Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли русалки, еднорози, дракони, феи, самодиви

Featured Replies

Получаваме каквото заслужаваме. :P

• Отговори 163
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Получаваме каквото заслужаваме. :rolleyes:

...
  • 2 години по-късно...

Има дракони :)

Изгледах доста клипчета на заснети русалки и всичките за мен са фалшиви. На това клипче попаднах онзи ден и ми изглежда 98% истинско. 

Изгледах доста клипчета на заснети русалки и всичките за мен са фалшиви. На това клипче попаднах онзи ден и ми изглежда 98% истинско. 

Това е русал, а не русалка, тъй като е от мъжки пол. Ето тук темата се обсъжда подробно при Карбовски.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Само дето е 100% фалшиво. Това клипче мисля че беше на Енимъл планет, и самите те си бяха признали, че е компютърно генериран този образ.

Само дето е 100% фалшиво. Това клипче мисля че беше на Енимъл планет, и самите те си бяха признали, че е компютърно генериран този образ.

Точно това обяснява Карбовски, ако човек има време и търпение да изгледа докрай разговора му с двамата "капацитети" по етерните, ефирните, енергийните и другите такива форми на живот. Клипът е 100% фалшив и е направен с цел Енимъл планет да си вдигне рейтинга. Впоследствие си признаха всичко.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

От толкова фантастични същества изброени, никой не се сети да спомене нашите родни "депутати". Те са толкова вълшебни и неподвластни на физични или други закони, че дори и куршум трудно ги лови:

Публикувано изображение

Редактирано от Phoenix.bg (преглед на промените)

Като дръпна 3-4 водки, знаете ли, какви русалки, дракони и еднорози виждам по кръчмите  :D  има как да няма...

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Да, но тук се говори за феи, дракони, еднорози и русалки, а депутатите са гноми.

Възразявам. Гномовете са малки, грозновати, но симпатични създания като някой от тях могат дори да са полезни (домашните и градинските). Депутатите повече го докарват на тъпи и кръвожадни тролове.

Възразявам. Гномовете са малки, грозновати, но симпатични създания като някой от тях могат дори да са полезни (домашните и градинските). Депутатите повече го докарват на тъпи и кръвожадни тролове.

Приема се, приема се поправката.Справедлива забележка.

Точно това обяснява Карбовски, ако човек има време и търпение да изгледа докрай разговора му с двамата "капацитети" по етерните, ефирните, енергийните и другите такива форми на живот. Клипът е 100% фалшив и е направен с цел Енимъл планет да си вдигне рейтинга. Впоследствие си признаха всичко.

Показвт ти нещо и след това ти казват ,че това е лъжа. Целта е да ни объркат и да не знаем в какво да вярваме. Това е най-добрия начин за да се скрие една истина. Видеото може наистина да е монатж, но това не означава че русалки не съществуват.

Показвт ти нещо и след това ти казват ,че това е лъжа. Целта е да ни объркат и да не знаем в какво да вярваме. Това е най-добрия начин за да се скрие една истина. Видеото може наистина да е монатж, но това не означава че русалки не съществуват.

Aз не казвам, че няма русалки. Има, защото излизам с една такава. ;) Целта в случая не е прикриване на истината, а просто реклама. Инак, съм съгласен с теб, че това е един от начините да се манипулира аудиторията.

• 3 месеца по-късно...

Как мислите съществуват ли самодиви и имате ли близка среща с тях, споделете всичко, което ви вълнува.  :rolleyes:

Редактирано от ST305 (преглед на промените)

Някой виждал ли е странни неща в небето нощем и съществуват ли извънземни?

2. Да 1. Не.

Някой виждал ли е странни неща в небето нощем и съществуват ли извънземни?

През последните 20 години имам 10 000 часа на около 11 километра над Земята. Има радиация, леко изкривяне на земната повърхност над хоризонта, обалачни структури (по-страшно от драконите) и естествено метеорни потоци. Няма русалки, еднорози, дракони и други. Няма извънземни. Освен във въображението на всички, които се радват на Голдуин, Фокс и прочее автори на тъпите американски филмови измишльотини.

Страните неща имат обяснение. Например метеорологичните балони от ХМС, пускането на прожектори за военните летища (разбира се) вечер, хартиените китайски хвъчила и пр.

Добре, а как ще обясните отвличането на хора посред нощ по (действителен случай) от извънземни видове?

Добре, а как ще обясните отвличането на хора посред нощ по (действителен случай) от извънземни видове?

къде и кога е станало това ?

Гледай Дискавъри и филми дори и в мрежата има сам прецени! :).

Идете в коя да е кръчма, малко преди да затвори и ще видите живи караконджоли :wub:

Има ли начин да се промени цветовата схема на броката, който пръцкат феичките?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.