Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за местните избори

Ще гласувате ли на тези избори? 87 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на тези избори?

• Да
      63%
      52
    • Не
      30%
      25
    • Още се чудя
      6%
      5

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Защо не говорите с имена, а с партии?!

• Отговори 254
  • Прегледи 38,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

По инерция все още се гласува за партия, а не за кандидат.

За съжаление много хора не разбраха, че изборите са мажоритарни.

Изборен туризъм: 16 700 души минали границата за дни

За пръв път имаме толкова много конкретни сигнали за купуване на гласове.

Tова призна министърът на вътрешните работи Румен Петков, предаде БГНЕС. Според Петков това е ясен знак, че гражданинът е разбрал ролята на законодателството. Трябва да се продължи с поне още една законодателна стъпка стремежът за недопускането на купуването на гласове по време на избори и ясно регламентиране, смята Петков. Той посочи, че прокуратурата трябва да има възможност да се самосезира при такива случаи.

По информация на граничната служба има нов момент - приток на граждани от Македония. В рамките на вчерашния и днешния ден на трите ГКПП-та с Македония 2832 души са влезли в България, за които имаме достатъчно основания да считаме, че идват с намерение да гласуват, обясни Петков. Притокът от Турция на граждани с извънредни автобуси е около 8000 души. Тоест общият брой на хората, пресекли границата за последните 3-4 дни, е около 16 700 души, което не е драматично различно от това, което се е случвало досега, посочи Петков.

dir.bg

Аз не съм изненадан от резултатите в Русе. Тук кметовете изкарват по 2 мандата и си заминават. Kандидатът на ГЕРБ бе много слаба кандидатура. Това бе един бивш шеф на полицията в Русе, който бе уволнен или напусна( не си спомням точно) заради злоупотреби. С други думи, първият и вторият направиха една предизборна кампания, в която кандидатът на ГЕРБ обвиняваше опонента си в подкупи( не без причина), но всъщност двамата са си приятелчета мнооооого отдавна. Така, че ние, русенци, гласувахме пак за тия, които икономически ни управляват и ограбват всяка година. Ако някой се интересува( което ме съмнява), мога да кажа на лична, как стоят нещата с разпределението на силите . Правилото е - полиция, БСП, ГЕРБ,БЗНС, СДС - в един кюп. Парата при нас играе решаваща роля. Жалко за кмета ни, който е скромен човек, но се е поддал на мафиотския натиск. Сигурен съм, че не се е овълчил още и вероятно никога няма да го направи, за разлика от тия, които го подкрепиха.

Иначе аз се възмутих от гласуването днес в моята избирателна секция. Тъмната стаичка всъщност бе от прозрачен плат, през който се виждаше всичко! Какво имам пердвид. При предното гласуване, масата за гласуване бе към стената и избирателят стоеше с гръб към комисията. Освен това тъмната стаичка бе тъмна, а не прозрачна, както сега!

Защо се направи това? За да се следят избирателите от цигански и турски произход. Турците са ясни, но циганите трябва да се следят, дали зачеркват средата на бюлетината или нейното начало! В началото се намираха по-големите партии, но незнайно защо, ДПС се намираше под номер 24! Тоест, точно в средата на бюлетината! Е, как тогава да не гласуваш за тях, след като са ти платили и те следят? Нямате си напредстава, каква лудница бе в 17 часа, когато отидох да гласувам. Лудницата бе от циганите, които бяха обградили училището а и го бяха превзели отвътре. Те крещяха, чак ми се дощя по едно време да си сложа антифони. Постоянно се обясняваше , за коя бюлетина трябва да се гласува. Бяха се събрали поне 100 човека без работа. Някой може ли да ми обясни, какво правят там?

И още нещо, което майка ми забеляза. Всяка втора кирпичена къщурка, в която живеят главно турци, бе с алуминиева или PVC дограма! Аз кога ли ще мога да си позволя това?

Изобщо съм разочарован от тия избори - подкупи, прозрачни стаи за гласуване, неориентирани хора в избирателните секции, пълна анархия при гласуването! На всичкото отгоре след 12-тата нощната смяна, трябваше да надигам задника си, за да установя след това, че само 25 % от русенци са гласували!

Пфу! Майната ви ве!

В Пазарджик какви са резултатите?

Прокуратурата проверява купуване на гласове в Пазарджик

Прокуратурата в Пазарджик проверява жалба за купуване на ромски гласове в кв.“Изток“, подадена от един от предизборните щабове на кандидатите за кмет. Проверка на Дарик установи, че в ромския квартал 25-годишна жена на име Дона, живееща на адрес“Бузлуджа“18, е минала по домовете на същата улица и е раздала срещу списък по 10 лева на човек, като ги е приканила да гласуват за определен кандидат. Тя обещала още по 10 лева след гласуването.Друг жител на местното гето - Благой Анков Манчев - раздавал срещу списък по 20 долара на човек и агитирал за друг кандидат. Това било заснето с личния телефон на застъпничката Камелия Вълкова, казаха от един от предизборните щабове. И в двата случая копие от жалбата е подадено и до Общинската избирателна комисия, която вече проверява на място случаите.Във Велинградското село Пашово също са констатирани груби нарушения на изборния процес. На над 200 човека са издадени удостоверения от личните лекари за гласуване с придружител, поради инвалидност. Сигналът в Общинската избирателна комисия /ОИК/ е дошъл от председателя на една от секционните комисии в Пашово. Гласуването е прекратено, случаят се проверява. По думите на говорителя на ОИК Ива Станчева това е противозаконно. Тя обясни, че удостоверения за инвалидност могат да се издават само от ТЕЛК, а не от личните лекари.

Бате Бойко ти си пич

:);):yanim:

Взривиха джип на кандидат-съветник

Джип, собственост на велинградски кандидат за общински съветник е бил взривен снощи малко преди полунощ. Колата била паркирана на бул.“Съединение“в курортния град. Експлозията нанесла щети по задната част на колата, както и на паркираните в близост автомобили, съобщиха от полицията.Няма пострадали хора. На мястото се извършва оглед от експерти на ДОТИ София. По случая се води полицейско производство.

Аз също :)

Най-големия ми кошмар беше свързан да не би ГЕРБ или БСП да спечелят ;)

Няма от какво да те е страх.

Аз нали съм нахално и познавам няколко човека от листата на "Герб", та много фино изнизах информация още преди началото на изборите. laugh.gif От всичките партии, които бяха излъчили хора за кандидат-кметове се споменаваха имената амо на Нейден, Цецка Цачева и онзи...абе собственика на х-л Ростов на Дон, дето му гръмнаха съдружника преди години пред китайския :yanim: Абе мутричка. Та само "Герб" дето бяха тръгнали с голямата кошница, но по последните прогнози, които чух преди изборите се очакваше Найден да спечели и даже нямаше и прогноюзи за балотаж.

Свестен кмет е, човека. Досега не помня да сме имали такъв. Аз имам само спомени от времето на Румен Петков (особено, когато го изнасяха пиян от "Камелия").

Е, честито ни :wors:

П.П: Какво става със София?

IN MEMORIAM

Кърджали sad.gif

Ми явно ще трябва пак да се насочим на изток :)

Много ценна беше репортерката на БиТиВи,която предаваше пряко от НДК-то-сори маце,че не ти запомних името :wors:

Та Ани Цолова я поправи-Бриго,девойчето си знае нейното-на няколко пъти Бригадир Аспарухов

:);):yanim:

Много ценна беше репортерката на БиТиВи,която предаваше пряко от НДК-то-сори маце,че не ти запомних името :P

Та Ани Цолова я поправи-Бриго,девойчето си знае нейното-на няколко пъти Бригадир Аспарухов

:);):lol6:

Аз затова и гледам Канал 1, а не БТВ.

Изчислена избирателна активност за страната е 42.40%, съобщават от ЦИКМИ.

Резултатите са при обработени 219 от общо 264 общини към края на изборния ден.

По данни на ЦИКМИ изборната активност е:

Бургас - 58.25%

Велико Търново - 43.82%

Плевен - 18.87%

Видин - 51.96%

Благоевград - 54.74%

Добрич - 50.55%

Кърджали - 43.72%

Перник - 52.47%

Русе- 39.53%

Силистра - 55.98%

Сливен - 49.27%

http://news.ibox.bg/news/id_217563624

Изчислена избирателна активност за страната е 42.40%, съобщават от ЦИКМИ.

Резултатите са при обработени 219 от общо 264 общини към края на изборния ден.

По данни на ЦИКМИ изборната активност е:

Бургас - 58.25%

Велико Търново - 43.82%

Плевен - 18.87%

Видин - 51.96%

Благоевград - 54.74%

Добрич - 50.55%

Кърджали - 43.72%

Перник - 52.47%

Русе- 39.53%

Силистра - 55.98%

Сливен - 49.27%

http://news.ibox.bg/news/id_217563624

За 2 часа, 14 % + ! На другите избори ще отида да гласувам по обяд, за да оттърва навалицата :)

Седем града с избран кмет. Останалите - на балотаж

Седем града вече са с избран кмет, съобщиха от ЦИКМИ пред БНР. Това са София, Варна, Пловдив, Добрич, Кърджали, Плевен и Монтана. Крайните резултати от изборите ще бъдат готови във вторник следобед, обещаха от ЦИКМИ.

На база обработени 35.2% от протоколи на СИК в София Бойко Борисов печели 52.95% от гласовете на софиянци, съобщи "Фокус". Мартин Заимов има 18.16%, Бриго Аспарухов - 15.87%. На база обработени 100% от протоколи на СИК в ОИК става ясно, че Хасан Азис е получил 61.85% от гласовете в Кърджали. Никола Пашинов печели 30.35%, Стефан Чанев от ГЕРБ - 5.68%. Избирателната активност за Област Кърджали към края на изборния ден е била 43.72%. На база обработени 40.8% от протоколи на СИК в Пловдив става ясно, че кандидатът на ВМРО и ГЕРБ Славчо Атанасов е получил 57.12% от гласовете. На второ място е Захари Георгиев от Коалиция "Коалиция за Пловдив" с 18.76%, на трето Тодор Христев от “Атака” с 6.57%.

На база обработени 100% от протоколи на СИК в ОИК в Добрич става ясно, че издигнатата от ГЕРБ Детелина Николова печели 64.82%. На второ място е Иван Добрев Иванов от ПП "Българска социалистическа партия" с 10.25%. На база обработени 80.864% протоколи на СИК Найден Зеленогорски получава 51.02% от гласовете в Плевен. Васил Антонов от БСП - 21.26% от гласовете, Цецка Данговска от ГЕРБ - 13.48%. Избирателната активност за Област Плевен към края на изборния ден е била 31.17%. БНР съобщи, че и гражданите на Монтана вече са избрали кмет.

Останалите градове засега отиват на поправителен в неделя. В Благоевград Радослав Тасков е с резултат 28.26%, Костадин Паскалев - 26.35%, Кирил Пендев - 17.36%, други кандидати имат 28,03%. Лазар Причкапов е получил 15.74%.

В Кюстендил Петър Паунов от Коалиция "Кюстендил" е получил 32.84% от гласовете на изборите, става ясно при 100% обработени протоколи. Иван Каракашки от БСП е получил 18.48%.

На база обработени 65.534% от протоколи на СИК в ОИК в Русе става ясно, че Божидар Йотов е получил 45.81% от гласовете. Ваньо Танов от ГЕРБ е на второ място с 23.93%. На база обработени 64.894% от протоколи на СИК в Бургас Димитър Николов от ГЕРБ получава 44.02% от гласовете. Валери Симеонов от “Атака” е получил 22.59%, Йоан Костадинов 16.30%, останалите – 17,09%.

На база обработени 80.541% от протоколи на СИК в Сливен Йордан Лечков е получил 39.62% от гласовете. Мартин Славов от БСП е получил 16.70%, Галин Кънчев от Политическа партия "Политически клуб "Тракия" - 11.37%.

Досегашният кмет на община Търговище Красимир Мирев според данни от 97,030% протоколите е събрал гласовете на 40.86% от избирателите. Опонентът му Светлан Петков, издигнат от инициативен комитет, пък е събрал гласовете на 37.91%.

Източник: dir.bg

cool.gif;) Тези избори са под знака на "странната вражда" между БСП и уж разформированата ДС ,единствените победители са тези който се докопаха до агитаторските кюфтета.

Аз лично се докопах до една химикалка, хм де да беше някой нотбук,за нотбук бих се прежалил да отида да гласувам. cool.gif;):rolleyes:

Къде може да се провери за кои райони на София има избрани кметове и за кои ще има балотаж?

Аз гласувах. Имаше една много яка мацка в секцията,заради нея пак ще отида на балотажа :rolleyes:

Голям цирк на тия избори - та то не бяха купуване на гласове, та не бяха ли белязани бюлетини, та накрая и с Протоколите скандал ;) Ама, такава ни е цялата работа...

Разследват само петима за търговия с гласове

5 досъдебни производства са образувани до момента в страната за купуване на гласове на местните избори. Това съобщи зам.-главният прокурор Камен Ситнилски. Има сигнали и се проверяват около десетина други случая, обясни той, цитиран от БНР. Според Ситнилски текстът от Наказателния кодекс не е най-удачното решение, което може да се прилага. Събрани са обаче достатъчно данни и сме започнали досъдебни производства в Левски, Перник, Добрич, Първомай и Несебър, посочи той.

Първият тур на местните избори бе белязан с нечувано купуване на гласове. Сигнали имаше в Ботевград, Варна, София, Монтана, Пловдив, Лом, Бургас, Казанлък, Русе, Велико Търново, Пазарджик и др. Ромските гласове вървяха от 2 лв. нагоре. На много места в страната кандидат-кметове поискаха вотът да бъде касиран. В неделя вечерта бяха задържани 20 души в подозрение, че търгуват с гласове.

Според приетите изменения в НК до 3 години затвор заплашва всеки, който купува гласове по време на избори. Наказателна отговорност носят и онези, които продават своя глас.

Защото е важно коя партия и изздигнала кандидата-след това ще е ясно на кого ще се вършата услуги,кой ще получава обществени поръчки и т.н.

По инерция все още се гласува за партия, а не за кандидат.

За съжаление много хора не разбраха, че изборите са мажоритарни.

Ха-такова животно няма-просто парламентарните избори не са мажоритарни.Областните управители се назначават с мандата на парламента-а те са партийни личности.

В София нещата може и да са по-различни, но в провинцията кметът трябва да е в прекрасни отношения с областния управител,тъй като парите за региона се разпределят от областния,а и всички проекти на общината, трябва да се одобрят от областната управа.....Нещата са много тънки и обвързани.

Няма значение какъв е кметът,по-важното е да може да свири на една струна с областния-който си е чисто партиен кадър!

Няма от какво да те е страх.

Аз нали съм нахално и познавам няколко човека от листата на "Герб", та много фино изнизах информация още преди началото на изборите. laugh.gif От всичките партии, които бяха излъчили хора за кандидат-кметове се споменаваха имената амо на Нейден, Цецка Цачева и онзи...абе собственика на х-л Ростов на Дон, дето му гръмнаха съдружника преди години пред китайския :) Абе мутричка. Та само "Герб" дето бяха тръгнали с голямата кошница, но по последните прогнози, които чух преди изборите се очакваше Найден да спечели и даже нямаше и прогноюзи за балотаж.

Свестен кмет е, човека. Досега не помня да сме имали такъв. Аз имам само спомени от времето на Румен Петков (особено, когато го изнасяха пиян от "Камелия").

Е, честито ни :)

След Румен Петков,Плевен не е имал,и май няма и да има червен кмет biggrin.gif

Васил Антонов е името на депутата,дето не можа да се сетиш....."Ка-груп"-чисто силова групировка.Освен "Ростов" държат и рафинерия до Долни Дъбник и не знам вече колко парцели в града,казина,дискотеки и т.н.

Сериозна работа са.

P.s.И тоя ми бил "комунист"....

Разследват само петима за търговия с гласове

5 досъдебни производства са образувани до момента в страната за купуване на гласове на местните избори. Това съобщи зам.-главният прокурор Камен Ситнилски. Има сигнали и се проверяват около десетина други случая, обясни той, цитиран от БНР. Според Ситнилски текстът от Наказателния кодекс не е най-удачното решение, което може да се прилага. Събрани са обаче достатъчно данни и сме започнали досъдебни производства в Левски, Перник, Добрич, Първомай и Несебър, посочи той.

Първият тур на местните избори бе белязан с нечувано купуване на гласове. Сигнали имаше в Ботевград, Варна, София, Монтана, Пловдив, Лом, Бургас, Казанлък, Русе, Велико Търново, Пазарджик и др. Ромските гласове вървяха от 2 лв. нагоре. На много места в страната кандидат-кметове поискаха вотът да бъде касиран. В неделя вечерта бяха задържани 20 души в подозрение, че търгуват с гласове.

Според приетите изменения в НК до 3 години затвор заплашва всеки, който купува гласове по време на избори. Наказателна отговорност носят и онези, които продават своя глас.

На праламентарните избори след две години ще бъде страхотен цирк-помнете ми думата biggrin.gif

Купуването на гласове не е от вчера-имаше го още и през 1990 година.Никой обаче не го разгласяваше толкова.....Явно има сериозни търкания с ДПС, и най-вероятно ще бъде прокаран най-после закон,забраняващ и "изборният туризъм" ;)

На праламентарните избори след две години ще бъде страхотен цирк-помнете ми думата biggrin.gif

Ако са след 2 години... :)

Първа фаза на шизофрения - започваш сам да си задаваш въпроси, и сам да си отговаряш:

Къде може да се провери за кои райони на София има избрани кметове и за кои ще има балотаж?

В 24-те софийски района ще има балотаж

Навсякъде ще има противопоставяне на кандидатите на ГЕРБ срещу кандидатите или на "Алианс за София" (СДС и ДСБ) или на БСП

Във всичките 24 софийски района, в които за първи път се избират кметове, въпросът ще се реши на балотаж в неделя. При обработени малко над 86% от протоколите се вижда, че навсякъде ще има противопоставяне на кандидатите на ГЕРБ срещу кандидатите на "Алианс за София" СДС-ДСБ или на БСП.

На повечето места кандидатите на ГЕРБ имат значителент аванс на първия тур.

Единственият, който има шанс да бъде избран още на първия тур, е кандидатът на ГЕРБ за "Искър" Йордан Томов, който води с 56,93%.

В район "Подуяне" Нешка Робева отива на балотаж срещу Ева Митова от ГЕРБ.

В "Лозенец" бившата директорка на БНР Поля Станчева, която е кандидат на ГЕРБ, отива на балотаж срещу Прошко Прошков от "Синия Алианс".

В "Средец" Георги Стефанов - кандидат на ГЕРБ (собственик и издатгел на в. "Седем"), отива на балотаж с Маргарита Гутева от "Синия Алианс".

В "Красно село" Христо Апостолов от "Алианс за София" срещу Камен Перноречки от ГЕРБ.

В район "Възраждане" кандидатът на "Синия Алианс" Николай Спасов отива на балотаж срещу кандидатката на ГЕРБ Ева Сеизова.

В район "Оборище" Пенка Арменкова от "Алианс за София" срещу Людмил Йорданов от ГЕРБ.

В район "Сердика" Йордан Димитров срещу Тодор Кръстев.

В район "Слатина" Агоп Овагенян на Синия Алианс срещу Антоанета Апостолова на ГЕРБ.

В "Изгрев" Панайот Дончев от БСП срещу Кръстьо Кривов от ГЕРБ.

В "Триадица" Людмил Андреев от "Алианс за София" срещу Евтим Евтимов на ГЕРБ.

В "Красна Поляна" Стоян Пенев от "Алианс за София" срещу Иван Чакъров от ГЕРБ.

В "Илинден" кандидатът на ГЕРБ Румяна Дойчинова срещу кандидатът на "Синия Алианс" Петър Тодоров.

В "Надежда" Димитър Димов от ГЕРБ срещу Цветанка Георгиева от БСП.

В район "Младост" Петко Дюлгеров от ГЕРБ срещу Ирена Атанасова от БСП.

В район "Студентски" Димитър Дилчев от ГЕРБ срещу досегашният кмет Венцислав Додоленски, издигнат от инициативен комитет.

В район "Витоша" Боян Бояджиев, кандидат на ГЕРБ, срещу Любен Петров от "Синия Алианс".

В "Овча Купел" Пламен Йорданов от ГЕРБ срещу Николай Манов от "Алианс за София".

В "Люлин" Венетка Серафимова, кандидатка на ГЕРБ срещу Живко Желев от БСП.

В район "Връбница" Младен Младенов от ГЕРБ срещу "Синия Алианс" с Виолета Съева.

В Нови Искър Зорница Тодорова от ГЕРБ срещу Никола Никифоров, издигнат от инициативен комитет.

В Панчарево Станимир Пеев, кандидат на ГЕРБ срещу Георги Георгиев, издигнат от инициативен комитет.

В Банкя кандидатът на ГЕРБ Рангел Марков води убедително срещу Станислав Славов, издигнат от инициативен комитет.

И районните кметове на Варна ще бъдат избрани в неделя. И в петте района на балотаж отиват кандидати на ГЕРБ.

netinfo.bg

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Първа фаза на шизофрения - започваш сам да си задаваш въпроси, и сам да си отговаряш:

В 24-те софийски района ще има балотаж

Навсякъде ще има противопоставяне на кандидатите на ГЕРБ срещу кандидатите или на "Алианс за София" (СДС и ДСБ) или на БСП

Във всичките 24 софийски района, в които за първи път се избират кметове, въпросът ще се реши на балотаж в неделя. При обработени малко над 86% от протоколите се вижда, че навсякъде ще има противопоставяне на кандидатите на ГЕРБ срещу кандидатите на "Алианс за София" СДС-ДСБ или на БСП.

На повечето места кандидатите на ГЕРБ имат значителент аванс на първия тур.

Единственият, който има шанс да бъде избран още на първия тур, е кандидатът на ГЕРБ за "Искър" Йордан Томов, който води с 56,93%.

В район "Подуяне" Нешка Робева отива на балотаж срещу Ева Митова от ГЕРБ.

В "Лозенец" бившата директорка на БНР Поля Станчева, която е кандидат на ГЕРБ, отива на балотаж срещу Прошко Прошков от "Синия Алианс".

В "Средец" Георги Стефанов - кандидат на ГЕРБ (собственик и издатгел на в. "Седем"), отива на балотаж с Маргарита Гутева от "Синия Алианс".

В "Красно село" Христо Апостолов от "Алианс за София" срещу Камен Перноречки от ГЕРБ.

В район "Възраждане" кандидатът на "Синия Алианс" Николай Спасов отива на балотаж срещу кандидатката на ГЕРБ Ева Сеизова.

В район "Оборище" Пенка Арменкова от "Алианс за София" срещу Людмил Йорданов от ГЕРБ.

В район "Сердика" Йордан Димитров срещу Тодор Кръстев.

В район "Слатина" Агоп Овагенян на Синия Алианс срещу Антоанета Апостолова на ГЕРБ.

В "Изгрев" Панайот Дончев от БСП срещу Кръстьо Кривов от ГЕРБ.

В "Триадица" Людмил Андреев от "Алианс за София" срещу Евтим Евтимов на ГЕРБ.

В "Красна Поляна" Стоян Пенев от "Алианс за София" срещу Иван Чакъров от ГЕРБ.

В "Илинден" кандидатът на ГЕРБ Румяна Дойчинова срещу кандидатът на "Синия Алианс" Петър Тодоров.

В "Надежда" Димитър Димов от ГЕРБ срещу Цветанка Георгиева от БСП.

В район "Младост" Петко Дюлгеров от ГЕРБ срещу Ирена Атанасова от БСП.

В район "Студентски" Димитър Дилчев от ГЕРБ срещу досегашният кмет Венцислав Додоленски, издигнат от инициативен комитет.

В район "Витоша" Боян Бояджиев, кандидат на ГЕРБ, срещу Любен Петров от "Синия Алианс".

В "Овча Купел" Пламен Йорданов от ГЕРБ срещу Николай Манов от "Алианс за София".

В "Люлин" Венетка Серафимова, кандидатка на ГЕРБ срещу Живко Желев от БСП.

В район "Връбница" Младен Младенов от ГЕРБ срещу "Синия Алианс" с Виолета Съева.

В Нови Искър Зорница Тодорова от ГЕРБ срещу Никола Никифоров, издигнат от инициативен комитет.

В Панчарево Станимир Пеев, кандидат на ГЕРБ срещу Георги Георгиев, издигнат от инициативен комитет.

В Банкя кандидатът на ГЕРБ Рангел Марков води убедително срещу Станислав Славов, издигнат от инициативен комитет.

И районните кметове на Варна ще бъдат избрани в неделя. И в петте района на балотаж отиват кандидати на ГЕРБ.

netinfo.bg

ohmy.gif

То в София и районите й има повече кметове отколкото в останалата част на България biggrin.gif .

Ама тези местни избори верно бяха голям сеир. :help:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.