Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли русалки, еднорози, дракони, феи, самодиви

Featured Replies

По темата: Може би в миналото е имало.. НО СЕГА - КАТЕГОРИЧНО НЕ

• Отговори 163
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ехехехее, това е страхотно. Публикувано изображение

Аз пък познавам много многорози. :P

Тук има много такива, да знаеш...

явно жените има не са самодиви, ахахаааа. ;)

Мда.

Дължината на рогата при мъжа е правопропорционална на дължината на краката при жена му.

Това е всеизвестен факт, но няма нищо митично в него.

Мда.

Дължината на рогата при мъжа е правопропорционална на дължината на краката при жена му.

Това е всеизвестен факт, но няма нищо митично в него.

И обратнопропорционална на рога му, ахахахаааа, как ме разсмя, Трих. Публикувано изображение

Люцка, а виждала ли си жив много-орг?.. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

В лекарските среди се шири схващането, че мъъжът след 50-те си години разбира, че има повече от 1 орган... :P;):P

С тази брада не приличаш на мюсюлманин а на Джеймс Хетвийлд от Металика.

Затова се появяват дракони, еднорози и тем подобни, защото и ние се чудим как да се направим на интересни. И всякакви горски човечета , извънземни и тем подобни.

не точно.

Леприконите са гномове, а троловете са доста по-големички Публикувано изображение

...колко големички?.. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Няма да се обиждаме на рога, я...Lucia, Ura, Нещо много тактично мълчите на провокацията ми, ето ви още една, познайте към кого е насочена, за едноРОГ-а. " Някога, в индийските джунгли, живял отшелник на име Вибхандака, което означава еднорог.Единствените му посетители били хората от близките села, носещи от време на време храна на светия човек.Истинските му ученици били птиците и дивите животни, дошли да се потопят в лъчите на кротката му безметежност, докато отшелникът стоял с кръстосани крака пред входа на своята пещера, потънал в размисъл върху тайните на Вселената. Едно от тези животни се превърнало в негов постоянен спътник.Женската газела толкова силно го обикнала, че след време ЧУДОДЕЙНО заченала и родила момче, с рог на челото.Нарекли го Ришяшринга, което значело Рог на газела.То също станало отщелник и под ръководството на баща си се научило да прави дори по-големи чудеса.Животните от вси страни се стичали при него, а той разговарял с всяко на собствения му език и сякаш дори дърветата и цветята се навеждали да го слушат.Дори се говорело, че небето и дъждът били негови приятели и се грижели околността на пещерата му да е вечнозелена и плодородна."

...колко големички?.. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Aaa -не позна този път.Не са такива.

принципно не е ясно от къде иде думата "трол", но в скандинавската митология са представени като великани, по правило враждебно настроени срещу хората.

Публикувано изображение

Според мен няма, ама генетиката така се развива, че скоро сами ще направим... :rolleyes:

Еми вземи едно картонче LSD и може и да ги видиш тия всичките, плюс още доста интересни работи.

Aaa -не позна този път.Не са такива.

представени като великани, по правило враждебно настроени срещу хората.

Публикувано изображение

Значи това ти изглежда 'великан и 'враждебно настроен срещу хора', психоцефалоси и птицецефалуси?.. Публикувано изображениеПубликувано изображение

А какво мислите за самодивите?

Сетих за нещо просто: една моя съученичка е твърдо убедена и продължава да твърди,че е виждала самодиви. Разказа,че като е била на 7-8 рано сутринта си е играла в двора на къщата им на село. И извендъж видяла някакви жени, поне 10-15, облечени в бели дълги рокли, с дълги коси и със звънчета на кръста, страшно красиви. Спряли се на чешмата на центъра на селото. Тя отишла да извика баба си, обаче като излязли нямало никой...И наистина дори сега казва "Не ме интересува какво мислите, бяха самодиви"

'Слизането на Бог в материята' се осъществява посредством Негови 'еманации'- процентни експанзии по потентност. Бог е от духовен мъжки пол, което няма нищо общо с 'мачовщината' днес, но слиза в материята с женска енергия. Т.е. първите еманации на Бога са били ДЕВИ от мъжки пол, но с женска енергия към съзидание. Девите са женствени мъже, но не са хазарските педераси, които се лансират днес в съвременното светско общество на луцифер('еврейската' световна конспирация е на талмудчени хазари, които са били хомосексуалисти и са се кланяли на фалуса-'Шива-линга')Мъжката енергия е за разрушние.

Астрлогично е "Водолей-Телец". Това е първия андрогин(двуполова дева).Това се нарича андрогин за ВИРажът

Във времена по към днешната епоха се появява втори андрогин- "Скорпион-Дева". Това е вече 'МИРажен андрогин.

Публикувано изображение'Шива-Майа' андрогина. "Ардха-нари"(буквално "Земна жена").

Може би това се визира под 'само-дива': Сцепването на Скорпиона(Шива) на две с Парвати(Дева) е по Божита воля да се продължи деволюцията(слизането на девите), като 'човешки същества' в материята.

В Иблията този процес е стартират с 'райската радина', както и продължението му с 'нефилимите'. Но и двете са много жалки алегории за процесите, които ведическата философия разкрива дори и астрологично.

Когато се появява андрогина мъжката му част за материята- Шива(наше ляво на картинката) винаги носи злина и омраза с чувства и 'дърпа' към разрушение, а Майа-към доброта и критика с разум и 'дърпа' към съзидание ВСЕ В МАТЕРИЯТА, не ства дума за излизане от нея. Астрлогично казахме, че това е "Скорпион-Дева".

За това- във всеки физически мъж е заложено разрушение и омраза, а в във всяка физическа жена- съзидание и критика. Затова физическия мъж е брутален, а физическата жена-хитра. Духовният човек НЕ 'ЗАЕМА ПОЗИЦИЯ и страна', независимо от пола си! :P Именно затова има Духовното знание! :clap: Съвремената илюминатска цивилизация гледа да протопостави двата пола в някаква 'диалектическата' борба на единство на протипоположностите теза и 'анти-теза' с цел 'син-теза'(детето) ;) Целта на илюминатската цивилизация е възпроизодство на физическия човек.

Но казахме- Бог не е физически мъж, а -ДУХОВЕН МЪЖ, съчетаващ и качествата на физическата жена, като прави едно ДУХОВНО ЦЯЛО. ;)

...забележи, че в по-късните европейски плагиати на 'Ардха-нари' е заложена същата философия, само, че доста мътна и неясна в обясненията-'Андро-гини'(мъж-жена) от към ДУХОВЕН АСПЕКТ, а само-материален.

забележи и символът "Y", който съм 'анализрал по девишки ТУК.

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Няма да се обиждаме на рога, я...Lucia, Ura, Нещо много тактично мълчите на провокацията ми, ето ви още една, познайте към кого е насочена, за едноРОГ-а.

" Някога, в индийските джунгли, живял отшелник на име Вибхандака, което означава еднорог.Единствените му посетители били хората от близките села, носещи от време на време храна на светия човек.Истинските му ученици били птиците и дивите животни, дошли да се потопят в лъчите на кротката му безметежност, докато отшелникът стоял с кръстосани крака пред входа на своята пещера, потънал в размисъл върху тайните на Вселената.

Едно от тези животни се превърнало в негов постоянен спътник.Женската газела толкова силно го обикнала, че след време ЧУДОДЕЙНО заченала и родила момче, с рог на челото.Нарекли го Ришяшринга, което значело Рог на газела.То също станало отщелник и под ръководството на баща си се научило да прави дори по-големи чудеса.Животните от вси страни се стичали при него, а той разговарял с всяко на собствения му език и сякаш дори дърветата и цветята се навеждали да го слушат.Дори се говорело, че небето и дъждът били негови приятели и се грижели околността на пещерата му да е вечнозелена и плодородна."

:lol6: :lol6: :P Много яка притча,Фикс!Това си е направо за изучаване в часовете по психология и психиатрия!И наште млади индийци от махлата правят усилени опити да заплодят влюбени в тях козички и овчички,ама до сега без успех. Явно или са прекалено млади или си трябва Газела.

Значи това ти изглежда 'великан и 'враждебно настроен срещу хора', психоцефалоси и птицецефалуси?.. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ура,ти не си ли гледал "Уилоу",та задаваш такива въпроси?Като ги удариш с магическа пръчка и потопиш във вода троловете се превъщат в триглав дракон ,който яде тролове и отрицателни герои.После любезно изчаква положителния герой да му скочи на едната от главите и да забие меч във вертекса му,изчаква положителия герой да се премести на безопасно място,след което се взривява като същинско камикадзе убивайки всички останали тролове и отрицателни герои. Публикувано изображение

Интересен разказ от Щрунц открих по нашата тема.

Е, малко встрани отива, но нищо -карай да върви.приятно четене :angry:

Дзак или изкуството да обяздиш трол

- Ще помогнете ли? - насечен женски глас с твърд западен акцент режеше слуха ми.

- Да, нали затова звъните на "Trollbusters" Co. Ltd - Varna, Bg? Това е нашата задача. Фирмата ни е специализирана в откриване и опитомяване на тролове. Ние поемаме и грижата за трола след неговото улавяне. Не мога да не се похваля с ювелирната ни акция с един двумесечен трол. Пакостите, които вършеше, бяха да влиза нощно време по магазините и да яде дъвки Орбит, от зелените, дражетата само. Изчезнаха от целия град. Проверете по магазините и при вас. Като го залових... Ах каква картинка... чудесен екземпляр - мъничък, козинката му не беше станала четина, пъпчиците му бяха леко релефни и без косъмчета... и...

- Мисля, че навлязохте твърде в подробностите от работата си – изхилти тя и ме накара да бъда делови.

- ОК! 200$ на ден плюс разходите? - докарах акцент на зъболекарска машинка и завиших обороти към края на въпроса.

- Приема се - изкамази тя окончателно.

...

Пътувам към София. Обмислям ситуацията. Имало трол, който дразнел хората, проявявал ексхибиционистки наклонности, нощем дъвчел асфалт и правел нови дупки по улиците, изял бил косата на Слави и една педя от ръста на Люси, който не пеел чалга. Голям беладжия.

Пристигнах. Отивам направо към парка. Онзи парк, където почти всеки ден около 15:00 часа тролът се занимавал със заклещване на съешаващи се псета.

Бях си сложил работния шлифер. Отдолу бях гол. Издавам ви една тънкост от занаята. Видът на еректирал член действа на троловете като електрошокова палка. Дори Елин Пелин е откраднал идеята от там за опашката на Фют и действието й върху Мирелайлай или там както се казваше. Та при вида й троловете изпадат за няколко минути в несвяст. И само трябва да се каже "Дзак". Това действа като катализатор на процеса. "Дзак" е свободен превод на източногерманското "Sauberlich" /заубълих/, което пък е предоргазмен вик на местните гюлетласкачки. Навремето д-р Гюмпфелдайнцнагел, виден колега трололог от ГДР, е наблюдавал как троловете оставали учудени, когато чуели този вик и... но да се върнем към наши дни.

Паркът. Следвах скицата и се озовах точно на описаното място. Чаках.

Не знам колко чаках. Скрит зад едно дърво. Държах една цигара и двамата с нея умирахме един за друг.

Ето го... т.е. я... опитното ми око веднага класифицира екземпляра... едър женски, достигнал зрялост, около 1 м 15 см висок. От миризмата, която се носеше, можеше да се познае, че не се е чифтосвала година, година и нещо. Четината й лъщеше на слънцето. Беше яла някакви грудки, остатъците по устата й и леките предъвквания между хриповете показваха, че е било скоро.

Ще действам! Представих си мацата от рекламата на Ариел с изчезващите петна, направени от пенсионера, нагъващ спагети. Погледнах се долу. Готов! Изскочих и разгърнах шлифера и тъкмо трябваше да кажа "Дзак!":

- Дизииияк!

Никаква реакция от страна на трола. Веднага съобразих, че е софийски трол и е свикнал на твърд говор, а аз го подкарвам с вик за варненски трол, и мигновено се поправих:

-Дъзъъъъак!

Тролът се вкамени. Оцъкли се и настръхна. Няма време за губене. Извадих портативна сглобяема решетка и го захлупих с нея. Повдигнах единия край, сложих металното дъно. Катинар. Ключ. Готово!

Тролът се свести.

- Щрунц?

- Познаваме ли се?

- Не и на живо - тя потресе глава и от собствения й пърхот очите й се насълзиха. Обърса мътното желе с вроговената си длан и продължи. - Ти не ме познаваш. Ще ме пуснеш ли в името на там нещо си?

- Няма как. За това ми плащат. Да хващам тролове.

- Ами ако съм караконджул?

- Караконджулът е същество с полусвинска, получовешка душа. Живее под мостовете и напада хората, преминаващи по моста, най-вече нощно време. Козината му е по-дълга. Не си.

- А ако съм таласъм?

- Таласъмите са духове на домашни животни, които обитават таваните на къщите, и единственото, което могат да правят, е да издават звуци и да тропат. А и денем ги няма.

- А гном?

- Тролът е пълен противовес на гнома. Гномът е максимум 20 см висок, има островърха шапчица (плоско откраднат магьоснически елемент), живее под земята и е умален модел на дебело човече.

- А леприкон?

- Леприконът е като малък ирландец. Риж с остри уши. Нещо като продукт от изнасилване на елф от трол. По Холмарк ги показвах скоро...

- Ами фея?

- Виж се!

- Ок, а гремлин?

- Тъп филм беше, а и теб не те е страх от вода.

- А леминг?

- Играл съм я играта на компютър. Забавна е. Но... Абе я не ми се прави на Ники Кънчев. Трол си!

- Воистина - казвайки това, тя наведе очи и заби нокът в една незараснала пъпка, лицето й се изкриви. Опита се да докара драматизъм. Не и пред мен, тези не вървят.

- Не ме гледай като преял с трюфели трол. Това е. Водя те във Варна.

Уговорих с една спедиторска фирма да ми превозят клетката със самолет. Просто не бих понесъл да пътувам в една кола с трол. С малък - да. Но с възрастен, разгонен, женски???

...

- Ало?

- "Trollbusters" Co. Ltd - Varna, Bg.

- Ами... как да ви кажа... тролът избяга.

- Моля?!?!

- Ъхъ…

Аз каквото можах направих! Вече знаете как се обяздва трол... не ми се идва пак. Уловете си я сами!

Аз имам работа тук. Някакъв трол скубел с шепи косми от неогрети от слънцето места на спящи хора и събирал заешки барабонки. Нощно време влизал по магазините, поставял ги в кофички Активия и добавял с маркер надпис "с мюсли".

За бога, братя, не купувайте. "Данон" не произвеждат "Активия с мюсли"!

U.ra -не ти харесва цвета на косата ти ли ? :speak:

:):angry::) Много яка притча,Фикс!Това си е направо за изучаване в часовете по психология и психиатрия!И наште млади индийци от махлата правят усилени опити да заплодят влюбени в тях козички и овчички,ама до сега без успех. Явно или са прекалено млади или си трябва Газела.

Ура,ти не си ли гледал "Уилоу",та задаваш такива въпроси?Като ги удариш с магическа пръчка и потопиш във вода троловете се превъщат в триглав дракон ,който яде тролове и отрицателни герои.После любезно изчаква положителния герой да му скочи на едната от главите и да забие меч във вертекса му,изчаква положителия герой да се премести на безопасно място,след което се взривява като същинско камикадзе убивайки всички останали тролове и отрицателни герои. Публикувано изображение

Гледал съм го, Нео. Още тогава знаех, че става дума за Агарта, както и писанията на стария чичо Толкин, още преди да излезе на български език. А ти отиди в коша и виж какъв 'многоглав дракон' Трихо ми е изтрил. Хем много-глав, хем има мустаци... Публикувано изображение Като забие една от главите чак - самодевите ще получат 'вертиго'(върти го) Публикувано изображение

Абре, Нео, как можа, провокацията беше към Урко, не към теб Публикувано изображение

Е, прокация, провикация, ма с аркада как се прави дуплика на реперовокацията?.. http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...si&img=6722 Публикувано изображение

Гледал съм го, Нео. Още тогава знаех, че става дума за Агарта, както и писанията на стария чичо Толкин, още преди да излезе на български език. А ти отиди в коша и виж какъв 'многоглав дракон' Трихо ми е изтрил. Хем много-глав, хем има мустаци... Публикувано изображение Като забие една от главите чак - самодевите ще получат 'вертиго'(върти го) Публикувано изображение

Е, прокация, провикация, ма с аркада как се прави дуплика на реперовокацията?.. http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...si&img=6722 Публикувано изображение

Видях го дракона,докарал си го като Саша Барон Коен в ролята на Борат.И новия ти аватар е трепач. Ур а'х Акбар! :) :) :lol6:

Иначе русалките са най-често срещаните митологични създания.В някои щати им викат и перхидролки.

И последно:кръвотечение от носа не е аркада.Аркадата е сцепена вежда.И като ти знам уменията с шопа,се надявам че снимката е фейк. ;)

Интересен разказ от Щрунц открих по нашата тема.

Е, малко встрани отива, но нищо -карай да върви.приятно четене ;)

Дзак или изкуството да обяздиш трол

- Ще помогнете ли? - насечен женски глас с твърд западен акцент режеше слуха ми.

- Да, нали затова звъните на "Trollbusters" Co. Ltd - Varna, Bg? Това е нашата задача. Фирмата ни е специализирана в откриване и опитомяване на тролове. Ние поемаме и грижата за трола след неговото улавяне. Не мога да не се похваля с ювелирната ни акция с един двумесечен трол. Пакостите, които вършеше, бяха да влиза нощно време по магазините и да яде дъвки Орбит, от зелените, дражетата само. Изчезнаха от целия град. Проверете по магазините и при вас. Като го залових... Ах каква картинка... чудесен екземпляр - мъничък, козинката му не беше станала четина, пъпчиците му бяха леко релефни и без косъмчета... и...

- Мисля, че навлязохте твърде в подробностите от работата си – изхилти тя и ме накара да бъда делови.

- ОК! 200$ на ден плюс разходите? - докарах акцент на зъболекарска машинка и завиших обороти към края на въпроса.

- Приема се - изкамази тя окончателно.

...

Пътувам към София. Обмислям ситуацията. Имало трол, който дразнел хората, проявявал ексхибиционистки наклонности, нощем дъвчел асфалт и правел нови дупки по улиците, изял бил косата на Слави и една педя от ръста на Люси, който не пеел чалга. Голям беладжия.

Пристигнах. Отивам направо към парка. Онзи парк, където почти всеки ден около 15:00 часа тролът се занимавал със заклещване на съешаващи се псета.

Бях си сложил работния шлифер. Отдолу бях гол. Издавам ви една тънкост от занаята. Видът на еректирал член действа на троловете като електрошокова палка. Дори Елин Пелин е откраднал идеята от там за опашката на Фют и действието й върху Мирелайлай или там както се казваше. Та при вида й троловете изпадат за няколко минути в несвяст. И само трябва да се каже "Дзак". Това действа като катализатор на процеса. "Дзак" е свободен превод на източногерманското "Sauberlich" /заубълих/, което пък е предоргазмен вик на местните гюлетласкачки. Навремето д-р Гюмпфелдайнцнагел, виден колега трололог от ГДР, е наблюдавал как троловете оставали учудени, когато чуели този вик и... но да се върнем към наши дни.

Паркът. Следвах скицата и се озовах точно на описаното място. Чаках.

Не знам колко чаках. Скрит зад едно дърво. Държах една цигара и двамата с нея умирахме един за друг.

Ето го... т.е. я... опитното ми око веднага класифицира екземпляра... едър женски, достигнал зрялост, около 1 м 15 см висок. От миризмата, която се носеше, можеше да се познае, че не се е чифтосвала година, година и нещо. Четината й лъщеше на слънцето. Беше яла някакви грудки, остатъците по устата й и леките предъвквания между хриповете показваха, че е било скоро.

Ще действам! Представих си мацата от рекламата на Ариел с изчезващите петна, направени от пенсионера, нагъващ спагети. Погледнах се долу. Готов! Изскочих и разгърнах шлифера и тъкмо трябваше да кажа "Дзак!":

- Дизииияк!

Никаква реакция от страна на трола. Веднага съобразих, че е софийски трол и е свикнал на твърд говор, а аз го подкарвам с вик за варненски трол, и мигновено се поправих:

-Дъзъъъъак!

Тролът се вкамени. Оцъкли се и настръхна. Няма време за губене. Извадих портативна сглобяема решетка и го захлупих с нея. Повдигнах единия край, сложих металното дъно. Катинар. Ключ. Готово!

Тролът се свести.

- Щрунц?

- Познаваме ли се?

- Не и на живо - тя потресе глава и от собствения й пърхот очите й се насълзиха. Обърса мътното желе с вроговената си длан и продължи. - Ти не ме познаваш. Ще ме пуснеш ли в името на там нещо си?

- Няма как. За това ми плащат. Да хващам тролове.

- Ами ако съм караконджул?

- Караконджулът е същество с полусвинска, получовешка душа. Живее под мостовете и напада хората, преминаващи по моста, най-вече нощно време. Козината му е по-дълга. Не си.

- А ако съм таласъм?

- Таласъмите са духове на домашни животни, които обитават таваните на къщите, и единственото, което могат да правят, е да издават звуци и да тропат. А и денем ги няма.

- А гном?

- Тролът е пълен противовес на гнома. Гномът е максимум 20 см висок, има островърха шапчица (плоско откраднат магьоснически елемент), живее под земята и е умален модел на дебело човече.

- А леприкон?

- Леприконът е като малък ирландец. Риж с остри уши. Нещо като продукт от изнасилване на елф от трол. По Холмарк ги показвах скоро...

- Ами фея?

- Виж се!

- Ок, а гремлин?

- Тъп филм беше, а и теб не те е страх от вода.

- А леминг?

- Играл съм я играта на компютър. Забавна е. Но... Абе я не ми се прави на Ники Кънчев. Трол си!

- Воистина - казвайки това, тя наведе очи и заби нокът в една незараснала пъпка, лицето й се изкриви. Опита се да докара драматизъм. Не и пред мен, тези не вървят.

- Не ме гледай като преял с трюфели трол. Това е. Водя те във Варна.

Уговорих с една спедиторска фирма да ми превозят клетката със самолет. Просто не бих понесъл да пътувам в една кола с трол. С малък - да. Но с възрастен, разгонен, женски???

...

- Ало?

- "Trollbusters" Co. Ltd - Varna, Bg.

- Ами... как да ви кажа... тролът избяга.

- Моля?!?!

- Ъхъ…

Аз каквото можах направих! Вече знаете как се обяздва трол... не ми се идва пак. Уловете си я сами!

Аз имам работа тук. Някакъв трол скубел с шепи косми от неогрети от слънцето места на спящи хора и събирал заешки барабонки. Нощно време влизал по магазините, поставял ги в кофички Активия и добавял с маркер надпис "с мюсли".

За бога, братя, не купувайте. "Данон" не произвеждат "Активия с мюсли"!

U.ra -не ти харесва цвета на косата ти ли ? :)

Док,това е култово четиво!!!Кой е автора?

Видях го дракона,докарал си го като Саша Барон Коен в ролята на Борат.И новия ти аватар е трепач. Ур а'х Акбар! :rolleyes::lol6::lol6:

Иначе русалките са най-често срещаните митологични създания.В някои щати им викат и перхидролки.

И последно:кръвотечение от носа не е аркада.Аркадата е сцепена вежда.И като ти знам уменията с шопа,се надявам че снимката е фейк. ;)

Док,това е култово четиво!!!Кой е автора?

Нео, нали знаеш оня виц, дето на един му направили пластична операция с негови части от тялото и като се събудил от упойката видял, че носът му е на челото, и попитал защо, а докторът му казал: Ти остави носа, ами виж каква хубава вратовръзка имаш?... Публикувано изображение

Русалките-ясно, а знаеш ли какво е 'турска русалка'?- това е риба до кръста а от кръста надолу-мъж... :lol6:

Баронът с нежно име "Саша" Коен е хазарски мустакатко..

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Нео, нали знаеш оня виц, дето на един му направили пластична операция с негови части от тялото и като се събудил от упойката видял, че носът му е на челото, и попитал защо, а докторът му казал: Ти остави носа, ами виж каква хубава вратовръзка имаш?... Публикувано изображение

Русалките-ясно, а знаеш ли какво е 'турска русалка'?- това е риба до кръста а от кръста надолу-мъж... :lol6:

Баронът с нежно име "Саша" Коен е хазарски мустакатко..

Нееее, вицът е следният: Един бил много дебел и отслабнал, ама му увиснало всичко и ходил да го дърпат при пластичен хирург, та като се прибрал женя му го питала "Бре, мъжо, що пъпа ти е на челото?" "Мани, мани пъпа, ами виж каква вратовръзка имам" . ;):lol6:

То и в Индия съм чувала за такъв вид русалки. Ученици на гурута им викали... :lol6::lol6:Публикувано изображение

Нееее, вицът е следният: Един бил много дебел и отслабнал, ама му увиснало всичко и ходил да го дърпат при пластичен хирург, та като се прибрал женя му го питала "Бре, мъжо, що пъпа ти е на челото?" "Мани, мани пъпа, ами виж каква вратовръзка имам" . :blink::lol6:

То и в Индия съм чувала за такъв вид русалки. Ученици на гурута им викали... :P:PПубликувано изображение

лЮцка, по новият ти аватар не може да се разбере какъв тип русалка си?.. :rolleyes: ...дай още инфо... Публикувано изображение

Изображение

:lol6:

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Ние хората сме доста глупави същества....Не вярваме в нещо,което не сме докоснали,чули и видели.А то съсвсем не е правилно :( ... за съжаление.... Според мен има такива духове,феи,елфи,руслаки и прочие!Ама ние сме глупави за да го осъзнаем.Предпочитаме да казваме,че ги няма от колкото да вярваме :) Децата са съществата с най-голяма фантазия,а да не говорим колко е развинтена :) Въпреки това,те хикога не споделят с възрастмите в какво вярват и в какво-не.Ама си вярват инъче. ;)

Ние хората сме доста глупави същества....Не вярваме в нещо,което не сме докоснали,чули и видели.А то съсвсем не е правилно :( ... за съжаление.... Според мен има такива духове,феи,елфи,руслаки и прочие!Ама ние сме глупави за да го осъзнаем.Предпочитаме да казваме,че ги няма от колкото да вярваме :) Децата са съществата с най-голяма фантазия,а да не говорим колко е развинтена ;) Въпреки това,те хикога не споделят с възрастмите в какво вярват и в какво-не.Ама си вярват инъче. ;)

Вярно е, че маса хора са доста глупави, обаче причината е противоположна на тази, която изтъкваш. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Децата имат възможността да вярват във всичко, защото не са обременени със знания като възрастните.

Някои възрастни така и не успяват да се обременят. :)

Ако разполагаш с препарирани екземпляри от изброените "същества", ще ни е интересно да ги разгледаме отблизо.

Дух в шишенце също би свършил работа... ;):(

:)

Шишенце Духи върши ли работа :)

Недей, парфюмът ще усмърди квартала.

Всяка сутрин жените внасят в асансьорите немислима смесица от аромати.

Това е причината мъжете да идват по-рано на работа или да си намират такава извън офиса. :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.