Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли русалки, еднорози, дракони, феи, самодиви

Featured Replies

Има ли начин да се промени цветовата схема на броката, който пръцкат феичките?

И с пейнта става :whist:

• Отговори 163
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

аре да се прехвърлите в Изобразително изкуство например

:P

Идете в коя да е кръчма, малко преди да затвори и ще видите живи караконджоли :wub:

Е, снощи бях на кръчма и малко се поизтървах - не ми се беше случвало скоро. 

Сигурен съм обаче, че видях русалки. Видях ги с очите си бе!!!!  :no-no:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Е, снощи бях на кръчма и малко се поизтървах - не ми се беше случвало скоро. 

Сигурен съм обаче, че видях русалки. Видях ги с очите си бе!!!!  :no-no:

Вервам ти....Аз оня ден на околовръстното видех самодиви......

Айдее почва се sliderium къде си направи и един раздел за свободен живот?! XD

• 4 седмици по-късно...

В приказките има всякакви същества -феи, джуджета, елфи, русалки, нимфи, и куп други магически същества. Децата вярват в тях и копнеят да видят поне едно от тези същества. Миналата седмица малката ми братовчедка каза на баща си че не иска да е неговата принцеса ,а някоя фея..... Вие как мислите има или имало ли е такива същества? :baby:

..моето мнение по темата ще е придружено чрез документалност в тоз й вид:http://www.youtube.com/watch?v=OVhYo41FOY8

и който има време да го изгледа,както да намери такова за други аналогииСподелям още,че било то подводни цивилизации дали съществуват или други биологични видове с интелект и ние хората да си мислим,че сме "венец" на Природата е несъстоятелност и елементаризъм!

Във всички Епоси на народите са упоменати както хуманоидни същества живеещи под водата или комбиниращи ги,така и такива със суша и "небеса"

• 5 месеца по-късно...
Учен: Вампирите на Острова са над 15 хил.     Психологът Емир Уилямс пуснал в мрежата специален въпросник, така че да може по-добре да изучи вампирските нрави на поданиците на Нейно Величество

Според д-р Емир Уилямс от университета в Рексам вампирите във Великобритания са около 15 хиляди и живеят в тайна мрежа, пише в. "Метро". Вампирството на Острова представлява добре обособена субкултура.

Психологът Емир Уилямс пуснал в мрежата специален въпросник, така че да може по-добре да изучи вампирските нрави на поданиците на Нейно Величество.

"Вампирите са група хора, които пият кръв, коментира специалистът. Но те имат правила, които много рядко нарушават. Те указват от кого може и от кого не може да се консумира кръв.

Така например кръвните вампири получават лакомството си предимно от доброволни донори.

Точно определено е от кои части на тяхното тяло може да се взима кръв и колко!"

Според д-р Емир Уилямс обществото на вампирите е доста комплексно.

В него са интегрирани душевни и хибридни вампири, кръвни донори, изпълняващите роли и обикновени ентусиасти.

"Аз не мога да ги характеризирам като добри или лоши, нормални или откачени, допълни специалистът. Но това е общност, която трябва да бъде проучена по-добре!"

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/uchen-vampirite-na-ostrova-sa-nad-15-hil-6013427

• 7 месеца по-късно...

Хайдееее, вече законно има елфи.

Върховният съд на Исландия призна елфите

O3aIQyE.jpg

Членовете на исландската природозащитна организация "Приятели на лавата" блокира проекта за строителство на път между извънградската резиденция на президента на страната и Рейкявик.
Еколозите се обърнали към Върховния съд на Исландия с иск, в който се отбелязвало, че новото шосе може да повреди хилядолетната култура на елфите, обитаващи местата за строителство, и даже техните църкви, които могат да бъдат видени само от посветени.
Съдът признал исканията за правомерни, отбелязвайки, че съгласно проведеното от Университета на Исландия допитване, в елфите вярват 62% от жителите, съответно те може и да съществуват.

Източник: http://top.thepo.st

Редактирано от Ken (преглед на промените)

В общия смисъл на "приказни" същества- да, има. Но кои и какви са по- точно, не знам.

• 4 седмици по-късно...

Изгледах го до момента, в който една жена каза "ние не знаем, понеже никой не ги е видял".

За какво да гледам нататък ?

Изгледах го до момента, в който една жена каза "ние не знаем, понеже никой не ги е видял".

За какво да гледам нататък ?

предлагам ти да отидеш там и лично да се убедиш

така ще имаме информация от първа ръка като тебе

• 1 месец по-късно...

Тези същества ги има само в приказките , всички тези неща са митове и тези историй които ги разказват са само да плашат хората.Не вярвайте на тези глупости. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.