Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доктор Хаус: Всичко за сериала "House M.D."

Featured Replies

House M. D. S07E02 - замунда

House M. D. S07E02- пиратите

Успехи !

• Отговори 188
  • Прегледи 51,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

а аз гледам 2-ри сезон по Диема 2, доста съм напред, нали? :blink:

;) Дам, разказвай какво става, че да ни държиш в течение. ;)

Всъщност и аз го гледам чат-пат след работа - по D2 от 18 до 20.

Айде де, няма ли някой първи впечатления от първите два епизида на сезон 7 които да сподели...

или поне да се съгласи и да потвърди моите. :clap:

:clap: Дам, разказвай какво става, че да ни държиш в течение. :sobbing:

Всъщност и аз го гледам чат-пат след работа - по D2 от 18 до 20.

Да, ама вече свърши там...

А ми беше добре, като ми даваха по 2 епизода :wors:

Сега си дръпнах 3-ти сезон, какво да правя? Досега съм гледала по епизодче-две от всеки сезон, не съм го следила :clap: Ама тия от Диема-та ме принудиха да го направя, така че имам да ви догонвам :clap:

На мен ми хареса началото на новия сезон. Сега чакам с нетърпение утрешния епизод. :clap:

Да, ама вече свърши там...

А ми беше добре, като ми даваха по 2 епизода :baby:

Сега си дръпнах 3-ти сезон, какво да правя? Досега съм гледала по епизодче-две от всеки сезон, не съм го следила :P Ама тия от Диема-та ме принудиха да го направя, така че имам да ви догонвам :bday19:

И аз го следях по Диема,тъй като не го бях гледала. Свалих си и другите сезони и вече съм на края на 5-ти.6-ти съм го гледала :)

Според мен след месец два Диема ще пусне и другите сезони :cool:

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Мерси за информацията, не знаех че е излязъл трети епизод. Снощи гледах 2-ри, беше много тъжен. Сезона се очертава много добър, като всички досегашни. Жалко, че ще е последен.

Последен е, защото силно е намалял зрителския интерес. Поне така четох някъде. А и, ако погледнем обективно какво ли не видяхме в тоя сериал - Хаус дрогиран, щастлив, заядлив, тъжен, чувствителен, влюбен, злобен т.н. и т.н. Съдиха го, стреляха го, гониха го, накрая и в лудницата влезе. Един от екипа му уби човек, ожениха се и се разведоха, изневериха, разболяваха се смъртоносно, друг даже се самоуби! Какво още има да ни покаже този сериал? Не че не го обичам - напротив, гледала съм всички серии поне по два пъти, но аз мисля, че вече се изчерпа.

За мен, все още не е изчерпан, по една доза Хаус - веднъж седмично, ми идва освежаващо-разведрително. :ph34r:

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

За мен все още, не е изчерпан, по една доза Хаус веднъж седмично ми идва освежаващо-развидрително. :ph34r:

От НоваТВ силно ме изненадаха, приятно. Не очаквах толкова скоро след САЩ да го пуснат и у нас.

За мен все още, не е изчерпан, по една доза Хаус веднъж седмично ми идва освежаващо-развидрително. :speak:

И на мен така ми действа ;) С нетърпение чакам утрешния епизод.

Не очаквах Нова да го пуснат толкова скоро :rolleyes:

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

This show is fantastic, i really wish that most doctors were like house in some ways. Other ways, i am very glad doctors arnt, haha I will keep watching this great show when i can.

Един от любимите ми сериали, най- вече заради невероятният Хю Лори!! От последния сезон гледах само 1-я еп, и реших да изчакам докато се понатрупат нови серии. Малко необичайно ми се струва новото амплоа на Хаус- не друса, няма халюцинации, влюбен и изобщо един такъв превъзпитан и добричък... Изгарям от интерес на къде ще се издъни тоя път!! Не ми се вярва да продължи още дълго по тая линия, ще е малко измито в сравнение с образа му от предишните сезони.

айде и тука 2 седмици почивка и the simpсонс няма .... аман от празници при тия хора

• 2 седмици по-късно...

Колеги ще може ли някой да даде линк към 5-тия сезон но с БГ аудио ..Ще ви бъда много благодарен :D

• 2 седмици по-късно...

Оффф кой ме накара да я чета тая тема :ph34r: Сега прочетох за някои неща, дето ще станат в 6-ти и 7-ми сезон, а те не ми се нравят много, но.... Днес изгледах първите две серии на 6-ти сезон :cool: Бавно, но славно напредвам И аз, като онова малкото и киселинното, си харесах 13. Много ми е сладка (на външен вид), пък и образа и ми допада. Тауб ми е по-безличен. Кофти ми е, че Кътнър почина, макар да не ми бе сред любимците След Хаус най ме кефи Уилсън и игричките му с Хаус. Невероятен тандем са :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.