Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за откриване и премахване на вируси, троянски коне и..

Featured Replies

Изтеглете Microsoft AutoRuns

http://download.sysinternals.com/Files/Autoruns.zip

Разархивирайте AutoRuns в негова собствена папка и стартирайте exe файла с име autoruns

1. Изберете Options -> Hide Microsoft Entries

2. Изберете File -> Refresh

3. Изберете File -> Save as

Изберете да запазите файла някъде и след това ,използвайки Copy/Paste , поставете този log файл в отговора си.

Изтеглете HiJackThis v2

http://www.trendsecure.com/portal/en-US ... ckThis.exe

Запишете HiJackThis в негова собствена папка (примерно C:\HijackThis)

1. Стартирайте го и изберете "Do a system scan file and save log file"

2. Ще ви изкочи прозорче в NotePad

3. Без да променяте нищо , използвайте Copy/Paste и поставете log файла в отговора си.

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 169,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Логът вече беше искан, чети преди да пишеш. От HiJackThis, можеш да получиш само най-основната информация. Освен това ComboFix в случая е подходящ, затова вземи да прочетеш нещичко.

• Avira те е почистила много добре. Вече може да се каже, че си чист. Браво на B-Boy

• Благодаря б-бой :Р Сложих и WoT

Публикувани изображения

не става дава ми само грешки

моля ви дайте нещо друго,защото не ми дава да влизам в my computer поне да ги изтрия

тръгна да чисти,супер.ама тая MS Antivirus само за купуване ми дава писна ми от нея...как да я махна като не мога да влезна в Add ot Remove Programs.Как да я деинсталирам тая??

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Ако не ти дава да инсталираш програми,аз ти предлагам ръчно да го обезвредиш до колкото може,и после пак да пробваш с

посочените по горе програми.

Start-->run--> services.msc натискаш ентер пускаш си го на цял екран и почваш да кликаш на всеки ред,отдясно ти излиза инфо за него.

Ако намериш нещо съмнително търсиш инфо за него и ако е зловредно му даваш disable.

Ако не знаеш какво правиш по добре не прави нищо...

Редактирано от M_power (преглед на промените)

вижте ми поста,как да я изтрия тая тъпа антивирусан MS много дразни не сканирва,не чисти иска само да я купя

вижте ми поста,как да я изтрия тая тъпа антивирусан MS много дразни не сканирва,не чисти иска само да я купя

Аз ти писах какво да правиш , но няма кой да слуша ;)

не става дава ми само грешки

моля ви дайте нещо друго,защото не ми дава да влизам в my computer поне да ги изтрия

Влез в Safe mode. След рестарт преди да започне да зарежда системата се натиска F8 и излиза едно меню където има опция Safe Mode местиш със стрелките от клавиатурата до това меню и даваш Enter.Има и друг начин: В normal mode (както си сега) отваряш START-->Run и пишеш "msconfig". Отиваш на страницата Boot.ini и избираш опцията /SafeBoot и кликваш на бутона Apply. При следващото рестартиране системата сама ще влезне в режим Safe Mode. За да се върнеш пак към Normal mode трябва пак да отвориш Msconfig-->Boot.ini и да махнеш отметката пред SafeBoot. Така при следващия рестарт системата ще се върне към нормалния режим.

Преди това разгледай:Специфични средства за борба със зловреден софтуер

Обща инструкция за действия при заразяване с вирус

StandAlone вирус скенери

Има много писано във форума за подобни проблеми,като твоя има и решения на тях,разгледай внимателно

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Вижте това http://www.2-spyware.com/remove-ms-antivirus-2008.html или това http://www.bleepingcomputer.com/malware-re...ve-ms-antivirus .Доста е писано за тази гадина. Използвай Malwarebytes' Anti-Malware за да го махнеш

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Влез в Safe mode. След рестарт преди да започне да зарежда системата се натиска F8 и излиза едно меню където има опция Safe Mode местиш със стрелките от клавиатурата до това меню и даваш Enter.Има и друг начин: В normal mode (както си сега) отваряш START-->Run и пишеш "msconfig". Отиваш на страницата Boot.ini и избираш опцията /SafeBoot и кликваш на бутона Apply. При следващото рестартиране системата сама ще влезне в режим Safe Mode. За да се върнеш пак към Normal mode трябва пак да отвориш Msconfig-->Boot.ini и да махнеш отметката пред SafeBoot. Така при следващия рестарт системата ще се върне към нормалния режим.

последния път така прецаках компа с тоя сейф мод,ама няма какво да губя

а знаете ли тая "антивируса" MS Antivirus дали е от тея лъжливите и дали изобщо ще я има в Add or Remove

а знаете ли тая "антивируса" MS Antivirus дали е от тея лъжливите и дали изобщо ще я има в Add or Remove

Свали инструмента от първия линк ,който ти е дал jamc наистина,че има много писано ,ама кой да се порови,ползвайте Google не заменим помощник .Ако беше въвел MS Antivirus removal щеше да намериш решения колкото искаш.

Google

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Е антивирусната нищо ли не намира? ohmy.gif

намери,изтрих ги казвам ви само тая MS не може с нея да се справи....пу никъде няма uniinstall

а с safe mode ме е старх,защото аз винаги го прецаквам компа

Имаш ли CCleaner ако имаш пробвай с нея.

122.gif

Пишеш глупости.Извини ме,но след като не можеш/не знаеш,моля задръж си коментарите.

Имаш ли CCleaner ако имаш пробвай с нея.

И какво ще постигне с нея, че не ми е много ясен смисълът на предложението? ;)

jamc и mihnev_sz са дали точното решение на проблема. Всеки следващ пост, подобен на M_power-овия, ще бъде третиран като спам!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

намери,изтрих ги казвам ви само тая MS не може с нея да се справи....пу никъде няма uniinstall

а с safe mode ме е старх,защото аз винаги го прецаквам компа

http://www.2-spyware.com/remove-ms-antivirus-2008.html MS Antivirus 2008 removal: или http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=36705 Malwarebytes' Anti-Malware те ще ти го махнат.Успех! ;)

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Пък тоя път го прецака без сейф мод,от най лъжливите...ко ще прайм сега? biggrin.gif

Хората се пребиха един през друг да обесняват , пък то - имам вирус - ей това е спам....

Редактирано от ВАНКЕЛ (преглед на промените)

Мила свали Мalwarebytes и Registry Оrganizer!!!!Влез в Safe Mode и почни чистка с Мalwarebytes!!!После в Рег.Организер напиши името на тази програма и всичко което ти излезе го изтрий за да няма помен от програмата

да влязох в С: ама няма MSA Antivirus в програмите има MSA ама не ми дава да я изтрия преди да затворя приложенитео

а тя антивурсна неще да се затвори

хей при мене се инсталира system antivurus и през 30 секунди се появява you have a security problem ПОМОЩ КАК ДА Я ИЗЧИСТЯ :):)

хей при мене се инсталира system antivurus и през 30 секунди се появява you have a security problem ПОМОЩ КАК ДА Я ИЗЧИСТЯ :):)

1. Провери със следните програми:

Malwarebytes' Anti-Malware 1.28, SUPERAntispyware 4.21.1004

2. Ако проблемите продължат следвай инструкциите от този пост:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1055496

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.