Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за влизането на Атака в НС?

Featured Replies

Първо отговарям на даратс.Искам да знаеш,че и други хора ти направиха забележка за правописа.Второ мога да кажа,че косвено за ниските пенсии и доходи в България са виновни и тези,които напуснаха потъващия кораб и избягаха в чужбина,за да решават собствените си проблеми,а не останаха тук заедно с общи усилия да се борим за просперитета на Родината.И второ не съм гласувал за Атака само отбелязвам,че и в нейната програма,която очевидно не си си направил труда да прочетеш има много хубави и смислени неща.А по въпроса за кражбите на НДСВ може да се напише цял труд,но не бива хора които не са били в България и не са болели за нея да ни учат.

Приятелю никфокс-знам за твойте леви убеждения имай си ги,в правото си,но не можеш да отречеш за хората давани за храна на прасетата в Белене,за хилядите българи от турски произход изгонени и бити от твоята партия,за глада по времето на Лукановото правитество и още по-големия глад по време на Виденовото.И това,ако не са престъпления здраве му кажи.И сега отново ще си правите експеримент с нас дали можем да издържим на още глад.

<{POST_SNAPBACK}>

Виж приятел тук сме за да си дадем мненията и да понаучим нещо и от другите ,,,,правопис та правопис ,,,,защо не гледаш съдаржанието ми се хващаш за буквите ,,,,? Съдържанието е важно за всяко едно нещо ,,,,

Аз не съм избягал ,,,,,просто промених живота си , защото и тогава, и сега виждам само ,че никои не желаее да се променя,,,,когато говоря тук за работа никои не иска да чуе за работа ,,,всеки пита какво ще дадеш и ако може без работа,,,,еми с какви усилиа се борите толкова,,,,,аз когато почнах работа в онази държава почнах от дъното ,,,с много труд и малко пари,,,ама аз си бях този който заслужено порасна по веригата,,,,така че не може ьем да си работник с никакво образование ьем очкваниа за директорска заплата,,,,не става,,,,,там живееш с това което имаш като доход и не опитваш да печелиш по престъпен начин ,,,,обществото реагира остро,,,,дори за дребни неща,,,

• Отговори 241
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

даратс започвам да те разбирам просто не си запознат с действителноста тук и за това говориш така.Ако съм бил по-рязък моля да бъда извинен.Ще се опитам да ти обясня как можем да протестираме в частност към лошото медицинско обслужване.Оплакваме се от неправилно лечение довело до смъртта на наш близък.Доказателства колкото искаш,но се приема само мнението на "компетентна" лекарска комисия(в България никой лекар няма да навреди на колегата си) и съда решава,че лекаря е направил всичко както трябва.Друг действителен случай наш репортер снима лекар как взима подкуп(нова телевизия)-резултат никакъв лекаря си работи.И какво остава на българина дай съвет как да постъпим за тези и други неща сподели своя опит,но не както Велчев :speak: -шегувам се.Но ние се отклонихме от темата,моля за извинение.

<{POST_SNAPBACK}>

Извинен си cool.gif защото аз не говора против тебе ,,, и ти си гражданин като мене които иска да живее по добре и то където се е родил sad.gif ,,,,но винаги трябва да сме обективни ,,,,,за всичко ,,,,напротив да знаеш че съм много добре запознат с деиствителността и особено когато виздам че хората пак сгрешиха ,,,водени само от чуствата си,,,,,,трябва да мислим и да чуваме всичко и всеки ,,,,така накраи ще имаме представа какво става изобщо,,,

Господин Даратс, като не сме в Австралия и тук поназнайваме нещо. Не се пали, момче, Капка е майка на Митко, който е внук на Радой Ралин. Капка живее с Волен без брак. Това ли искаше да чуеш? Казах ти го. Нещо лошо да виждаш? Ами не ги оплювайте предварително. Имайте малко търпение и ще ги видите. Много след малко – няма 4 години да чакате 800 дни!

Някои наричат бягството промяна на живота,а всъщност си е чиста проба бягство.Не се съмнявам,че си работил много дай съвет какво да направим,ако мислиш че можеш да помогнеш.Тук и да се скъсваш от работа и да знаеш много,ако си наемен работник взимаш малко.Призоваваш ли да излезем на улицата и да ги почнем.Така ли да разбирам.

<{POST_SNAPBACK}>

[/quote

Призовавам да станем по добри един към друг и по критични за важни неща,,,,,при нас в БГ проблема е че сега почваме от нулата за всичко ,,,и това означава по стегнат живот за съжаление,,,,защото точно това е трудното сега че живота ще стане скъп,,,,и трябва време за да се развие всичко ,,,,няма как иначе разбираш ли? ,,,а хората искат да си е по стария начин ,,,ама вече не става и тоя шок не е преодолян,,,,,много може да говоря ,,,,но ще напълним темата тука,,, sad.gif

Господин Даратс, не започваме от нулата. Започваме от много минус. Добър може да е човек, който живее човешки, а не както са ни принудили тези мръсници.

Господин Даратс, като не сме в Австралия и тук поназнайваме нещо. Не се пали, момче, Капка е майка на Митко, който е внук на Радой Ралин. Капка живее с Волен без брак. Това ли искаше да чуеш? Казах ти го. Нещо лошо да виждаш? Ами не ги оплювайте предварително. Имайте малко търпение и ще ги видите. Много след малко – няма 4 години да чакате 800 дни!

<{POST_SNAPBACK}>

Не е лошо :speak: ,,,,исках да съм сигурен че това е това cool.gif и не се паля ,,,няма за какво ,,,,,,напоследък само чувам критики против шуробаджанащини :bye: а то не е лошо де,,,

Господин Даратс, не започваме от нулата. Започваме от много минус. Добър може да е човек, който живее човешки, а не както са ни принудили тези мръсници.

<{POST_SNAPBACK}>

това да си беден не означава да си зъл,,,,,,аз когато бях гладен не убих никои да му взема нещата, не продавах и дрога ,,,,,а запретнах ръкави и почнах да бачкам яко ,,,,,,,и по малко удоволствия ,,,,това е,,, така успях да направа поне нещо ,,,,,,,,,иначе можех и да си хода безгрижно и да мисля и аз за някоя далаверка

milpetm, нима аз трябва да се върна назад във времето и да започна да говоря за това, което е загубило семейството ми от демократичния монархо фашистки режим преди 1944 година. За това как мои роднини са били измъчвани в полицейското управление и зверски убити за това, че са били против Хитлер и фашизма. А дори не са били комунисти. Но са ги направили такива за да бъде легитимно убийството им. Да разказвам за дядо ми, който с малко късмет е останал жив. И който в момента е жив и мога да черпя от извора информация за тогавашната "демокрация".

И не ми разправяй за правителството на Виденов, че там ако те светна за някои неща, ще искаш да не си българин. Толкова много неща има, които не се знаят от хората, че ти е бедна фантазията. Мога на ЛС да ти кажа някои нещица. Да те светна как се стигна до кризата през 1996/1997 година.

А за турците. Абе приятел, те не го правят вече на проблем ама вие демократите просто нямате нищо читаво като идеи та все търсите под вола теле.

И не ми го вади като някакво плашило това с турците. Рода на майка ми е от Беломорска Тракия. Нали знаеш какво стана с тези земи заради тъпите ни царе и управници през двете локални войнички от началото на миналия век. Знаеш ли как са бягали те от турците за да се спасят. И докато ние не сме ги клали през възродителния процес, то тогава те са го правили. Сега рода на майка ми е пръснат из целия Балкански полуостров.

И за Белене. Ееее, не фантазирай толкова. Че и на малките деца им е ясно, че по-голямата част от затворените там са били криминални престъпници. И оная карта с черепите беше най-голямата простотия и фалшификат сътворен от демократичните сили с помоща на приятелите от посолството на САЩ.

И ако го смяташ това за недемократично с Белене, като как така в Гърция с помоща на най-великаа демокрация САЩ е имало ама наистина е имало концлагери в които са били затваряни гръцките партизани и комунисти. И най-интересното, че тези гръцки партизани през войната са помагали на САЩ и Англия за да се отърват от фашизма.

• Автор
И за Белене. Ееее, не фантазирай толкова. Че и на малките деца им е ясно, че по-голямата част от затворените там са били криминални престъпници. 

<{POST_SNAPBACK}>

nickfox, отново проявяваш безконтролна нетолерантност! Дядо ми е бил в "Белене", но далеч не е бил престъпник, както вие комунистите наричате изпратените там хора без съд и присъда! Ясно е, че нищо старо не сте забравили и нищо ново не сте научили! :speak: Та моят дядо е бил високообразован интелектуалец, който е бил предпочетен от баба ми, като "кандидат" за нея бил там някакъв си прост селчо, който за зла участ става партиен функционер след 9-ти Септември 1944г. и очерня живота на дядо ми! Мисля, че факта е доста показателен. Принудих се да разкрия такава лична тайна за фамилията ми, но от такива като теб, които обръщат мъртъвците в гробовете им, няма как да замълча! :speak:

Редактирано от phantom (преглед на промените)

Е заради такива случили се събития трябва да се казва всичко ,,,всеки има по някоя лична драма която да е засегнала него или член на семеиството му в миналото или сега,,,,,затова историята учи какво не трябва да повтаряме , а да го казваме както си е и да го избягваме за бъдеще,,,,тези хора на които се е случило също са искали да преживеят живота си добре , защото е единствен , но не са имали шанс заради определени събития,,,,нашето бъдеще обаче не трябва да е заложник само на личната ни болка,,ние трябва да гледаме наи много напред заради децата,,,това също е удовлетворение и е градивно,,,

Phantom,

Един факт, който не ти е известен. Съжелявам, но има жив източник, макар и на доста годинки от Белене. Брата на баба ми е бил член на БЗНС Врабча и то от прословутите им полувоенизирани формирования, впоследствие постъпил в полицията. Той е бил този, който е предал дядо ми на полицията, но дядо ми не е постъпил по този начин. Опитал се е да го защити като роднина. Все пак е брат на съпругата му. Така, че след толкова години човека ми разказва доста неща. Както виждаш, запознат съм и с едната и с другата гледна точка. И въпреки всички превратности на историята и съдбата двамата са загърбили враждата и лошото и са в добри отношения. Нито дядо ми е активен борец, нито брата на баба ми се води репресиран от комунистическия режим. И за двамата това са простотии и глупости.

И не аз проявявам нетолерантност. И не аз обръщам мъртъвци в гробовете им.

И ми е интересно отношенията ти към населението от селата. Това ли са за теб жителите на селата в България - тъпи "селчовци". Браво. Моля те, не обиждай тези хора, които ни хранят. Не е честно спрямо тях.

Надявам си след тези малки подробности, както се казва семейни съдби, да разбереш защо не оценявам хората по политически признак, а според качествата им. И престани да ме обвиняваш в нетолерантност. Не ти прави чест.

Надявам се че малко или много съм внесъл яснота по въпроса. Както виждаш, нищо лично спрямо теб или който и да е от рода ти. Просто имам информация на която няма как да не вярвам.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

Да бих могъл да се съглася с тебе относно това че винаги досега се избираха неподходящи хора, обаче сега се избраха ептен неподходящи. Българинът никога не е мислил далновидно и затова потъва надолу непрекъснато и това е, защото не е свикнал нито да работи, нито да решава проблеми. Най-лесно е да се оправдае и оплаче.

Сега с тази Атака се атакуваха нещата, ама няма да се решат по простата причина, че водачът й си осъществи личната амбиция да е депутат и важен в съдбата на хората, решения не предлага, а само действия, с които още повече ще се потъва надолу.

Затова мога да кажа с Атака към пропастта,,,,,,,урааааааа,,,сподавен стон,,,,,,,,,

<{POST_SNAPBACK}>

Ако си болен кой лекар ще предпочетеш, който те лекува дори и да те боли или който няма да си мръдне пръста за здравето ти и само те успокоява с топли думи?

<{POST_SNAPBACK}>

напротив да знаеш, че съм много добре запознат с действителността и особено когато виждам, че хората пак сгрешиха - водени само от чувствата си - трябва да мислим и да чуваме всичко и всеки

<{POST_SNAPBACK}>

Мога само да :clap::clap::clap: и да :wors:

Не гласувах за тях, но биха ми били втория избор.

Само на тия "олигофрени" им стискаше да кажат нещо смислено вместо да лъжат хората в очите...

И ако не друго то показват малко национално самосъзнание за разлика от други корумпирани жълтурчета, теменужки, рози и т.н.

<{POST_SNAPBACK}>

Не съм прочел и половината от постовете , но този е доста изчерпателен , макар и поднесен в 2 изречения !

Това просто е истината , която понякога боли за пристрастните

Тихичко,

100% подкрепям мнението за болниците и за хората, които умират пред тях. 100% подкрепям за демографския срив (даже и аз в известен ”смисъл” съм виновен за ниската раждаемост cool.gif ). Тук искам да направя един призив към всички във форума: Правете деца, а не политика! Един час ”правене” на деца е много по-приятен от един час интернет! Един час ”правене” на деца е много по-приятен от един час слушане на политици! laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Колкото до чешкия закон, току що прегледах архивата на Чешкия парламент и на конституционния им съд. Там няма такъв закон. Може би не са го превели на английски, или в интернет не е внесено законодателството от преди 1993г.? За съжаление не знам чешки и не мога да прегледам пресата им от тогава. Прегледах българските юридически списания и не намерих нито една статия по този въпрос. За сметка на това попаднах на нещо друго: Чехия са страна към Международния пакт за граждански и политически права (той е 60-те години на миналия век, но не знам точно кога чехите го ратифицират). На мене ми струва, че подобен закон би противоречал на духа на този пакт, а в ООН няма данни за такива нарушения от страна на Чехия. Наистина ми стана много интересно и другата седмица ще се поровя малко в достъпните ми източници. Интересно ми какъв е бил подходът на чешкия законодател към този проблем. Ако можеш да се сетиш нещо конкретно, ще ти бъда благодарен.

ЛордДжон - приемам забележката за това, че не съм гледал предаването ”Атака” по СКАТ.  Гледал съм само внука на Радой Ралин във ”Вижте кой” по Канал 1, пресконференцията в изборната нощ на ”Атака”, както и председателя на партия ”Нова зора” (дано не греша името), която е член на коалицията, в едно предаване по телевизия 7дни. Прочетох в един столичен всекидневник части от програмата им, придружени с журналистически коментар. Всичко това е крайно недостатъчно, за да имам обективно мнение за тях. Просто ми се иска да има  парламентарно представяне на ”различното” мнение по въпросите за ЕС, АЕЦ, американските военни бази в България, социалната политика и здравната реформа. Надявам се те да са такива, ама какви са всъщност все още си нямам и понятие.

Пък и нямам нищо против това, че всички само ”атакуват” ”Атака”. Просто ми се струва неетично да не им се дава думата и на тях. Щом по националната телевизия се дава ефир на едните, трябва да се даде ефир и на другите.

Но в крайна сметка си прав, ЛордДжон, аз не познавам нито хората, нито идеите, които стоят зад ”Атака”.

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей,

И понеже си прегедал законите би ли споделил с нас това което прочете.Какво например са направили Чехите и др... държави като нас с досиетата на техните комунистически Партии. Били споделил тези съкровени мисли, защото май не си чел там където трябва.Нищо лично . А колкото до наща преса ех, то тука такава преса няма, имаше по едно време един, два вестника но се водеше такава кампания срещу тях, като се заплашваха фирмите който продават, и разпространяват тези вестници, че ще бъдат отнети местата и масите ако разпространява подобни вестници, но затова пък който иска да знае истина намира начин да се снабди с тях. Ако ти толкова много желаеш, сигурен съм, че ще намериш. И понеже много сме се променили като държава ще кажа само това.

Едно време немежеше да се съди партиен член на БКП:wors: разбирасе без партията да го е изключила от свойте редици, сега неможем да съдим , депутати , съдии, прокурори и ред др.... все хора без който неможеше да стане ограбването на България каква е разликата от пред и сега, виждате сами,че като се заведоха 25 дела срещу Софиянски той къде се скри:) иначе сам той каза на деспута по МСАТ цитирам ( ако бях предал на прокуратурата тези папки който заварих, вашата партия БСП одавна да я нямаше).Ех, какво ли му е попречело на този борец за проспиритета на България да направи това!!!!

П.П Независемо с какъв цвят бюлетина ще гласуваш,-жълта,синя,бяла или лилава, единствено само комунисти ще вкарваш в парламента, по простичката пречина,че те са написали правилата на играта!!!! Поздрави на всички!!!! :bye:

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Поредното писание на болен мозък на човек, който е решил, че само той и никой друг не може да е националист. Доста глупости и несвързани бълнувания на параноичен човек. Като гледам, че е професор все повече си задавам въпроса за състоянието на българското висше образование и академична общост. Явно вече тъпо и просто в тая държава може да стане професор. И като го гледам на снимката - ами за освидетелстване си е човечеца. Прилича ми на Кире Либерало, лека му пръст.

Поредното писание на болен мозък на човек, който е решил, че само той и никой друг не може да е националист. Доста глупости и несвързани бълнувания на параноичен човек. Като гледам, че е професор все повече си задавам въпроса за състоянието на българското висше образование и академична общост. Явно вече тъпо и просто в тая държава може да стане професор. И като го гледам на снимката - ами за освидетелстване си е човечеца. Прилича ми на Кире Либерало, лека му пръст.

<{POST_SNAPBACK}>

Ех,-(nickfox) аз си помислех, че ще излезнеш с железни, доводи да опровергаеш този,болен мозък, ти веднага започна да слагаш епитети болен мозък и тем подобни, все пак там има и другли линкове който водят и до други статии който е хубаво да прочетеш.И не забравяй, че не само ти си живял по това време в България, нека хората сами преценят кой има болен мозък и кой не, историята ще покаже кой е болен и кой не, все пак хората могат и сами да преценят, без да им го посочваш ти това!!! Айде моляте, измисли нещо друго и пак се върни!!!Поздрави на всички!!!

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Ех,-(nickfox) аз си помислех, че ще излезнеш с железни, доводи да опровергаеш този,болен мозък, ти веднага започна да слагаш епитети болен мозък и тем подобни, все пак там има и другли линкове който водят и до други статии който е хубаво да прочетеш.И не забравяй, че не само ти си живял по това време в България, нека хората сами преценят кой има болен мозък и кой не, историята ще покажа кой е болен и кой не, все пак хората могат и сами да преценят, без да им го посочваш ти това!!! Айде моляте, измисли нещо друго и пак се върни!!!Поздрави на всички!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ами какво да ти кажа като железни доводи. Професор Николай Михайлов от Центъра за изследване на национализма и патриотизма в България каза, че имало пъклен план на КГБ, ЦРУ, Мосад и МИ6 в сътрудничество с БКП още преди 20 години да се създаде в България крайно ляво-дясна национал социално-демократична партия в България, която на следващите избори да спечели 99.99% от гласовете. Но .......... както се казва, не могли да се договорят за разпределнието на баницата, наречена България и работата се вкиснала. Обаче в последния момент се появили двойни агенти и разбили организацията в зародиш.

Това като майтап. А горе просто си казах моето мнение с което не обвързвам никой и не задължавам никого да е съгласен с мен. Или не мога да казвам какво мисля, ако е различно от вашето.

никфокс започваш пак да прекаляваш с обидите и лъжите си.Та този човек е получил дипломата си от твоите другари от БСП и е много по-голяма личност от теб.Впрочем поведението ти непрекъснато да лъжеш хората е типично за привържениците на БСП.Припомни си какво ти и БСП обещавахте на хората само и само да гласуват за вас и как без срам ги излъгахте с вчерашното гласуване в народното събрание за имотите на царя и за имунитета на народните представители.Искрено съжалявам,че ерудиран мъж като теб има такова поведение.

<{POST_SNAPBACK}>

Прав бях, че явно нямам право да изразвям мнение, което се различава от "демократичните" възгледи. И кого съм обидил тук във форума и какво съм излъгал, ако смея да попитам ваши демократични превъзходителства. Хайде кажи какво теб съм обидил, за да скачаш като ужилен. И какво съм те излъгал. Веднага скачате - обиждал съм и съм лъжел. С какво право ти ме наричаш лъжец, а? Значи твоето мнение е чиста сълзица, а моите мнения са обиди и лъжи.

П.П. И в поста си никъде не съм споменавал каквато и да било политическа сила за да ми лепваш един или друг етикет. И най-малко пък ти си човека имащ право да дава каквито и да било оценки за мен и за всичко сързано с мен.

Съжелявам за острия тон, но всичко си има граница. Не я прекрачвайте, ако обичате.

Ами какво да ти кажа като железни доводи. Професор Николай Михайлов от Центъра за изследване на национализма и патриотизма в България каза, че имало пъклен план на КГБ, ЦРУ, Мосад и МИ6 в сътрудничество с БКП още преди 20 години да се създаде в България крайно ляво-дясна национал социално-демократична партия в България, която на следващите избори да спечели 99.99% от гласовете. Но .......... както се казва, не могли да се договорят за разпределнието на баницата, наречена България и работата се вкиснала. Обаче в последния момент се появили двойни агенти и разбили организацията в зародиш.

Това като майтап. А горе просто си казах моето мнение с което не обвързвам никой и не задължавам никого да е съгласен с мен. Или не мога да казвам какво мисля, ако е различно от вашето.

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей,

А така това имам предвид изложи доводите си нека знаят хората какво мислеш ти и с какво не си съгласен не така да се слагат пребързано епитети този е бил с болен мозък онзи не е но това първото е, ти знаеш от коя школа.:) Не искам ни най мало де се карам с тебе но така е по приемливо!!! Поздрави !!!!

Леле, добре, че ме светна, че съм бил собственик на цяла партия. И като как така след като ме обвиняваш в обиди и лъжи сега решваш да лъжеш по мой адрес. Я ме светни какво лично аз съм излъгал българския народ, че нещо не ми е ясно.

"Ти и твоята партия (БСП)излъгахте,....." а кажи ми как съм те излъгал аз лично теб за каквото и да било. Защото е доста силно обвинение, което малко или много иска доказателства. Защото ако нямаш каквото и да било доказателство, че съм те излъгал за каквото и да било, то най-учтиво бих те помолил тук в този форум и в тази тема да поднесеш извиненията си.

Не съм си позволявал да те обиждам лично, така че бъди така добър да не го правиш.

Или за теб просто е детска игра да изкарваш някого лъжец и подлец, защото не споделя твоите идеи. Кога съм ти налагал моите възгледи на теб или моето мнение. Защо вашето мнение трябва да е меродавно и винаги 100% истина, а моето е винаги 100% лъжа. Нещо не се връзва. Или за теб най-доброто решение е да има цензура за мнение на хора като мен, е, ако можехте щяхте да ни и избиете. Поне нямаше да ви се пречкаме с различно мнение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.