Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли русалки, еднорози, дракони, феи, самодиви

Featured Replies

Ако разполагаш с препарирани екземпляри от изброените "същества", ще ни е интересно да ги разгледаме отблизо.

Дух в шишенце също би свършил работа... :wors::biggrin:

Ами ако ти кажа, че всички тези "същества" би могъл да бъдеш ти самия и си някое от изброените. :blink:

Ще се препарираш ли? :speak:

Невидимият свят не подлежи на описание и затова се използват материални символи, за да можем поне мъничко да разберем какви сме и кои сме...

Публикувано изображение

Какво е Еднорогът според вас?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Отговори 163
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

1. Ами ако ти кажа, че всички тези "същества" би могъл да бъдеш ти самият и си някое от изброените. :biggrin:

2. Ще се препарираш ли? :blink:

3. Невидимият свят не подлежи на описание и затова се използват материални символи, за да можем поне мъничко да разберем какви сме и кои сме...

4. Какво е Еднорогът според вас?

1. Не си губи времето, но ако предлагаш многообещаваща дискусия на дискретно място, няма и да се замисля, а ще откажа...

2. Невъзможно е, ще трябва ти да го сториш. Всъщност и така се чувствам отлично.

3. То е много трудно да се разбере, какви сте и кои сте... :speak:

4. Красива измишльотина. Символ. Който има нужда, вярва в него. Има пълно право да го прави.

1. Не си губи времето, но ако предлагаш многообещаваща дискусия на дискретно място, няма и да се замисля, а ще откажа...

Мисля, че не си единственият потребител в Калдейта, но пък уважавам манията ти за величие.

2. Невъзможно е, ще трябва ти да го сториш. Всъщност и така се чувствам отлично.

Да сторя какво? Да те опиша с някой от символите ли? Определено не си фея :biggrin:

3. То е много трудно да се разбере, какви сте и кои сте... :blink:

Чел ли си "Полет над кукувиче гнездо", само в заглавието има най-мако три символа, които касаят свободата.

4. Красива измишльотина. Символ. Който има нужда, вярва в него. Има пълно право да го прави.

Измислен е само рогът на челото му. И едва ли е за красота, не е в смисъла, в който сме свикнали да я приемаме, защото става дума за непреходната красота. Поне така го усещам аз. А тази, която приемаме с петте си сетива е преходна.

Мисля, че не си единственият потребител в Калдейта, но пък уважавам манията ти за величие.

Да сторя какво? Да те опиша с някой от символите ли? Определено не си фея :ph34r:

Чел ли си "Полет над кукувиче гнездо", само в заглавието има най-мако три символа, които касаят свободата.

Измислен е само рогът на челото му. И едва ли е за красота, не е в смисъла, в който сме свикнали да я приемаме, защото става дума за непреходната красота. Поне така го усещам аз. А тази, която приемаме с петте си сетива е преходна.

Обичайно е, когато вярваш в измислени неща, да говориш измишльотини.

Слепотата е простима, защото или е природна даденост, или индивидът е бил ощетен по-късно. ;)

Ти като зряща, няма от какво да се оплакваш.

Или се лъжа? :P

Горкичките еднорози и феички, добре че не ходят по форумни теми... )))

-------------

не ходят, не ходят, преди доста време се отказаха :rolleyes::blink:

Но пък тролчетата ходят :rolleyes:

Публикувано изображение

Но пък тролчетата ходят :wors:

Картинката е много хубава! Като за дечица. ;)

Лошият трол да не направи нещо на детенцето!

Май иска да го изпапка, м-м-м? Лош, лош, лош трол! Мамо-о-о-о... :)

Картинката е много хубава! Като за дечица. :baby:

Лошият трол да не направи нещо на детенцето!

Май иска да го изпапка, м-м-м? Лош, лош, лош трол! Мамо-о-о-о... :sobbing:

Красива идея, наивници и печелбар.

Това показва инак детската картинка. :) Според мен.

Нав, не плачкай, защото все едно животът в различни моменти ни поставя на различни места-може и цветето да сме, момиченцето, тролът, дръвчето...

Красива идея, наивници и печелбар.

Това показва инак детската картинка. :sobbing:

Сигурно това е нарисувано върху обратната страна на листа, която тук невидима... :baby:

От тази страна се вижда педофил със свински поглед, готвещ се за поредното си гнусно дело, използвайки не бонбонки, а цветенца... Пфу!

Сигурно това е нарисувано върху обратната страна на листа, която тук невидима... :sobbing:

От тази страна се вижда педофил със свински поглед, готвещ се за поредното си гнусно дело, използвайки не бонбонки, а цветенца... Пфу!

Ами защо пък да не е нарисувано шоуто "Байландо" примерно...

Аз пък не мога да разбера какво не ви харесва горкия трол... Вижте го каква добродушна усмивка е извадил... :sobbing:

Аз пък не мога да разбера какво не ви харесва горкия трол... Вижте го каква добродушна усмивка е извадил... :sobbing:

Въпрос на същности... :baby: всеки гледа само през своята...

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

Ами защо пък да не е нарисувано шоуто "Байландо" примерно...

Ти знаеш, ама си траеш...

Дегизировка... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Въпрос на същности... :baby:

Или липси... :)

Въпрос на същности... :baby: всеки гледа само през своята...

Опитах се да кажа, че има няколко гледни точки. :)

Всъщност го казах.

:)

така гледам вечер салатата си... горкичката

Ти знаеш, ама си траеш...

Единственото, което знам е, че картинката описва ситуация, която е повторяема в живота и не е еднопосочна.

...

Единственото, което знам е, че картинката описва ситуация, която е повторяема в живота и не е еднопосочна.

Да! Забелязах! Колкото по-дълго я гледаш, толкова по-разконцентриран става погледът на наблюдаващия, очите започват да се въртят в орбитите, ръцете - да треперят, косата се изправя, ушите заглъхват, болките в областта на корема се усилват, тялото започва неистово да се клати напред-назад... побягваш, стигаш навреме, сядаш... и идва облекчението...

Оказва се, че по погрешка сутринта си изпил не хапчетата за кръвно, а някакво разхлабително. :sobbing:

Оказва се, че по погрешка сутринта си изпил не хапчетата за кръвно, а някакво разхлабително. :P

:ph34r: Внимавай с хапчетата, Нав!

поздрав за теб, драко :P

Аз виждам един трол-баща, който е извел детенцето си на разходка из гората.

Детето наистина е негово, но той ще научи това твърде късно... ;)

Тъй като действието се развива в България, приказният герой няма да получи осъдителна присъда и ще продължи да смущава съня на децата... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

;) Внимавай с хапчетата, Нав!

поздрав за теб, драко :)

Не бях аз. Един познат ми се оплака. Картинката толкова го е смутила, че е направил грешката, довела до неприятни изживявания. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Приятен уикенд! ;)

И такива има:

Публикувано изображение

Нел, откраднах си я твоята картинка за колекцията, че хлапето много я хареса :rolleyes:

И такива има:

Публикувано изображение

Нел, откраднах си я твоята картинка за колекцията, че хлапето много я хареса :)

Има, разбира се. :)

Свободата е присъща само на Духа.

Розичке, нямам си нищо мое :) Съвсем нищичко. Радвам се, че картинката въздейства, значи авторът и си е свършил работата.

Кен, ти си намерил своя Еднорог, няма нужда да търсиш вече :P

Аз пък искам ето този:

Публикувано изображение

Точно. Ние искаме какво ли не, а получаваме каквото ни се даде само. И си мислим, че можем да сме съ=творители.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.