Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доктор Хаус: Всичко за сериала "House M.D."

Featured Replies

наистина става все по-интересно.сега ми е интересно какво ще стане в новия 20 епизод??промото е наистина удивително!!! толкова искам още поне една хъди целувка!!!

• Отговори 188
  • Прегледи 51,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дали Грегари няма да умре на края, или поне да го пратят в клиника за лечение :speak:

Най-големия... Постарах се да изчета всички постове по темата и хич не схващам как можете да сравнявате сериалчето с Анатомията или пък, който и да е друг сериал. Гениално замислен, Хю Лори кърти мивки, брутално добър комик (само една негова мимика и съм долу). Хумора е на 6, драма чат пат, истински взаимоотношения и брутален рационализъм. Кво повече може да иска човек от един сериал? Любими са ми епизодите, когато д-р Къща се жертва в името на приятелството си с Уилсън (пък и лека вина имаше, когато приятелката на Уилсън ходи да го прибира от кръчмата) само, за да спаси мацката. Там ако се сещате, когато си пържи мозъка, сцената в автобуса към рая... Най-големия... Имате ли инфо за 6-и сезон?

Имате ли инфо за 6-и сезон?

Какво инфо очакваш да имаме за 6-ти сезон?! Ти изгледа ли 5-ти, че ни питаш?!

http://www.dailymotion.com/video/x8ty6n_ho...romo_shortfilms

ПП: По-велик медицински сериал от ER, няма. В момента са на 15-ти сезон. Когато Хаус направи толкова ми се обади.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Днес гледах новия епизод и не можах да не се разплача!! Публикувано изображение Много мъчно ми стана за Кътнър.

Като видях промото за следвщия епизод... Къди как попита Камерън дали е влюбена в Хаус.

Не мога да разбера колко епизода ще има този сезон?? Ще може ли да ми кажете още колко епизода остават? :ph34r:

Редактирано от doni96t (преглед на промените)

Днес гледах новия епизод и не можах да не се разплача!! Публикувано изображение Много мъчно ми стана за Кътнър.

Като видях промото за следвщия епизод... Къди как попита Камерън дали е влюбена в Хаус.

Не мога да разбера колко епизода ще има този сезон?? Ще може ли да ми кажете още колко епизода остават? :wors:

Още четири епизода и после ще чакаме нов сезон.

Мда, това с Кътнър беше гадничко - доколкото разбрах актьора се е отказал от сериала.

Доста драматичен епизод - аз лично много следях реакцията на Хаус по отношение на смъртта на Кътнър - личеше му, че хич не му е безразлично.

през цялото време очаквах Кътнър да се появи от някъде или някой от героите да се пробуди от лош сън. Хаус от друга страна е невероятен.

• 4 седмици по-късно...

Последният епизод от 5-тия сезон изкърти, изчисти и извози мивките! Публикувано изображение

Браво на Дейвид Шор, сценаристите и Хю Лори (който в последните няколко епизода беше направо нечовешко добър, имайки предвид, че е телевизионнен актьор!) - такъв завършек барнаха! :)

Ще видим наесен как ще влезе в ролята на луд. Не че е бил нормален де... Публикувано изображение

Хахаха - добре казано ;)

И аз нямам търпение да видя как ще протече 6-тият сезон.

Ама как изпързаляха всички с оная секс сцена в предпоследният епизод. Тегля аз последната серия и гледам онея от замунда ореваха света :P

Завършека е добър от гледна точка на сценаристите. Това е извинение хем за лятната почивка, хем угажда на прогресивната заисимост която все трябваше да има някакъв завършех. Съвсем логично, защото не искат героя да умре, го вкараха в лечебно заведение. Лично за мен този финал не е никаква изненада. ПП: А Кътнър изобщо не ми липсва.

ПП: А Кътнър изобщо не ми липсва.

доколкото разбрах Кал Пен (героят на Кътнър) в момента оглавява връзки с обществеността в Белия дом и е доста деен политически активист. Не е лош актьор, но на Обама не се отказва :)

доколкото разбрах Кал Пен (героят на Кътнър) в момента оглавява връзки с обществеността в Белия дом и е доста деен политически активист. Не е лош актьор, но на Обама не се отказва :)

Мда, след епизода, в който Кътнър се самоуби, четох някъде, че актьора се е отказал от шоуто за да работи в Белия дом Публикувано изображение

Пък нека му е зле ;)

Гледахте ли финала на сезона??? Невероятен беше!!!Просто нямам думи.

Мда, след епизода, в който Кътнър се самоуби, четох някъде, че актьора се е отказал от шоуто за да работи в Белия дом Публикувано изображение

Пък нека му е зле :nono:

В такива случаи използвам следния израз: Же не интересе па.

наистина става все по-интересно.сега ми е интересно какво ще стане в новия 20 епизод??промото е наистина удивително!!! толкова искам още поне една хъди целувка!!!

баси толкова сезона изгледах ама все си мислех че се казва Къди шефкката...

хъх, трябваше веднага да звъннеш на Хаус, че цели 2 епизода се чувстваше виновен... Публикувано изображение

Най-големия... Брутален епизод. Напомни ми края на миналия сезон, когато "Кучката" умря и Хаус си пържи мозъка да помогне. Няма такъв сериал...

Редактирано от deyan4 (преглед на промените)

баси толкова сезона изгледах ама все си мислех че се казва Къди шефкката...

Тя,че си е Къди си е Къди.Ама "Хъди" се образува от Хаус и Къди.Името им като двойка.Също както Хамерън(Хаус и Камерън) и т.н.т. ;)
  • 1 месец по-късно...

здр всичко хаус маниаци Публикувано изображение този филм го обожавам и сега в училище правя презентация за него , но се разочаровах че има толкова малко инфо ще помоля ако може някой да намери информация за Къди като образ във филма не нейната лична биография и за Уилсън като образ във филма ще съм мнооого благодарна

Някой може ли да ми каже кой ще помага на Къди в ръководството на болницата??? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ха, това е от играта на нова. Камерън е отговора, късмет на всички участващи :blink:

Ха, това е от играта на нова. Камерън е отговора, късмет на всички участващи ;)

Ха, наистина имало организирана томболка. Публикувано изображение

Само за потвърждение, дадения по-горе отговор е верен. ;)

ПП: И аз искам снимки с автографи, ша зема да участвам. :)

Ха, това е от играта на нова. Камерън е отговора, късмет на всички участващи ;)

[/qu

Мерси много. :P

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.