Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за влизането на Атака в НС?

Featured Replies

папа

Редактирано от milpetm (преглед на промените)

• Отговори 241
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Леле, добре, че ме светна, че съм бил собственик на цяла партия. И като как така след като ме обвиняваш в обиди и лъжи сега решваш да лъжеш по мой адрес. Я ме светни какво лично аз съм излъгал българския народ, че нещо не ми е ясно.

"Ти и твоята партия (БСП)излъгахте,....." а кажи ми как съм те излъгал аз лично теб за каквото и да било. Защото е доста силно обвинение, което малко или много иска доказателства. Защото ако нямаш каквото и да било доказателство, че съм те излъгал за каквото и да било, то най-учтиво бих те помолил тук в този форум и в тази тема да поднесеш извиненията си.

Здравейте,

Нейскам да се намесвам в спорави с milpetm но в случаят milpetm е много прав.

Всички сме свидетели как мина това гласуване в парламента за имотите на Царя и имунитетите на депутатите.Нима ще отречеш, че БСП не отхвърли тези искания.

Мисля, че в този форум самоче в друга тема преди време аз ти казах, че ти (nickfox)- ще гласуваш за едно но на практика ще се случва друго, е историята показа кой е прав и кой крив в случаят.Няма смисъл ние да се дърпаме помеждуси и да се караме защото от това печели само ДПС за което много ме боли.Но понеже много се говори за мнения твойто вярно мойто невярно.Аз мога да кажа, че от 44 година насам мнението на много Българи неможе да се чува в България.

1.Когато уж падна комунизма някой направили референдум за да попита този народ какво иска да бъде Президентска ,Парламентарна Република или Монархия

2-Събрасе някакво ВНС гъчкано с ченгета и доностници защото по това време неможеше да влезнат просто други свестни хора, и се изработи някъква си контституция на България която всички ние берем плодовете на тази хубава Конституция , нито Президента ни Президент, с орязани правомощия нито Съдебната ни система е читава, и от ЕС ни казват,че трябва да се променят.Въпреки, че България си имаше Търновската Конституция. Няма да кометирам как бе свалена тя който има желание може да научи.

Та нали уж падна тази диктатура защо никой не постави нещата така да бъде дадена възможност на този Български народ да си каже думата!!! А не така задколистно да се размиват нещата както станаха те.За да се излекува един зъб трябва да се почисти мястото да се изреже мръсотията и чак тогава де се лекува и запечати.Но уви това стана в Чехия и др... държави но в България не. И се чудим защо България е последна на прага на ЕС. Ами ето вчерашното гласуване е подмяна на вота на Българскят изберател нали щяха да разледват Шулева и имотите на Царя,Милен Велчев за играта с външният ни дълг, как ще го направят това след като не подкрепиха свалянето на имунитетите на депутатие.Иначе казват ни приехме точка да се борим срещу корупцията и престъпната преватизация в България.... Ех това са думи само за найвници съжалявам, че трябва да го кажа но е така.Айде стига толкова, че започвам да се ядосвам!!!! Поздрави на всички!!!

П.П. Нека бъдем толерантни един към друг от това само ще спечелим!!!! :)

И какво излиза, че аз пак съм ви кривия. Още повече, че малко или много ме изкарваш тъп като съм гласувал за една ли друга идея. Т.е. защо си гласувал за тия. Що не гласува за другите, че са по-малко маскари. Пропуснах да кажа, че май май в този форум на никой не съм натяквал за кого да гласува и за кого да не гласува. Още по-малко съм си позволявал да натяквам на някого защо е гласувал за тази или онази партия или пък не е гласувал. Напротив, винаги съм уважавал мнението на всеки един от вас и не съм се опитвал на никого да налагам моите идеи и виждания.

Както и да е. Мислете си каквото си искате по мой адрес. Изкарвайте ме каквото си пожелаете, щом ви харесва. Оплювайте идеите ми, пак щом ви харесва и щом обслужва вашите интереси и цели.

Оставам с впечатлене, че искате нови избори. И какво ще промените с тях. Нищо. България ще се обатачи повече от всякога. Нима вярвате, че любимите на някои от вас партии и личности ще спечелят повече. Не се залъгвайте, защото губещите ще сме аз, ти, той и всичко обикновенни българи. Отделно, че със ситуацията по съставяне на правителство показахме, че не сме нация, а сбирщина от индивидуалисти неумеещи да работят заедно в името на България. Ей за това ме боли най-много ако не сте го разбрали. Пука че ми дреме дали ще има БСП,НДСВ, ОДС, ДСБ, ДПС, Атака и още колкото си искате партии. Пука ми затова да я има България. И с дявола ортак бих станал ако това ще е за благото на хората, на България. Бих дал всичко от себе си за да видя българския народ единен, обединен, работещ в синхрон. Вайкаме се за какво ли не, но не си мърдаме да решим елементарни проблеми, които зависят от нас и са в нашите възможности. Вместо да направим това ние плюем де що можем и чакаме след това друг да ни свърши работата. Примери колкото искате, но не смятам да ги описвам тук.

Това е каквото исках да ви кажа. Не виждам и какво друго може да се пише повече. Освен това се отклонихме от темата. Така, че спрете да дъвчете моята особа. Не ставам за ядене. cool.gif

И накрая по темата, та да се върнем на нея.

Нима вярвате, че при нови избори ако хипотетично Атака спечели толкова, че да състави правителство, то тя ще ви реши проблемите. И още нещо, национализмът не е нито ляв, нито десен. Той си е национализъм. И то в крайните му и нелицеприятни форми.

Освен това думичката национализъм в българския език, а и не само в него има доста по различно значение отколкото ние използваме. Не случайно в Италия са били фашисти, в Германия - хитлеристи, в Испания - франкисти. Мисля, че и за Франция имаше подоно определение, но не си го спомням. Както и да е. Национализмът в чистия му вид кореспондира с патриотизъм, родолюбие и все такива добри думи и понятия. Национализмът в крайните му форми носи имена, които цитирах по-горе и не е донесъл нищо добро на съответните държави.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

Milpetm,

Открито те обвинявам в лъжа и опит за манипулиране на общественото мнение. Обвинявам те в лъжа за следното:

В листата на БСП за 31МИР Ямбол на първо място в нея не стои човек присвоил си милиони. На първо място в листата е Кристиян Вигенин. Мога да го светна момчето, че вече е кредитен милионер и крадец. За радост не е. А един млад, образован и достоен човек.

Второ, а какво да кажем за убийствата преди 9.09.1944 година. Те чие дела са. Ще кажете - ааааа, на царя са. На царя и онези партии, които се възстановиха след 10.11.1989 г. Нима съм излъгал за тях. Нима съм излъгал за Вапцаров, Гео Милев.

Нима съм излъгал като казах, че онази карта с черепите в началото на демокрацията бе манипулация. Ами само в района на Ямбол по тая карта би трябвало да има 4-5 лагера. Да, ама не.

Отделно, обвиняваш за всичко БКП. ОК. Хайде като всичко придобито през управлението на БКП е престъпно и мръсно да се откажеш от него. Да се откажеш от жилище, имот, образование и всичко друго. Нали са придобити с мръсни пари, които ти си получавал за това, че си работил за мръсна държава. А ти не искаш да те свързаме с мръсна комунистическа държава.

Както и да е. Нямам какво повече да ти казвам.

За мен тази тема е приключена и не виждам какво повече да говоря по нея. Не обичам необоснованите лични нападки. А и освен това след като поисках да ми се извиниш, а ти не го направи, то явно, че ме смяташ за такъв. А аз със хора, които пряко и незаслужено ме обвиняват за нещо не разговарям. Има други, обикновенни, трудови хора, които ме оценяват. Които ме оценяват за това какво аз и моя екип заедно с тях сме направили за да им се подобри положението.

Нищо лично към никого. Просто бъдете толерантни и обективни. Вината е на всички нас.

nikfox може да съм сгрешил,ако е сгрешил и Станишев,защото в предаването на Слави Трифонов Станишев каза същото,че бил много почтен,но не опроверга твърдението че е подсъдим.Може би не знаеш,че е подсъдим и е нормално.Аз не му знам името само казвам какво съм чул по БТВ от Слави.Можеш да обвиниш БТВ,че разпространява неверна информация не и мен.И за последно днес бил ли си на работа,защото цял ден си чатихме?Как се нарича това когато някой през работно време си чати.Това помага ли за просперитета на БЪЛГАРИЯ. :bye:

А апартамента не са ми подарили комунистите,за разлика от някои хора,които получаваха даром апартаменти.Моя си го купих 90г.

Не, грешиш по отношение на личността. Кристиян Вигенин е на 30 години, член на Изълнителното бюро на БСП, завеждащ отдела за международни връзки на БСП. Не става думаза него. В това съм сигурен. Отделно, че го познавам лично момчето. Познавам и съпругата му. Млад и интелигентен човек е.

И за да бъда коректен. Думата беше за четвъртия в листата. Да, срещу него има повдигнати обвинения, но обвинения, които бяха спретнати от негови конкуренти в Ямбол и активисти на синята идея. И отделно отявлени мошенници. Дори без съд и присъда човека лежа в затвора по времето на Иван Костов. И него познавам лично. Занимава се със строителен и петролен бизнес. Осигурява работа на около 400 души. Плаща им доста добри заплати и съответните осигуровки.

Отделно, че един човек е невинен до доказване на противното. Срещу него няма влязла в сила присъда, но навсякъде побързаха да го обвинят, че е подсъдим, че е виновен. Нямам нищо против. Ако се окаже, че е виновен от компетентните органи (в чиято обективност от над политическа гледна точка се съмнявам)ще има съответните мерки и решения. Мисля, че в една държава единствено съда е компетентен според законодателсвото да казва кой е виновен и кой невинен.

Не искам да бъда погрешно разбиран. Аз не съм кон с капаци. И когато казвам, че можем да работим заедно въпреки политическите си различия, то го казвам на база на практиката, на база на личния ми опит. Работя с кметове от различни политически сили, с областен и зам. областен управител по различни проекти по Европейски и национални фондове. И работим добре в екип. Ситуацията го налага да работим в екип. По света това се цени високо. Да поставяш общите интереси над личните.

П.П. По отношение на това, че се опитваш да ми държиш сметка за работата ми, ще ти отговоря, че не си ти човека на когото ще давам обяснения и от който ще очаквам оценка за работата ми. Който ме познава във форума по-добре знае какво работя и с какво с занимавам. А ако толкова много държиш, ще го направя на лично съобщение, защото не ми се иска да превръщаме темата в арена на спор между нас.

Мисля, че цитата по-долу не отговаря на истината:

"И за последно днес бил ли си на работа,защото цял ден си чатихме?Как се нарича това когато някой през работно време си чати.Това помага ли за просперитета на БЪЛГАРИЯ."

По следните причини:

1. Не сме си чатили двамата с теб по-която и да било интернет комуникационна система.

2. Ако считаш постовете в темата за чат, пак грешиш.

3. Аз лично не виждам да съм писaл нон стоп по тази тема.

Или ти е по удобно да въвеждаш аудиторията в заблуждение и да ме изкарваш такъв, какъвто не съм. Ако кажеш, че не е вярно това което казвам, то за всеки пост има инфо на коя дата и в колко часа е пуснат. И за да не остават хората в заблуждение:

1 пост за деня: 13.53

2 пост за деня: 15.28

3 пост за деня: 15.39

4 пост за деня: 16.44

Освен това би ли обяснил на уважаваната аудитория на форума защо изтри истинското съдържание на постовете си и ги замени с безмислени изрази тато, папа и други тем подобни. Случайно да е за да съм аз злодея.

Ех, ама недейте така поставя нещата де, защо трябва да се джавкаме сега и да се обиждаме един друг в крайна сметка тук всеки може да си каже мнението така както той вижда нещата, друг е въпроса сега кой е крив и кой прав. Сега ние тука неможем да постигнем един нормален диалог та камоли от нас да зависише да разпределяме тези 20 милиарда лева до къде бихме стигнали незнам:).Няма нужда де се дразнем сега от факта който и без това вече е известен на цяла България как гласува БСП за тези предложения за имунитети и царските имоти не може да се каже на черното бяло. И така да се поставят нещата каточели на milpetm са му подарили този апартамент а той не е работи за да си го купи, на други подаряваха така апартаменти но сега няма да се впускам в подробности за да запазя добрият тон между нас. В крайна сметка трябва да сме щастливи, че имаме удоволствието да сме живи по едно и също време в една и съща държава, ако щете и в един същи форум.Нека бъдем преди всичко толерантни един към друг да бъдем хора защото само това ни различава от животните!!!!-nickfox никой не казал, че не цени твоето мнение, аз лично го ценя и съм щастлив,че имам такъв опонент макар, че сме различни, и стойм на противопуложните страни!!!! Поздрави!!!

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Не съм искал да засягам никого с думите си за това, което всеки един от нас е придобил преди 1989 година. Исках да кажа с това, че не бива да отхвърляме тотално нещо, да хвърляме вината върху него.

Това ми бе основната идея.

Уважавам и теб Тихичко и теб Miltemp. Уважавам мненията ви, но и аз искам същото.

Оставям настрана, че и аз искам да живея в една по-добра страна, да съм по-добре заплатен, да ми се цени труда. Да има спокойствие и сигурност за мен и семейството ми. Да има бъдеще за децата ни.

Но докато се делим на леви и десни, на комунисти и демократи, на червени и сини, повярвайте ми, далеч няма да стигнем. Това е голата истина.

Не съм искал да засягам никого с думите си за това, което всеки един от нас е придобил преди 1989 година. Исках да кажа с това, че не бива да отхвърляме тотално нещо, да хвърляме вината върху него.

Това ми бе основната идея.

Уважавам и теб Тихичко и теб Miltemp. Уважавам мненията ви, но и аз искам същото.

Оставям настрана, че и аз искам да живея в една по-добра страна, да съм по-добре заплатен, да ми се цени труда. Да има спокойствие и сигурност за мен и семейството ми. Да има бъдеще за децата ни.

Но докато се делим на леви и десни, на комунисти и демократи, на червени и сини, повярвайте ми, далеч няма да стигнем. Това е голата истина.

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си две мнения по този въпрос няма за това :)

Тихичко, мерси. Има неща, които важат за всички нас и засягат всички нас. Това е истината.

Miltemp, били ми обяснил защо изтри истинското съдържание на старите си постове и го замени с безмислени за разговора изрази като - папа, тато, няма и така нататък. За да скриеш какво си писал или за да изкараш, че аз съм злодея и виновника в темата. Това ли ти беше идеята, когато изтри съдържанието. Не ти прави чест. Нима се срамуваш от това, което си писал. Или отново се опитваш са въведеш посетителите на форума и темата в заблуждение.

Не забравяй обаче, че една част от изтритото е налично под формата на цитати, които е нямало как да изтриеш и малко или много се вижда защо си направил това. Хората ще разберат какво се е криело в редактираните ти постове. Обиди, квалификации и все от тоя род по адрес на членове на форума. Страхуваш се от собствените си думи, от мислите си.

Не очаквах да стигнеш до там за да се изкараш света вода ненапита. И още веднъж - не ти прави чест тази постъпка.

Сега виждам,че постовете са ми изтрити и недоумявам.Освен един,който стои и в момента.Никфокс не се отричам от думите си и съм съгласен за едно с теб всички живеем в тази страна и искаме да живеем по-добре,а това може да стане само,ако обединим усилията си и признаем грешките си.А не виждам при теб да е така.Аз признавам в същност аз само споменах,че в листата на БСП има човек,който е подсъдим,но не си спомнях кой е.А ти ме осветли(благодаря),като не забрави да обидиш Иван Костов,че той е инициатора,а всъщност ако е така той само е посочил,че има подсъдим в листата на БСП.И си абсолютно прав,че в една демократична държава всеки е невинен до доказване на противното,но си противоречиш,като заявяваш че Костов е виновен.Припомни си,че БСП гласува против премахване имунитета на народните представители,а Костов и ДСБ за.Е след като имаме пример,че в БСП има подсъдим и тя е гласувала против премахване на имунитета какъв извод да си направим.А по отношение постовете ти в темата те наистина са писани в работно време и със служебен интернет,което меко казано е недопустимо,защото получаваш заплата от данъкоплатците и си длъжен да им даваш отчет.Нищо лично :bye:

Редактирано от milpetm (преглед на промените)

Даже е много лично. Както и да е. Няма значение. Както вече казах не си ти човека на когото ще давам отчет за работата си. Мисля, че вече ти го казах веднъж. Не ме карай да си променям мнението и отношението към теб. Уважавам теб, както и всички останали в този форум. Нека не си разваляме добрите отношения. И престани с опитите си да се правиш на добрия, а аз да съм лошия. Мисля, че лично аз нямам какви грешки да си признавам спрямо теб. И спри да си противоречиш. Каза, че това за въпросния подсъдим било споменато в предаването на Слави ( да, така е. гледах предаването ), а сега видите ли това бил направил Иван Костов. А стига вече де. То бива бива култ към личността на Костов, ама чак толкова кланяне. То като на фюрер му се кланяте де. И все другите виновни, все грешките са на други. А кажете си и вие веднъж грешките де. Ами ставате смешни вече. Сменете полчата, че тая вече се изтърка.

И хайде стига популизъм. Става дума за прословутия депутатски имунитет. И по сега действащото законодателство при наличие на престъпление, по искане на прокуратурата може да бъде свален имунитета на народен представител. Вместо да се внасят законопроекти свързани с икономическото социално развитие на България от Атака и ДСБ се надпреварват да внасят подобни законопроекти като този за имунитета и все от този сорт. И го правят с ясмото съзнание, че ще трябва да бъдат разгледани, дебатирани и всички процедури описани в законите и правилниците. И ако погледнем реално е свързано с време, което може да бъде използвано за по-важни дела. Но за тях това не е важно. Важно е да се протака работата, да се шуми около тях, да имат възможност да се изявяват от трибуната. Без от това да има реална полза за държавата и хората.

П.П.Относно постовете, доколкото виждам никой не ти ги е трил. Те са си там, но са редактирани. И то са редактирани от теб както си пише. Така, че не прехвърляй вината върху други. Няма кой да седне да ти редактира постовете до такива безмислици и да се заличи оригиналния текст. Най-малкото е некоректно от твоя страна към останалите участиници в темата.

И за да бъда коректен. Думата беше за четвъртия в листата. Да, срещу него има повдигнати обвинения, но обвинения, които бяха спретнати от негови конкуренти в Ямбол и активисти на синята идея. И отделно отявлени мошенници. Дори без съд и присъда човека лежа в затвора по времето на Иван Костов. И него познавам лично. Занимава се със строителен и петролен бизнес. Осигурява работа на около 400 души. Плаща им доста добри заплати и съответните осигуровки.

Това е цитата от твой пост,от който се вижда че човека е лежал в затвора благодарение на активисти на синята идея(отявлени мошеници)по времето на Костов.За това казах,че ти обвиняваш Костов и сините,а не за друго.Впрочем излишно е да спорим и запомни не съм те обвинявал,че си изтрил постовете ми,а ти обвиняваш мен,че сам съм ги изтрил.Мисля,че някой е използвал паролата ми и е направил това.

Ами казах сано истината. А тя е такава. Човека няма присъда, но това не попречи от средата на 1999 година до средата на 2000 да бъде в затвора без съд и присъда. А всички знаем кое правителство беше на власт тогава, чии бяха областни управители, прокуратура, съд. Нима казвам нещо, което е лъжа. Не. Казвам това, което е реалното. При нас в Ямбол знаем кой какъв е. Знаем кой какво е приватизирал и кога. Зад кой коя партия стой.

Един интересен факт от предизборната кампаня. Ходех на предизборните срещи на различни партии, за да чуя кой какво и предлага като програма, как ще отговори на поставените въпроси. Отидох и на срещата организирана от ОДС и с присъствието на Надежда Михайлова. Зададоха и въпрос по отношение на дългогодишния областен координатор на СДС в Ямбол, г-н Петко Проданов. Защо са гласували доверие на човек без морал и на човек, чиято цел е личната облага. Всички в Ямбол знаем как този човек си приватизира мотели, предприятия с партийните си другари. Как уволняваше директори и назначаваше свои хора, които да подготвят приватизацията. Всички знаят, че той и обкръжението му са виновни за разбиването на икономиката на Ямбол след 1989 година насам. И знаете ли какво отговори Надежда Михайлова. Предполгам ,че не. Отоговори, че било грешка от страна на СДС и ОДС. Ега ти грешката. Грешка, която плаща цяк град, цяла област. Грешка, която разби съдбите на много хора в градa. Грешка, благодарение на която Ямбол от 90 000 жители се стопи до 60 000. Но тези хора не са на подсъдимата скамейка за престъпленията си заради политическия чадър над тях.

Това е кофти истината приятели. Аз казвам това, което го има черно на бяло, което го виждат всички мои съграждани с очите си. Знам какво беше и отношението на правителството на ОДС към градовете с кметове от БСП или друга партия, която не е в управляващото мнозинство.

Освен това. Защо крещите против ДПС сега. С кого управляваше ОДС когато беше на власт. Нима не беше в тандем с ДПС.

Има още много дивотии на които волно или неволно съм бил свидетел. И за шефа на ДФ "Земеделие" към МЗГАР на Република България. За това как стана шеф на този фонд и защо. За това как работеше и там е едновременно беше шеф на банков клон.???Как се ползваше автомобила на банката като личен и банката му плащаше горивото. За това как се опита да приватизира този автомобил симулирайки кражбата му, за което бе изгонен от банката.

Но стига, че пак ще ме обвините в безпочвени обвинения към синята идеия, Костов и Надка.

П.П.Не виждам защо някой ще ти краде паролата за да трие съдържанието на постовете ти. А ако е така, защо не си уведомил администраторите на сайта и модераторите на раздела във форума. Но както казвам, съмнява ме някой да има какъвто и да било интерес да го прави, още повече че беше по това време в Интернет - и във форума и в ICQ. Не те обвинявам за нищо, само разсъждавам, а разсъждавайки стигам до извода, че на никой не му е притрябвало да трие съдържанието на постовете ти. Няма смисъл защото се губи съдържанието на темата. Така, че не ми се вярва да е така. Ще помолим администраторите да проверят и ако е възможно да се възстановят посответе в първоначалния им вид.

Нямам нищо против партия Атака но не ми харесва че само казват колко е лошо всичко но ако ги питаш как да се решат отделни проблеми ще те гледат и ще мигат на парцали.Вярно е че 400 000 хиляди гласуваха но по тоя начин се конституира злобата и омразата.Вече почнаха и да се люспят така че тези 400 000 нека да се замислят поне малко.Че нямаме политическа класа нямаме,но предпочитам усмихнатите лъжци отколкото анархисти финансирани от тъмни места

Да се върнем на темата за "Атака". Ами нали за това сме демокрация - за да се чуват всички мнения. Щом съществува мнението, че определени малцинства са онеправдани, защо тогава да не съществува и мнението, че не са онеправдани? Няма значение кое е вярното, важното е да има диалог. Без диалог демокрацията е безсмислена. Ако имаме само една партия, или пък всички политически партии са съгласни по всички въпроси, то по-добре да си се върнем към комунизма, където положението беше точно такова.

Пък около "Атака" има нещо, което на мене не ми харесва. Всеки журналист, политолог или социолог в националния ефир говори какво представлявали те, какви са целите им, каква е ролята им и т.н. В същото време почти не се дава глас на самите хора от "Атака" да отговорят на същите тези въпроси. Говоря само за националния ефир - Канал1, БТВ и НТВ, защото аз, както и повечето българи, нямам достъп до кабелните телевизии. Пък и ми омръзна да гледам политически дискусии, където има само един гост, или пък всички гости защитават само едната теза.

Другото мнение, с което изобщо не съм съгласен е, че видите ли, ако има "Атака", то няма да влезем в Европейския съюз (има "Атака", има проблем; няма "Атака", няма проблем - перифраза на добре позната от миналото реплика). Така излиза, че ни приемат в ЕС само, защото целокупният български народ иска това. Ако ли пък ние не сме единни в желанието си, то няма да ни приемат. Все едно ставаме членки на ЕС, защото ние искаме, а не защото и те имат полза от нашето членство. За да не съм голословен ето малко история:

На 27.08.1990г. Европейската комисия (ЕК) представя доклад до съвета на Европейския парламент(ЕП) озаглавен "Споразумения за асоцииране със страните от Централна и източна европа: обща рамка" ( за справка СОМ/90/398/финал). Европейският съвет от Лисабон 26-27.06.1992г. възлага на комисията да изготви доклад, които да направи оценка на отношенията между ЕС и страните от Централна и източна европа (СЦИЕ). Докладът предлага ДА СЕ ПРИЕМЕ ФОРМАЛНО КАТО ЦЕЛ НА ЕС ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА СЦИЕ. Хайде да видим сега датите за България - ние започва преговори и подписваме споразумение за асоцииране съответно на 14.05.1992г. и 8.03.1993г. Подаваме молба за членство в ЕС на Европейския съвет в Мадрид на 16.12.1995г. - т.е. около три години след като ЕС в ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ формулират като цел на съюза присъединяването на СЦИЕ.

Едва ли в България през 1992г. (когато ЕС си поставя формално за цел Източното разширяване) изобщо е имало голяма подкрепа за една такава идея. Следователно не подкрепата е причината за бъдещето ни приемане.

Да не говорим, че с едно такова твърдение направо разбиваме на пух и прах всичките политически, икономически и юридически критерии, по които вървят преговорите.

Те "Атака" вече си се цепят. Не че всички не очаквахме това да стане, ама те не издържаха дори месец.

Да не говорим, че по мое мнение, скоро ще сме свидетели на тотална промяна на мненията на много хора, настоящи членове на парламентарната им група.

Ако продалжават така нещата скоро ще се варнем 50 - 60 години назад и ще сме последната дупка на кавала как може такава простотия. Не стига че правителството се базика с нас правят си своеволиа ами и г-н "Скат" се прави на ....... луда работа.

Siderov.jpg

Г-н Сидеров Вчера пред Храм Паметник Александър Невски

Да ви прилича на някой ?>>????? ето на кого

hitler.jpg

Ето на кого .......

Какво стига глупости ... никва телевизият не гледам ... пропускам я но днес си взимам вестник и какво да видя Сидеров разбунва духовете и ние ще изгърмим като халосни патрон за ЕС ако на тебе не ти пука дали ще влезем на Мен и на много още им ....

И аз така си държа ръката като спирам такси.Спомням си преди години Петко Бочаров го бяха изкарали че се кланя до земи на Тодор Живков а той просто се изправяше от стола.И тук са изкарали някакъв кадър от филма и край;света свърши.

Вие виждате ли какво пишете ?????? някога чували ли сте го как говри какво казва не че ми пука какво говори но е гадно и не само аз го виждам това Хора от целият свят го виждат и почват да гледа скиптично на наща малка държавивка пишат се разни статии за нас които повярвайте ми не са хубави но кво от тва нали ....

добре де дай си вота за ДПС и ахмед ще те ОПРАИ. Свали си очилата, а противогаза - както желаеш. Не знам, сега като бойкотираха парламента - ако има нови избори ми е интересно какъв процен ще имат. Ще си проличи дали струват АТАКА или не след време. Аз Волен Сидеров го наблюдавам от много време, чел съм и книгата му. Уважавам го. Дано и партията да се докаже в близко бъдеще.

Редактирано от tao (преглед на промените)

Атака, Победа, Атака, Победа това е истината!!!! Не ща да гледам турски новини и как турци ни управляват, както и да гледам как на роми не си плащат ток и прочие само защото ДуГън е казал така. Е НЕ ИСКАМ! :):)

Редактирано от achkar (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.