Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доктор Хаус: Всичко за сериала "House M.D."

Featured Replies

др.хаус ми е един от любимия ми сериал и се ЯКО кефа защото излезна 4 сезон дано по нова телевизия да го пуснат по скоро :):)

• Отговори 188
  • Прегледи 51,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

др.хаус ми е един от любимия ми сериал и се ЯКО кефа защото излезна 4 сезон дано по нова телевизия да го пуснат по скоро :):)

Съветвам те да го гледаш с оригиналния звук и със субтитри. В началото трудно ще възприемаш тихичкият глас на Хаус, но после ще ти хареса много ;)

И на мене сериала ми харесва много.Изтеглила съм си първите 4-ри епизода от 4-ти сезон със субтитрите.

Редактирано от ^lof Wentworth Miller^ (преглед на промените)

Принципно не ме кефи кой знае колко филма, но вчера един епизод излъчен по Nova ми закова вниманието. Приеха пациентката след като на улицата, при игра "тука има - тука нема" не можа да вземе решение и припадна. Мислиха, че е рак, мислиха, че имунната й система я атакува (някакви рецептори ли какво беше), прекараха я през някакъв скенер. Накрая се е оказа, че е било инфекция, момичето се одрало със закопчалката на сутиена си. А този скенер през който я прекараха й отслабил имунната система дотолкова, че тялото да не може да се справи с инфекцията. Негърът онзи младият доктор направо беше съсипан, че я е убил. Изключително въздействащ епизод.

Напълно съм съгласна за този епизод. Аз също се учудих какво може да причини един сутиен :)

Напълно съм съгласна за този епизод. Аз също се учудих какво може да причини един сутиен :speak:

:offtopic_s: Заради това-никакви сутиени! Само дюс те искам :P

ЗДРАВЕЙТЕ,НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА НАМЕРЯ ЕПИЗОДИ ОТ 4-ТИЯ СЕЗОН.ЕДНА ПОЗНАТА МИ КАЗА ЧЕ В АРЕНАТА ГИ КАЧВАЛИ ЕДИН ПО ЕДИН И ТЯ ОТТАМ ГИ СВАЛЯЛА, ОБАЧЕ АЗ НИЩО НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ИЛИ АКО НЕ 4-ТИЯ,ПОНЕ 1-ВИЯ СЕЗОН. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :wors:

^lof Wentworth Miller^ можеш ли да качиш някъде субтитрите за 4-ти сезон или да ги пратиш на мейл?

или кажи от де ги намери

• Автор

В zamunda също излизат новите епизоди, и мисля, че там са и най- бързи с превода. Там търсете :wub:

Здравей ! ... Къде го е прочел - дай да видим ! ... Много е лесно да се пише нещо - без да има покритие ... :huh:

все едно. каква би била разликата за характера на хаос. в крайна сметка (аз съм на мнението, че) всичко, което се случва в този сериал, се случва не за да гради сюжета, а за да гради характера на един необикновен герой. дали някога такъв медицински случай наистина се е състоял или е пълна измислица ... хаос реагира по един и същи начин, справя се или не се справя и всеки път се показва повече. моето мнение, разбира се, няма да удоволетвори никой, който гледа обективно на сериала (защото това означава, че взема всички факти предвид), а само тези, които като мен са почти влюбени в героя. а какво става с къди? до къде стигнаха?

Някой знае ли кога точно ще започнат да излъчват 4-ти сезон по BG телевизиите визирам NOVA.

• 1 месец по-късно...

Някой знаели дали Хаус и Къди ще се съберат като двойка

Не няма да се съберат.

И се пише Холмс (Шерлок Холмс).

Мене един приятел много гадно ме изпързаля Публикувано изображение Зариби ме по сериала и сега съм буквално пристрастена.

В момент тегля трети сезон и доста се забавлявах по време на 1-ви и 2-ри, големи майтапи имаше Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

П.П: В тоя ред на мисли, някой може ли да ми даде линк към третия сезон (аз намерих торент с що-годе сийд смао за половината епизоди) и за четвърти :sobbing:

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Мене един приятел много гадно ме изпързаля Публикувано изображение Зариби ме по сериала и сега съм буквално пристрастена.

В момент тегля трети сезон и доста се забавлявах по време на 1-ви и 2-ри, големи майтапи имаше Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

П.П: В тоя ред на мисли, някой може ли да ми даде линк към третия сезон (аз намерих торент с що-годе сийд смао за половината епизоди) и за четвърти :)

Целият трети сезон Публикувано изображение

S3E01 Meaning

S3E02 Cane & Able

S3E03 Informed Consent

S3E04 Lines in the Sand

S3E05 Fools for Love

S3E06 Que Sera Sera

S3E07 Son of Coma Guy

S3E08 Whac-A-Mole

S3E09 Finding Judas

S3E10 Merry Little Christmas

S3E11 Words and Deeds

S3E12 One Day, One Room

S3E13 Needle in a Haystack

S3E14 Insensitive

S3E15 Half-Wit

S3E16 Top Secret

S3E17 Fetal Position

S3E18 Airborne

S3E19 Act Your Age

S3E20 House Training

S3E21 Family

S3E22 Resignation

S3E23 The Jerk

S3E24 Human Error

Четвърти сезон до момента:

House S04E01 Alone

House S04E02 The Right Stuff

House S04E03 97 Seconds

House S04E04 Guardian Angels

House S04E05 Mirror Mirror

House S04E06 Whatever It Takes

House S04E07 Ugly

House S04E08 You Don't Want to Know

House S04E09 Games

+ СУБТИТРИ

ПП: Всички торенти са с над 100 сийдъра!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

http://www.vbox7.com/byuser:thefolenangel?...ame&page=31

Тук ги има епизодите от сезон 4 със субтитри, но не може да се гледа на голям екран - разваля се качеството. Все пак ако сте нетърпеливи или имате проблем със свалянето на торентите и това е опция.

Потребителят, чиито са заслугите за присъствието на сериала там е thefolenangel

А ако знаете английски, тук има статии за сериала. Лошото е че не са подредени хронологично:

http://hughlauriefaq.com/Coppermine/thumbnails.php?album=6

Редактирано от nevista22 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

;) Заради това-никакви сутиени! Само дюс те искам :P

И бикинете създават проблеми, мислех си, че знаеш Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:speak:

За съжаление един от най-качествените сериали...свърши ! 12=ти (не съм го гледал както и 11-ти) епизод от 4-ти сезон се явява последен за сезона, а може би и за сериала. Много за споекулациите и мненията ЗАЩО. Двете най-разпространени са, че стачката на сценаристите е съкратила сезона и все пак ще има следващ, а другата е, че Хю Лори иска да се маха и вече няма да има нищо (все пак доктор Хаус е Хю Лори и Хю Лори е доктор Хаус). Публикувано изображение

Сега ще гледаме Планета, Шоуто на Слави, Шоуто на Азис, Мюзик Айдъл, Пей с мен, Сървайвър, Пълна промяна, Биг Брадър и т.н.

Тоест - простотията никога не свършва !... :)

Абсолютно съгласна с rvp! А иначе, сериалът е великолепен не само като сюжет, а и за интересуващите се от медицина. И наистина бие по точки всички останали (Спешно отделение, Анатомията на Грей) :) жалко, ако наистина свърши...

Публикувано изображение и "Герои" пропусна.

Хю нз как са го избрали,ама идеално посвааааааааааааааа с ролята си

Абсолютно съгласна с rvp! А иначе, сериалът е великолепен не само като сюжет, а и за интересуващите се от медицина. И наистина бие по точки всички останали (Спешно отделение, Анатомията на Грей) ;) жалко, ако наистина свърши...

Аз не виждам прилика между трите серияла, освен белите престилки.

Споко бе, хора още се снима. В новите епизоди той си наема нови хора и налага истински Хаус Сървайвър в опитите да си върне стария екип. Просто трябва да поизчакаме... ;)

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.