Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Масово сбиване в "Красна поляна"

Featured Replies

Четирима обвинени за скандала в "Красна Поляна"

188x118.jpg

Софийската районна прокуратура повдигна обвинения срещу четири лица за безредиците в квартал „Красна поляна" във вторник през нощта.

Те са задържани по обвинения за хулигански действия с особена дързост.

Това съобщи говорителят на прокуратурата Руси Алексиев, цитиран от БНР.

Той добави, че едно от обвиненията е за съпротива срещу орган на властта, а другото - за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди.

Трима от обвинените са задържани от полицията, а четвъртият е пуснат срещу парична гаранция.

Цели четрима?! Стига бе... Тоя път просто са надминали себе си.

За махалата в Красна Поляна трябва просто да бъдат взете спешни крайни мерки. Може да ви прозвучи садистично, но там до един трябва да ги избесят или изколят. Живял съм "Красна Поляна" дванайсет години, и повярвайте ми, човек има от какво да се страхува - от една страна е гетото Факултета, от другата Виетнамските общежития /които се явяват естествено продължение на Факултета/, от другата страна е гетото на бул. Константин Величков... С други думи, до и към Красна поляна след тъмно - не!

Преди година група цигани прати в комоцио професор и разтури едно заведение в кв. Западен Парк (пак в района). Тогава оправданието беше, че били им отказали да им сервират. От тогава осъдиха ли някого? Не...

• Отговори 56
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

:rolleyes: Или така си го чул по СКАТ DEAM. В момента с любопитство гледам предаването им cool.gif Интересно е да се опознае другата гледна точка и да се прецени какво мисли тя, и какви хора са ....

и каква е тя?

Никаква либералност за циганите, достатъчно шансове им се дадоха, те така и не се социализираха. Продължават скотския си начин на живот и продължават да лежат на гърба на българите.

Преди около година, една вечер се возех в почти празен автобус и се качиха едни подпиинали ама 10-тина маики,баби, млади .... и като почнаха да се правят на мъже, имаше един дядка с 2 зъба и ми казва стани и ми показва паве в ръката (автобуса си беше празен да бяхме 3-ма човека). Абе глупости всякакви, да имаше още 2-3ма, като мене директно им скачах на бои, в крайна сметка се оказа подобна история - скинари били някой от техните и те брадче какво на мен в автобуса ?! нито имам скинарски вид нищо. Адски съжалявам, че бях сам иначе щяха да си го отнесат здраво :nono: .

Според мен си изпуснаха влака и вече е безмислено да се наливат всякакви пари по програми за интеграцията им. Насила хубост не става. Така, че марш в тамбукту да си правят циганска държава, тази държава сигурно най-добре ще представя идеята за анархия biggrin.gif

Бях се заканил да не пиша повече в този форум, но имам да кажа нещо по въпроса.

Първо искам да напомня, че циганите са бандити и джепчии обаче на дребно. Най-големите кражби в държавата през последните 17 години бяха дело на Българи. Жалко но факт.

Аз лично също познавам доста свестни и честни хора , които са от така обсъждания етнос. Общото между всички нас е че сме хора , независимо от цветът на кожата ни.

Дадената случка в квартал Красно Село е изключително недупостима от гледна точка на това , че в една модерна европейска република , за каквато ние претендираме , подобни вандалщини не тряба да бъдат допускани. Както скинарите ( банда тотални малоумници , които си нямат на идея за какво се борят, защото са безкрайно ограничени), така и циганите нямат право на подобни екцесии. Тук идва въпросът кой позволява тази анархия? Полицаят който седи в патрулката - НЕ! Това е следствие от незаинтересоваността на политиците ни към техният народ.

Друго важно нещо. Цветелин Кънчев , който мнозина от вас можеби си спомнят от миналото като един рекетьор и мошенник , сега се заел да защитава и представлява някого? Това е толкова несериозно и недопустимо , колкото цялата тази нелепа история , ненужна никому ( поне не на вас и на мен ).

Лек ден...

Редактирано от AXL (преглед на промените)

news.bg

Конфликт между полицията и имигранти в Солун продължава втора вечер

Втора вечер продължават сблъсъците между полицията и нигерийски имигранти в гръцкия град Солун, информира АП.

Полицейският отряд е използвал сълзотворен газ срещу имигрантите, които хвърляли камъни срещу офицерите.

Броят на протестиращи, включващи членове на местната африканска общност, е достигнал 350 души.

Полицията е задържала девет от тях и не съобщава за пострадали.

Протестите били предизвикани след смъртта на 25-годишен нигериец, който паднал от първия етаж на кафене, в което продавал пиратски дискове, опитвайки се да избяга от полицията.

Така трябва да се действа срещу тая сган,но тука нашите полицаи бият само еколози,миньори и журналисти.

Така трябва да се действа срещу тая сган,но тука нашите полицаи бият само еколози,миньори и журналисти.

VEELVET, в Красна поляна,ромите не са били враждебни към полицията,не са влизали в конфликт с нея . Има значение това и не може да се сравнява със събитията в Солун !

Дай на простия власт и му гледай сеира...Интеграции, минтеграции - простотии. Глупаво агресивно и неподатливо на развитие племе. Мъжете трябва да ги склопяват докато не разберат какво аджеба означава "презерватив", а на децата детските и помощите им трябва да се отказват ако не ходят на училище. Аз съм състрадателен човек и смятам българите като цяло за такива ееееееее с нашата състрадателност до тук се докарахме. На това му се вика: "храни куче да те лае"

Или направо да ти отхапе главата sad.gif

Цели четрима?! Стига бе... Тоя път просто са надминали себе си.

Преди година група цигани прати в комоцио професор и разтури едно заведение в кв. Западен Парк (пак в района). Тогава оправданието беше, че били им отказали да им сервират. От тогава осъдиха ли някого? Не...

Шуша, прочети по-нагоре и си спомни, че всъщност те убиха професора, Лека му пръст, а просто го раниха, а то защо? Искал да си изпрати дъщерята абитуриента в кафене на приятели! Съвсем невинно и тихо, а после ми казват че мангарлята не били агресивни по природа!!!

Айде да не продължавам, че ще изхвърча от форума... :)angry.gif;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.