Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за влизането на Атака в НС?

Featured Replies

Хайде погледнете сега темата и ще видите че е пълна с цитати :wors: .Отделно че много се отклонихме от заглавието :bye: .Така или иначе явлението Атака съществува и ние трябва да се примирим с него.Другите партии ги е яд че им изяде от екектората но какво да се прави,на хората им е писнало и търсят новото.Дали то е по-добро тепърва ще се види. :eek:

• Отговори 241
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Посочвам ти закони - Закон за нормативните актове и Указа по прилагането му, Закон за собствеността, Закон жилищно-строителните кооперации, Закон за задълженията и договорите, Наказателния кодекс (тук, разбира се, трябва да  преценяваме с оглед времето си) и Закона за международния търговски арбитраж. Ако искаш мога по-подробно да напиша за всеки от тях.

<{POST_SNAPBACK}>

Ти явно си с юридическо образование и може би и практикуваш. Не искам да влизам в спор на територия , която по принцип не ми е ясна. Но би ли ми обяснил какво разбираш под добър закон. Аз поне разбирам такъв, който е издържал проверката на времето и с течение на годините не е променян.

Посочените от тебе закони са променяни многократно, особено след 1990 год. Какво е останало от тях, може би само заглавието им.

Няма да пускам извадки от законите, който се интересува да отиде на www.lex.bg и да ги види.

Може и да не съм прав

Отново се отклонихме от темата - съжалявам.

@dragozow

Явлението Атака наистина съществува, но дали трябва да се примирим с него е съвсем друг въпрос. :eek:

За партиите , че ти е яд - яд ги е :wors:

А за хората, че им е писнало - ми на българина все му писва от нещо и отива и гласува за първия чичко, който му обещае повече.

Или което е по-лошото - не гласува. Че в този аспект - аз честитих ли ви 34-те мандата на ДПС в парламента. На негласувалите - ЧЕСТИТО !!!

:bye:

Да си призная честно не можах да прочета всички мнения...

нито пък съм чел в детайли прословутата им програма.

А трябваше. Не чак толкова прословутата им програма я има и тук и не е никак сложна - всеки в кварталната кръчма иска точно тези неща за България и мечтае да живее в такава държава. И добре, че се появиха Атака да надигнат глас, иначе просто щяхме да пропаднем ohmy.gif - представяш ли си нормалните държави имаше опасност да ни сметнат за нормална държава - ужас - не не бива така, ние трябва да покажем, че сме различни и да дадем шанс на горките лидери на Атака, на които отгоре на всичкото не им се дава и думата. Ами та те хвърлят бомбата с някое изказване - трудови лагери за малцинствата - и после, ама защо се нахвърляте върху нас. Питат ги журналистите, а как ще изпълните програмата си - а те казват, какво искат да изпълнят, а не как?

Да не говорим и от елементарна дипломатическа точка колко е грешно да декларираш безрезервно желанието си и готовността на вскякави отстъпки, за да сключиш един договор, който би трябвало да бъде ВЗАИМНО изгоден. Всяко момиче знае, че за да не бъде просто на...ана, трябва да си придаде малко фасони, да си вдигне малко цената, за да убеди мъжа, че би трябвало да е нещо повече за нея.

Наистина много хора споделят това мнение, а никой не се замисля, че фасони си придават хубавите момичета. Къде си видял неугледно и задръстено момиче да си придава фасони?! :eek: Никой не е казал, че прехода от един начин на живот към друг е лесен! Договорът ще е ВЗАИМНО изгоден, но все пак повече за тях, защото ние не можем без тях, не те без нас! Който мисли, че нямаме нужда от помощ да иде и да гласува за Атака.

Само дето са поне 4 години закъснели. Трябваше да ги има по време на преговорите с Европейския съюз. Трябваше да ги има по време на подписването на договорите за затваряне на АЕЦ ”Козлудуй”. Трябваше да ги има по време на безразборната приватизация.

Наистина как не се сетих - определено трябваше да ги има, за да станат нещата още по-бавно и не само пенсионерите, но и аз и ти да не дочакаме да застанем на края на пътя и да си кажем: Браво, кошмарно беше, но е зад гърба ни! Разбери, не може да сме в Европа и да не сме член на ЕС със всичките му негативи, които ще ни се струпат на главата 2007. От върл комунизъм към нормално управление се минава бавно и трудно, а ние разбира се си го правим още по-трудно. И мислиш ли, че тия партии преди Атака все пак не са искали да ни дадат заплати от 1000 лв и да ги благославяме, искали са, ама не става така. На Атака им е лесно - появяват се от нищото и казват НЕ на всичко постигнато, ще направят заплатите средноевропейски хахахаха, ще поставят условията ни пред ЕС и какво?, те и без това не умират от желание да ни вземат още 2007, така само ще им дадем повод и ще си отложим мъките с незнайно още колко години, заради принципа ние да сме отгоре. И какво ще постигнем - НИЩО. Ако не ни подбутнат от ЕС и не пристегнем още коланите, ще си кретаме в старото русло и ще си мислим, колко сме силни и какви националисти сме щом не сме влезли в ЕС и сме запазили своята идентичност. Идентичност ли - та ние отдавна не знаем какво е това! Само искаме и искаме разни неща, а нищо не даваме!

Или пък всички те имат някакъв общ интерес, който на нас - обикновените хора, не ни е ясен.

Аха имат и се чудя как така не ти е ясен :wors:

Аз мисля, че по тази тема няма какво повече да кажа без да излезе, че се заяждам с някого! Ултранационализмът в политиката отдавна не е просто любов към всичко родно и мило - особено от Хитлер насам се свързва с расово прочистване, милитаризъм, сепаратизъм и затова на крайно националистически партии въобще не се гледа с добро око. Представяте ли си къде отива лицето ни пред света? Очитайки и този факт нека хората, които смятат, че не трябва да влезем в ЕС възможно най-скоро според условията на договора, че трябва да излезем от НАТО и да станем известни като държавата, избрала през 21 век ксенофоби с голямо мнозинство, ако има следващи избори да отидат и да пуснат куршума в главата на държавата си и в своята собствена, пускайки бюлетината на Атака - и после да няма, ама аз им повярвах и затова, пък тя каква стана! :eek:

Работата е ясна - трябват ни мажоритарни избори, така шансът на хора като Сидеров ще е значително по-малък, или по-скоро на хората няма да им се налага да гласуват за партия, а просто ще изберат своя фаворит. Също така ще се отнеме "балансьорската" роля на Охмет Джолан, който не желае да управлява - на него му харесва да бъде на всяка манджа мерудия. Така и популярните политици няма да могат да придърпат със себе си изявени бандити, крадци или просто безгласни букви.

Поздрави от Бургас !

Мите, ако се загледаш то в момента се гласува за личности

сещаш ли се за поне трима от партията на Софиянски, от БЗНС на Яне Янев, от БЗНС на Мозер. колко познаваш по име от ДСБ на Костов или СДС на Надка

всяка почти партия се свързва с лидера им а не с програмата им

Редактирано от бате Ици (преглед на промените)

бате Ици, напълно си прав. Думата ми е за опашката която дърпат след себе си. Те Стефан и Анастасия, ако си само двамцата на една гола депутатска заплата ще си останат. Тяхната @#$@$%%@ !!!! Ние да сме здрави :eek:

Новият вожд и учител на българсният народ В. Сидеров (това е според скромното мнение на П.Берон) не се яви в предаването "На четири очи" по Нова ТВ.

Много жалко. Очаквах го с интерес.

Но иначе се оплакваме , че не ни дават думата и има информационно затъмнение за дейността на кръжока ни, пардон коалицията.

Очаквам вашите коментари

:bye:

Но затова пък беше в "Полет над нощта" по Канал1 и радио Хоризонт съвместно предаване с водещ Георги Любенов. Много си беше културно. Професионализмът в тези програми си личи.

Ето една статия за Атака , интересна е

Новият генералски коктейл  “Молотов”

Ляво, дясно или … с пагон?

Анна БОРИСОВА

София, 26 април 2001. Съюзът на патриотичните сили и войните от запаса "Защита" е предложил на движението на Симеон да използва регистрацията на съюза, съобщава БТА. Агенцията цитира председателя на “Защита” Йордан Величkов, който твърди, че неговият съюз и  НДСВ имат еднаkви цели - разчупване на двуполюсния политичесkи модел в България.

По същото време бъдещият предводител на “Атака” Волен Сидеров се готви да атакува 39-ия парламент като водач на  ямболската листа на НДСВ. Тогава амбициозният журналист изпада от жълтата класация. И “Защита” не става мандатоносител на “царя”. Ролята е поверена на “Оборище” и Женската партия.

Вероятно сивите кардинали с пагони са преценили, че е добре да не натрапват връзките си с пришълеца от Мадрид и да не пускат бримки, които могат да издадат сценариите им за властта. 

Четири години по-късно съюзът “Защита“ е основен компонент на коалиция “Атака” – сензацията на избори 2005. “Атака” разбуни духовете тъкмо, когато се видя, че разбиването на двата полюса в българския  политически живот не носи нищо добро. И че е по-добре да има ясно очертани ляво и дясно вместо куп партии слаломисти.

Но кукловодите на Симеон и бащите на “Атака” искат хаос и слаба държава, а не политическа нормалност и силно управление. Ловенето на риба в мътна вода е любимият спорт на сенчестия бизнес и на неговите покровители. На бившите кадри на ДС, мутирали в крупни предприемачи. На сивите кардинали.  “Атака” не е просто феномен, тя е част от отдавна начертан и последователно провеждан план. 

Кой кой  е

Коалицията, която проби в 40-ия парламент с 21 депутата, е сформирана през май. Основни  участници в нея са новосъздадената партия "Атака",  Съюзът на патриотичните сили и воините от запаса "Защита", партията "Национално движение за спасение на Отечеството", БНПП и  Политически кръг "Зора" и др.

В ръководството влизат Волен Сидеров, Петър Берон, бившата царска и после независима депутатка от 39-ото НС Стела Банкова. Начело са още Огнян Сапарев, който бе народен избраник от гражданската квота на Коалиция за България;  председателят на "Защита" Йордан Величков; лидерът на партия "Национално движение за спасение на Отечеството" Илия Киров; главният редактор на вестник "Нова зора" Минчо Минчев.  Румен Воденичаров.

Сред депутатите на “Атака” е  Павел Шопов, авдокат от Пловдив. Той бе син депутат в 36-ото и 37-ото Народно събрание. През 2001 бе отлюспен от СДС.  Вппоследствие се включи в  “Екип" на Христо Бисеров.

Юристът Йордан Величков,  председател на Съюза "Защита" от създаването му през 1999, е  дипломат с четвъртвековен стаж в  системата на външно министерство.  О.з. полк. Васил Маринов, бивш шеф на  РДВР-Плевен е сред новоизлюпените депутати на "Атака". Той  бе отстранен от поста, след като негов подчинен  простреля  в пиянска разпра директора на плевенската фирма "Нефт и газ”.

Малко преди да бъде сформирана коалицията в София  имало няколко опита за  обединяване на “патриотичните сили”  за участие в изборите. Но лидерите не намерили общ език.  През февруари самият Сидеров  зовеше за събиране на всички националисти в един политически юмрук. Иначе старите партии щели да продължат наколенките и метаните  пред  чуждите интереси.

Ядрото на Атака”  -  съюз "Защита" - се появи  през 2000. Сред родителите на патриотичния  съюз личаха главно бивши кадри на МВР и армията. Тогава  се заговори, че готвят преврат срещу правителството на Иван Костов. На парламентарните избори през 2001  "Защита" не взе и процент. Затова пък Сакскобургготски победно нахлу в българската политика.  И успешно изпълни мисията на терминатор на двуполюсния модел.

Междувременно в  генералските среди се появиха разногласия. Част от членовете на  “Защита” се  насочиха към  сродното образувание  на поета Румен Леонидов - Съюз на националното достойнство "Гранит".

Възлова роля за възхода на “Атака” се приписва на политическият кръг "Зора".  Неговият вестник "Нова Зора" даде много партийни кадри на коалицията.

Част от членовете на редакционния съвет на изданието са в инициативния комитет и предизборния щаб на "Атака". Например главният редактор Минчо Минчев (навремето шеф на в. "Транспортен глас"), Румен Воденичаров, който  през  1989 бе сред  създателите на СДС, а през 1992 бе в тандем с с Велко Вълканов  на президентските избори от името на БСП.  В редакционния съвет на “Нова зора” е още Бончо Асенов, кадър на Шесто управление на Държавна сигурност.

В редколегията  на “Нова зора” са още писателят Венцислав Начев и бизнесменът  Марин Белоев. Двамата  участват в обществения съвет на Национален патриотичен съюз "Отечество", създаден през 2001 и тясно свързан със кръга “Зора”. Белоев е известен като червеният шеф на холдинга  КЗУ  “Контролни заваръчни устройства”.

Партийни финанси и трибуни

Темата за финансирането на  Коалиция “Атака” е забранена територия.

Плащаме си  сами,  имаме и дарения от симпатизанти,  обясни Стела Банкова.

Телевизия СКАТ е  медията, която проведе кампанията на  "Атака" и нейния лидер Волен Сидеров. Собственикът й Валери Симеонов не крие, че е организирал  и спонсорирал предизборните прояви на коалицията.

Симеонов обясни,  че е дал рекламния офис на  ТВ “Скат” в Бургас за щаб на коалицията. Каналът пускаше клипове на  Сидеров  - на разсрочено плащане,  според Симеонов. Телевизионният шеф спонсорирал рекламите във вестниците и радиостанциите – с  малки суми.  Той  самият не се  вижда в политиката и нямало да се меси в работата на депутатите.

Преди  да се посвети на СКАТ  Валери Симеонов е работил в "Трансстрой" - Бургас, в "Океански риболов",  в  завод "Промет". В началото на 90-те въртял  успешен бизнес с таксиметрови апарати. Кабеларката  “Скат” тръгва преди 13 години,  а от 2000 е национална телевизия.

Освен "Атака" на Волен Сидеров по този канал се изявяват  забележителните проф. Вучков с "Размисли и страсти", Албена Вулева със "Сигнално жълто".

Един от лидерите,  Петър Берон,  посвети  преди дни  изборите статия  в  “Нова зора” с цел да разбие някои  “митове” за “Атака”.  Волен Сидеров не е ултрадесен националист, твърди Берон. Според него  “никой от "Атака", включително и председателят й, не се представя като десен или като ляв  – патриотизмът няма цвят.” В същото време ботаникът политик обяснява, че  “една от основните сред трийсетината организации в "Атака" е Съюзът на патриотичните сили и воините от запаса “Защита”, чиито членове трудно могат да бъдат характеризирани като “десни”.

Данък “подценяване”

Седмици преди изборите от “Алфа Рисърч” коментираха, че националистичното движение “Атака” може да разчита на емоционален вот, който по принцип е неустойчив и може да бъде активиран от събитие.  Станислав Стоянов от агенцията заяви, че не бива да се преувеличава ролята на водача на “Атака” Волен Сидеров, тъй като неговите потенциални избиратели са от ниските социални прослойки и дори нямат телевизия, пък какво остава за кабелна.

В интервю за “Всеки ден” пък председателят на  конкурентната ''Гранит'' Румен Леонидов тези дни обяви ''Атака'' за  “карикатура на патриотизма”: “Позициите на тази коалиция са нацистки, твърде крайни, коментарни, без прагматичен подход, без никакви идеи за решаване на проблемите. Да биеш и да се заканваш, че ще биеш циганите, не е патриотизъм. Да псуваш американски посланик единствено, защото се бърка във вътрешните работи на България, не е патриотизъм,”,поясни Леонидов.

Така е. Обаче  “Гранит” не влезе в парламента,  а “Атака” вкара 21 депутати. Защото и псувните, и заплахите на Сидеров и събратята му  са  нарочно предозирани и  добре прицелени. Точно толкова резки и  скандални, колкото да се забият под загрубялата кожа на част от електората.

Генералите откриха победната формула? Поне така изглежда  на този етап.

През годините на прехода кръгът на Любен Гоцев забърка много, много патриотични експерименти. С почти нулев ефект. Сега тайнственият мозъчен тръст има  забележителен продукт - “Атака” в парламента.  А сега какво?

На ход са явните политици.

Значи аз по принцип не гласувах но много се радвам че АТАКА са във парламента да се надявам че ще останат много по малко цигани поне за мое щастие защото н мога да ги понасям :clap:

Аз не съм гласувал за Атака,но най-много ме притеснява състава и.А що се отнася до програмата и в нея не намирам нищо лошо с изключение на 2-3 точки,които и вие ще откриете на: http://www.atakabg.com/programa.html?PHPSE...0a687242c9e5edf

<{POST_SNAPBACK}>

Така е. Това, което казваш е така. Лошото обаче е другаде. Просто казват проблемите, които ние всички знаем на висок глас, но не казват как реално биха ги решили. С риск да се повторя, но едно е да кажеш "Има проблем", а съвсем друго "Знам и мога да реша този проблем в интерес на всички". Е това е по-важното. Какво като ми казват неща, които и без това знам. Какво ме топли мен, теб, всички останали.

• Автор

Така е. Това, което казваш е така. Лошото обаче е другаде. Просто казват проблемите, които ние всички знаем на висок глас, но не казват как реално биха ги решили. С риск да се повторя, но едно е да кажеш "Има проблем", а съвсем друго "Знам и мога да реша този проблем в интерес на всички". Е това е по-важното. Какво като ми казват неща, които и без това знам. Какво ме топли мен, теб, всички останали.

<{POST_SNAPBACK}>

За този пост вече :)

Само честните депутати се изхранват от заплата, другите - от лоби. Пък защо да вземат от малцинствата в политиката, та да ги развалят допълнително...малко ми се вижда глупаво да учат циганин да краде и лъже...

Аз бях в казарма с 70% цигани и турци. Видях че само при най-крайни ситуации част от българите се сплотяват. Циганите и турците са си сплотени пъти повече от нас - машаллах, аферим, ашколсун...Ако работата стане на бой и всичките мамини синчета и подмазвачи изчезват. Аз не го видях тоя български дух дето го хвалим че е от 1300 години.

Българин в чужбина - чудо. Що не е жив Ал. Константинов? Пък и бай Ганя, да може да види какви наследници има и от срам пак в гроба да се върне. Че в чужда държава, дето пак трябва да се подкрепяме и държим, ако българин не те излъжи, няма кой(има и големи изключения). Пък  има доста интелигентни млади хора "дето са избягали". На нас не Атака, ами Ум и Разум ни трябват. Ам те са дифицит и в парламента не виреят.

Лощо е, че вече сме станали повече хамерикани от самите американци, и то в най-лощите им черти - материализма. Може и да се лъжа, ама хората почнаха да се оценят по заплата и дрехи, а още по-лошо е, че само това ги интересува. Снощи видях как така наречения български елит се храни като прасета, жените разхождат селикони, и всички заедно се държат просташки. Жалко че нямах фотоапарат да видите всеобщи любимци, как се борят на шведската маса. Ей за таквиз кухи лейки дето се водят хай лайф, за тия дребнави и злобни душици  - никва прошка.

<{POST_SNAPBACK}>

Да бих могъл да се съглася с тебе относно това че винаги досега се избираха неподходяши хора,,,обаче сега се избраха ептен неподходящи,,,,, българина никога не е мислил далновидно и затова потъва надолу непрекъснато,,,и това е защото не е свикнал нито да работи нито да решава проблем,,,наи лесно е да се оправдае и оплаче,,,никои не гледа себе си колко може да даде и да направи , а все се гледа другия и се завижда,,,това дарпа надолу много,,,

Сега с тази Атака се атакуваха нещата ама няма да се решат по простата причина че водача й си осъществи личната амбиция да е депутат и важен в съдбата на хората,,,,решения не предлага а само действия с които още повече ще се потъва надолу,,,,

нищо лично към него ама аз лично като човек нямам нужда от празни приказки и излишно самочуствие че съм към по добрата раса или незнам си какво,,,,аз казах че живях в една страна приказка,,,,,,,и доказах собственото си аз с много труд и лични качества,,,никои не го интересуваше там че народа ми е бил с "велика исттория" или нещо подобно.. и мене не ме интересуваше точно това , щото нямаше да ми помогне с нищо да живеа по добре,,,,

А тя историята е важна само да не се повтарят стари грешки,,,,друг е въпроса че българина не си познава историята такава каквато е !!! а тя е много нелицеприятна,,,по приятно е да чуваш обаче, че си велик, че си имал само победи , как другите само те нападали, нападат и т,н,,,,,това не води до прогрес - да си затвориш очите и да твърдиш че другия казва лоши неща за мене защото е българофоб.....е това са му проблемите на българина ,,,,тепърва има да чуе и истината за тия царски имоти, които са му трън в очите, и тепърва има да смила информацията че величеството не ги е откраднало ,,,и още куп неприятни нещица и факти,,,,,

Верно е че има сега много бедни хора у нас , обаче трябва да се направат в няколко категории за да им се помогне,,,,,не мога да съжалявам една баба с 50 лв пенсия , ама живееща в 80 квадрата на пъпа на София,,,,,,,в Австралиа и културните страни повечето хора дори нямат собствено жилище,,,,но дори и да имат когато финансово се разклатят нещата хората продават и взимат по малки според разходите и доходите си,,,,е как да се помогне на тази баба у нас ? кажете ми,,,,навсякъде хората стачкуват и отстояват някакво право и променят политиката единни ,,,,а тука се вкарват нови атакуващи с мечтата те да решат и ние да не мръднем пръст ,,,,ми какво да кажа повече,,,,,доидох си преди 3 години за да си оправя нещата като собственост ,,,документите от тука за децата,,,и 3 години наблудавам само това,,,,,,,плуене , плуене , завист , мързел , да си го изкараш на другия..........имало мафиа? да ама колко от вас сядат на маса с такива хора? а в Австралия ако биах мафиот ниамаше дори да доближат до мене,,,,дори нямаше да сам навън,,,,,

И капак на всичко е предложението на Атака за отнемане на двоиното гражданство ,,,според вас аз от кое да се откажа ? от БГ или Австралия?,,,така ще са и други българи ,,,,има и една голяма подробност -за арабските страни и Турция не важи отказ от гражданство,,,,турчина ще представи отказ от турско за да вземе българското,,,НО !!! търското гражданство ще продължи да важи !!! хахаха и арабите са така колкото и граждансва да имат те си остават доживот или сириици или незнам какви,,,,,,,сега това се видя и от атентатите в Лондон !! Затова мога да кажа с Атака към пропаста,,,,,,,урааааааа,,,сподавен стон,,,,,,,,,

напълно съм съгласен с теб. много малко хора мислят като теб. Има няколко човека който уважавам тук в този сайт неискам да прозвучи като реклама просто ще замълча нищто че ме критикуват за правописа но ако има още хора като тях България може и да тръгне напрет а не назад

напълно съм съгласен с теб. много малко хора мислят като теб. Има няколко човека който уважавам тук в този сайт неискам да прозвучи като реклама просто ще замълча нищто че ме критикуват за правописа но ако има още хора като тях България може и да тръгне напрет а не назад

<{POST_SNAPBACK}>

Да това ми беше лично мнение sad.gif

....но като човек с малко логика това, което мога да кажа е, че българина ще се оправи само когато най сетне втренчи критичен поглед кам самия себе си,,,а това значи:

1. Започва да чува критиката на другите извън него и вземе насериозно тази критика,,,, с една дума да влезе в час с времето в което живее...

2. Да започне да гледа на религията си много сериозно и не само на думи да е християнин !! така ще се промени и манталитета,,,

3. Направо да приеме изцяло законодателството на някоя страна която вече се е справила с много проблеми,,,защо не на Гърция или Испания,,,и започне стрикно да спазва проверени закони,,,

Не може да напредваш когато виждаш в подкупа (даване и вземане) единствениа начин за решаване на проблем,,,

4.Да престане да вижда в другите причината за собствените си провали....не може образованието да ти е нула и да обвиняваш другите страни че не те искат ,,,(знаем много добре как предпочитат да влизат в университета младите и как взимат изпити),,,такива " кадърни специалисти" не искам и в моита фирма ,,,,

5. още много мога да изброявам но няма да стигне мястото ,,,само ще кажа че бих дал под съд всички тези псевдоисторици които заради това да си продават книжките пълнят главите на хората с полуистини,,,,

Относно правописа не ми пука , защото кирилицата е цяло мъчение за човек които изцяло ползва български да говори само със семеиството си ,,,,това не ме прави неграмотен , а технически е неодобно да търсиш буквите,,,

Редактирано от daraths (преглед на промените)

Отговарям на повдигнатия от фантом и никфокс въпрос,че Атака не казва как могат да се решат всички повдигнати от нея въпроси.Погледнете "Операция чисти ръце".Предполагам,че никой няма да отрече,че 90% от богатите българи са придобили богатството си по нечестен път(наркотици,проституция,кражби и т.н.)Нали твърдим,че МВР работи в тясна връзка с интерпол.Биха могли да се открият всички авоари на тези лица,да се замразят и след осъждането им да се използват от държавата.Може да звучи наивно,но нима сега се прави нещо по въпроса.А златното съкровище на България защо беше изнесено в Швейцария,а не си остана в България и не беше само депозирано,за да получаваме лихви.Ние сме единствената страна,която позволи на Симеон и Велчев да изнесат(заграбят)22 тона злато,за които получаваме само 1% лихва(а къде са останалите проценти до 4,както беше казано) и за това пък хотелите на Велчев по морето се множат.Ето ви още един източник за доходи на държавата.А предателството на Ахмед Доган с предаването на кадастъра на България на турското посолство в  София не е достатъчно условие да се започне една мащабна проверка на състочнието му,което всички знаем,че е огромно.Ако продължа така няма да ми стигне място,за това спирам и ви желая и вие да помогнете да се спре грабежа. :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Mомче погледни по сериозно на проблема,,,,Атака ще решава и твоята съдба,,,,Само си отговори каква е връзката между следните хора в Атака и ще разбереш за какво става въпрос :

Кои е лидера , коиа е пресаташето на коалицията и кой е зам председатела на лидера,,,,и най важното каква е връзката по между им ,,,,,,,,,,,,за останалите в атаката тосе видя от кои партии изпаднаха и защо търсат личен реванш,,,,,,,дето се вика последен напън на властобичащия cool.gif

Ако си болен кои лекар ще предпочетеш ?които те лекува дори и да те боли или които няма да си мръдне пръста за здравето ти и само те успокоява с топли думи? cool.gif

Иначе ние не сме на мач,,,,,,тука се играе и за твоита съдба ,,,и наи важното е че искаш да се подобри и твоия живот,,,,,,,затова става въпрос че и на тези атакуващи не им пука за тебе,,,,,затова те питах дали знаесх в каква връзка по между си са по горепосочените лица cool.gif

Редактирано от daraths (преглед на промените)

Ей момченце даратс кой ти е дал право да наричаш дядо си момче.Та ти имаш още жълто около устата си.Ти ли ще ме учиш как в днешно време се лекува българина ти който не си се сблъсквал с безхаберието на лекарите с липсата на пари за лекарства и т.н.Та нали до сега ни управляваха бившите комунисти Велчев и сие и ни лъжеха без срам,че ни увеличават пенсиите и заплатите.Мойта пенсия реално се увеличи с 4(четири) леваИ освен това лично се познавам с главният редактор на в. Нова зора и съм разговарял не веднъж с него.Не мисли,че съм наивен като теб и вярвам на всичко,което ми се казва,а най-малко на царя олигофрен и компанията му готова да се съюзи и с дявола само да запази кражбите си.Задай си въпроса и си отговори сам защо след като царя заяви,че няма да се коалира с престъпната БСП води преговори с нея.Отговора е не ми закачайте имуществото и ще ви подкрепя.И се научи да пишеш български и да уважаваш нас българите,а не да казваш че не ти пука,защото така показваш  неуважението си към нас,ако ли не остани си в Австралия няма да загубим много от липсата ти. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Това дето казах че си момче нямах предвид възрастта...

Това дето пенсията ти е такава и живота такъв не го причиних аз ,,,

Не говорех за в."Новата зора " само питах ако знаеш кои са ръководителите на Атаката ,,,кой е Волен каква му е Кпапка и Какъв е На Капка внука на Ралин ,,,,,

За това говорех че тебе не те информират а говориш със същите думи като лидера ,,,,а и ти не искаш да се информираш,,,,,,

Това че ми говориш с такъв тон не доказва че си по българин от мене,,,,

И наи важното ти ще си първия засегнат от атаката,,,

За Австралия мога да ти каза че е Раи на земята ,,,,,и е само на 200 години,,,,

И наи важното човек живее според доходите си там ,,,,,не можеш да имаш екстри без доходи това е ,,,

За царя? и тои не очакваше че всички само ще искат и няма да си мръднат пръста да работат,,,,,,,,,

И да казвам супер супер ти какво печелиш от това ? по добре лии ще живееш? Значи приемаш от едни лица "да атакуват и критикуват другите . ама тях никои да не ги закача,,,това не е много демократтично маи?

Ей момченце даратс кой ти е дал право да наричаш дядо си момче.Та ти имаш още жълто около устата си.Ти ли ще ме учиш как в днешно време се лекува българина ти който не си се сблъсквал с безхаберието на лекарите с липсата на пари за лекарства и т.н.Та нали до сега ни управляваха бившите комунисти Велчев и сие и ни лъжеха без срам,че ни увеличават пенсиите и заплатите.Мойта пенсия реално се увеличи с 4(четири) леваИ освен това лично се познавам с главният редактор на в. Нова зора и съм разговарял не веднъж с него.Не мисли,че съм наивен като теб и вярвам на всичко,което ми се казва,а най-малко на царя олигофрен и компанията му готова да се съюзи и с дявола само да запази кражбите си.Задай си въпроса и си отговори сам защо след като царя заяви,че няма да се коалира с престъпната БСП води преговори с нея.Отговора е не ми закачайте имуществото и ще ви подкрепя.И се научи да пишеш български и да уважаваш нас българите,а не да казваш че не ти пука,защото така показваш  неуважението си към нас,ако ли не остани си в Австралия няма да загубим много от липсата ти. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Не си прав приятелю, когато наричаш комунистите и БСП престъпници. Да не би другите да не са. Ми те всички един дол дренки ако погледнем реално на нещата. Аааа, забравих, само вожда Костов и Надка са чистите и неопетнените. Ако не са те, малееее, България загива. Хайде не по този начин. Не вини само едните и не преписвай всичките беди на тях. Нима Костов и ОДС не крадоха като за световно. Нима не затриха авиокомпания Балкан. Няма да продължавам с останалите далавери, защото свят ще ти се завие.

Така, че бъди преди всичко обективен. И не БСП са престъпниците. То се знае кой управлява последните 8 години. И успокой топката. Човека просто си каза мнението. Или мнение, което е различно от твоето не бива да се публикува. Може би и на мен ще забраниш да пиша по темата, защото не изповядвам твоите идеи.

И какво е това отношение към българите зад граница. Нима след това ще очакваш тези хора да учат децата си на любов към България, на уважение към българското. Нима е напуснал България от хубаво. Едва ли. И едва ли ще гори от любов към България като знае какво е отношението към него.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

И какво е това отношение към българите зад граница. Нима след това ще очакваш тези хора да учат децата си на любов към България, на уважение към българското. Нима е напуснал България от хубаво. Едва ли. И едва ли ще гори от любов към България като знае какво е отношението към него.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за разбирането ,,,,наистина е така ,,,само когато някои е навън започва да осъзнава какво е Родината,,,,,,това че давам примери с друга държава означава че имах шанс да сравня и да вида по реално нещата,,, ето за това писах и в предишните постове че това е голям проблем на българина, че не иска да гледа критично към себе си ,,,когато му посочиш грешки почва да мрази и плуе,,,,и направо те обявява за българофоб ,,,,,ма това е в БГ 80 % отношението на хората към нещата в живота ,,,,,Ето има аборигени в Австралия ,,,всички знаем за наи първото отношение на заселниците към тях ,,,,и да видим как е сега,,,,,с една дума този които претендира че е по развит културно наистина променя нещата ,,,и то се видя че пътя е когато първо започнеш от себе си ,,,сегашните аборигени изцяло равняват живота си с другите и изобщо не са дискриминирани ,,,напротив,,,

Много пъти като излизам с децата ми тука виждам грозни дребни картинки отъ типа на хвърляне боклук по улиците, акащи кучета и смеещи се с гордост техни притежатели,,,,и всички претендират за култура,,,,

в болниците ,,,добре лекара не лекува ,,,каде са ощетените да се оплачат и да протестират ,,,неее по лесно е да дадесх последните 20 лв и да минеш прегледа,,,,каде е гражданина да реагира на всички тези наи дребни неща първо ,,,па после да оправи и по големите?,,,, та понеже съм по критичен та затова не ме приемат като загрижен ,,,,аз няма да развея знаме за да се види какъв патриот съм ,,,,

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.