Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доктор Хаус: Всичко за сериала "House M.D."

Featured Replies

A 6-ти сезон ще има ли?

да, действието ще се развива в лудницата...тежко и горко на всички лекари и пациенти !!! :)

• Отговори 188
  • Прегледи 51,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

А някой знае ли нещо повече за 6-ти сезон? Кога ще го излъчат в България,как се развиват нещата,този ли е последният сезон... ? Информирайте ме малко.Аз съм голям фен! :angry:

А някой знае ли нещо повече за 6-ти сезон?

Кога ще го излъчат в България,как се развиват нещата,този ли е последният сезон... ?

Информирайте ме малко.Аз съм голям фен! :)

http://spoilerjunkie.wordpress.com/2009/06...house-season-6/

• 2 седмици по-късно...

Фокс обявиха , че започват да го излъчват през септември. Целия сезон ще се развие в психиятричната клиника и ще е последен за сериала.

Фокс обявиха , че започват да го излъчват през септември. Целия сезон ще се развие в психиятричната клиника и ще е последен за сериала.

Tц. Дейвид Шор, както и останалите сценаристи, изрично съобщиха, че няма да се развива целият сезон в психиатричната клиника.

А до колкото знам Хю Лори е подписал договор до 7-ми сезон. Имайки предвид колко е успешен сериала, поне до 7 сезона биха го докарали.

На мен ми омръзна този сериал, все едно и също. Но няма да се изненадам да ги докарат до 7,8 сезон, защото парата определя правилата Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Мн хубаво филмче ам сга последния сезон все болни от едни и същи неща. Изчерпаха се идеите и го побъркаха! Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...

Аз също съм почетен фен на д-р Хаус. Родителите ми също пускат око и се смеят на гафчетата които пуска...Всъщност като цяло сериалчето си го бива и не е от "бозите" от сорта на Забранена любов, СМС, Дързост и красота, Перла и т.н.

• 1 месец по-късно...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Някой знае ли колко епизода ще е шести сезон?

Май 22 епизода ще са. Някой да знае кога ще излезе 10ти епизод на 6ти сезон????
  • 1 месец по-късно...

Май 22 епизода ще са. Някой да знае кога ще излезе 10ти епизод на 6ти сезон????

Вече са излезли (на 24 и 25 т.м.) 10 и 11 епизод. Но все още ги няма по тракерите. В юнаците има буквички за 10 епизод.
  • 1 месец по-късно...

И аз съм голям фен на Хаус.Само да кажа че днес като за малко не си счупих крака се радвам че ще си имам оправдание за цинизма си (всички ми го повтарят още от преди да гледам Хаус,но сега е повече),скапаното ми настроение и непукизма ми към всичко освен Хаус :eek: Една от причините да го харесвам толкова е защото всичко което казва колкото и неморално и тн. да звучи е абсолютната истина. Обичам да използвам примери: Everybody lies! People don't change!(в същноста си) People screw up! If you love someone...you lie him!(замислете се, аз разбрах че е вярно) You say that there is God? Miracles of life exist? Then where is the miracle in baby who is drug-addict from his birth? Where is the miracle of live in the people who everyday got hit by a car,innocent people killed by idiots? Извинявам се за лошия английски. A който не му е интересен вече нека изгледа 14 епизод, на мен много ми хареса :down:

Редактирано от bgmitko (преглед на промените)

Здравей те има ли някъде House M.D. Д-р Хаус със бг аудио,сезони от 1 до 5

5-и сезон, bg audio

Публикувано изображение

Сезон 1-ви и 3-ти, bg audio

4-ти сезон, bg audio

2-ри сезон, bg audio

• 5 седмици по-късно...

В последния епизод така и не разбрах Чейс и Камерън събраха ли се пак или си беше секс за сбогом?

В последния епизод така и не разбрах Чейс и Камерън събраха ли се пак или си беше секс за сбогом?

За мое огромно съжаление е второто. Обичам оригиналния, първоначален екип на Хаус. Примирих се, като се разпадна, но поне запазиха героите. 13 така и не ми пасна като характер в сериала, а сега се опитват да ни пробутат и бившата на Уилсън. Достатъчно мъчно ми беше да изтрая Амбър. Няма да изтърпя отново същото и най-вероятно ще спра да го гледам. Все повече се отдалечават от чисто медицинските случай и се впускат в лирични отклонения. Остротата се загуби някъде между пети и шести сезон. Сценаристите определено оплескаха нещата. Без Камаран не е същото, голяма грешка направиха. Изкарват историята извън болницата и това е дразнещо. Поне бившата на Хаус (Stacy Warner / Sela Ward) бе юрист там, тя ми допадаше, но и нея няма да я върнат. От жените, остава само Къди която ми допада, но и тя последно време е отнесена. Този сезон ги няма обичайните сблъсъци и търкания с Хаус. Нещата отиват от зле към по-зле.

Жалко. Надявах се екипа да се събере. До някъде добре направиха с тези отколонения от медицината, защото като гледам мненията в разни сайтчета и др. останах с впечатление, че на хората им писна моделът: разболява се/мъчат се да го лекуват/влошава се/изведнъж на Хаус му идва идея какво му е на пациента. С Амбър имаше 2-3 добри момента, но като цяло можеше и без нея. Абсолютно съм съгласен, че объркаха работата и с Къди, но това ще се оправи. В психиятрията трябваше да го изчистят от викодина и край. Не да го променят да става добър. Все пак аз ще си го гледам каквото и да стане, все пак това е Хаус...

• 3 седмици по-късно...

Ох, абе снощи по AXN даваха Хаус и не мога да разбера кой сезон.1 и 2 сезон съм ги гледала.Най-вероятно да е 3 (ще видя в сайта на axn) .. ама Хаус влезна в лудница...след като прави секс с Къди.Между другото винаги съм искала Хаус и Къди да се съберат ... :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Ох, абе снощи по AXN даваха Хаус и не мога да разбера кой сезон.1 и 2 сезон съм ги гледала.Най-вероятно да е 3 (ще видя в сайта на axn) .. ама Хаус влезна в лудница...след като прави секс с Къди.Между другото винаги съм искала Хаус и Къди да се съберат ... :)

Ако са го вкарали в лудница, то това е края на предишния сезон-5. Ако е в лудницата, то е началото на сегашния сезон-6.

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Ако са го вкарали в лудница, то това е края на предишния сезон-5. Ако е в лудницата, то е началото на сегашния сезон-6.

Оле да, наистина .. пропуснала съм 4-ти и 5-ти, ама да ви кажа пак ми е интересно ...:) И сиг е края щото Камерън и Чейс се ожениха ... :yanim:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.