Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за откриване и премахване на вируси, троянски коне и..

Featured Replies

Пичове намерих решение. Тегли се най - новата версия на Аваст, прави се ъпдейт под SAFE MODE, и след това се сканира преди да зареди уиндоуса и след това пак. Вече на два компютъра го пробвах и работи.

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 169,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Логът вече беше искан, чети преди да пишеш. От HiJackThis, можеш да получиш само най-основната информация. Освен това ComboFix в случая е подходящ, затова вземи да прочетеш нещичко.

• Avira те е почистила много добре. Вече може да се каже, че си чист. Браво на B-Boy

• Благодаря б-бой :Р Сложих и WoT

Публикувани изображения

Пичове намерих решение. Тегли се най - новата версия на Аваст, прави се ъпдейт под SAFE MODE, и след това се сканира преди да зареди уиндоуса и след това пак. Вече на два компютъра го пробвах и работи.

Този коментар,не виждам каква връзка има с темата?Аваст ли ти стана "доставчик" :speak: или откри зараза?

Ако може, малко яснота относно откритото от теб "решение" !

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Да, това ми излиза...

Само толкова ли? Не мисля да ти вадя с ченгел думите,ако искаш решение представи повече информация,както ти писа по-горе Filip84

Ако имаш съмнения, предлагам да разгледаш:Обща инструкция за действия при заразяване с вирус

Използвай някой от : StandAlone вирус скенери след което пиши.Можеш да изтеглиш скенера на Аваст от подписа ми.

Показах ти нагледно(дръпнах си кабела) какво излиза, когато нямаш добра или изобщо никаква интернет връзка.

Възможни причини:

Проблем с доставчика ти!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Mи че прочети цялата тема. Аваста засича вируса и го маха.

Хора помогнете моля ви дайте някакъв съвет как да се справя с тоя гаден вирус.. x.exe quicktime.exe ... какво ли не пробвах цялата тема прочетох изпълних сканирането с Trendo но за съжаление антивирусната ми AviraAntiVir изтрива файловете и мисля че нищо не намери програмата.. sad.gif а след това постоянно ми сигнализира че x.exe ,quicktime.exe wt.exe са заразени или троянци.. направо останах без нерви неискам да стигам до форматиране

Spyware Doctor би трябвало да се справи - не желаеш да го инсталираш ли ? Поздрави

Хора помогнете моля ви дайте някакъв съвет как да се справя с тоя гаден вирус.. x.exe quicktime.exe ... какво ли не пробвах цялата тема прочетох изпълних сканирането с Trendo но за съжаление антивирусната ми AviraAntiVir изтрива файловете и мисля че нищо не намери програмата.. sad.gif а след това постоянно ми сигнализира че x.exe ,quicktime.exe wt.exe са заразени или троянци.. направо останах без нерви неискам да стигам до форматиране

Аз бих искал да опитам да ти помогна, но за целта няма да те съветвам да сканираш с каквото и да било.

Изтеглете ESET SysInspector

http://www.eset.bg/download/sysinspector.html

- Стартирайте програмата чрез SysInspector.exe

Програмата ще започне да събира информация за ситуацията на машината Ви.

- Когато "Инспекторът" е готов и log файлът - генериран , изберете File > Save Log

- Потвърдете желанието си

Изберете да запазите файла някъде и след това го прикачете в:

http://www.4storing.com

И дайте линк за него.

Аз бих искал да опитам да ти помогна, но за целта няма да те съветвам да сканираш с каквото и да било.

ето направих това което ми каза след като си провери програмата натиснах save log и качих файла :)

http://4storing.com/wu43g/ba6c4ac212317007...023dba1145.html

ето и още нещо sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

1183162651.JPG

Здравейте !

Отворете Notepad и въведете следната информация в него:

File::

c:\windows\system32\quicktime.VIR

c:\windows\CmiRmRedundDir.exe

c:\windows\system\CmiCnfg.ini

Folder::

C:\DCE

C:\SDFix

C:\FOUND.026

C:\FOUND.025

Registry::

[-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2]
Запазете файла с име CFScript.txt и с мишката го провлачете в иконата на Combofix. CFScript3.gif След това публикувайте новия лог файл или ми го пратете на лични. В HijackThis поставете отметки на следните обекти и изберете Fix Checked:
O2 - BHO: (no name) - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - (no file)

O2 - BHO: (no name) - {AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D} - (no file)

O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)

O16 - DPF: {CAFEEFAC-0016-0000-0002-ABCDEFFEDCBA} -

O16 - DPF: {CAFEEFAC-0016-0000-0003-ABCDEFFEDCBA} -

O16 - DPF: {CAFEEFAC-0016-0000-0005-ABCDEFFEDCBA} -

O22 - SharedTaskScheduler: IE Component Categories cache daemon - {553858A7-4922-4e7e-B1C1-97140C1C16EF} - C:\windows\system32\ieframe.dll

O23 - Service: FAH@D:+Games+NFS+FAH.exe - Unknown owner - D:\Games\NFS\FAH.exe (file missing)

Ще Ви помоля да деинсталирате всички програми за защита...Имате 1000 такива...Оставете си само ЕДНА антивирусна по ваш избор, една-две анти-шпионски програми - Malwarebytes' Anti-Malware 1.30 + SUPERAntispyware и една защитна стена по избор...Или се уверете, че поне тази на Windows e включена !

Как се държи сега системата ?

Ааа умирам от кеф много благодаря за антивирусната maleware откри ми 40 троянеца супер ееее :rolleyes::ass:

Ааа умирам от кеф много благодаря за антивирусната malware откри ми 40 троянеца супер ееее :bedtime2:;)

Програмата си е добра...Лошото е, че имат доста фалшиви тревоги понякога. Бързо ги оправят, но все пак не е добре да се действа през глава.

Което я прави малко повече за напреднали потребители, въпреки лесната си употреба.

Не вярвам в твоя случай да е така, нито, че ти или някой друг ще тръгнете да проверявате файл по файл затова дали наистина съдържа зловреден код, но има и по-лесен начин. Регистриране във форума им и отваряне на тема с лог от извършената проверката или изпращане на лично съобщение (PM) на nossirah, RAID и т.н. Ако искаш можеш да предоставиш лог от извършените процедури за да го прегледаме, а ти виж тази тема и пусни един лог от HijackThis за да си сигурен, че си се изчистил напълно:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=102469

Здравейте, значи изписва ми че във файловете на windows имам вирус, само че незнам дали ако ги изтрия няма да ми повреди с нещо системата, моля за помощ, ето това са вирусите:

File c:\windows\system32\dmserver.dll is infected with virus Win32/Patched.BU.

File C:\WINDOWS\System32\msbios.dll is infected with a variant of Win32/Agent.THO trojan. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

File c:\windows\system32\wmdmpmsvc.dll is infected with trojan Win32/Agent.OKM. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

File C:\WINDOWS\system32\taskmagr.exe is infected with probably a variant of Win32/Agent.OKM trojan. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

Здравейте, значи изписва ми че във файловете на windows имам вирус, само че незнам дали ако ги изтрия няма да ми повреди с нещо системата, моля за помощ, ето това са вирусите:

File c:\windows\system32\dmserver.dll is infected with virus Win32/Patched.BU.

File C:\WINDOWS\System32\msbios.dll is infected with a variant of Win32/Agent.THO trojan. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

File c:\windows\system32\wmdmpmsvc.dll is infected with trojan Win32/Agent.OKM. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

File C:\WINDOWS\system32\taskmagr.exe is infected with probably a variant of Win32/Agent.OKM trojan. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.

Коя е програмата, която дава тези съобщения ?

Свали си Malwarebytes Antimalware и направи пълно сканиране с нея.

Коя е програмата, която дава тези съобщения ?

Свали си Malwarebytes Antimalware и направи пълно сканиране с нея.

Програмата е Нод

Послушай Кен , Макю (не разбирам шльокавица) .Кракнатия нод предпазва , колкото бял чаршаф от радиация

Успех cool.gif

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Послушай Кен , Макю (не разбирам шльокавица) .Кракнатия нод предпазва , колкото бял чаршаф от радиация

Успех cool.gif

Мая :speak:

Да това правя в момента, а по принцип ако пак ми даде че са заразени тези същите файлове какво да направя?

С една дума да махна Нод-а?

Сваляш , http://www.malwarebytes.org/mbam.php инсталираш , сканираш, триеш проблемите.

След това сваляш авира фри http://www.free-av.de/de/download/1/avira_..._antivirus.html , и сканираш с нея.

Успех cool.gif (изключи систем ресторе преди тези действия)

Сваляш , http://www.malwarebytes.org/mbam.php инсталираш , сканираш, триеш проблемите.

След това сваляш авира фри http://www.free-av.de/de/download/1/avira_..._antivirus.html , и сканираш с нея.

Успех cool.gif (изключи систем ресторе преди тези действия)

Абе аз понеже малко съм на Вие с тези неща та ще си питам, Нод-а и още една имам с чадъра да ги махам ли? и ще е много хубаво само да ми кажеш как да изключа систем ресторе щото .... ;)

Абе аз понеже малко съм на Вие с тези неща та ще си питам, Нод-а и още една имам с чадъра да ги махам ли? и ще е много хубаво само да ми кажеш как да изключа систем ресторе щото .... ;)

Преди време отвори тази тема: Проблем с компютъра, може би вирус, помощ!. Ако искаш, прочети я пак.

P.S. System Restore може да се изключи: десен клик на My Computer -> Properties -> Turn Off......

Снимка:

ipqjx4.jpg

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Преди време отвори тази тема: Проблем с компютъра, може би вирус, помощ!. Ако искаш, прочети я пак.

P.S. System Restore може да се изключи: десен клик на My Computer -> Properties -> Turn Off......

Снимка:

ipqjx4.jpg

Да ясно, ама сега понеже проблема е друг та зарова отворих тази тема, та в крайна сметка махам тези сегашните двете ативирусни, слагам друга, трия заразените файлове и всичко е ок?

Да ясно, ама сега понеже проблема е друг та зарова отворих тази тема, та в крайна сметка махам тези сегашните двете ативирусни, слагам друга, трия заразените файлове и всичко е ок?

Ken ти даде предложение. Сканирай с MBAM и махни заразите. На мен не ми е ясно каква е тази програма с чадърчето. Кликни върху нея и виж какво ще ти изпише. Пусни съобщението тук.

Ken ти даде предложение. Сканирай с MBAM и махни заразите. На мен не ми е ясно каква е тази програма с чадърчето. Кликни върху нея и виж какво ще ти изпише. Пусни съобщението тук.

Ок сега сканирам с MBAM, обаче като кликна върху тази с чадъра нищо не ми изписва, направо ми стартира програмата ...

Ок сега сканирам с MBAM, обаче като кликна върху тази с чадъра нищо не ми изписва, направо ми стартира програмата ...

Добре де, как се казва все пак програмата с чадърчето? Нещо такова ли е:

15346rn.jpg

P.S. А долу вдясно до системния часовник иконката как изглежда? Така ли (отворен или затворен чадър):

2wrlr8z.jpg

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.