Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Вишу" друг път! Тризначките изкараха шестица. Общо.

Featured Replies

0000039780-article.jpg

След като наскоро ви съобщихме, че най-известните родни тризначки, изявили се в последния сезон на Биг Брадър, имат намерение да учат в университет, е време да ви споделим и резултата. Трите благоевградчанки се явили на приемния изпит по български език в ЮЗУ „ Неофит Рилски“ и въпреки непрекъснатите си колебания, все пак решили да учат Връзки с обществеността, или както според тях, било модерно – PR, съобщава в.“Труд“. Девойките минали през двата кръга на изпита – първият се състоял от три граматически теста, а вторият бил есе на тема „ Можеш да напуснеш родината, но не можеш да избягаш от нея“. Въпреки големите си очаквания и увереността, че „тоя път вече няма как да не ги приемат“, сестрите не успели да покажат дори елементарна езикова култура и логично получили двойки. Според просветния закон, за да учат и трите висше образование, е било достатъчно само една от тях да изкара поне тройка. Но нейсе.

dnes.bg

:eek:

Недай си Боже да ги бяха приели - баси връзките с обществеността дето щяха да практикуват. То това като го видиш да плюеш и да бягаш, друго не можеш да направиш biggrin.gif

Само на мене ли ми се струва че и трите са бременни в 5 месец. Къде са тръгнали да учат всичко по реда си.

:eek:

Какъв PR,тия по-добре цирк да си направят :P

Според просветния закон, за да учат и трите висше образование, е било достатъчно само една от тях да изкара поне тройка. Но нейсе.

Няма справедливост в тоя живот и това си е biggrin.gif

Е, на това аз му казвам наглост и безочие...Боже, слез от небето да си видиш версийте на къде са тръгнали по галоши...

Нямам думи...

Не го приемаите като злобеене, но за тези с ръка на сърцето мога да кажа, че са най-тъпите същества, които "познавам". И постоянно го доказват. Явно сивото им вещество се е разделило на три части като са ги раждали. Или както се казваше "Един мозък в три глави"

Абе те хубаво са тъпички, ама поне хубави да бяха, айде поне симпатични, ама то и на крокозъбел не мязи това laugh.gif

Ей такива, още в зародиш трябва да се унищожат - само да ни дишат въздуха, за друго не стават (па барем поне хубава френска любов да правят, то оставаи това да не го умеят и направо да ги даваме в цех "Хора втора употреба"...).

А това не е злобеене, а чистата истина cool.gif

... Според просветния закон, за да учат и трите висше образование, е било достатъчно само една от тях да изкара поне тройка. Но нейсе.

dnes.bg

Е, какво пък толкова - ще се явят догодина пак. Току виж на някоя й дошла отнякъде (откъде ли?) скъпоценна мисъл, та да вземе да изкара 3-ка. Това ще реши проблема им. Веднъж да влязат и едва ли ще имат проблем с дипломирането си, аз например бих им писал по една тройка на всеки изпит, само и само да не ми се мяркат пред очите.

Горкичките са толкова тъпи,за пореден път го доказват.Никога няма да ги приемат в университет,освен ако не си платят.Толкова са смешни,а се мислят за голяма работа.Типични блондинки :) :) :lol6: :lol6: :lol6: :lol6:

Аз бих потънала в земята от срам след такова нещо :) леле...пази Боже!

Мацко, щом си написала това изречение да знаеш, че си на светлинни години от онез тричките взети заедно и повдигнати на квадрат laugh.gif

Ей такива, още в зародиш трябва да се унищожат - само да ни дишат въздуха, за друго не стават (па барем поне хубава френска любов да правят, то оставаи това да не го умеят и направо да ги даваме в цех "Хора втора употреба"...).

А това не е злобеене, а чистата истина cool.gif

И аз съм ЗА избиването на безполезните твари. Можем да почнем от тях тричките. ;)

Що ли ме съмнява доброто владеене на френската любов. Някак си така като ги гледам - или не лапат, или и да лапат нищо не могат да правят. Пълна скръб са милите, пълна.

Само отличници тука бе, браво.

Мда я - у Калдата сме все такива-со конкурс избирани ;)

;)

E друго си е да го каже експерт по френски.

Ъъъъъ ..... Доктор съм по тези науки. ;)

Поне да не се правеха на толкова велики...!

Добре,от колко време говорят,че ще кандидатстват-ами,подгответе се малко,едната да беше учила поне.Нека им се смеят хората сега! ;)

Все си мислех, че си с професура. Лъгал съм се явно.

Е, може да я защитиш някога. ;)

Времето и годините са пред мен. ;)

Ще се до усъвършенствам и на преклонна възраст, ще предам опита и знанията си на младите cool.gif

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Може и на тризначките да покажеш нещо, след като си веща, а те толкова боси за колкото ги мислите в тази област.

За тях или лошо, или нищо.

И аз съм ЗА избиването на безполезните твари. Можем да почнем от тях тричките. ;)

Що ли ме съмнява доброто владеене на френската любов. Някак си така като ги гледам - или не лапат, или и да лапат нищо не могат да правят. Пълна скръб са милите, пълна.

офф//:

Я кажи с тебе, кога ще се сберем на по чашка и да обсъдим плановете за масово изтребване и завземане на властта cool.gif

Мне, не ...... Мазохист съм по природа и издържам, ама честно с такива умнички девойки не мога и 10 мин да остана. А как такова да го научиш на нещо? ohmy.gif

офф//:

Я кажи с тебе, кога ще се сберем на по чашка и да обсъдим плановете за масово изтребване и завземане на властта cool.gif

Скоро трябва да е. Че ми писна от тоя плебс ;)

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.