мъгляво предусеща страстта, която ще бъде отприщена от планетата Вулкан. За Девите любовта означава пълно себеотдаване, тайнство, което те предпочитат да не разкриват. Затова насочват енергията й в съвършенство в работата си. И въпреки че даряват човека до себе си с нежна преданост, истинската същност на любовта все още спи в сърцата им.

Камъните ...

Гранатът и морионът ви гарантират развиване на интелекта и честолюбието. Помагат ви да се освободите от неприятните връзки и от нападенията. Сапфирът, ахатът и жълтият топаз ви помагат да се изпълните с достойнство, да бъдете практични, да не изпитвате жажда и ще ви избавят от уроки. Тигровото око, ясписът, ониксът и хризолитът ви помагат да съхраните своята привлекателност и целеустременост, да премахнете семейните и личните проблеми.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

КАЧЕСТВА - променливи

ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - земя

УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Меркурий

ДЕВИЗ - "Аз анализирам"

КЛЮЧОВА ДУМА - работа

ЦВЯТ НА ЗНАКА - кафяв

ДЕН НА ЗНАКА - сряда

МИНЕРАЛИ - хризолит, изумруд, ахат, турмалин

МЕТАЛ НА ЗНАКА - никел

ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 3, 5

СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - 7, 14, 21, 28, 35 и т.н. през 7 години

БРАК - благоприятни женитби с родените под знак Козирог, Риби и Телец. Много добре се разбират с Рак и Скорпион

ОБИЧАТ - порядъка, точността, мисленето, пресмятането, умния съвет, златната среда, разумния компромис, оценката на другите, яснота и чистота

МРАЗЯТ - неопределените неща и постъпки, преумереността, крайностите, буйните импулси, нечистоплътността, глупостта, кавгата

СИЛАТА им е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката, методичния начин на работа

СЪВЕТ - имайте повече доверие в себе си

Типът Дева се ръководи от разума, а не от сърцето. Философски настроени. Притежават интелект, който произлиза по-скоро от опита, отколкото от възпитанието. Умствените им способности им осигуряват успех в научните изследвания. Действат винаги с ясното съзнание за това, което вършат. Трудолюбиви. Много обичат да четат. Всичкко подлагат на изследване, проверка, обсъждане. Много критични. Грижливи и предпазливи. Анализират продължително. Могат да поправят лесно слабостите и недостатъците в характера си. Умеят да свързват отлично идеалното с практичното. Без много труд могат да се нагодят към изискванията на живота. Понякога обаче стават егоисти. Възмущават се от грешките на другите, а своите не виждат. У дома те искат винаги да бъдат първи. Мнението им за другите е обикновено по-отрицателно, отколкото е необходимо.

Родените под знака Дева притежават чувство за ред - те са пестеливи, търпеливи, домакински натури. Раздвояват се и се загубват в малките неща. Интересуват се от най-малките подробности в живота, в семейството. Имат голям ораторски талант и склонност към полемика. Развиват търговски способности или научни интереси. Скептицизмът им пречи да бъдат великодушни и със замах. Външно се показват доволни. Приятелството им не се спечелва лесно, понеже са много предпазливи. Не обичат да са надзиравани. Макар и да са донякъде откровени, не винаги изказват мнението си, те са трудно уязвими. Имат силна воля, но пак се поддават на чуждо вляние, макар да се убеждават трудно. Държат на реномето си и ревниво го пазят. По темперамент са склонни към възбуда, лесно се ядосват за нищо и никакво, но се тровят вътрешно, прикривайки гнева си. Разкайват се лесно. Прекалено са чувствителни.

Слабостта на родените под знак Дева е, че са много критични към другите, дори имат склонност да раздават присъди. Ако преодолеят тази своя отрицателна черта, Девите могат да стигнат до най-високите духовни постижения в живота. Техни недостатъци са и нервността, прекалената загриженост за утрешния ден, неувереността, склонността към преувеличаване на всичко дребно.

НАКРАТКО: Личността на Девите е доста резервирана. Сериозната им природа не пропуска никаква подробност и лесно схваща истинския смисъл на нещата. Те отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото трябва за изпълнението. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Отлични изпълнители, притежават талант.

Ето го бе ... :bye1:

Мен питате ли ме!? :) Аз съм скорпион,с асцендент скорпион и приятеля ми е скорпион!:) Но наистина ината ми е в повече от нормалното!Ама не искам да ви обяснявам какво значи да се караме с моичкия - две скорпита с рогите и опашките напред!Но има и момента в които се радвам,че и двамата сме скорпиони :ass::);):)

biggrin.gif

To заради това сигурно гледаш като теле в железница поста ми в момента :ass:

:)

Аз от зодии не разбрирам, ама стрелец и дева не са за под един покрив :)

П.П: Лорче, голяма комбинация си барнала - с рога по зодия и с щипки по асцедент biggrin.gif Ще стоя по-далечко, че с тая комбинация си опасТна ;)

Бях запозната с лъвската си и конска порода, но до сега не знаех асцендента си biggrin.gif

Асцендент във Везни реагира чрез СЪГЛАСУВАНЕ.

Реакцията при запознанство е: Ще поразят с усмивка и ще окуражат събеседника да говори за себе си. Ще демонстрират изисканост, интелект и добри обноски.

Моята първа реакция в дадена ситуация е: да реагирам, да усетя най-верния път за постигане на хармония.

Маската, която си слагам за обществото, изразява: благородство, дипломатичност, общителност, артистичност, грациозност, справедливост, нерешителност, непоследователност.

Според Хороскопa на Ацтеките: ЕЛЕН - ревност

Елените са създания, които имат успех във всички области и начинания. Това са хора, които пробиват навсякъде. Тях не ги спира никаква трудност. Много горди и пробивни, те изглеждат доволни от себе си. Но това е външна заблуда. Зад тази външна сигурност и шумен темперамент се крие плаха и сложна натура. Елените се влюбват от пръв поглед. С тях всичко е с гръм и трясък. Често изненадват с поведението си околните. Лесно се обиждат в личния си живот ако се почустват пренебрегнати или отблъснати. Но ако партньорът им демонстрира своята преданост те са всеотдайни и любвеобилни. Ако се почустват обожавани от партньора си няма от тях по-щедри и великодушни. Но те притежават една болезнена ревност, подозират и наблюдават непрекъснато, нямат доверие на никого. Това са хора, които имат голям късмет, но не желаят да парадират с него и да го експлоатират сами. Те имат нужда от някой, който винаги да е с тях. За тях това е истинското щастие.

ПП: Нямам коментар biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Аз съм дева.Еми харесвам си зодията ама не съм най-типичната й представителка

Имах странно усещане,че сме замесени от едно тесто :help: ,ама като гледам и раците са рядкост.

МРАЗЯТ - студенината, бруталността, нахалството, присмеха, лошите маниери, намесата на други в личния им живот

СИЛАТА им е в натрупването на инертността, която може да помете всички пречки по пътя им, когато решат най-после да се освободят от принудата, търпяна дълго време

И това е,вярно.Но ми стана смешно,никъде не видях-мислят.Само чувстват,само с чувствата напред.Не си знам асцендента,но 99% си покривам рака.

Ами да ти кажа Раците ако мислеха нямаше да оставят другите да им се качват на главата cool.gif Пък според мен жена-Рак и мъж-Риби най си пасват.

Имах странно усещане,че сме замесени от едно тесто :computer8: ,ама като гледам и раците са рядкост.

Права си, даже се усеща... :) и има раци...

Привет и от мене на рачешкото племе! biggrin.gif

И аз съм се уверил,че покривам почти на 100% характерните черти на зодията.Все едно някой за мен го е писал това... laugh.gif

Дева. Естествено не откривам в себе си всички черти на Девата, но няма и как 1/12 от хората по света да имаме толкова много общи черти. Забелязала съм обаче, че девизът "аз анализирам" е много точно подбран. Трудно е да спориш с една Дева, защото тя винаги има свое обяснение за всичко и обикновено то е сравнително обективно. На една Дева и се отдава да те убеди в правотата на нещо, дори такава да няма.

Това разбира се, са си изцяло мои наблюдения.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.