Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за влизането на Атака в НС?

Featured Replies

ДА, и така може да се каже :)

• Отговори 241
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди да задаваш въпрос и втълпяваш отговора хубаво е да се поровиш и да погледнеш дали преди Хитлер и други неса използвали този поздрав

справка Римската империя

Това че всички коли имат волани значи ли че и мерцедеса и трабанта са един дол дренки?

даже и на гласувах защото няма за кой не харесвам и аз да гледам Турски новини и аз не искам те да ме управляват и не ми говорете кой какви поздрави използава много добре знам полувината ми семейство от както се попня ми говорят за чиста кръв и тн за това че трябва да сме българи и прочие е да аз съм бългърин и искам да се развивам но нищо не става защо ? защото ни управляваха тъпаци и сега пак ще ни управляват такива

преди да задаваш въпрос и втълпяваш отговора хубаво е да се поровиш и да погледнеш дали преди Хитлер и други неса използвали този поздрав

справка Римската империя

<{POST_SNAPBACK}>

Те всички мъже имат пишки biggrin.gif значи ли че са "един дол дренки" ?!

даже и на гласувах защото няма за кой не харесвам и аз да гледам Турски новини и аз не искам те да ме управляват и не ми говорете кой какви поздрави използава много добре знам полувината ми семейство от както се попня ми говорят за чиста кръв и тн за това че трябва да сме българи и прочие е да аз съм бългърин и искам да се развивам но нищо не става защо ? защото ни управляваха тъпаци и сега пак ще ни управляват такива

<{POST_SNAPBACK}>

Ами почти си прав - но с малка корекция : много ясно че ще ни управляват пал тъпаци, но това са едни и същи кадри. Т.е. ще ни управляват същите хора които ни управляваха досега :)

DUVI като неси гласувал защо въобще изказваш своето мнение по въпроси за които си сметнал че нете интересуват

като започнеш да гласуваш тогава се изказвай по политически въпроси

кой влязъл в парламента защо не изрази това своето мнение на последните избори, на изборите му е мястото да изразяваш какво мислиш за този който щете управлява в следващите 4 години

За всички които неса гласували но са имали тази възможност един съвет

нени занимавайте с това кой сме избрали, и вие и ние сме имали право на избор и резултата е ясен, след 4 години се възползвайте от това си право дотогава продължавайте да си мълчите

нени занимавайте с това кой сме избрали, и вие и ние сме имали право на избор и резултата е ясен, след 4 години се възползвайте от това си право дотогава продължавайте да си мълчите

Абе еей

още малко на бой ще тръгнеш

Не ни казвай да мълчим

Това че съм на 17 не значи че ще мълча! Ти като си бил на 17 /аз не знам на колко си, не ме и интересува, но по думите ти изглежда си 18+/ си мълчал това си е твой проблем!!! Не на форума! Am I clear?

<{POST_SNAPBACK}>

;) Сега ако ти отговоря защо нищо не става (при теб), ще ме накажат... Всъщност като какъв искаш да се развиеш? Т.е. какъв искаш да станеш? ;)

За пореден път излишно се нажежават емоциите в темата и излишно се похабява мисловна енергия......бате Ици и tao искам да Ви помоля и двамата съвсем човешки да запазите коректен тон,да не се обиждате взаимно и да реагирате по-спокойно при поява на различно от собственото Ви мнение.Надявайки се,че ще ме разберете правилно и ще се вслушате в молбата ми,пожелавам конструктивен диалог и търсене на допирни точки за консенсус.Със здраве и доброта! cool.gif

• Автор

Като създател на темата също ви приканвам към малко повече спокойствие! Изказвайте си мненията, но аргументирано, а не постовете да се превръщат в лични нападки! Модераторите да повършеят и изчистват несвързаните с темата мнения!

Абе еей

още малко на бой ще тръгнеш

Не ни казвай да мълчим

Това че съм на 17 не значи че ще мълча! Ти като си бил на 17 /аз не знам на колко си, не ме и интересува, но по думите ти изглежда си 18+/ си мълчал това си е твой проблем!!! Не на форума! Am I clear?

<{POST_SNAPBACK}>

Ееее, по-спокойно де tao. Мисля, че никой не те е засягал лично с каквото и да било за да държиш на бате Ици такъв език и да го обвиняваш в каквото и да било.

Тук всеки си казва мнението, спори се, но нека бъде цивилизовано. И не си ти човека, който ще казва "Не на форума!" Нима призоваваш към забрана на форума или цензура, щом някой има различно от твоето мнение.

Моля всички да спазват добрия тон и да не се нажежава напрежение. Няма смисъл да се изпокарваме за каквото и да е било.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

За всички които неса гласували но са имали тази възможност един съвет

НЕ! Пишеше множествено число. Следователно засяга не само мен. Естествено че го приемам лично!

Аз съм не съм човека който може да призовава форума към еди какво си? Че ако не потребителите, то кой? Админите? Струва ми се абсурдно да не можем да изразим мнение. Сваляш ми репутацията /която много много не ме интересува/ защото не съм се бил основал. Брех ;)

Редактирано от tao (преглед на промените)

Нема защо да се караме повече кой за кой е -)))))) Така и така потеглихме към нови избори cool.gif Избираме си Атака (за какво ние да се бутаме в Европейски съюз ? cool.gif ) начело с другаря Сидеров се отказваме и от омразното НАТО,,,смачкваме ДПС,,,,,следва гражданска война ( ;) задалжително е вече),,,,в следствие става така че Пардю , който беше много плут от другаря Сидеров дава рамо на преследваното турско малцинство ,,,,дъгата Гоце делчев-Кърджали получава автономия ,,,...след товва следва сценария Македония или Косово (това се уточнява после май),,,,та не само новини на турски ми българина сам ще си докара и втори официален език турски ,,,,,и както македонското знаменце сега е в комплект с албанското така и на нашто ще допълнат една полулуна.......така че нема какво да се плашите, щото наистина българина разбира само от тояга ,,,,от забележки кво сега друго си е да си поядеш и малко бой,,,,,,е тогава вече най-накрая и българина може и да разбере какво е важно за България,,,,

Е това моля добре да го запомните ,,,!!! щото не е просто фантазия sad.gif а бъдещето което ни чака .... sad.gifsad.gif та от фанелките на които пише БГ на 3 морета ще стане БГ поне до София ;)

Независимо че останах шокоран от пресконференциата на Волен Сидеров ( след изборите) не виждам нищо неестествено в новата партия. Навсякъде по света има такива ( Русия с Жириновски , Франция с Льо Пен , Австрия с Хайдер). Нормално е да ги има. Те са катализатор в политическия живот.Според тяхното място в парламентите политиците си сверяват часовниците. Успехът може да се дължи на две неща.

1. Нова партия-нови надежди.

2. След нарастване на напрежението с циганите , хората искат повече сигурност(каквато не им беше дадена до сега)

Дори беше неестествено ,че това пространство в политическия живот не беше заето до сега от подобна група.

Трябва да вземем в предвид факта, че Волен Сидеров всяка вечер има предаване и хората го знаят, а Кобурготски дойде от май**та си и повечето не бяха и чували за него ;)

От 100 на 300 хиляди лева е била вдигната мизата вчера за купуване на глас в полза на правителствения вот, обяви от трибуната на парламента Павел Шопов от коалиция “Атака”.

На въпроси на журналисти обаче дали има достатъчно данни да докаже тези цифри, той не можа да отговори положително.

По думите му тази сума е била предложена от представители на ДПС и Коалиция за България на депутати от други политически сили, но Шопов няма достатъчно данни, за да бъде сигнализирана прокуратурата.

В изявлението си от трибуната на Народното събрание Павел Шопов направи явна реклама на телевизия “СКАТ” и предаването на Волен Сидеров въпреки забележките на председателстващия заседанието Любен Корнезов, на които Шопов не обърна никакво внимание.

Много интересно, че само представители на "Атака" говорят за това. Ако се замислим за това, то ако имаше нещо такова, едва ли ОДС, ДСБ, НДСВ и БНС биха замълчали. Не ми се вярва. По-вероятно щяха да вдигнат вой до небесата. Нека да изкарат доказателства. Останалото е политическа демагогия и реклама. А и отправянето на такива обвинения без доказателства доколкото знам може да изиграе лоша шега на този, който ги отправя.

Интересно е, че когато е станало дума за доказателства, Шопов не е отговорил. Защо ли? Отговора е ясен и няма смисъл да казван каквото и да било.

Иначе, ако има такива неща, то това е срам и позор за българските политици. Но правилно попитаха днес дали затоплянето на отношенията между НДСВ от една страна и ОДС, ДСБ, БНС и Атака от друга не е именно плод на такива деяния в които обвиняват БСП и ДПС.

А иначе, няма ли доказателства, то всичко е в сферата на политическите игри и фантазии.

Просто като си помисля какви смешници ни управляват и ми се доплаква . Ама като гледам по телевизията какви глупости правят в Парламента и се спуквам от смях . Точно заради това ги гледам сега - заради цирка които правят на заседанията . А иначе от Атака казват големи думи , но ако нямат доказателства все едно нищо не са казали . Засега не заемам тяхна страна , но ако се докаже това найстина няма да гласувам когато дойде времето за гласуване . Тъкмо сега навършвам 18 , а пък ако се окаже истина направо се отказвам да гласувам .

за Тао

когато говорих за онези които неса гласували но са имали това право

както забелязах ти нямаш навършени 18 години и нямаш избирателни права и тоест това несе отнася за теб

аз говоря за онези наследници на Андрешко които само се оплакват но когато опре до най елементарно да упражнят своя глас те и това се натискат, аз не казвам отиди гласувай за еди коя си партия а просто гласувай избора е твой

също съм против гласуването в чужбина или особено от хора които през по-голяма част от годината не живеят в България

давам елементарен пример за какво говоря

средно правителството е изразходвало за всеки гласувал в България 4 лева

средно за всеки гласувал в чужбина 40 лева

аз немисля че гласа в чужбина е по ценен от моя и несъм съгласен като данъкоплатец да плащам тези разходи за организиране и провеждане на избори в чужбина

Просто като си помисля какви смешници ни управляват и ми се доплаква . Ама като гледам по телевизията какви глупости правят в Парламента и се спуквам от смях . Точно заради това ги гледам сега - заради цирка които правят на заседанията . А иначе от Атака казват големи думи , но ако нямат доказателства все едно нищо не са казали . Засега не заемам тяхна страна , но ако се докаже това найстина няма да гласувам когато дойде времето за гласуване . Тъкмо сега навършвам 18 , а пък ако се окаже истина направо се отказвам да гласувам .

<{POST_SNAPBACK}>

То не е много до смях, защото нали се сещаш на чий гръб е е всичко?

Що се отнася до това, че би се отказал да гласуваш какво би постигнал с това.

за Тао

когато говорих за онези които неса гласували но са имали това право

както забелязах ти нямаш навършени 18 години и нямаш избирателни права и тоест това несе отнася за теб

аз говоря за онези наследници на Андрешко които само се оплакват но когато опре до най елементарно да упражнят своя глас те и това се натискат, аз не казвам отиди гласувай за еди коя си партия а просто гласувай избора е твой

също съм против гласуването в чужбина или особено от хора които през по-голяма част от годината не живеят в България

давам елементарен пример за какво говоря

средно правителството е изразходвало за всеки гласувал в България 4 лева

средно за всеки гласувал в чужбина 40 лева

аз немисля че гласа в чужбина е по ценен от моя и  несъм съгласен като данъкоплатец да плащам тези разходи за организиране и провеждане на избори в чужбина

<{POST_SNAPBACK}>

сорка бате сега прочетох внимателно и съм те обвинил незаслужено. :kiss2: Много съжалявам. it's all my fault.

Такаааа Не галасувах за никой защото никой не достатъчно добър или е показал че може да гласувам за него няма смисъл да ми казвате дали имам право да казвам какво мисля или какво не това е МОЕ ПРАВО :))) не сам се карал с никой държа добрият тон което изисква форума и бих искъл същото така че..... и на другят въпрос какав искам да стана и какъф съм ами .... как да кажа взимам 700 + пари плащам си данъците живея нормално и се счупвам от работа по 12 часа на ден но може и по добре нали

Малеее, какво шоу е днес за българската политика. Направо е супер шоу, но Невада, а София -Центъра на БГ-то. Направо сме уникални българите. Направо нямам думи.

Аз по-принцип не подкрепям Атака,но вчера видях нещо,което ме накара да се замисля дали тъкмо от Атака нямаме нужда.Значи аз живея в малък град Севлиево,вчера докъто си пиех кафето на центъра стана огромен бой м/у месни и софийски цигани,незнам какъв е бил повода но в боя участваха най- малко 30 души.Най фрапиращото беше,че те се съобразяваха кой може да пострада,в карайна сметка имаше много жени и деца,които пострадаха в суматохата и какво мислите стана като дойде полицията?!Нищо!Нямаше белезници,нямаше палки учасниците в боя все едно не ги бяха видяли,някои даже ги разбутваха за да могат да се докопат до някой да ударят.Май много се отлеснах,та мисълта ми е че от толкова привилегии,които получиха,циганите(аз по-принцип нямам нищо против тях) си правят каквото си поискат и никой не смее да им каже нещо,защото после ще го обвинят в расизъм.Може би е време да се спре с привелигероването на тези хора,ако българи бяха направили този бой,то те щяха на момента да бъдат арестувани.

В крайна сметка имам чувството,че българите сме се превърнали в малцинство

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.