Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Вишу" друг път! Тризначките изкараха шестица. Общо.

Featured Replies

Ако бяха изкарали повече бих се учудил?

Както бях казала на един познат (абсолютен тъпак), който е 3-ти курс медицина в Плевен - ако той стане доктор, напускам тази държава.

Същата работа - ако тези изкарат високи оценки се отирчам от българското образование веднъж завинаги. cool.gif

Леле ... срам ме е от тях казвам ви ! Защо пък точно в Благоевград ше се родят тея тъпири ?!? ;)

Леле ... срам ме е от тях казвам ви ! Защо пък точно в Благоевград ше се родят тея тъпири ?!? ;)

Ми сигурно щото и ти си от там. biggrin.gif

Леле ... срам ме е от тях казвам ви ! Защо пък точно в Благоевград ше се родят тея тъпири ?!? :)

И Благоевград да се прочуе с нещо:)

Ама вие сте големи клоунинги,какво само апустрофирате момичетата като глави без мухи...Те са си звизди,ааа оставиха ви под масата,вие се качихте..на масата,то човек не може вече на миглите си да вярва,камо ли на клепките!Сякаш сте никарангуангичани начи!

за пръв път 6 пахахаха

:cheers: мисля, мисля, мисля и се питам ЗА КАКВО СТАВАТ ТЕ??? ем мисля че за шоубизнеса са идеални! Без да се напрягат правят шоу и то на ниво велико! Не им трябват връзки с общественоста по - добре да започнат едно вечерно шоу! Аз ще съм редовен зрител. ако е така както беше при Ники в стани богат няма да мога да дишам после по 4- 5 часа. Но иначе едно голямо БРАВО за усилята им да ни докажат, че не са толкова тъпички колкото са!
офф//:

Я кажи с тебе, кога ще се сберем на по чашка и да обсъдим плановете за масово изтребване и завземане на властта cool.gif

Идвам и аз, само кажете кога...

И Благоевград да се прочуе с нещо:speak:

Аааааа, ЮЗУ-то отдавна е известно, че намерят ли нечии документи и той веднага е записан, да не говорим, че студентската му книжка е фулл с 6ци, а той може да си е затрилдокументите човека, да не е пристъпвал в ЮЗУ, но има диплома от там... Знам за един подобен случай, но човека си подаде картата на бъзик, а ей че вече три години им а студентска кнмижка с 6-ци (специалност реклама/мениджмънт/маркетинг или сие...) без дори да е ходил до града на убийствените жеги... :clap:

Много знаеш ти, няма що. Кой ти ги разправя тези легенди, твоя приятел ли? Не ти ли казаха колко струват изпитите и на кой се плаща? хахаххаха

Е щом има кой да им вярва, така ще бъде. Шарани винаги ще си има.

Измами има както там, така и навсякъде.

laugh.gif:Pbiggrin.gif

преди време прочетох статия че трите са изкарали шестица. първо си помислих че всяка е изкарала шестица, много се учудих но не причетох цялата статия. чак сега разбирам че са изкарали двойки и не се учудвам.

Тризначките са ясни, но тема „ Можеш да напуснеш родината, но не можеш да избягаш от нея”, буди недоумение.

Ей как ги раждат толкова сдухани теми не мога да им се начудя. Едно че сентенцията изобщо не е вярна, но и превръщат родината в своеобразен затвор. Това ми звучи като "ние сме на всеки километър", че и по-зле.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Тризначките: Вече сме софиянки!

6_1576f4.jpg

19 март 2010 / life.dir.bg

Вече сме софиянки, похвали се вчера пред "24 часа" Надежда от известното благоевградско "трио" Вяра, Надежда и Любов.

Момичетата вече са привършили парите от риалитито. "Не учим нищо, това не е за нас, а за умни хора" - откровена е Надежда. Блондинката не желае да каже с какво се занимават и как се издържат в момента трите. Но признава - "всичко изхарчихме, търсим назаем, но кредити никой не дава за известност".

"Имали сме много идеи, кои сме изпълнили, това си е наша работа, много добре се чувстваме и сме удовлетворени от живота" - хвалят се тризначките.

Въпреки безпаричието победителката Любов в момента е напочивка в Англия при брат си. Другите се надяват да съберат пари и те, за да отидат.

Всеки ден се чуват с майка си в Благоевград, за която купиха общинския апартамент, в който са отрасли.

Добре сте дошли у големото село

:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.