Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доктор Хаус: Всичко за сериала "House M.D."

Featured Replies

Споко бе, хора още се снима.

В новите епизоди той си наема нови хора и налага истински Хаус Сървайвър в опитите да си върне стария екип. Просто трябва да поизчакаме... :P

Че то това си беше в началото на 4-ти сезон, бе муц Публикувано изображение

Ама ги направи на луди, ей - аз се спуках от смях, когато в единия епизод, трябваше да уволни някой и баш като "Сървайвър" го беше направил - с една забрадка и с едни газови лампи...абе луд! Публикувано изображение

• Отговори 188
  • Прегледи 51,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 месеца по-късно...

Сериала е трепач аз лично не го пропускам вечер.

Я да видим кой освен Динди е отличник в тази област Публикувано изображение Попаднах на едно тестче и реших да ви проверя познанията. Публикувано изображение

В час ли сте с “Д-р Хаус”?

1. Кой играе д-р Хаус?

а) Джак Хюс

б) Хю Лори

в) Лори Хюит

2. Кой е болният му крак?

а) десният

б) левият

в) и двата

3. Как е малкото име на д-р Камерън?

а) Алисън

б) Ана

в) Алекс

4. Какво е изрисувано на новия бастун на Хаус?

а) спринцовки

б) черепи

в) пламъци

5. Защо напуска д-р Форман?

а) иска по-голяма заплата

б) не иска да се превърне в Хаус

в) убива пациент

6. Какво е ЯМР?

а) ядрено-магнитен резонанс

б) автоимунно заболяване

в) упойка

7. Към какво е пристрастен Хаус?

а) амфетамини

б) викодин

в) морфин

8. Д-р Чейс иска връзката му с Камерън ...

а) да бъде прекратена

б) да остане същата

в) да се задълбочи

9. Как Хаус кръщава домашния си плъх?

а) Джеймс Дийн

б) Фреди Меркюри

в) Стив Маккуин

10. На кого принадлежи известната реплика: “Никога не е лупус!”?

а) на Уилсън

б) на Хаус

в) на Чейс

Отговори:

1-б, 2-а, 3-а, 4-в, 5-б, 6-а, 7-б, 8-в, 9-в, 10-б.

Я да видим кой освен Динди е отличник в тази област Публикувано изображение Попаднах на едно тестче и реших да ви проверя познанията. Публикувано изображение

В час ли сте с “Д-р Хаус”?

1. Кой играе д-р Хаус?

а) Джак Хюс

б) Хю Лори

в) Лори Хюит

2. Кой е болният му крак?

а) десният

б) левият

в) и двата

3. Как е малкото име на д-р Камерън?

а) Алисън

б) Ана

в) Алекс

4. Какво е изрисувано на новия бастун на Хаус?

а) спринцовки

б) черепи

в) пламъци

5. Защо напуска д-р Форман? - пас

а) иска по-голяма заплата

б) не иска да се превърне в Хаус

в) убива пациент

6. Какво е ЯМР?

а) ядрено-магнитен резонанс

б) автоимунно заболяване

в) упойка

7. Към какво е пристрастен Хаус?

а) амфетамини

б) викодин

в) морфин

8. Д-р Чейс иска връзката му с Камерън ...

а) да бъде прекратена

б) да остане същата

в) да се задълбочи

9. Как Хаус кръщава домашния си плъх?

а) Джеймс Дийн

б) Фреди Меркюри

в) Стив Маккуин

10. На кого принадлежи известната реплика: “Никога не е лупус!”?

а) на Уилсън

б) на Хаус

в) на Чейс

Не съм и погледнала отговорите :wors:

И аз го обожавам този сериал - даже и брат ми зарибих.

Много ме кефи сериала и съм голяма фенка на Хю Лори,откакто го гледах като откачалника Бърти Уъстър в адаптацията по романите на Удхаус.

• 5 месеца по-късно...

Кхъ-кхъ... Новият сезон (5-ти) вече има 3 епизода из тракерите, а вие си мълчите! Ааа..няма да се разберем така. Изгледах и трите епизода и много се зарадвах. Има си пак пъзели, ирония, смях, но този път е прокарана и доста драма. Големи промени, голямо чудо. Порепоръчвам го на зарибените :beat: П.П: Епизодите ги има и в замунда :beat:

Кхъ-кхъ...

Новият сезон (5-ти) вече има 3 епизода из тракерите, а вие си мълчите!

Ааа..няма да се разберем така.

Изгледах и трите епизода и много се зарадвах.

Има си пак пъзели, ирония, смях, но този път е прокарана и доста драма.

Големи промени, голямо чудо.

Айде ще се издам, изгледах ги вече, но пък на мен не ми допаднаха много. Това като започнем с напускането на Уилсън до ходенето на погребението на баща му, дълга и измъчена работа. Всъщност от всичките тези странично медицински т.е. лични и лирични отклонения най-много ми харесаха закачките между Къди и the P.I. (частния детектив), които бяха малко и кратки. Студентите/специализантите или там както се водят - не са ми симпатични. Бях си свикнала със старите трима, трябва да ги включват по-активно, най-вече Камеран, тя ми беше любимка. Чейс и Форман ги показват, но не е същото без нея.

ОФФ: Като цяло новите сезони не ме впечатлиха. Най-силен за мен бе старта на Анатомията. Съпругите нещо загубиха силата си и следователно част от чара си, сега сякаш мъжете поеха нещата в свои ръце. Но може да са замислили нещо от сорта на империята отвръща на удара. Публикувано изображение Ще видим как ще се развие историята около новият съпруг на Иди. Преди дни излезе и първия епизод на Саманта, където я показват почти гола (е па нямаше нужда, знаем че Кристина Апългейт е красива) сякаш за да привлекат още публика. Не знам, има танци, има смях (за беленето на портокала), но някак си липсваше... нещо.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

На мен много ми лиспваше Хаус - чистосърдечно се забавлявах с този сериал и историята ми беше доста интересна.

Лично на мен новите серии ми харесаха - с всичките тези промени, нови герои и т.н., започва да става интересно.

На мен също ми липсва старият екип на Хаус, Камерън много си я харесвам, но и 13 (не мога да й запомня името) също ми допада. Не само, защото героинята й е доста драматична, с тази нейната смъртна присъда, ами просто...и тя някак си ми легна на сърцето.

За мен тези три серии имаха доста ключови моменти. Излишно е да казвам, че от това, което телевизията може да ми предложи, образът на д-р Хаус ми е любим, защото е толкова сложен и многопластов.

В сцената, в която Уилсън си събра нещата и каза на Хаус, че те май никога не са били приятели имаше една особена емоционална нишка...просто по самото му лице беше изписано ужасът от факта, че губи някого за когото му пука.

А и новият образ (детектива) доста ми допада Публикувано изображение

Ще е интересен сезон според мен.

Колкото до съпругите, гледах последният сезон с кака ми, когато си бях в България (което означава, че не е било скоро). Помня урагана...ама съвсем загубих нишката с това, какво се случи с героите...

На мен също ми липсва старият екип на Хаус, Камерън много си я харесвам, но и 13 (не мога да й запомня името) също ми допада. Не само, защото героинята й е доста драматична, с тази нейната смъртна присъда, ами просто...и тя някак си ми легна на сърцето.

Обичам когато има препирни. Нямам против драмата, сериала си е супер в категорията си, но язвителните забележки, сексистки подмятания и типичните заяжданията ми липсват. Едни от любимите ми серии, като изключа медицинските случаи, са с бившата му.

Публикувано изображение

Аз не само на 13, но и на останалите не мога да им запомня имената. Тц, историята около другия там и съпругата му /дето искаше да го изненада и му подари кола/ - скука абсолютна. Питал ли я е за сметката, изневерява ли му, избягвал темата, бла-бла-бла... Харесвам фрази от типа рече и отсече, какво размотават ситуациите. Я да се стегнат и да го карат по същество. Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Защо е замрял така този форум?!Този вторник ще е 10та серия "Let them eat cake" (Като няма хляб да ядат пасти)

Въпреки че рейтингът пада главоломно след всички тия лумпинги от страна на продуцентите да се харесат на феновете, Хаус все така си остава един от най- гледаните сериали Публикувано изображение

Ето един любим момент от 7 ма серия Сърбежът:

http://i402.photobucket.com/albums/pp102/s...h_hwmoments.jpg

Редактирано от slindan (преглед на промените)

Незнам дали рейтингът пада или се вдига, за мене Хаус си остава един от най-заинтригуващите сериали след Багството... Публикувано изображение

Редактирано от `ELvisSs^^ (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Някой може ли да ми каже музиката в началото на серияла на кой е?

Някой може ли да ми каже музиката в началото на серияла на кой е?

Teardrop на Massive Attack :P

Аз си стоя и си очаквам новият епизод ;)

Teardrop на Massive Attack ;)

Аз си стоя и си очаквам новият епизод ;)

НЕ!!!Това е за Америка!За България е тази:

Много искам да я намеря тая песен!!!

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Аз си стоя и си очаквам новият епизод :P

Kamеран ми хареса като шефка, жалко че беше само за един ден, в това имаше още хляб.

Kamеран ми хареса като шефка, жалко че беше само за един ден, в това имаше още хляб.

Мда, много й тичаше.

И на мен ми се искаше да се задържи по-дълго - щеше да е доста забавно Публикувано изображение

П.П: Тук се сещам, след като Камерън даде разрешение на Хаус да извърши някаква процедура, той се обърна към нея с искането за "орален секс" :wors: Тотален циник.

....

П.П: Тук се сещам, след като Камерън даде разрешение на Хаус да извърши някаква процедура, той се обърна към нея с искането за "орален секс" :wors: Тотален циник.

Какво лошо има ?

Какво лошо има ?

Епа нищо, просто беше доста забавна ситуация Публикувано изображение

Типично в негов стил Публикувано изображение

Любимата ми реплика от вчерашния епизод: You're gonna spend one day of your life on your death bed. The other 25,000 are the ones we should be worrying about. Go to bed happy tonight. Макар изчислението да води до извода, че ще живеем още поне 68 години, смисъла е повече от ясен.

Любимата ми реплика от вчерашния епизод:

You're gonna spend one day of your life on your death bed.

The other 25,000 are the ones we should be worrying about.

Go to bed happy tonight.

Макар изчислението да води до извода, че ще живеем още поне 68 години, смисъла е повече от ясен.

Мдам. Много добър 100-тен епизод.

Този път вкараха повече драма, отколкото сарказъм, но пак си е Хаус :angry:

1. Всички желания и заявки към филми, реклами, телевизионни предавания се пускат в предназначената за това тема, която се намира сред важните теми на форума.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

С Обама ще си сдърпаме сутиените ;) Отложиха 15-ти епизод на следващия понеделник, защото аджеба имал обръщение... Бива ли така?

С Обама ще си сдърпаме сутиените :rolleyes:

Отложиха 15-ти епизод на следващия понеделник, защото аджеба имал обръщение...

Бива ли така?

Tова не го знаех, а се чудех какво ми липсва и какво не съм отметнала от графика си. Но пък ето нещо което предполагам ти не знаеш.
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, току що се регистрирах във форума като видях че има тема за Хаус :) гледам, че отдавна не сте писали. Аз съм тотално зарибена по този сериял всеки ден го гледам :) .Този вторник трябва да излезе 16 епизод, ако не сте гледали промото ето тук . Става все по-интересно Публикувано изображениеПубликувано изображение Хаус рулЗз

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.