Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пазете мъжете! Силният пол съвсем се сбърка

Featured Replies

0000043276-article.jpg

"Пазете мъжете!". Това е мотото, под което тази година се празнува Световният ден на мъжете. Мъжката дата се отбелязва по цял свят всяка първа събота на ноември.

Напоследък обаче мъжете са го закъсали. Психолозите бият тревога: прекалено много изисквания се предявяват към днешните мъже и в резултат жизнеспособността им намалява и те тежко понасят стреса.

Изискванията на нежния пол са мъжете да имат успешна кариера, да са любящи съпрузи и спътници в живота и грижливи бащи и освен това да печелят все повече и повече пари.

Проблемът е особено актуален в Русия, отбелязва агенция „Новости“, където, както се пее в популярна руска песен, на 10 девойки по статистика се падат 9 мъже.

Средната продължителност на живота на руския мъж е 60 г. (на българския е едва 3-4 години повече).

По данни на британското медицинско списание „Ланцет“ причина за почти половината мъжка смъртност в Русия е алкохолът. В западноевропейските страни процентът е едва 3.

По процент на пушещите мъже (63%) Русия отстъпва само на Монголия, Китай и Намибия, но активно се бори за лидерство.

Руските мъже живеят опасно, бият тревога и руските специализирани издания, като отбелязват рисковете, на които са изложени мъжете в много професии, където са занижени изискванията за безопасност на труда, както и хазартното им отношение във важни жизнени ситуации. Отбелязването на Деня на мъжа в първата събота на ноември предложи бившият президент на СССР Михаил Горбачов.

Според психолози празнуването на Деня на жената на 8 март създава у мъжете чувство на обърканост и ги разстройва, особено когато децата се втурват да обсипват майките си с подаръци. „Мъжкият празник“ е начин да се поправи ситуацията. Той свидетелства, че обществото се отнася със загриженост към мъжете, че държи на тях, убедени са психолозите.

Източник:dnes.bg

;):lol6: :lol6:

Всеизвестна истина е, че проблем номер 1 на руския мъж е алкохолът. Българите ги гонят много успешно в това отношение ...

Но - тази статия искрено ме разсмя biggrin.gif Горките мъже, си нямат Осми март, никой не им дава китки и те плачкат - по тоя повод, да им измислим Ден на мъжа biggrin.gif

Че ние си ги пазим бре-не им даваме да боравят с котлон,фурна,пералня и прахосмукачка-да не им стане нещо

;)

Яяяяя, ние днес сме имали празник ;) Време е да си починем малко от тия жени, че не ни остава много време да живеем. Обаче като се замисля, жените живеят 20 години повече от мъжете. Тогава, защото докато сме живи да не ги тормозим? След това ще имат време да поживеят без нас и да осмислят загубите :lol6:

В интерес на истината има нещо вярно в тая статия и това е,че стреса се увеличава и почти винаги жените са виновни за това с техните извънземни изисквания

• Автор

тоз дет се е излегнал на снимката друго пие ..... а ние :beer: НАЗДРАВЕ !

В интерес на истината има нещо вярно в тая статия и това е,че стреса се увеличава и почти винаги жените са виновни за това с техните извънземни изисквания

Тц тц... горките вие... biggrin.gif

Честит ви празник :beer:

Яяяяя, ние днес сме имали празник ;) Време е да си починем малко от тия жени, че не ни остава много време да живеем. Обаче като се замисля, жените живеят 20 години повече от мъжете. Тогава, защото докато сме живи да не ги тормозим? След това ще имат време да поживеят без нас и да осмислят загубите :P

Честит ви празик и от мен :beer:

Но нали знаеш, че тормозът е заимен :)

Изискванията на нежния пол са мъжете да имат успешна кариера, да са любящи съпрузи и спътници в живота и грижливи бащи и освен това да печелят все повече и повече пари.

Източник:dnes.bg

Ах горките жени ама те почти нищо не искали ,пуста му скромност. Много ми е интересно пък на какво трябва да отговаря жената за да задържи някой с успешна кариера дето се чуди какво да си прави парите. Аз лично като имам пари всеки ден ми е празник . Епа ха честито.

Айде, честито на всички мъже - да изкарвате пари, да бъдете грижливи бащи и любящи съпрузи biggrin.gif:beer:

Да сте ни живи и здрави, че без вас се не живее :clap:

Някои от по-възрастните може би знаят, че в бившия Съветски съюз Денят на Съветската армия (23 февруари) неофициално се честваше и като ден на мъжа.На него ден жените са поднасяли подарък на любимия си, и дори момиченцата в училище са подарявали по нещо на момченцата.

Независимо от взаимното уважение, няма нищо лошо един ден в годината да е по-различен и за двата пола.

Я, ама то и ние сме имали празник :clap: , пък аз чак сега да разбера. Благодаря за пожеланията, а къде са подаръците :beer: ?

Яяяяя, ние днес сме имали празник :) Време е да си починем малко от тия жени, че не ни остава много време да живеем. Обаче като се замисля, жените живеят 20 години повече от мъжете. Тогава, защото докато сме живи да не ги тормозим? След това ще имат време да поживеят без нас и да осмислят загубите :P

Хаха, прав си biggrin.gif

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

Яяяяя, ние днес сме имали празник :P Време е да си починем малко от тия жени, че не ни остава много време да живеем. Обаче като се замисля, жените живеят 20 години повече от мъжете. Тогава, защото докато сме живи да не ги тормозим? След това ще имат време да поживеят без нас и да осмислят загубите :P

Да, за съжаление осъзнават какво изпускат едва след като го загубят.....

Съгласен съм, а пък на всичкото отгоре имам шефка ..... последствията са ... много зле...

честит празник братя :)

ха честит да е ;)

Честито и на вас и на всички мъже! :beer:

тоз дет се е излегнал на снимката друго пие ..... а ние :beer: НАЗДРАВЕ !

Е за това българинът има голям корем ... Аз ще пия едно като този на снимката и .. честит празник :beer:

Честит празник на всички мъже biggrin.gif Да сте ни живи и здрави, корави, платежеспособни и прави biggrin.gif

Аз лично смятам да отпразнувам празника ви като умора един двама от вас :)

Те, жените, виновни са и за глобалното затопляне и за спирането на "Мелодия на годината". acute.gif

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Честит празник на всички мъже biggrin.gif Да сте ни живи и здрави, корави, платежеспособни и прави biggrin.gif

Аз лично смятам да отпразнувам празника ви като умора един двама от вас :beer:

Един-Двама.. не са ли ти малко множко :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.