Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за местните избори

Ще гласувате ли на тези избори? 87 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на тези избори?

• Да
      63%
      52
    • Не
      30%
      25
    • Още се чудя
      6%
      5

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

А какъв смяташ че ще говорят .. чел съм предвиждания и те показват че ще е цигански езика .... не турски, и не български ... Въпроса не е какъв език ще говорят, а каква ще бъде държавата и как ще живее народа .... аз все пак не искам да изпадам до нивото на циганите в гетата в никакъв случай....

Ами как каква ще е държавата-циганска.Циганите най-накрая ще имат и те държава :wow:Сега за да има едно семейство дете,еднократната помощ е 200лв. за първо и 600 лв. за второ дете.За циганите добре дошло.Ама надали един българин ще се навие да има примерно три и повече деца за да увеличи прираста на държавата ни.На циганите и дърва им дават за зимата,тока им плащат,социални помощи имат.

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

• Отговори 254
  • Прегледи 38,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Въпрос на ценностна система ,на мен ми е приоритет здравето ми и чак след това автомобилът ми.

Колкото и странно да е, заради големи дупки малко след Дунав Мост, станах свидетел на 3 катастрофи на един мост последния месец и то с много ниска скорост - може би под 5 км/ч ! Как мислиш става това? Ами нерви! Мислиш ли, че здравословното ни състояние не зависи и от нервите? Дори да те возят или возиш в градския транспорт, няма ли да се нервираш от задръстванията заради лоши пътища? Аз вчера от нерви изпуснах един разклон ,малко след тоя мост, минах през една издатина на асфалта и се чу як удар. После пропуснах да направя обратен завой и обиколих 5-6 километра. От скапаните дупки, които бяха напълнени с надробен асфалт, изтраял точно 2 дена, си наруших атмосферата в колата. Прав си поне за това, че е хубаво да вали и дъжд, та да не се вдига прахоляк. И да ги мият и да не ги мият тия дупки, здравето ни пак е застрашено, да не говорим за живота ни!

Devians, май си прав за циганите, турците и българите. И вие не раждате чак толкова много, а много от вас напуснаха и това не е само от 1985 година, а много по-отдавна. Преди 100-120 години, май сте били над 2 милиона на територията на България. Много от вас са се изселили или са били принудително изселени по причини, които и аз не знам. Ти може би знаеш. Същото важи и за българите в съседните територии, включително сегашна Турция. Обаче, защо се заблуждаваш, че вашите хора, идвайки от Турция и помайгайки на ДПС, постигат нещо с това? Ами след време тях няма да ги има, а децата им няма да могат да гласуват. Тогава какво правим? Жалко, че в Ардино не проработи другия модел. Това бе някакъв шанс за бъдещето на България, но уви.

Bilder ,държавна политика е да има дупки,щото ако няма газ до дупка и само някой мотльо да се появи и няколко пешеходци зян ще отидат,така че стига с тези дупки ,пак и на добрият шофьор не дупките ами катаджиите му пречат. cool.gif

пп. раздел автомобили как се кара през дупки

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

Bilder ,държавна политика е да има дупки,щото ако няма газ до дупка и само някой мотльо да се появи и няколко пешеходци зян ще отидат,така че стига с тези дупки ,пак и на добрият шофьор не дупките ами катаджиите му пречат. cool.gif

Не си съвсем прав. Като няма дупки, има легнали полицаи или патрулки. Като има хубав път, голямо двупосочно движение, без полицаи, освен нощем и рано сутрин( разбираемо защо) Мен по- ме е страх да карам като идиот, когато пътищата са без дупки. тогава знам, че винаги има ченгета. Обаче за мен е важно да карам безопасно - независимо, дали с 30 или 150 :wors:

Sorry за офтопика, ама натам тръгна темата.

След всичко, което се случи на тези местни избори - и наглото купулане на гласове, и етническия вот, и всички други безобразия - стигам до извода, че в България вота трябва да отрицателен, т. е. да се гласува против. Така ДПС няма как да си купи гласове, а и автобусите от Турция няма да помогнат, защото гласовете ще се разпилеят. Пък и ще имаме уникален принос в световната демокрация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.