Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Включи си телевизора на 3 септември...

Featured Replies

Някой знае ли какво ще почва на 3 септември къде само го рекламират ама не казват какво е?

Ами кажи поне коя е програмата biggrin.gif . Те по всичките рекламират :)

Да не е Сървайвър?? Щото по БТВ гледах че скоро ще го пускат.. ама незнам :) или оная игра с децата кадето са по умни от вързастните biggrin.gif (или нещо такова) :P

• Автор

Сървайвър не е щото май края на септември почва ама за тва с децата се не бех сещал... ама нали и тва с децата си има отделна реклама или па да има 2 реклами да вървът едновременно... :)

А "Островът на изкушенията" кога ще почва :speak:

Аз него чакам,другите глупостини няма да ги гледам :)

Аз пък гледах рекламата по Диема или GTV,едно от двете,не съм сигурна.Странно не знаех,че и по другите канали я пускат

Здравейте ! Аз както знам на Нова телевизия започва "Тотална промяна" /мисля , че така се казваше/ .

Off// iveta7 : Това човече с ръчичката - от мене ли го взе ? cool.gif

"Пълна Промяна" се казва и една приятелка на майка ми ще участва. biggrin.gif

"Пълна Промяна" се казва и една приятелка на майка ми ще участва. biggrin.gif

И какво-циците ли ще си помпа :ph34r:

рекламата върви по Диема от около 2-3 седмици ( поне аз от тогава съм забелязъл) но не знам какво ще става .. в момента разглеждам в Гуглю .. ама до сега видях само някви си стачки, състезания с велосипеди и прочие .. погледнах и в сайта на Диема, но уви не намерих нищо .. sad.gif

Ами ще гледаме на 3 септември и ще видим,не е далече.Само не знам кой канал да си пусна.Най-вероятно ще е някоя простотия,от рода на тв игра,която я дават по всички канали,ама ще видим...

И това ли е?!А откъде знаеш,че и по другите канали това ще дават,защото май търсим нещо,което ще бъде излъчвано по всички канали?

Гледал съм рекламата само по каналите на Диема.Сигурно става въпрос за това.Толкова шум за една сапунка biggrin.gif

Само между другото- предаването с децата дето са по-умни от големите почва на 15,09 cool.gif

Рекламната кампания не е само за една сапунка,а за цялата нова програмна схема на Диема-там се включват освен сериалите също и филмите,а и спорта...

Това мисля отговаря на всички въпроси и "догадки".

Е,сега вече знаете всичко...

Пускайте си тези канали на 3-ти и приятно гледане.

Рекламната кампания не е само за една сапунка,а за цялата нова програмна схема на Диема-там се включват освен сериалите също и филмите,а и спорта...

Това мисля отговаря на всички въпроси и "догадки".

Е,сега вече знаете всичко...

Пускайте си тези канали на 3-ти и приятно гледане.

Точно така е, програмите ще претърпят промяна - най-вероятно Диема Екстра ще бъде спряна, ще останат Диема ( без +), Диема 2 и Фемили. Ще бъде ограничено повтарянето на едни и същи предавания по трите канала... изобщо нова програмна схема. Единият от каналите ще излъчва повече екшъни и трилъри, друг - повече драми и комедии, трети..., спортът също ще бъде диференциран и т.н.

Информацията ми е от вестниците и не бих могъл да посоча източника.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.