Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Египтянка се разведе с мъжа си, защото не се къпел

Featured Replies

Млада египтянка успя да се разведе със съпруга си, който отказвал да се къпе и да си мие зъбите, съобщи египетският вестник "Ал Акбар".

"От него постоянно се носи ужасна миризма, която не мога да издържам", заяви жената в съда.

Съдът реши, че аргументите на ищцата са убедителни, но се опита да я уговори да преразгледа решението си за раздяла. Въпреки това жената настоя за развод.

Тя отбеляза, че мъжът й не реагирал на настойчивите й молби за поддържането на елементарна хигиена, което я накарало да вземе крайните мерки - раздяла завинаги.

"Много обичам мъжа си, но не мога да живея с мърльо", каза жената. Особено интересен в случая е и фактът, че мъжът й работи като учител.

actualno.com

;) Сигурно и аз бих се развела с такъв човек. Аз не мога да разбера човек, който да не иска да поддържа хигиената си. Предният ми началник също не ухаеше много добре, само като се наведе да ми каже нещо и ми иде да бягам :) А да не говорим какво изпитах, когато на една сбирка с колеги ме покани на танц, а жена му как го търпи-не знам...

А изобщо как се е омъжила за него ?!?...

Може да е била заслепена от любов. И да е вярвала, че след брака всичко ще се промени - ще почне да се къпе biggrin.gif Определено е сгрешила.

Тя нали любовта е сляпа, а след брака проглежда biggrin.gif .

Ама тука май е и понамириласа biggrin.gif

А защо са се оженили, надали и тогава се е къпел..

Къпането е противоестествено. Както и бачкането. Направо е нечовешко. Чак се чудя защо го правя по три пъти на ден. Мазохист съм си и това е...

Къпането е противоестествено. Както и бачкането. Направо е нечовешко. Чак се чудя защо го правя по три пъти на ден. Мазохист съм си и това е...

Извинявай, ама не разбрах кое правиш по 3 пъти дневно - къпеш ли се или бачкаш?

И една моя позната ще се развежда поради тази причина-не може повече да го търпи нейния мръсен мухльо

laugh.gif

Вие сте си виновни, не мъжете biggrin.gif

Едно време имаше един филм:"Човекът-амфибия",да не сте нещо роднини ?? :P

Вие сте си виновни, не мъжете biggrin.gif

Да бре-ще го налагам с тигана по главата да го вкарам насила у банята ли biggrin.gif

Ще ми ляга на чистите чаршафи мръсен гнусен-да бе да laugh.gif

"Много обичам мъжа си, но не мога да живея с мърльо", каза жената. Особено интересен в случая е и фактът, че мъжът й работи като учител.

ЧЕ КОЙ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ С " МЪРЛЬО" ???? :) ...Едно време са се къпали само 2 пъти през целия си живот- при раждането ...и при умирането.............каква ли е била причината този човек да не се къпе? Дали не е следвал тази "Традиция" ???? :P:)

Като казвам че вие сте виновни..имам в предвид, че не знаете за кого се жените, после искате развод! Аз ако бях съдията, нямаше да го дам!

Като казвам че вие сте виновни..имам в предвид, че не знаете за кого се жените, после искате развод! Аз ако бях съдията, нямаше да го дам!

Що бе,съдията-ми той докът са ареса се е къпал-после що да се къпе като вече си е взел либето biggrin.gif

Е тука вече наистина е весело. Чак за нравите на някои култури разбрах кога се къпят. Т'ва всяка щуротия май ще си намери обяснение с малко напън. laugh.gif

:angry: Малей-ако жена ми прочете това-на момента ще изхвърчи към адвоката си да подава и тя молба за развод laugh.gif
:speak: Малей-ако жена ми прочете това-на момента ще изхвърчи към адвоката си да подава и тя молба за развод laugh.gif

Вярно ли бе, док? :speak:

:speak: Малей-ако жена ми прочете това-на момента ще изхвърчи към адвоката си да подава и тя молба за развод laugh.gif

Док не ни плаши моля...да си носим ароматизатори ? :speak:

Дали е започнал да се къпе след това? :P

щом се е стигнало до развод,предполагам,че и след него няма да започне.Кофти е само че е учител-горките деца! sad.gif

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.