Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво правите за да не се ядосвате?

Featured Replies

Какво правите за да не се ядосвате на нещо или на някой (шефа)? Как потискате гнева си, или си го изкарвате на някого?

Редактирано от krali (преглед на промените)

• Автор
в момента съм бясна и когато съм си го изкарвам яда на всичко и всеки. най добре си купи боксова круша biggrin.gif

Не става,в къщи нямам проблеми,трябва ми за работата.

Различно:

1. Пускам си подходяща музика и броя до 11

ако не ми е минало, минавам на вариант

2. Взимам колата и отпрашвам към вилата

при положение, че не е осъществим стигам до

3. Изкарвам си го на някого (на нещо)

при липса на подходящ субект (обект), прибягвам до

4. Хладилника т.е. казано в прав текст - ям

ако той е празен... laugh.gif спирам до тук с изреждането

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Пускам си отпускаща музика.

Ако това не помогне... удрям стената с юмрук... мазохистко, но това винаги действа при мен.

Ако това не помогне... удрям стената с юмрук... мазохистко, но това винаги действа при мен.

Ей т'ва и аз го правя като се ядосам много....при мен също винаги действа biggrin.gif

В Япония са решили проблема тъй:

В по-големите фирми има обзаведена зала с боксови круши, на всяка от които има зашит прозрачен джоб. На един рафт има наредени снимки на всички началници. Избираш си снимка на тоз, на когото си ядосан, туряш я в джоба на крушата и го млатиш на воля. Докато се умориш, вече ти е минало. Хитро, а?

Изливам си яда (като говоря с някой и го споделям) или пък си намирам странични занимания и се опитвам да не мисля за това, което ме е ядосало ;) Най-често за да мии мине почвам да гледам от смешната страна на нещата ;)

Нищо не правя. Нещата се уталожват само чрез бездействие... ;)

Първо - човек може да ме ядоса и с една-единствена думичка, стига да държа на него и да ми е много близък.

В такива моменти по принцип е хубаво да си премълчиш и да не наливаш повече масло в огъня. Но понякога е много по-добре да хванеш някой верен приятел за ушите и да му излееш всичко що имаш в душата. Олеква невероятно много.

Ако си премълчиш един, два, три пъти, го трупаш в себе си и чашата се пълни. И идва един красив и слънчев ден, когато от една капчица чашата ще прелее, и то с гръм и трясък ;)

Ядът трябва да се излива - дали с удари по стената, дали с отпрашване на някъде с мръсна газ, дали изразходване на енергията с физическа дейсност... Аз лично пуша, остря моливи с макетно ножче и си пускам здрави парчета ;)

Ако съм на работа - псувам като бесен, но само на ум. А вкъщи няма кой да ме ядосва, пък и много трудно някой може да ме изкара извън нерви.

d010.gif

Голяма си скица 476.gif

PS: Аз реагирам различно според степента ми на вбесяване...най-често си мрънкам нещо под носа и скоро се разсейвам...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Пуша...пиех и билкови хапчета след раждането,ам не помагат.Най-често плача....

Зависи за какво, но по принцип то живота за някой е толкова ш***н, че не си струва да се ядосваш.Ям сладко или си казвам: живота си еб**о майката брато...

избухвам на момента изливам си целия яд на нещото което ме е ядосало и после се чувствам като нова laugh.gif

като се ядосвам започвам да дъвча дъвка или отивам при хладилника biggrin.gif

ако съм на училище ако съм мнооого вбесена (случвало ми се е само 2 пъти) си изкарвам яда на останалите. а пък единия път когато бях мнооого вбесена си накъсах пакета с носни кърпички както и целия си тефтер

Когато съм ядосана на себе си - се псувам, обиждам и самонаранявам чрез различни по сила, степен и продължителност удри.

Когато съм ядосана на някой друг, или иначе казано на шефа, говоря бавно, спокойно и с равен тон, като най-често използвам репликите - "не знам", "не мога", "не съм разбрала", "съгласна съм с теб". И другия се ядосва още повече.

А когато свърши работния ден - пия и псувам на ред. biggrin.gif

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.