Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимационни филми

Featured Replies

В налудничав, комичен и смайващо дигитален свят се подвизава грозно-карсиво зелено чудовище, за което мръсотията е висша ценност. То си седи в блатото и не иска никакви други приказни герои да му се пречкат. Да, ама те му се пречкат в този, подхващаш и пародиращ десетина прочути детски приказки анимационен филм. И пада голям смях - за наше огромно удоволствие, разбира се, пък и в интерес на поуката, че не е важно как изглеждаш, а какво носиш в душата и сърцето си.

:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap Trailer На мен лично 1-та част ми хареса страшно много и с нетърпение чакам втората. Веднъж един авер ми бе казал че този филм бил "един голям виц" и чак паднал от стола от смях, е надявам се да го чуя това пак!!!

Редактирано от iveta7
2.17 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете. (преглед на промените)

• Отговори 471
  • Прегледи 139k
  • Създадено
  • Последен отговор

Филмът наистина беше хубав. Анимацията беше страхотна. :clap За съжалеине след като го гледах останах разочарован Публикувано изображение Това е може би защото преди това бях гледал Ледена епоха и очаквах нещо такова. За съжаление обаче Шрек е далеч от този филм. Но иначе филма определено си струва да се гледа. :clap

• Автор

Определено Ледена Епоха :wors: беше върховен филм, но Шрек просто не е в неговата категория.Ледена епоха има по-драматични моменти от Шрек в който твърдо преобладава черния хумор. Такаче аз не се наемам да съпоставям двата филма, просто защото и двата супер много ми харесаха и до тях бих сложил Таласъми ООД на Pixar :) - едно велико студио за анимация (те направиха и Finding Nemo :down: , който на мен лично много не ми хареса поради простата причина че беше насочен към детската аудитория)

Таласъми ООД беше хубав филм. Търсенето на Немо също, но не ми допаднаха много може би защото са си филми по-скоро за деца отколкото за възрастни. Ако не бяха 3D анимация изобщо нямаше да ги гледам, докато за Ледена епоха на мога да кажа същото :clap Този филм е направен с невероятно чувство за хумор и ми е един от любимите :wors:

• Автор

Ако не е 3D анимация, не винаги означава че е за деца, пример за класическа анимация на Disney, която може да се гледа и от по-дърти е Atlantis Друга 3D анимация за която се сещам е Реално Фантастика (май така беше) тя беше един от първите пълнометражни филми (да некажа дори първия). Такаче анимацията е страхотна индустрия и аз доста обичам рисувани филмчета защото просто ми е интересно как са ги нарисували!!!

Филма е Реална фантазия (Final Fantasy)

Филма е Реална фантазия (Final Fantasy)

Филмът е доста добра имитация на реалните обекти (и особено косата на жената :wors: ). Но иначе не ми хареса много като сюжет. Все пак си заслужава да се гледа. :clap

извинявам се ама ледената епоха е зверски тъпо филмче, въпреки, че катерицата (която я няма никаква в филма) беше адски смешна :wors:на мене засега любим си ми е monster inc. :) това филмче с по як сценарии надали :down: уникално измислено

• Автор
:) South Park :down: за мен е като библия за селския поп, корана за вървящ с 20 кира тротил терорис. :clap Това филмче е изключително, не само заради звезният си хумор (дори и леко повърхностен), пълен със простотии и глупости, ами заради начина по който са представени неща от всекидневието (било то дори на 1 тъп американец) на хорицата. Ама най-мноо го оважам зарад хумора!!! :wors:
  • 8 месеца по-късно...

Ще бъда благодарен на всеки, който ми даде линк към анимационни филмчета озвучени на български език.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Ще бъда благодарен на всеки, който ми даде линк към анимационни филмчета озвучени на български език.

<{POST_SNAPBACK}>

Сериали или "голеееми" филмчета, като тези на Disney например?

Ами и двата варианта са удачни, защото става въпрос за малко момиченце, което се захласва по анимираните филмчета (че кое ли дете не го прави и аз така) и е достатъчно голяма, за да разбира българската реч.

Ами и двата варианта са удачни, защото става въпрос за малко момиченце, което се захласва по анимираните филмчета (че кое ли дете не го прави и аз така) и е достатъчно голяма, за да разбира българската реч.

<{POST_SNAPBACK}>

Ето какво намерих.

Анимационни филми (Озвучено на БГ)

намират ми се анимации - някои са преведени изцяло, други имат допълнителен аудиофайл с БГ дублаж обаче нямам представа как да ти ги пратя - може би е-майл но за 700 Мб файл ще ти трябва поне 3 пъти по-голяма поща Публикувано изображение а и нямам представа къде да ги кача пък и ъплоуда ми е едва 8-10кБ/с - не че е проблем ама бавно става

ако измислиш нещо кажи

всъщност ако метна на моя мейл 5-10 ГБ филми и се пробваш да си ги свалиш оттам дали няма да стане ? - той оба4е не е уеб и само с е-мейл клиент като ОЕ или подобен се влиза

ПП има ги на ФТП-сървара на моя доставчик но то май не се вижда отвън

ама пробвай де: ftp://free?.tvskat.net

? e 2,3 или 4 или без питанката

или ftp://bunny.tvskat.net

Редактирано от After_Dark (преглед на промените)

Не мога да отворя нито един от посочените сайтове  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Моят е Rack 6 на free.evro.net. Публикувано изображение Съжалявам. Това беше единственото което успях да открия за толкова време. Но мога да потърся още.

http://gateto.com/modules.php?name=Downloa...download&cid=20

На този сайт повечето са озвучени на български,но ще ти трябва достъп до

data.bg защото файловете се намират там.

http://gateto.com/modules.php?name=Downloa...download&cid=20

На този сайт повечето са озвучени на български,но ще ти трябва достъп до

data.bg защото файловете се намират там.

<{POST_SNAPBACK}>

Така май ще стане. Благодаря ти много :)

mireto, за теб ли са :) .

Любимите ми ;) :

Ice Age (Озвучен на български)

Garfield CD1 , CD2 (също)

Lilo & Stich (ест.. пак озвучен)

за другите.. ще се ориентирате.. , тук можете да ги видите ;).

Всъщност са за мен, но Мирето ще ми ги дръпне и ще ми ги запише, понеже аз нямам достъп до БГ сървърите. А пък аз след това ще й се отблагодаря горещо :kiss2

Кеккеекекеке ;)

Brother Bear (бг озвучен)

Annabel's Wish (мдам, също бг озвучен)

Котки и кучета (всъщност, само за такива ще давам линкове)

И така на нататък.. тук (вероятно връзката на smurf води до същите, но .. поне са преки връзки тук :))

ами що не ми кажете кои филми търсите пък аз ще видя дали ги имам и ще ви ги пратя примерно на мейл - питах си доставчика и той каза че няма начин да ви осигуря достъп до пощенската си кутия Публикувано изображение - остава аз да ви ги пращам

Въпроса е, че не знам кои точно анимации са озвучени на български, затова питах тук. Иначе ако си от София можем да наминем с Мирето да ги вземем :blink:

• 8 месеца по-късно...

А сетга ако някой може да ми намери и "Хари Потър и затворникът от Азкабан" озвучен на български цена няма да имате! :hush:

А сетга ако някой може да ми намери и "Хари Потър и затворникът от Азкабан" озвучен на български цена няма да имате!  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Доколкото ми е известно този филм изобщо не е издаван още с БГ дублаж

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.